Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όσο υπάρχει η Β.Κορέα οι ιδέες του ΚΚΕ είναι ακόμα ζωντανές κ δεν χρειάζονται αλλαγές...που να δεις πως κ εκεί να καταρρεύσει το καθεστώς θα επιμένουν. :2funny:

Στην Κούβα γίνονται φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις,ο Τσάβεζ μιλάει για κοινωνικό σοσιαλισμό αν κ επηρεασμένος σαφώς από την Ε.Σ.Σ.Δ (δεν πάει όμως να την αντιγράψει).

Κορέα στο Εκουαδόρ,Μοράλες στην Βολιβία...κανείς αριστερός ηγέτης δεν έχει τις απόψεις του ΚΚΕ.

ο τσαβες ειπε και τον ομπαμα 'καλο παληκαρι' και τον στηριζει στις εκλογες. χαλασε και αυτο το παιχτουρι. πρωτα ο φιντελ κερασε κονιακ μεταξα και πουρα τον κλιντον, τωρα τουτος εγινε ομπαμιας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο τσαβες ειπε και τον ομπαμα 'καλο παληκαρι' και τον στηριζει στις εκλογες. χαλασε και αυτο το παιχτουρι. πρωτα ο φιντελ κερασε κονιακ μεταξα και πουρα τον κλιντον, τωρα τουτος εγινε ομπαμιας.
Είδες άμα είσαι μαύρος κ Αμερικανός πρόεδρος να είσαι σε αγαπάνε(ακόμα κ οι κομμουνιστές). :grin:

Πάντως αν δει κανείς τον Ομπάμα όταν βγήκε κ τώρα...φαίνεται σπασμένος...καμία σχέση με ΓΑΠ κ Καραμανλή που βγήκαν πιο ακμαίοι απ' ό,τι μπήκαν.

Επισκέπτης
...παλια το 69 ηταν ετσι, μετα αλλαξε το πραμα ηξερα ολα τα παλια σκινια των εητυς εδω στην αθηνα ,και ητα ολοι τους ναζιστες οσο δεν παει...

Ειναι ετσι, αλλα και δεν ειναι. Οι περισοτεροι που εκανα παρεα εγω τη δεκαετια του '90 ησανειμασταν στη φαση γηπεδο, συναυλιες, καμια φερμα σε πουστηδες και τσαμπουκαδες σε bar για να πινουμε τζαμπα. Εγω εκανα παρεα με αναρχικους και κατεβενα στις πορειες τους και ειχα παρεες πολλες στα Εξαρχεια απ' ολους τους πολιτικους χωρους. Το 2003 ημουν Θεσαλονικη τον Ιουνη στις πορειες με την Αντιεξουσιαστικη κινηση. Ηταν και η τελευταια πορεια που κατεβηκα. Μετα τα εσπασα με του αναρχες. Αρχισα να περνω χαμπαρι με τι μαλακες ειχα να κανω. Τωρα θεωρω την πλειοψηφια των αυτοαποκαλουμενων αναρχικων ασχετους και χειροτερα κολημενους απο τους ΚΚΕδες. Ασε που υπαρχουν ατομα, οπως και στη χρυση αυγη που ειναι εμμισθοι υπαλληλοι κρατικων υπηρεσιων.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ 11,ΟΟΟ,ΟΟΟ ....300 χωρανε ανετα!
...μονο αναγκαστικα μπορει να γινει αυτο ,οταν δηλαδη δε θα εχουμε μια για να πληρωσουμε, δυσκολο το βλεπω να γινει αυτο οργανωμενα ελειψει ηγεσιας...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι ετσι, αλλα και δεν ειναι. Οι περισοτεροι που εκανα παρεα εγω τη δεκαετια του '90 ησανειμασταν στη φαση γηπεδο, συναυλιες, καμια φερμα σε πουστηδες και τσαμπουκαδες σε bar για να πινουμε τζαμπα. Εγω εκανα παρεα με αναρχικους και κατεβενα στις πορειες τους και ειχα παρεες πολλες στα Εξαρχεια απ' ολους τους πολιτικους χωρους. Το 2003 ημουν Θεσαλονικη τον Ιουνη στις πορειες με την Αντιεξουσιαστικη κινηση. Ηταν και η τελευταια πορεια που κατεβηκα. Μετα τα εσπασα με του αναρχες. Αρχισα να περνω χαμπαρι με τι μαλακες ειχα να κανω. Τωρα θεωρω την πλειοψηφια των αυτοαποκαλουμενων αναρχικων ασχετους και χειροτερα κολημενους απο τους ΚΚΕδες. Ασε που υπαρχουν ατομα, οπως και στη χρυση αυγη που ειναι εμμισθοι υπαλληλοι κρατικων υπηρεσιων.
...ρουφιανοι υπηρχαν και παλιοτερα( και για τον καιν οσο και για τον καραμπελια ειχαν ακουστει πολλα ),αλλα ηταν κι αλλες εποχες τοτε ,βλεπαμε να κρεμαν ελληνικη σημαια στο μπαλκονι και τους κραζαμε, ποιος μπορουσε να φανταστει που θα φταναμε σημερα ,η δικη μου παρεα δεν ηταν και τοσο μεσα στη φαση ,ναι συχναζαμε εξαρχεια αλλα βασικα ειμασταν απολιτικ το μονο που μας ενοιαζε ηταν να ακουσουμε μουσικη να πιουμε και να γνωρισουμε γκομενες...

broken hearts

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

P.S. δεν μου λέτε ρε παλικάρια... και ποιος σαςλέει πως τα έχουνε στην Ελβετία ως λεφτά και όχι σαν μπάρες χρυσού; Ή κάτι άλλο; Λέω κι εγώ μια μαλακία. Γιατί τα πολλά λεφτά γυροφέρνουνε σε είδος χαρτιού τίτλου και όχι σε ρευστό.
[/quote]

Δεν λες μαλακια καθολου. Μιλαμε για τονους.
Το μεγαλυτερο μερος εγινε ετσι ακριβως και μαλιστα σε τιμες που αντιστοιχουσαν τοτε στο 1/5  απο τις τρεχουσες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι αλλα οι τσοχατζοπουλοι μπορει να κλεψαν μικρο ποσο, αλλα με τις υπογραφες τους και τις πολιτικες  τους αποφασεις ζημιωσαν τη χωρα κατα εκατονταδες δις. Ενα αυτο.

Και δευτερον οι τσοχατζοπουλοι βρισκονται εκει για να τηρειται σωστα ο νομος οχι να τον παραβιαζουν οι ιδιοι. Οπως υπαρχει ιδιωνυμο με την κουκουλα, αν ειχαν κακαλα οι πολιτικοι θα πρεπε να υπαρχει μεγαλυτερη αυστηροτητα σε ποινες για πολιτικους .Αντι για αυτο θεσπιζουν ασυλιες και νομους περι ευθυνης υπουργων.

Τριτον τους μικρο εε ο πολιτικος επρεπε να τους πιασει και να τους αλλαξει τα φωτα αν ειχαν παρανομη συμπεριφορα. Το καναν?

Αυτο δεν αθωωνει τον οποιοδηποτε αλλο ελ επαγγελματια η αλλον φοροφυγα. Η λογικη του closer " με ενδιαφερει ο καρχαριας και οχι η μαριδα " ειναι περα για περα λαθος.
Τα πραγματα δε θα μπορουσαν να ταν απλουστερα : και οι μεν και οι δε.

