Επισκέπτης
...παραλιμνιε (ασχετο αλλα) που κολαει η αριστερα με τα σκινια που εχεις στο αβαταρ σου...?
Skinhead = εργατικη ταξη.
...παραλιμνιε (ασχετο αλλα) που κολαει η αριστερα με τα σκινια που εχεις στο αβαταρ σου...?
ΔΕΝ εχω μαγαζι ,αλλα αποθηκη,με χοντρικη ασχολουμαι και ΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ το μπουρδελο μου και ΤΟ ΚΑΙΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ και το ξαναστηνω παλι....ΚΑΙ ειμαι περηφανος γι αυτο....το θεμα ειναι ομως ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ?τι απεργία να κάνει ρε σύ?? το μαγαζί του να κλείσει??
κατά δηλωση του ελεύθερος επαγγελματίας είναι ...
Παπάρια.Είναι θέμα χρόνου να τις φάει πιστεύω
ΔΕΝ εχω μαγαζι ,αλλα αποθηκη,με χοντρικη ασχολουμαι και ΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ το μπουρδελο μου και ΤΟ ΚΑΙΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ και το ξαναστηνω παλι....ΚΑΙ ειμαι περηφανος γι αυτο....το θεμα ειναι ομως ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ?
Οι συγκεκριμένοι πάντως με τα ξυρισμένα κεφάλια περισσότερο σε νεοναζί παραπέμπουν.
Παπάρια.
Το ΚΚΕ δυστυχώς είναι πλήρως υποταγμένο στο σύστημα πλέον κ απλά αναπαράγει κομμουνιστικά τσιτάτα για πολιτικούς λόγους(εκεί να παίρνει 3-4%).
Μωρή άρχουσα τάξη δεν του λες κ που να στείλει το χρήμα;μεγάλη κουράδα φάε.. μεγάλη κουβέντα μην λές
Οι συγκεκριμένοι πάντως με τα ξυρισμένα κεφάλια περισσότερο σε νεοναζί παραπέμπουν.
...παλια το 69 ηταν ετσι, μετα αλλαξε το πραμα ηξερα ολα τα παλια σκινια των εητυς εδω στην αθηνα ,και ητα ολοι τους ναζιστες οσο δεν παει...
Μωρή άρχουσα τάξη δεν του λες κ που να στείλει το χρήμα;
Γι'αυτό ας ελπίσουμε το ΚΚΕ να μείνει εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές.Εσύ αν μπορούσες δεν θα το έκανες;
...συμφωνοι ,το προβλημα ειναι ποιος θα κανει την αρχη,εδω ειν τα δυσκολα...εσυ με ρωτησες εγω απαντησα,μονος μου η μονος σου ειναι σαν να πετας οδοντογλυφιδες σε ελεφαντα!ΟΛΟΙ....
Γι'αυτό ας ελπίσουμε το ΚΚΕ να μείνει εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές.
Παπάρια.
Το ΚΚΕ δυστυχώς είναι πλήρως υποταγμένο στο σύστημα πλέον κ απλά αναπαράγει κομμουνιστικά τσιτάτα για πολιτικούς λόγους(εκεί να παίρνει 3-4%).
Κουκλί μου εσύ...τι ωραίος που θα είσαι μέσα στο φέρετρο... :-* :-*και αυτά που γράφεις σε μαλακισμένο παραπέμπουν αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα
ολόσωστοΚύττα, αν έχεις μεταφέρει λεφτά στο εξωτερικό για ασφάλεια, η κατάθεση γίνεται με έμβασμα από λογαριασμό σου στην Ελλάδα. Πολλοί λίγοι, τύπου κομιστή, θα πήγαν προσωπικά να καταθέσουν μετρητά. Επίσης στην περίπτωση του Τέμπ η κατάθεση λογικά θα έγινε από τον τότε εργοδότη του.
Το θέμα είναι αν ανοιχτούν λογαριασμοί μεγαλοπολιτικών/μεγαλολαμογιών και οι καταθέσεις έχουν γίνει από εταιρίες και δη εξωχώριες.
ΕΠΙΣΗΣ, υπάρχει και κάτι άλλο. Έχουμε ξεσκίσει τον άκη, και καλά του κάνουμε. Συμφωνώ με την προφυλάκιση του, την έρευνα και γιατί όχι και την δήμευση. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ακουστεί κιχ, για το ποιοι έκαναν τις καταθέσεις στους λογαριασμούς του άκη. Τι στο διάολο, από που τα έπαιρνε; Μήπως εκεί έχει τζιζ;
...συμφωνοι ,το προβλημα ειναι ποιος θα κανει την αρχη,εδω ειν τα δυσκολα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ 11,ΟΟΟ,ΟΟΟ ....300 χωρανε ανετα!...συμφωνοι ,το προβλημα ειναι ποιος θα κανει την αρχη,εδω ειν τα δυσκολα...
Όσο υπάρχει η Β.Κορέα οι ιδέες του ΚΚΕ είναι ακόμα ζωντανές κ δεν χρειάζονται αλλαγές...που να δεις πως κ εκεί να καταρρεύσει το καθεστώς θα επιμένουν.Το ΚΚΕ ειναι κομμα αρτηριοσκληρωτικο. Οι μαλακες του Περισου αντι να συνεργαστουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και να δωσουν στο λαο την εικονα μια ενωμενης κι αποφασισμενης αριστερας που οντως εχει λυσεις προτειμησαν να αφησουν την εξουσια στο λαμογιο τον Κουβελη και τους ΠΑΣΟΚοΝΔουδες. Για αυτο θα σβησει απο τον εκλογικο χαρτη.
ρε γμτ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ την εντυπωση οτι συμβαινει το αντιθετο??????ΕΣΥ κοιτας τα δεντρα(μικροποσα,εεπαγγε,τοπικη παραοικονομια) ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ(ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΡΥΦΟΙ,ΛΙΣΤΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ,μεταφραση χαμενη στις λιστες,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ,ΖΙΜΕΝΣ κ.α.πολλα)....ΚΑΙ για να κλεισω την κουβεντα....ΣΤΟ ΣΔΟΕ και τις κατα τοπους εφοριες τα συρταρια ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ "ΜΙΚΡΩΝ".....ΠΟΣΟΙ Υδραυλικοι γαμω το ξεσταυρι τους μεσα ρε πουστη ΕΧΟΥΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΥΜΑΝ.....??????ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ????βαλτε κασετα λεμε,στερεοτυπα,σπερμα και αιμα,διερευνηση....ΑΡΕ ΣΜΠΩΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!