pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί έτσι,έγινε κάτι;;;Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο πλέον..
Γιατί έτσι,έγινε κάτι;;;Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο πλέον..
ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΙΞ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝναι, αλλά εγώ διαφωνώ
χρειάζεται αργή και βασανιστική διαδικασία, όχι μια και έξω
ΑΥΤΕΣ τις μαπες τις εφαγε μια "κατσικα" χτες ...Υ.Σ ΤΟ CD που πεταει ειναι με τις προφητειες του γεροντα παστιτσιου?
Γιατί έτσι,έγινε κάτι;;;
Την φάπα στον σβέρκο του παπαζόλη;;Γουστάρω κι ένα άλλο άθλημα εξίσου το οποίο μου δίνει περισσότερη χαρά τελευταία..
και δω παλι,'γαμησες τους το σπιτι που κανουνε και μανουρες',τα κωλοπαιδα οι μπαχαλοι,η' λες για αλλους?αααα, μεγάλη συζήτηση ανοίγεις.
ο σκοπός της μάνας δεν είναι μόνο να γεννοβολάει, αλλά να νουθετεί, να προστατεύει, να αναθρέφει ένα παιδί.
Κοινώς, ας πρόσεχαν. Σκληρή τοποθέτηση, δεν το συζητάω. Και σίγουρα θα υπάρχουνε μεμονωμένες περιπτώσεις που θα πεις πως δεν φταίει η οικογένεια κλπ κλπ. Ο Χ νόμος δεν μπορεί να πιάνει όλες τις περιπτώσεις φίλε μου. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να ακολουθούμε τα παραθυράκια των νόμων αντί για τους νόμους.
Και επίσης στην Ελλάδα λειτουργεί η κοινωνία του φόβου. Άμα γνωρίζεις πως θα έχεις επιπτώσεις, δεν το κάνεις. Αν δεν υπάρχουνε επιπτώσεις, ξαφνικά όλοι ανακαλύπτουνε πώς μπορούνε να κάνουνε μαλακίες.
Σόρρυ, αλλά όταν το μικρό παιδί κάνει παπαριές, πρέπει να μπαίνει τιμωρία και να αντιλαμβάνεται το λάθος του. Αν δεν γίνεται αυτό όταν είναι μικρό, τότε όταν μεγαλώσει θα κάνει χειρότερα. Κατά κανόνα έτσι πάει.
και στο βολευ παντως χτες τον ηπιατε..... .....ενοργανη?Γουστάρω κι ένα άλλο άθλημα εξίσου το οποίο μου δίνει περισσότερη χαρά τελευταία..
1. Είσαι αρχίδι όσες κωλοτούμπες και να προσπαθείς να κάνεις. Δεν το μαζεύεις, μίλησες για μένα προσωπικά.MALAKA EISE RE?????ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΦΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΝΑ ΝΙΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ....ΑΡΑΞΕ ΡΕ ΜΟΡΤΗ!ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΣΟΥ ΚΡΑΖΩ -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ-οσοι ποσταρουν δω μεσα-ισως και γω γιατι οχι?...ΟΛΟΙ ειναι στο γιατι δεν τους γαμαει καποιος.....ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΕΛ,ΟΙ ΒΡΥΛ,ΕΣΥ ,ΕΜΕΙΣ ,ΟΛΟΙ?ΠΟΙΟΙ ?ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ?ΤΙ ειναι αυτο που αξιζει για σενα.....? διαβαζω λαθος αυτα που γραφεις?
και στο βολευ παντως χτες τον ηπιατε.....
Δικό μουΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ?
ΣΤΑ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΕ ΓΚΑΒΕ!1. Είσαι αρχίδι όσες κωλοτούμπες και να προσπαθείς να κάνεις. Δεν το μαζεύεις, μίλησες για μένα προσωπικά.
2. ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ το σχόλιο που έκανα εγώ ΧΑΒΑΛΕ για οποιονδήποτε έχει δημοσιευτεί φωτό του.
3. Παράδειγμα αναφέρεις για κάποιον που έχει κάνει ή είναι κάτι. Αλλιώς αναφέρεις άλλο παράδειγμα.
ΑΡΧΙΔΙ
ΧΑΣΑΤΕ 3-2 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ....ΒΟΛΕΥ!Που ρε?
Στο φιλικό με το γαύρο? Σήμερα παίζαμε..
καταλαβαίνεις τι γράφεις;ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΙΞ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η' ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΓΙΑ τους συλληφθεντες δεν λες που μοστραρανε τις φατσες τους οι μπατσοι ΣΑΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ?Δικό μου
πού είναι ο χαβαλές ρε αρχίδι;
επειδή εσύ είσαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνεις;
ΧΑΣΑΤΕ 3-2 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ....ΒΟΛΕΥ!
γράψε ελληνικά για να σου απαντήσωκαι δω παλι,'γαμησες τους το σπιτι που κανουνε και μανουρες',τα κωλοπαιδα οι μπαχαλοι,η' λες για αλλους?
ΟΧΙΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η' ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΓΙΑ τους συλληφθεντες δεν λες που μοστραρανε τις φατσες τους οι μπατσοι ΣΑΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ?
επειδή η θέση μου είναι διαφορετική ακό τη δική σου δεν σημαίνει ούτε πως κάνω ΧΑΒΑΛΕ ούτε πως δεν έχω σαφή θέση.-μοικανε επειδη ειπες να ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ,αν οχι μεταμελω,αλλιως αντε γαμησου ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ,ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ....Η ΜΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!ΤΑ ετσι και αλλιως τελειωσανε,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ,ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ- ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ......
ΟΣΟ βριζεις επιβεβαιωνεις οτι τα χεις χαμενα.....εγινε δικε μου....μακρια και αγαπημενοι και ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ....ποσταρα ,εκανα παραθεση,λεω λες να καταλαβα λαθος,λες να ?....νταξει δικε μου....-ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΟ μυρισε ΚΑΙ ετσι...τζημερος και τετοια επανανστα λεμε....ΟΚ!ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΜΠΑΛΟΙ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ...καταλαβαίνεις τι γράφεις;
είπα εγώ πως δεν τα έχω γράψει αυτά;
σου είπα εγώ να πας εσύ μήπως να κάνεις κάτι αντί για μένα;
ΑΡΧΙΔΙ
ΑΡΧΙΔΙ
μάθε να διαβάζεις και μετά να γράφεις.