Βεβαιως δε παω με τη λογικη του closer " με ενδιαφερει ο καρχαριας" .και οι μεν και οι δε. και ο καρχαριες και η μαριδα
+10000000000

Επισκέπτης
...ρουφιανοι υπηρχαν και παλιοτερα( και για τον καιν οσο και για τον καραμπελια ειχαν ακουστει πολλα ),αλλα ηταν κι αλλες εποχες τοτε ,βλεπαμε να κρεμαν ελληνικη σημαια στο μπαλκονι και τους κραζαμε, ποιος μπορουσε να φανταστει που θα φταναμε σημερα ,η δικη μου παρεα δεν ηταν και τοσο μεσα στη φαση ,ναι συχναζαμε εξαρχεια αλλα βασικα ειμασταν απολιτικ το μονο που μας ενοιαζε ηταν να ακουσουμε μουσικη να πιουμε και να γνωρισουμε γκομενες...

Παντα και παντου υπαρχουν ρουφιανοι. Τον Παναγιωτη τον ειχα γνωρισει τελη δεκαετιας του '80, οταν εβγαζε την εφημεριδα "ο σπαστης". Καλο παλικαρι δεν τον ειχα κοψει για ρουφ. αλλα ποτε δεν ξερεις. Τον Καραμπελια τον ηξερα φατσικα και απο το περιοδικο "Ρηξη" που εβγαζε. Εχει κανει στροφη στον πατριωτισμο και καλα εκανε.
Απο γκομενες ειχα πηδηξει πολλες στην πλατεια. Απο το '95 ειχα και δικο μου σπιτι και φορτωνα οτι εβρισκα. Το τι κοσμος εχει περασει απο την γκαρσονιερα μου δεν περιγραφεται.
Τωρα τι κανουμε μου λες ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Τον Καραμπελια τον ηξερα φατσικα και απο το περιοδικο "Ρηξη" που εβγαζε. Εχει κανει στροφη στον πατριωτισμο και καλα εκανε.

ο Καραμπελιας ειναι ωραιος τυπος περιγραφεται αριστα με το "αριστερος πατριωτης"

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
πως ζουνε 500.000 οικογενειες ανεργων του ιδιωτικού τομέα ? Ειναι ολοφανερο οτι ζουν απο τις συνταξεις των γεροντων.
Γι αυτο πρεπει να συνεχιζουν να δινονται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα φυγουν απο τη μεση αυτοι που αφηναν ολους αυτους να κανουν τα παραπανω. Γιατι πλεον η δυσαρεσκεια δεν προερχεται απο αυτους αλλα απο τους πιο κατω που δεν εχουν τιποτα.
Οι υδραυλικοι, δημ υπαλληλοι, κλπ δηλαδη η "μαριδα" ειναι εξοργισμενη με τους πολιτικους αλλα ειναι αρκετα γλοιωδεις και θρασυδειλα τομαρια ωστε να εξωπεταξουν τους διεθφαρμενους καρχαριες μια για παντα. Αν γινει κατι τετοιο δε θα γινει απο αυτους αλλα απο τους παρακατω πιο απελπισμενους οι οποιοι και γνωριζουν απο πρωτο χερι τι εστι η επονομαζομενη " μαριδα".
Θα μου πεις θα παρουν τα μετρα τους και οι μεν και οι δε. Κυριως οι καρχαριες. Γνωμη μου ειναι πως επειδη εκαναν " ευκολα" οτι εκαναν τοσο καιρο και οτι γινει θα γινει ξαφνικα, δε θα παρουν τπτ επειδη ειναι αρκετα ανευροι και νωθροι . Θα πιαστουν στον ληθαργο. Θα φανει πως οσο ευκολο ηταν να παχυνουν σαν ακριδες, τοσο ευκολο θα ναι και να πανε και να μη ξαναρθυον στα τσακιδια
εγώ δεν θα σου πω αυτό
θα σου πω πως πιστεύω πως "οι πιο κάτω' που λες είναι λίγοι. Η κοινωνία στην Ελλάδα είναι βαθιά διαβρωμένη.
Μέχρι στιγμής δεν πολυακούω το "γαμείστε τους όλους", αντιθέτως ακούω το "γαμείστε τους αυτούς, να έρθουνε οι άλλοι που ΜΠΟΡΕΙ να είναι καλοί" (δηλαδή οι δικοί μας)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παπαρια μαντολες..
αυτο θα ηταν το ιδεατο..
ομως τιποτε απο τα παραπανω δεν προκειται να συμβει..
το πιθανοτερο ειναι να φαμε στην μαπα τα χρυσαυγουλα που θα ερθουν εκ νεου σαν εθνοσωτηρες & μαλιστα με την μαζα να τους χειροκροτει οπως το εκανε & με τους συνταγματαρχες..
με τη διαφορά πως τα χρυσαύγουλα δεν είναι συνταγματάρχες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιχτη αφου δεν ζεις σε παραλληλο συμπαν,τι γραφεις???
τις προσδοκιες σου???
στην γειτονικη μας αλβανια το 99% διαβιωνει σε τρισαθλιες συνθηκες & το 1% κυκλοφορει ανενοχλητο σε φαση εντελως extreme πλουτου..
το αυτο πανω-κατω συμβαινει & στις λοιπες χωρες των βαλκανιων..
εχουμε πολυ ψωμι για να φτασουμε την δικη τους εξαθλιωση..
λες οι δικοι μας να αποδειχτουν μεγαλυτεροι μαγκες???
έχεις καιρό να πας βαλκάνια βόλτα
έχουνε αλλάξει ελαφρώς οι συσχετισμοί

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απο το ότι ακόμα και εάν μας λένε αλήθεια πλέον δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να γίνουν πιστευτοί και το μόνο που κάνουν είναι να χειροτερεύουν τη θέση τους:

«Χωρίς διαβιβαστικό έγγραφο ή αριθμούς πρωτοκόλλου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μου παρέδωσε το στικ με τους 2.000 καταθέτες σε τράπεζα του εξωτερικού, λίγο πριν φύγει από το Υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Ιωάννης Διώτης μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με την «λίστα Λαγκάρντ».

Ο κ. Διώτης έκανε λόγο για «ατυχείς χειρισμούς και παραλείψεις», σημειώνοντας ωστόσο ότι θεωρεί αδιανόητο «ότι οποιοσδήποτε ήθελε να συγκαλύψει οτιδήποτε». Ο πρώην ειδικός γραμματέας, ο οποίος ήταν επικεφαλής του ΣΔΟΕ από τον Μάιο 2011 μέχρι Ιούνιο 2012, υποστήριξε ότι τον Ιούνιο του 2011, λίγο πριν ο κ. Παπακωνσταντίνου μετακινηθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος του παρέδωσε ένα στικ «άτυπα χωρίς διαβιβαστικό έγγραφο, αριθμούς πρωτοκόλλου» και χωρίς να του εξηγήσει γιατί του το έδωσε. «Για να το δώσει σε εμένα υποθέτω ότι μου το έδωσε για να γίνει έλεγχος γιατί αλλιώς τι νόημα θα είχε;», ανέφερε ο κ. Διώτης, ο οποίος παράλληλα ισχυρίστηκε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του είπε ότι το εν λόγω υλικό έφτασε στα χέρια του από τις μυστικές υπηρεσίες.

«Εγώ έριξα απλά μία ματιά στο αρχείο για να δω την μορφή του. Έχει κάτι ποσά και κάτι σαν καρτέλες αν θυμάμαι καλά», είπε ο κ. Διώτης.

«Μετά το παρέδωσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο όπως μου το είχε δώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και του εξήγησα ότι δεν είναι αντίγραφο, ότι υπάρχει ένα μόνο στικ. Του το παρέδωσα ατύπως όπως ατύπως το είχα πάρει και του είπα ότι κατά την άποψη μου δεν μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό υλικό γιατί είναι προϊόν υποκλοπής», ανέφερε ο πρώην ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ο κ. Διώτης παραδέχτηκε ότι κατά την διάρκεια της δικής του θητείας «υπήρξαν έρευνες για πολιτικά πρόσωπα κατά περίπτωση» αλλά «λίστα δεν καταρτίστηκε ποτέ γιατί οι υποθέσεις δεν είχαν συνάφεια μεταξύ τους».
ηλίθια ερώτηση (μου αρμόζει)
ποιος μπορεί να μας επιβεβαιώσει (αφού όλα έγιναν άτυπα και χέρι χέρι) πως το αρχικό στικάκι δεν είχε 2020 ονόματα και σβήστηκαν 20; Πως είναι 1990 και προστέθηκαν 10;

να σημειώσω πως εκτός όλων των άλλων ευφυών τρόπων δράσης, έχουνε και το κολπάκι να βγάζουνε μία λίστα με 5 ενόχους και 5 αθώους. ξεκινάμε με τους αθώους...τους βγάζουμε όλους λεβέντες και μετά βγάζουμε και τους λοιπούς πως είναι το ίδιο και δεν τους εξετάζουμε καν.
ή δεν μας παίρνει ο χρόνος - εκλογές κι έτς.

εδώ τόσο καιρό κρατάνε τον Άκη και δεν κάνουνε τίποτα.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Παντα και παντου υπαρχουν ρουφιανοι. Τον Παναγιωτη τον ειχα γνωρισει τελη δεκαετιας του '80, οταν εβγαζε την εφημεριδα "ο σπαστης". Καλο παλικαρι δεν τον ειχα κοψει για ρουφ. αλλα ποτε δεν ξερεις. Τον Καραμπελια τον ηξερα φατσικα και απο το περιοδικο "Ρηξη" που εβγαζε. Εχει κανει στροφη στον πατριωτισμο και καλα εκανε.
Απο γκομενες ειχα πηδηξει πολλες στην πλατεια. Απο το '95 ειχα και δικο μου σπιτι και φορτωνα οτι εβρισκα. Το τι κοσμος εχει περασει απο την γκαρσονιερα μου δεν περιγραφεται.
...εγω νομιζω πως πρεπει να παψουμε να τρογωμαστε οι ελληνες ,κανεις δε θα μας βοηθησει ,οτι κανουμε μονοι μας, καλο βραδυ, αυριο παλι....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πότε έγινε ποτέ πιστευτός έλληνας πολιτικός... ακι αν έγινε πότε κράτησε αυτό πάνω από έξη μήνες..???
Ανδρέας Παπανδρέου - θες και χρονιές;
Καραμανλής - θες και χρονιές

κι άλλοι κι άλλοι...

Επισκέπτης
Eίναι και κοντοπατριώτης σου.
Τώρα καλύτερα να μην τον χαρακτηρίσω..

Δεν το ηξερα οτι ειμαστε κοντοπατριωτες. Τωρα γκουγκλαρα το ονομα του και ειδα οτι ειναι απο την Κατω Αχαγια.
Εχεις παρακολουθησει το εργο του και διαφωνεις ? Εγω περα απο τη ρηξη που τη διαβαζα σχεδον καθε μηνα, ενα βιβλιο του ειχα παρει και δεν το τελειωσα ποτε.
Αλλα αμα περνεις γραμμη απο τον Νωντα και το Βλασσοπουλο εννοειτε οτι δεν θα εχεις και την καλυτερη γνωμη για τον Καραμπελια.

Επισκέπτης
...εγω νομιζω πως πρεπει να παψουμε να τρογωμαστε οι ελληνες ,κανεις δε θα μας βοηθησει ,οτι κανουμε μονοι μας, καλο βραδυ, αυριο παλι....

Ετσι ειναι. Μια ζωη ο Ελληνας απο τους "συμμαχους" την ετρωγε.
Παμε ολοι με τον Θρυλο αποψε για την εκπληξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom