Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Δεν το ηξερα οτι ειμαστε κοντοπατριωτες. Τωρα γκουγκλαρα το ονομα του και ειδα οτι ειναι απο την Κατω Αχαγια.
Εχεις παρακολουθησει το εργο του και διαφωνεις ? Εγω περα απο τη ρηξη που τη διαβαζα σχεδον καθε μηνα, ενα βιβλιο του ειχα παρει και δεν το τελειωσα ποτε.
Αλλα αμα περνεις γραμμη απο τον Νωντα και το Βλασσοπουλο εννοειτε οτι δεν θα εχεις και την καλυτερη γνωμη για τον Καραμπελια.

Καλά, το γνωστό παραμυθάκι με τις γραμμές..
Τι να λέμε τώρα ρε παραλίμνιε, άστο δε λέει ν'ανοίξουμε τέτοια κουβέντα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΟΙΚΑΝΟΣ....ΦΩΤΙΑ,ΜΠΟΥΝΙΕΣ,ΚΛΩΤΣΙΕΣ,κρεμαλες στη βουλη,αλλα απο καποιον αλλο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΧΑΒΑΛΕ....ΤΟΣΟ ΜΠΙΝΕΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΚΛΗΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA τελικα...η μαλακια που κυλα στο αιμα αφθονη!
δεν εξηγείται αλλιώς, έχεις χοντρό κόμπλεξ.
μιας και μιλάς προσωπικά

βάλε εδώ με΄σα ρε ΑΡΧΙΔΙ πότε έκανα εγώ ΧΑΒΑΛΕ για οποιονδήποτε από αυτούς που δημοσιοποίησαν τις φωτό τους!
ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΡΧΙΔΙ

όσο για το άλλο που είπες πως βάζω τους άλλους μπροστά είσαι διπλό αρχίδι
Γιατί δεν σου είπα ΠΟΤΕ τράβα εσύ να φωνάξεις
Έχω πει όμως (και δεν το αλλάζω φυσικά ) πως το να φωνάζεις μόνος σου και οι άλλοι γύρω σου να γελάνε σε χαρακτηρίζει ως μαλάκα.
είναι λεπτή η γραμμή.

στους τυπάδες που κατεβαίνανε στο Σύνταγμα κατέβηκα κι εγώ. Και είδα και τι λέγανε και πού καταλήξανε. Και φυσικά το να μου λέει κάποιος πως πάω για ειρηνική διαμαρτυρία το θεωρούσα και τότε και τώρα μαλακία μέγιστη.
Προσωπικά θα αγωνιστώ για κάτι που έχει νόημα για εμένα και όχι για τα πολιτικά συμφέροντα άλλων.

Αυτά και άντε γαμήσου να σου μπει η πούτσα από τον κώλο και να σου βγει από τα μάτια μπας και αρχίζεις να ξεχωρίζεις τίποτα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι.

Η(οχι και τοσο)πλακα ποια ειναι?Οτι η μαζα πηγαινει εκει ενω ΞΕΡΕΙ οτι η ακρα δεξια απλα θα αναλαβει απο τον"μεσαιο δημοκρατικο χωρο"για να ολοκληρωσει το"εργο"του:ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ γινεται η δουλεια...

Σωστά, αλλά μην ξεχνάμε ότι η δουλειά έγινε και μπροστά στα μάτια της αριστεράς. Και η ΧΑ έχει το άλλοθι ότι μόλις μπήκε, οι άλλοι μέχρι και σε κυβέρνηση πήραν μέρος.

1932 με 1963, μια χαρά τα λέει ο ΦΠ.

Του κρατους, οχι της Κυρα Κατινας. Ας κανει οτι ελεγχους θελει το κρατος, δεν εχω κανενα προβλημα, ειμαι απο τους λιγους μαλακες που πληρωνουν διπλους φορους στους τοκους στις καταθεσεις γιατι τις εχω ολες δηλωμενες στην εφορια. Αλλο αυτο και αλλο το κουτσομπολιο.

Η κυρά Κατίνα δεν θα σου βάλει φόρους, αλλά και αυτή συμπολίτης σου είναι και όπως βλέπει να μοστράρεις την βιλλάρα ή την φερράρι, έχει και δικαίωμα να δει την φορολογική σου δήλωση.

απλο ειναι αλλα το βλεπεις στενα. υπαρχει η "συγχρονη θεωρια διαχειρισης χαρτοφυλακιου", ριξε μια ματια,απλη ειναι.
βασικα παιζουν 2 μεταβλητες....προσδοκωμενη αποδοση και βαθμος αναληψης κινδυνου....οι δυο τους κινουνται αντιστροφα παντα.
επομενως εχει νοημα η καταθεση στην π.χ. ελβετια(ακομη και αν πληρωνεις για να διατηρησεις το λογ/σμο σου,ακομη και αν εχεις αρνητκη αποδοση)

Δεν είναι θέμα διαχείρισης χαρτοφυλακίου το παρκάρισμα βρώμικου χρήματος.

ενταξει τυπε ερωτηση εκανα οχι κατηγορια. γραφεις ιδια με τον τυπο που ελεγα εδω μεσα λατρεια και εξαφανιστηκε.
σε πειραζει να λεω πλεον εσενα λατρεια?

Τύπε, θα έπαιρνα όρκο ότι είναι η Αδυναμία, και το έχει ρίξει στην τρελίτσα.
Τέσπα, αθωώνεται λόγω αμφιβολιών. Θα τον λέω όμως και εγώ αδυναμία, σε ανάμνηση της αυθεντικής.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Aυτό εννοείται.
Και για του λόγου το αληθές:

Άξιοι της μοίρας μας στο τετράγωνο για να μην σου πω στον κύβο..
Το χειρότερο όμως είναι το ότι από κάποιους άπλυτους που δρούσαν εδώ και αιώνες απολαμβάνουν ότι χάνουν σιγά σιγά.
Και είναι τόσο ζώα που επικροτούν την όλη κατάσταση γιατί φυσικά δε μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους.
Θεωρούν πως ο δικός τους κώλος δε θ'αρπάξει φωτιά, ή ακόμη κι αν αρπάξει θα προλάβουν να τη σβήσουν πριν αυτή φτάσει στο στριγκάκι τους.
Είναι αστείο το να διαμαρτυρηθούν οι ίδιοι λέει γι'αυτά που έρχονται. Θεωρούν πως έχουν φτιάξει αρκετό λίπος για να προστατευτούν.
Λες και υπάρχει περίπτωση να ξέρει ποτέ κάποιος απ'αυτούς τους μαλάκες ποια ποσότητα λίπους είναι αρκετή.
Δε γαμιέται?? Αφού έτσι γουστάρουν έτσι ας τον πιουν..
σόρρυ.... βαρέθηκα πια να βλέπω να βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν έχω πει ποτέ.

πότε έγραψα εγώ για λίπος μου; πότε έγραψα εγώ πως είμαι χαλαρός και άνετος; πότε έγραψα πως δεν με ενδιαφέρει η κατάσταση; πότε έγραψα πως θεωρώ αστείο να διαμαρτύρεται κάποιος;

δηλαδή για να δείξετε πως έχετε δίκιο σε κάτι που λέτε, πρεπει να στεβλώνετε τα λόγια (ή να βάζετε και εντελώς νέα λόγια που δεν έχει πει ο άλλος ποτέ) του άλλου;

Δεν γαμιέστε; φιλικά πάντα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΠΕς ΤΟ οπως θες,το αποτελεσμα εχει περασει πλεον στο dna,στο πετσι,μεχρι και οι προτινως ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΣΚΙΝΑΔΕΣ,ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΣΩ-ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ τα χαιβανια .....ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ....αντ αυτου ασχολουνται αν θα παει η -αβγι- να την πεσει στο πανυγηρι του αη λια και ποσους παγκους σκουρων θα ξηλωσει!και αν ο κασιδας γαμαει τη βουλαρα.....ΟΝΕΙΔΟΣ ΛΕΜΕ.....Καθημερινα ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ χανει ευκαιριες να ξεμπλεξει ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ,μια ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΟΥ....δυστυχως!
από απεργίες;;;
δεν έχει απολυθεί ακόμα κανένας ΔΥ.
αντιθέτως έχουνε απολυθεί και χάσει τις δουλειές τους πολλοί στον ιδιωτικό τομέα - που ...δεν μπορούνε να κάνουνε απεργίες.

Επισκέπτης
σόρρυ.... βαρέθηκα πια να βλέπω να βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν έχω πει ποτέ.

πότε έγραψα εγώ για λίπος μου; πότε έγραψα εγώ πως είμαι χαλαρός και άνετος; πότε έγραψα πως δεν με ενδιαφέρει η κατάσταση; πότε έγραψα πως θεωρώ αστείο να διαμαρτύρεται κάποιος;

δηλαδή για να δείξετε πως έχετε δίκιο σε κάτι που λέτε, πρεπει να στεβλώνετε τα λόγια (ή να βάζετε και εντελώς νέα λόγια που δεν έχει πει ο άλλος ποτέ) του άλλου;

Δεν γαμιέστε; φιλικά πάντα

Δεν πήγαινε σε σένα το λίπος.
Ξεκούνα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γαμα τα θηρια παιρνωντας την τελικη εξουσια. Αυτο θα το κανεις με το ντοπιο προλεταριατο . Οχι με τους αλλους που τα αιτηματα τους ειναι τζαμια η υποστηριξη των δικων τους εθνικισμων και δεν εχουν σταλα προλεταριακης συνειδησης ( αποχτουν βεβαια καποιοι αλλα ΔΕΝ ειναι αυτοι που συντασονται με την αριστερα και οργανωνονται! Αυτοι ειναι εγκαταλειμενοι πληρως απο την αριστερα και ολους και υπαρχουν κατακερματισμενα).
Η αριστερα πρεπει να επιλεξει συμμαχους και σε αυτο εχει κανει λαθη. Μαλλον προβοκατορικα.
δεν θυμάμαι να έχει γίνει σε κανένα κράτος άλλο τέτοια υποστήριξη Ελλήνων μεταναστών. Ακόμα και της ίδιας θρησκείας να ήτανε.
όσο ανθρωπιστής και να είναι κάποιος δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει πως δεν μπορεί ΟΛΟΙ οι μετανάστες να είναι καλοί και καημένοι, όπως ακριβώς δεν μπορεί ΟΛΟΙ οι μετανάστες να ειναι κακοί και μπινέδες.

Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπαίνει ο μετανάστης σε προτεραιότητα έναντι του Έλληνα - φασισμός απο την ανάποδη;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βαρέθηκα να το λέω: 2 πράγματα χρειάζονται - έλεγχος και δικαιοσύνη. Δεν έχουμε τίποτα και κανείς από όσους είναι στη Βουλή δεν τα θέλει (άσχετα από το τι λένε - μάθαμε πια, άλλα λένε πριν και άλλα μετά όλοι τους). Και δεν το θέλει γιατί σε αυτούς στηρίζεται για να βάλει το χέρι στο μέλι.

Βασικά, ο εξής ένας κάνει παιχνίδι στην Ελλάδα: ο πρωθυπουργός. Αυτός κουμαντάρει την πλειοψηφία στην Βουλή, και άρα το νομοθετικό έργο, αυτός προσδιορίζει την ηγεσία της δικαιοσύνης, αυτός φυσικά στελεχώνει τα υπουργεία μέσω των υπουργών. Ο λογαριασμός φυσικά να σταλεί στον σιδερένιο, που αποφάσισε να μετατρέψει το ελληνικό πολίτευμα από μια συγκεντρωτική δημοκρατία σε μια ντεφάκτο αιρετή μοναρχία.

Φυσικά εδώ εμφανίζεται και η ουσία του όλου πολιτικού παιχνιδιού: ο εκάστοτε υποψήφιος πρωθυπουργός, κατά βάση ο αρχηγός κάποιου από τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν έχει κανένα ενδοιασμό να εξαπατήσει, εκβιάσει ή χρηματίσει το εκλογικό σώμα. Αφού, άμα βγει, πολύ δύσκολα φεύγει - το είδαμε με τον ηλίθιο, που μας γάμησε για δέκα γενιές μέχρι να ξεκουμπιστεί, και αυτό γιατί τσάντισε τους φρίτσηδες - και βέβαια ποτέ δεν λογοδοτεί πουθενά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είδες άμα είσαι μαύρος κ Αμερικανός πρόεδρος να είσαι σε αγαπάνε(ακόμα κ οι κομμουνιστές). :grin:

Πάντως αν δει κανείς τον Ομπάμα όταν βγήκε κ τώρα...φαίνεται σπασμένος...καμία σχέση με ΓΑΠ κ Καραμανλή που βγήκαν πιο ακμαίοι απ' ό,τι μπήκαν.
θα του είπανε οι Συριζαίοι πως είναι μετανάστης και πρέπει να τον έχει στα όπα όπα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ετσι ειναι. Μια ζωη ο Ελληνας απο τους "συμμαχους" την ετρωγε.
Παμε ολοι με τον Θρυλο αποψε για την εκπληξη.
1. δεν τον βλέπω από εδώ που είμαι - έχεις λινκ;
2. δεν μας βλέπω καλά σήμερα...
3. έκπληξη θα είναι να κατεβάσει φυσιολογική ενδεκάδα

4. ο Έλληνας την έτρωγε πάντα από το σκαλωμένο του μυαλό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν πήγαινε σε σένα το λίπος.
Ξεκούνα..
ναι αλλά εμένα έκανες παράθεση...
την μαλακία δηλαδή του αρχιδιού την επανέλαβες και έβαλες και σάλτσα.

οπότε σε μένα δεν πήγαινε το λίπος αλλά πηγαίνανε τα άλλα;
δεν γαμιέσαι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βασικά, ο εξής ένας κάνει παιχνίδι στην Ελλάδα: ο πρωθυπουργός. Αυτός κουμαντάρει την πλειοψηφία στην Βουλή, και άρα το νομοθετικό έργο, αυτός προσδιορίζει την ηγεσία της δικαιοσύνης, αυτός φυσικά στελεχώνει τα υπουργεία μέσω των υπουργών. Ο λογαριασμός φυσικά να σταλεί στον σιδερένιο, που αποφάσισε να μετατρέψει το ελληνικό πολίτευμα από μια συγκεντρωτική δημοκρατία σε μια ντεφάκτο αιρετή μοναρχία.

Φυσικά εδώ εμφανίζεται και η ουσία του όλου πολιτικού παιχνιδιού: ο εκάστοτε υποψήφιος πρωθυπουργός, κατά βάση ο αρχηγός κάποιου από τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν έχει κανένα ενδοιασμό να εξαπατήσει, εκβιάσει ή χρηματίσει το εκλογικό σώμα. Αφού, άμα βγει, πολύ δύσκολα φεύγει - το είδαμε με τον ηλίθιο, που μας γάμησε για δέκα γενιές μέχρι να ξεκουμπιστεί, και αυτό γιατί τσάντισε τους φρίτσηδες - και βέβαια ποτέ δεν λογοδοτεί πουθενά.
εδώ τον πληρώνουμε χωρίς να πατάει καν στη Βουλή...τι λες τώρα

πάντως ο πρωθυπουργός δεν έχει τη δύναμη που λες.
Επειδή ακριβώς είναι αιρετός.
Ας μην κάνει ο Σαμαράς αυτά που θέλει η Βενιζέλα και να δεις σε τι χρόνο ντετε έχουνε γίνει εκλογές την άλλη μέρα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εδώ τον πληρώνουμε χωρίς να πατάει καν στη Βουλή...τι λες τώρα

πάντως ο πρωθυπουργός δεν έχει τη δύναμη που λες.
Επειδή ακριβώς είναι αιρετός.
Ας μην κάνει ο Σαμαράς αυτά που θέλει η Βενιζέλα και να δεις σε τι χρόνο ντετε έχουνε γίνει εκλογές την άλλη μέρα.

Τύπε, μια χαρά ισχύουν. Από την αναθεώρηση του 1986 και μέχρι τις εκλογές του 2007, μόνο ο γκαντέμης έπαιζε με οριακή πλειοψηφία, και αυτό γιατί ο σιδερένιος άλλαξε τον εκλογικό νόμο. Αντιθέτως όλες οι υπόλοιπες κυβερνήσεις, ήταν πάντα με μεγάλη πλειοψηφία, και έτσι είχε τράτο ο εκάστοτε ηγέτης να διαγράψει και 2-3 περίεργους. Ακόμα όμως και οι γκαντέμης και κουρασμένος, μόνοι τους έριξαν τις κυβερνήσεις τους. Βλέπεις, η μάσα του βουλευτικού αξιώματος και η κομματοκρατία περιόριζαν πάντα τις διαφωνίες.

Όσο για το θέμα του πίτσα, ο χοντρομπένυ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον καθαρίσει σαν αυγό, αλλά οι φρίτσηδες τον θέλουν για να μας φορέσει τα νέα μέτρα. Μετά ποιος ξέρει... μπορεί να κάνουν παιχνίδι με τον Αλεξέι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
δεν εξηγείται αλλιώς, έχεις χοντρό κόμπλεξ.
μιας και μιλάς προσωπικά

βάλε εδώ με΄σα ρε ΑΡΧΙΔΙ πότε έκανα εγώ ΧΑΒΑΛΕ για οποιονδήποτε από αυτούς που δημοσιοποίησαν τις φωτό τους!
ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΡΧΙΔΙ

όσο για το άλλο που είπες πως βάζω τους άλλους μπροστά είσαι διπλό αρχίδι
Γιατί δεν σου είπα ΠΟΤΕ τράβα εσύ να φωνάξεις
Έχω πει όμως (και δεν το αλλάζω φυσικά ) πως το να φωνάζεις μόνος σου και οι άλλοι γύρω σου να γελάνε σε χαρακτηρίζει ως μαλάκα.
είναι λεπτή η γραμμή.

στους τυπάδες που κατεβαίνανε στο Σύνταγμα κατέβηκα κι εγώ. Και είδα και τι λέγανε και πού καταλήξανε. Και φυσικά το να μου λέει κάποιος πως πάω για ειρηνική διαμαρτυρία το θεωρούσα και τότε και τώρα μαλακία μέγιστη.
Προσωπικά θα αγωνιστώ για κάτι που έχει νόημα για εμένα και όχι για τα πολιτικά συμφέροντα άλλων.

Αυτά και άντε γαμήσου να σου μπει η πούτσα από τον κώλο και να σου βγει από τα μάτια μπας και αρχίζεις να ξεχωρίζεις τίποτα
MALAKA EISE RE?????ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΦΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΝΑ ΝΙΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ....ΑΡΑΞΕ ΡΕ ΜΟΡΤΗ!ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΣΟΥ ΚΡΑΖΩ -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ-οσοι ποσταρουν δω μεσα-ισως και γω γιατι οχι?...ΟΛΟΙ ειναι στο γιατι δεν τους γαμαει καποιος.....ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΕΛ,ΟΙ ΒΡΥΛ,ΕΣΥ ,ΕΜΕΙΣ ,ΟΛΟΙ?ΠΟΙΟΙ ?ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ?ΤΙ ειναι αυτο που αξιζει για σενα.....? διαβαζω λαθος αυτα που γραφεις?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
δεν νομίζω πως είναι άσχετο
άμα το ξαναδιαβάσεις θα καταλάβεις πως είναι σχετικότατο στο σχόλιό σου.

όταν δημοσιεύεις φωτό των μεν, θα δημοσιεύεις και των δε.
από την άλλη όταν θα πιάνεις τους μεν, θα πιάνεις και τους δε

όταν επίσης κάποιος κατεβαίνει στο δρόμο για να χαλάσει περιουσία δημόσια (ή ιδιωτική) θα πρέπει να ξέρει πως θα βγεί κορνίζα.
αν δεν θέλει να βγαίνει κορνίζα, να μην το παίζει αρχιδάτος μπαχαλάκιας.
ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τύπε, μια χαρά ισχύουν. Από την αναθεώρηση του 1986 και μέχρι τις εκλογές του 2007, μόνο ο γκαντέμης έπαιζε με οριακή πλειοψηφία, και αυτό γιατί ο σιδερένιος άλλαξε τον εκλογικό νόμο. Αντιθέτως όλες οι υπόλοιπες κυβερνήσεις, ήταν πάντα με μεγάλη πλειοψηφία, και έτσι είχε τράτο ο εκάστοτε ηγέτης να διαγράψει και 2-3 περίεργους. Ακόμα όμως και οι γκαντέμης και κουρασμένος, μόνοι τους έριξαν τις κυβερνήσεις τους. Βλέπεις, η μάσα του βουλευτικού αξιώματος και η κομματοκρατία περιόριζαν πάντα τις διαφωνίες.

Όσο για το θέμα του πίτσα, ο χοντρομπένυ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον καθαρίσει σαν αυγό, αλλά οι φρίτσηδες τον θέλουν για να μας φορέσει τα νέα μέτρα. Μετά ποιος ξέρει... μπορεί να κάνουν παιχνίδι με τον Αλεξέι.
πάντως αυτοί παιχνίδι θα το κάνουνε...
Υ.Γ. δεν ξέρω αν είναι μόνο οι φρίτσηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom