Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ναι, αλλά εγώ διαφωνώ
χρειάζεται αργή και βασανιστική διαδικασία, όχι μια και έξω
ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΙΞ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
ΑΥΤΕΣ τις μαπες τις εφαγε μια "κατσικα" χτες ...Υ.Σ ΤΟ CD που πεταει ειναι με τις προφητειες του γεροντα παστιτσιου?

Αφου ειναι τραγια ρε. πηγανε να μαζεψουν το πιτσιρικα που εγραφε μαλακιες οχι για τον παστιτσιο αλλα για τα ταγαρια που τον κανανε πανηγυρι..  και μετα μου λες για δε σου γραφω..  :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γουστάρω κι ένα άλλο άθλημα εξίσου το οποίο μου δίνει περισσότερη χαρά τελευταία..
Την φάπα στον σβέρκο του παπαζόλη;; :2funny:

no thanks δεν παίζω...δεν μπαίνω καν στο γήπεδο. :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
αααα, μεγάλη συζήτηση ανοίγεις.
ο σκοπός της μάνας δεν είναι μόνο να γεννοβολάει, αλλά να νουθετεί, να προστατεύει, να αναθρέφει ένα παιδί.
Κοινώς, ας πρόσεχαν. Σκληρή τοποθέτηση, δεν το συζητάω. Και σίγουρα θα υπάρχουνε μεμονωμένες περιπτώσεις που θα πεις πως δεν φταίει η οικογένεια κλπ κλπ. Ο Χ νόμος δεν μπορεί να πιάνει όλες τις περιπτώσεις φίλε μου. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να ακολουθούμε τα παραθυράκια των νόμων αντί για τους νόμους.
Και επίσης στην Ελλάδα λειτουργεί η κοινωνία του φόβου. Άμα γνωρίζεις πως θα έχεις επιπτώσεις, δεν το κάνεις. Αν δεν υπάρχουνε επιπτώσεις, ξαφνικά όλοι ανακαλύπτουνε πώς μπορούνε να κάνουνε μαλακίες.

Σόρρυ, αλλά όταν το μικρό παιδί κάνει παπαριές, πρέπει να μπαίνει τιμωρία και να αντιλαμβάνεται το λάθος του. Αν δεν γίνεται αυτό όταν είναι μικρό, τότε όταν μεγαλώσει θα κάνει χειρότερα. Κατά κανόνα έτσι πάει.
και δω παλι,'γαμησες τους το σπιτι που κανουνε και μανουρες',τα κωλοπαιδα οι μπαχαλοι,η' λες για αλλους?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
MALAKA EISE RE?????ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΦΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΝΑ ΝΙΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ....ΑΡΑΞΕ ΡΕ ΜΟΡΤΗ!ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΣΟΥ ΚΡΑΖΩ -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ-οσοι ποσταρουν δω μεσα-ισως και γω γιατι οχι?...ΟΛΟΙ ειναι στο γιατι δεν τους γαμαει καποιος.....ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΕΛ,ΟΙ ΒΡΥΛ,ΕΣΥ ,ΕΜΕΙΣ ,ΟΛΟΙ?ΠΟΙΟΙ ?ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ?ΤΙ ειναι αυτο που αξιζει για σενα.....? διαβαζω λαθος αυτα που γραφεις?
1. Είσαι αρχίδι όσες κωλοτούμπες και να προσπαθείς να κάνεις. Δεν το μαζεύεις, μίλησες για μένα προσωπικά.
2. ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ το σχόλιο που έκανα εγώ ΧΑΒΑΛΕ για οποιονδήποτε έχει δημοσιευτεί φωτό του.
3. Παράδειγμα αναφέρεις για κάποιον που έχει κάνει ή είναι κάτι. Αλλιώς αναφέρεις άλλο παράδειγμα.

ΑΡΧΙΔΙ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
-μοικανε επειδη ειπες να ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ,αν οχι μεταμελω,αλλιως αντε γαμησου ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ,ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ....Η ΜΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!ΤΑ ετσι και αλλιως τελειωσανε,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ,ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ- ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
1. Είσαι αρχίδι όσες κωλοτούμπες και να προσπαθείς να κάνεις. Δεν το μαζεύεις, μίλησες για μένα προσωπικά.
2. ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ το σχόλιο που έκανα εγώ ΧΑΒΑΛΕ για οποιονδήποτε έχει δημοσιευτεί φωτό του.
3. Παράδειγμα αναφέρεις για κάποιον που έχει κάνει ή είναι κάτι. Αλλιώς αναφέρεις άλλο παράδειγμα.

ΑΡΧΙΔΙ
ΣΤΑ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΕ ΓΚΑΒΕ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΙΞ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ
καταλαβαίνεις τι γράφεις;
είπα εγώ πως δεν τα έχω γράψει αυτά;

σου είπα εγώ να πας εσύ μήπως να κάνεις κάτι αντί για μένα;

ΑΡΧΙΔΙ
ΑΡΧΙΔΙ
μάθε να διαβάζεις και μετά να γράφεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Δικό μου
πού είναι ο χαβαλές ρε αρχίδι;

επειδή εσύ είσαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνεις;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η' ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΓΙΑ τους συλληφθεντες δεν λες που μοστραρανε τις φατσες τους οι μπατσοι ΣΑΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και δω παλι,'γαμησες τους το σπιτι που κανουνε και μανουρες',τα κωλοπαιδα οι μπαχαλοι,η' λες για αλλους?
γράψε ελληνικά για να σου απαντήσω

δεν αλλάζει η θέση μου αλλά χαβαλέ ΔΕΝ κάνω και δεν κοροϊδεύω κανένα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η' ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΓΙΑ τους συλληφθεντες δεν λες που μοστραρανε τις φατσες τους οι μπατσοι ΣΑΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ?
ΟΧΙ
μιλάω γενικά για οποιονδήποτε κάνει ζημιά σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία
αν δεν έχεις μυαλό να διαβάσεις, δικό σου πρόβλημα.

αν αυτοί έκαναν ζημιά σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, να τους γαμήσει η δικαιοσύνη. Και αυτούς και οποιονδήποτε άλλο. Ασχέτως του πόσο ψηλά ή χαμηλά βρίσκεται.

τον ΧΑΒΑΛΕ θα τον κάνεις παράθεση;

ΑΡΧΙΔΙ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
-μοικανε επειδη ειπες να ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ,αν οχι μεταμελω,αλλιως αντε γαμησου ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ,ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ....Η ΜΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!ΤΑ ετσι και αλλιως τελειωσανε,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ,ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ- ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ......
επειδή η θέση μου είναι διαφορετική ακό τη δική σου δεν σημαίνει ούτε πως κάνω ΧΑΒΑΛΕ ούτε πως δεν έχω σαφή θέση.

ΑΡΧΙΔΙ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
καταλαβαίνεις τι γράφεις;
είπα εγώ πως δεν τα έχω γράψει αυτά;

σου είπα εγώ να πας εσύ μήπως να κάνεις κάτι αντί για μένα;

ΑΡΧΙΔΙ
ΑΡΧΙΔΙ
μάθε να διαβάζεις και μετά να γράφεις.
ΟΣΟ βριζεις επιβεβαιωνεις οτι τα χεις χαμενα.....εγινε δικε μου....μακρια και αγαπημενοι και ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ....ποσταρα ,εκανα παραθεση,λεω λες να καταλαβα λαθος,λες να ?....νταξει δικε μου....-ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΟ μυρισε ΚΑΙ ετσι...τζημερος και τετοια επανανστα λεμε....ΟΚ!ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΜΠΑΛΟΙ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom