Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι δεν καταλαβαινεις ρε μπρο;

μοντελο παραγωγης, προυπο8ετει περα απο φορολογικα/επενδυτικα ετ αλ, αλλο μοντελο εκπαιδευσης

ριξε μια ματια στους αντιστοιχους δεικτες του ΟΑΣΕ (Ν. Κορεα, Φινλανδια ετ αλ) και δες το κορελεισον με εντασεως κεφαλαιου/κλαστερς κλπ

οσο στη Σοβιετια, υπαρχουν (πρυτανικα) σκουπιδια τυπου ΑΠΘ/ΕΜΠ, 8α κανουμε 1 βημα μπρος και καμια 10αρια πισω...
εσένα πρέπει να σου βάλω και άλλο λινκ με τη συνέντευξή του στην τηλεόραση στην Κρήτη, πάλι στο fb τη βρήκα, απλά δεν θέλω να τη βάλω εδώ μη θεωρηθεί πως κάνω και προεκλογική εκστρατεία για πάρτη του.
αυτό που λες το λέει ο ίδιος. Απλά αντιλαμβάνεσαι πως έχει συγκεκριμένο χώρο να γράψει (για να μην κουράσει ) και συγκεκριμένο χρόνο για να απαντήσει.

Ωστόσο όλα αυτά που λες και είναι σωστά τα αναφέρει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξερεις τι μου τι σπαει πιο πολυ φιλε με αυτους....στα παπαρια μου οι ονειρωξεις του καθε τραβοζομπι και τζημεροειδες,στο κατω κατω δικαιωμα του....Μου την σπαει η τρολια και γκρινια τους μετα....'Κοιτα οι νεοι δεν δινουν δεκαρα,ειναι αδιστακτοι για το χρημα,δεν εχουν ηθικη,τα γαμανε ολα αρκει να κονομησουν,κοιτα τα νεα κοριτσια,ολο ψωλορουφα ειναι για να εχουν,πηδιουνται με φραγκατους για χλιδη,ξετσιπωσια'.....ΑΦΟΥ ρε μαλακες ολη την ωρα αποθεωνετε το κερδος,την κονομα,τις διαφορες που πρεπει να εχει "δικαιωματικα"  η αρχουσα ταξη ,απο την "πλεμπα" τους χαμηλομισθους(μπλιαχ)...ΤΙ περιμενετε να μαθουν οι νεοι?αλληλεγγυη,σθενος,θαρρος,αρετη...τι?'ΟΤΑΝ εχεις το βοθρο ανοιχτο στην αυλη σου ,περιμενεις το σπιτι σου να μυρισει λεβαντα?'....Ειναι και αυτες οι λογικες-αν οχι μονο αυτες-που μας φτασανε σε αυτο το χαλι(ευρυτερα)....Πρωτα γιναμε ζωα υποδουλα στο ΚΕΡΔΟΣ και μετα ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....Υπουλα πραγματα,σου συμβαινουν μερα με την μερα ,δηλητηρια!
μόνο και μόνο για την παραπληροφορηση που έχεις και που κάνεις σου χρειάζεται να σου βάλω το λινκάκι...

άμα λες μαλακίες όμως ... του δίνεις και καταλαβαίνει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλά σάμπως θα το βάλεις να το ακούσεις ή να το δεις;
μπαααααααααα
γνώμη όμως μαλακία έχεις

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
αλλά σάμπως θα το βάλεις να το ακούσεις ή να το δεις;
μπαααααααααα
γνώμη όμως μαλακία έχεις
Eσυ δικε μου ,μου θυμιζεις τους τυπους που γκρινιαζουν, γιατι εβαλε η wind κεραια στη γειτονια τους και οταν δεν πιανει σε καμια παραλια το κινητο τους γαμωσταυριζουν για το μπουρδελοσημα!ΠΟΥ πλακωνουν στις καταγγελιες για παρανομες κεραιες διπλα απο τα σπιτια τους και κανουνε πορεια με τα ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....λυπαμαι μαν ,πρεπει να διαλεξεις ,γνωμη μαλακια ισως εχω αλλα τουλαχιστον την διαλεξα!....νυχτα ,παω για τρεξιμο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν την διάλεξες, την κατάπιες.
και το κακό δεν είναι αυτό
είναι πως κρίνεις κάποιον χωρίς να τον ακούσεις.

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στα υπόλοιπα που γράφεις.

εγώ έβαλα εδώ ένα λινκ. Είπα ακούστε το ειδικά οι αριστερών φρονημάτων και πέστε μου πού έχετε αντίρρηση.
Δεν άκουσα από κανέναν. Ένα βρίσιμο άκουσα χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Δεν μου κάνει. Αν έχω λάθος, πρέπει να μου το αποδείξεις.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Σε περικύκλωση του κτηρίου της Τράπεζας της Ελλάδας προχώρησαν σήμερα το απόγευμα δεκάδες ιδιώτες-μικροομολογιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα» των ομολόγων τους, εν όψει της προγραμματισμένης για τις 18.00 συνάντησης του διοικητή του ιδρύματος Γ. Προβόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος.

Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του κ. Βενιζέλου στο κτήριο, καθώς, όταν προσήλθε στην είσοδο επί της οδού Ομήρου, οι συγκεντρωμένοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, απώθησαν με ήρεμο τρόπο τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το περιστατικό

Ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία επιρρίπτει με σχετική του ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» ομολογιούχων παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή και στελέχη της Τράπεζας.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία.

Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι «αγανακτισμένοι» ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην Κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους.

Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί.

μα τετοιο θρασος σε αυτους που κρατησαν την ελλαδα ζωντανη!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
όπως διαβάζω στο ingr  o φουχτελ καί η γερμανός πρόξενος δέχοντε μαζική επίθεση εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοικησης επειδή ο φούχτελ δήλωσε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ότι την δουλειά πού κάνουν χίλιοι γερμανοί στην τοπική αυτοδιοικηση την κάνουν 3000 στήν ελλάδα.
ως πότε θα ταίζουμε τεμπέλιδες και θα τρώμε καί ξύλο εάν πιστεύουμε πώς πρέπει να απολυθούν.???
κλέφτης δέν είναι μόνο αυτός πού ληστεύει τό κράτος αλλά καί αυτός πού πληρώνετε χωρίς νά δουλεύει.....
απλή αριθμητικη 200000 λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι επι 20 χρόνια πόσο θά ήταν το εληνικό χρέος....????
ως πότε θά ταίζουμε 1500 υπάλληλους στήν βούλή δηλαδή κάθε βουλευτής 5 δημόσιοι υπάλληλοι???
αποψη μου είναι να μην δοθουν στην ελλάδα κονδύλια πού προορίζοντε γιά υπεραρυθμους δημόσιους υπάλληλους....
η να δοθούν σέ επιχειρήσεις σαν μπόνους  γιά πρόσληψη ανέργων ιδιωτικών υπαλλήλων.....

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Αν και η οικονομία ενός κράτους είναι πιο πολύπλοκη υπόθεση...θα συμφωνήσω.
Α ρε Χουφτελ που θέλουμε...

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ε, όχι!!!!!!!  :uglystupid: :uglystupid:
τι μαλακίες είναι αυτά??? 1000 γερμάνοι δεν κάνουν την δουλεια 3000 ελλήνων στους ΟΤΑ. συκοφαντίες!!!

κάνουν την δουλεία 6000 ελλήνων, και βάλε με την μηχανογράφηση που έχουν

:idiot: :idiot:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ε, όχι!!!!!!!  :uglystupid: :uglystupid:
τι μαλακίες είναι αυτά??? 1000 γερμάνοι δεν κάνουν την δουλεια 3000 ελλήνων στους ΟΤΑ. συκοφαντίες!!!

κάνουν την δουλεία 6000 ελλήνων, και βάλε με την μηχανογράφηση που έχουν

:idiot: :idiot:
ε οχι και για 6000 μήν εξεγερθώ καί εγώ

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Είναι φυσικό φαινόμενο η κατάντια της οικονομίας μίας χώρας
,οι φιλελεύθερες πολιτικές τις οποίας υπήρχαν μόνο για να
εγκαθίστανται επί αορίστου χρόνου άνθρωποι στο τομέα της δημόσιας
εξυπηρέτησης. και από γνωστό και προσωπική εμπειρία έχει επαληφεφθεί ότι ο καλλός δημόσιος υπάλληλος
είναι ένας ο οποίος τρέχει και κάνει δουλειά 100 ατόμων
σε μία υπηρεσία 100 ατόμων μπορεί να βρεθεί μονάχα ένας άνθρωπος
να πιέζει την σφραγίδα στο χαρτί, όσο και στο μελάνι
για να αποτυπωθούν τα χαρακτηριστικά ανάγλυφά της
καθαρώς και ευδιακρίτως.άρα καλλοί δημόσιοι υπάλληλοί
υπάρχουν, μόνο που δεν είναι ο κανόνας, άμα γινόταν
ένα σκανάρισμα στο δημόσιο θα βλέπατε μία πολύ
μεγάλη βελτίωση.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
όπως διαβάζω στο ingr  o φουχτελ καί η γερμανός πρόξενος δέχοντε μαζική επίθεση εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοικησης επειδή ο φούχτελ δήλωσε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ότι την δουλειά πού κάνουν χίλιοι γερμανοί στην τοπική αυτοδιοικηση την κάνουν 3000 στήν ελλάδα.
ως πότε θα ταίζουμε τεμπέλιδες και θα τρώμε καί ξύλο εάν πιστεύουμε πώς πρέπει να απολυθούν.???
κλέφτης δέν είναι μόνο αυτός πού ληστεύει τό κράτος αλλά καί αυτός πού πληρώνετε χωρίς νά δουλεύει.....
απλή αριθμητικη 200000 λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι επι 20 χρόνια πόσο θά ήταν το εληνικό χρέος....????
ως πότε θά ταίζουμε 1500 υπάλληλους στήν βούλή δηλαδή κάθε βουλευτής 5 δημόσιοι υπάλληλοι???
αποψη μου είναι να μην δοθουν στην ελλάδα κονδύλια πού προορίζοντε γιά υπεραρυθμους δημόσιους υπάλληλους....
η να δοθούν σέ επιχειρήσεις σαν μπόνους  γιά πρόσληψη ανέργων ιδιωτικών υπαλλήλων.....
Αυτο δεν θα το δεις ποτε...
Εδω κυβερναει η αριστερα και τα τσογλανια του δημοσιου. Αλλωστε αν παρατηρησεις απεργειες κανουν μονο η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ ΟΤΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΔΕΚΟ, ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ και δεν συμαζευεται. Δηλαδη ολα τα κομματοσκυλα και οι συνδικαλιστες εργατοπατερες. Αυτοι δεν εχουν επιπτωσεις απο την απεργια οπως θα ειχε ενας ιδιωτικος υπαλληλος. Αλλα αφου ειμαστε δημοκρατες και πολεμαμε για την εργατια γιατι δεν προτεινει ΜΙΑ φορα το ΠΑΜΕ εξισωση των μισθων ιδιωτικου και δημοσιου τομεα ΤΩΡΑ! Αντιθετως πολεμανε μονο για τα προνομια των λιγων. 2500 π.χ. στο δημοσιο, 600 στον ιδιωτικο τομεα. 1500000 ανεργοι στον ιδιωτικο, ΚΑΝΕΝΑΣ στο δημοσιο. Αυτη ειναι η δικαιοσυνη των κομματοσκυλων και βολεμενων. Ειδικα με τους υπαλληλους της βουλης το θεμα εχει καταντησει γελοιο. Ειμαι βεβαιος οτι προκειμενου να χασουν τα προνομια στο τελος θα μας βουλιαξουν και θα παμε σε ατακτη χρεωκοπια. Ας ειναι καλα οι πολιτικαντηδες που τους προστατευουν. Καντε μεταρυθμισεις λενε, κοψτε τις δημοσιες δαπανες, τιποτα εμεις. Κατα τα αλλα ο Φουχτελ μας πειραξε. Την αληθεια ειπε ο ανθρωπος. Και η Μερκελ αλλη μια. "Χωρα με πανω 90% χρεος δεν εχει εθνικη κυριαρχια..." Ξεφτιλα ρε.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Πλάκα πλάκα έχουμε γίνει Γερμανικό έδαφος. Νά ρέ, γίναμε καραΕυρώπη, τί γκρινιάζετε: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
είναι γενικά παραδεκτό ότι

(1) ο δημόσιος τομέας είναι υπερδιογκωμένος στην Ελλάδα
(2) οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν και δεν λειτουργούσαν ακόμη και όταν οι μισθοί στο δημόσιο ήταν καλοί
(3) δεν υπάρχει κανενός είδους αξιολόγηση η οποία να οδηγεί στην πάταξη ή στην επιβράβευση και το χειρότεροι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την αρνούνται με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης ισοπέδωσις
(4) το προσωπικό είναι άναρχα κατανεμημένο τόσο ώς προς τις ικανότητες και δεξιότητες με αποτέλεσμα να διαθέτει πληθώρα κηπουρών και να ελλείπουν κρίσιμες ειδικότητες, το νομοθετικό πλαίσιο να εμποδίζει την ανακατανομή του προσωπικού αλλά και την επαναδιάταξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων με΄σω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και το χειρότερο από όλα οι εργαζόμενοι να αντιδρούν σε αυτό
(5) έλλειψις μηχανοργάνωσης η οποία οφείλεται
- στην βλακώδη αντίληψη που επικρατεί ότι η μηχανοργάνωση υποστηρίζει.. στην πράξη η μηχανοργάνωση αλλάζει, οργανώνει και υποστηρίζει την νέα δομή.. αποτέλεσμα είναι οι όποιες προσπάθειες μηχανοργάνωσης του δημοσίου να καταλήγουν σε μηχανογραφημένη μεταφορά του χειρόγραφου μπάχαλου
- στον φαραωνισμό που διακρίνει τον έλληνα και ο οποίος τον οδηγεί στο να ξεκινά έργα τεράστια τα οποία δεν ολοκληρώνει ποτέ είτε λογω έλλειψης ικανότητας είτε λόγω ελλειψης πόρων είτε λόγω αλλαγής κυβέρνησης και προτεραιοτήτων (και φυσικά κάθε δυνατού συνδυασμού των λόγων αυτών)
- στην συνειδητή αντίδραση των εργαζομένων σε κάθε προσπάθεια εισαγωγής της πληροφορικής με γελοίους (πχ είμαι μεγάλος πως θα μάθω τώρα) ή πονηρούς (ααα δουλεύω υπολογιστή θέλω επίδομα και μισή ώρα λιγώτερο ωράριο) ισχυρισμούς.. αντιδραση η οποία οφείλεται κύρια στην προσπάθεια διατήρησης και επαύξησης των προνομίων που κατά καιρούς έχουν κερδίσει (όχι φυσικά με αγώνες αλλά με πωλήσεις ψήφων)

συμπέρασμα... η λογική Φούχτελ είναι σωστή και τα συμπεράσματα του καθόλα λογικά

τι πρέπει να γίνει

(1) Θεμελιακά

(α) Καθιέρωση κάποιας ταυτότητας σε κάθε έλληνα η οποία θα του αποδίδεται την στιγμή της γέννησης του... είτε λέγεται ΑΜΚΑ, είτε κωδικός αριθμός, είτε 666 είτε.. είτε .. πρέπει να είναι μοναδικός και να συνοδεύει τον έλληνα από την στιγμή της γέννησης του έως και μετά τον θάνατον του... Με τον τρόπο αυτό οτιδήποτε αναπτύσσεται θα έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς τον αριθμό αυτόν..
(β) Μείωση των αντικειμένων του δημοσίου και των δημοσίων φορέων και παράδοση αντικειμένων στον ιδιωτικό τομέα... Για παράδειγμα το δημόσιο δεν είναι σκουπιδιάρης αλλά ελεγκτής καθαριότητος..
(γ) Ορισμός συστήματος αξιολόγησης όλων των μισθοδοτούμενων από το δημόσιο .. και όταν λέμε όλων εννοούμε ΟΛΩΝ .. το σύστημα αυτό θα πρέπει να βασίζεται σε κριτήρια ποσοτικά μετρήσιμα

συνεχίζεται...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Αφού πρώτα παραχωρηθούν οι επιχειρήσεις σε Γερμανούς όμως, έτσι??
για ναμε ειλικρινής εάν τό σύστημα δέν είναι άξιο να διοικήσει διότι είναι διεφθαρμενο  και δούλοι των συντεχνιών και του καθε νενεκου...δέν θά είχα αντιριση γερμανοι μανατζερ να αναλάβουν τα δημόσια οικονομικά.
φυσικά ανθρωποι δοκιμασμενοι σε παρομοιες θεσεισ στην γερμανιά σουηδία κλπ....
κάποτε επί καποδίστρια καί όθωνα είχε γίνει και πηγέναμε πολύ καλά....
αλλά ο μεν καποδίστριας δολοφονηθικε ο δε όθωνας εξορίστικε.....
ουδεις εκ των διορισθέντων εαν ρίξεις μιά ματια στην ιστορία της εποχή δέν κατηγορήθικε για απάτη και κρεπάλες.....

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ θα σας βάλω έναν προβληματισμό (υποθετικό· αλλά παρελθόντος χρόνου), και θα ρωτήσω τον καθένα σας:

Έστω ότι το αναγκέφαλο (ΓΑΠ) το Μάϊο το ’10 δεν έβγαινε στο Καστελλόριζονα πει αυτά που είπε, αλλά έλεγε:

«Μάγκες, λυπάμαι, αλλά 200.000 από τους 1.000.000 ΔΥ που έχουμε σήμερα, πρέπει να πάνε, και από αύριο πάνε σπίτι σους. Δυστυχώς, η χώρα δεν έχει να σας πληρώσει. Βρείτε αλλού δουλειά».

Ταυτόχρονα βέβαια θα ξενοίκιαζε κτίρια, θα έκοβε παροχές ΔΕΗ, θα σταμάταγε έξοδα ΔΣ, επιτροπών κλπ από τις οποίες αυτοί οι 200.000 επίσης τρώνε, γενικά θα μάζευε το μαγαζί από μέσα 2010. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ και πλέον μέχρι σήμερα.

Κάθε ΔΥ στοιχίζει περίπου (κατά μέσο όρο) 40.000 το χρόνο.
200.000 x 40.000 = 8 δις.
Επί δύο χρόνια (μέχρι σήμερα) = 16 δις.
Συν του ότι λόγω των (ξαφνικά) 200.000 ανέργων θα έπεφταν τα μεροκάματα και δε θα χρειαζόντουσαν όλα αυτά τα αντιεργατικά μέτρα.

Επειδή ΔΕΝ το έκανε (και πως να το κάνει βέβαια? πελάτες του είναι όλοι αυτοί), γι’ αυτό φτάσαμε σήμερα, δυο χρόνια μετά εκεί που έχουμε φτάσει.

Τώρα:
ΚΑΙ θα διώξουμε τους 200.000.
ΚΑΙ έχουμε 1.300.000 ανέργους.
ΚΑΙ δε μας δανείζουν οι ξένοι (και παρακαλάμε σαν πρεζόνια ή στήνουμε κώλο στην κάθε Μέρκελ).
ΚΑΙ θα ξεπουλήσουμε μπιρ παρά ότι έχει απομείνει στη χώρα σαν περιουσία της.
ΚΑΙ στο τέλος δε θα κάνουμε τίποτα: Το πρόβλημα σήμερα πια δε λύνεται, ότι μέτρα κι αν παρθούν. Έχει γιγαντωθεί πέρα από δυνατότητα λύσης.

Είναι σωστός ο προβληματισμός μου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Eσυ δικε μου ,μου θυμιζεις τους τυπους που γκρινιαζουν, γιατι εβαλε η wind κεραια στη γειτονια τους και οταν δεν πιανει σε καμια παραλια το κινητο τους γαμωσταυριζουν για το μπουρδελοσημα!ΠΟΥ πλακωνουν στις καταγγελιες για παρανομες κεραιες διπλα απο τα σπιτια τους και κανουνε πορεια με τα ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....λυπαμαι μαν ,πρεπει να διαλεξεις ,γνωμη μαλακια ισως εχω αλλα τουλαχιστον την διαλεξα!....νυχτα ,παω για τρεξιμο!

γνωρίζεις φυσικά ποιοί είναι αυτοί οι τύποι και σε ποιόν πολιτικό χώρο κοινούνται κατά πλειοψηφίαν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom