Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
τι απεργία να κάνει ρε σύ?? το μαγαζί του να κλείσει??

κατά δηλωση του ελεύθερος επαγγελματίας είναι ...
ΔΕΝ εχω μαγαζι ,αλλα αποθηκη,με χοντρικη ασχολουμαι και ΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ το μπουρδελο μου και ΤΟ ΚΑΙΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ και το ξαναστηνω παλι....ΚΑΙ ειμαι περηφανος γι αυτο....το θεμα ειναι ομως ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΔΕΝ εχω μαγαζι ,αλλα αποθηκη,με χοντρικη ασχολουμαι και ΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ το μπουρδελο μου και ΤΟ ΚΑΙΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ και το ξαναστηνω παλι....ΚΑΙ ειμαι περηφανος γι αυτο....το θεμα ειναι ομως ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ?

μεγάλη κουράδα φάε.. μεγάλη κουβέντα μην λές  :woldman:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παπάρια.

Το ΚΚΕ δυστυχώς είναι πλήρως υποταγμένο στο σύστημα πλέον κ απλά αναπαράγει κομμουνιστικά τσιτάτα για πολιτικούς λόγους(εκεί να παίρνει 3-4%).

Εσύ αν μπορούσες δεν θα το έκανες;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι συγκεκριμένοι πάντως με τα ξυρισμένα κεφάλια περισσότερο σε νεοναζί παραπέμπουν.  :rolleyes:

και αυτά που γράφεις σε μαλακισμένο παραπέμπουν αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα  :grin:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
εσυ με ρωτησες εγω απαντησα,μονος μου η μονος σου ειναι σαν να πετας οδοντογλυφιδες σε ελεφαντα!ΟΛΟΙ....
...συμφωνοι ,το προβλημα ειναι ποιος θα κανει την αρχη,εδω ειν τα δυσκολα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γι'αυτό ας ελπίσουμε το ΚΚΕ να μείνει εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές.

μην ελπίζεις... το ΚΚΕ θα είναι στην βουλή με σταθερό το ποσοστό του (εκεί που πραγματικά είναι 4-5%)...

Επισκέπτης
Παπάρια.

Το ΚΚΕ δυστυχώς είναι πλήρως υποταγμένο στο σύστημα πλέον κ απλά αναπαράγει κομμουνιστικά τσιτάτα για πολιτικούς λόγους(εκεί να παίρνει 3-4%).

Το ΚΚΕ ειναι κομμα αρτηριοσκληρωτικο. Οι μαλακες του Περισου αντι να συνεργαστουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και να δωσουν στο λαο την εικονα μια ενωμενης κι αποφασισμενης αριστερας που οντως εχει λυσεις προτειμησαν να αφησουν την εξουσια στο λαμογιο τον Κουβελη και τους ΠΑΣΟΚοΝΔουδες. Για αυτο θα σβησει απο τον εκλογικο χαρτη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και αυτά που γράφεις σε μαλακισμένο παραπέμπουν αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα  :grin:
Κουκλί μου εσύ...τι ωραίος που θα είσαι μέσα στο φέρετρο... :-* :-*

Τώρα που είδα κ την φατσούλα σου είμαι σίγουρος. :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κύττα, αν έχεις μεταφέρει λεφτά στο εξωτερικό για ασφάλεια, η κατάθεση γίνεται με έμβασμα από λογαριασμό σου στην Ελλάδα. Πολλοί λίγοι, τύπου κομιστή, θα πήγαν προσωπικά να καταθέσουν μετρητά. Επίσης στην περίπτωση του Τέμπ η κατάθεση λογικά θα έγινε από τον τότε εργοδότη του.

Το θέμα είναι αν ανοιχτούν λογαριασμοί μεγαλοπολιτικών/μεγαλολαμογιών και οι καταθέσεις έχουν γίνει από εταιρίες και δη εξωχώριες.

ΕΠΙΣΗΣ, υπάρχει και κάτι άλλο. Έχουμε ξεσκίσει τον άκη, και καλά του κάνουμε. Συμφωνώ με την προφυλάκιση του, την έρευνα και γιατί όχι και την δήμευση. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ακουστεί κιχ, για το ποιοι έκαναν τις καταθέσεις στους λογαριασμούς του άκη. Τι στο διάολο, από που τα έπαιρνε; Μήπως εκεί έχει τζιζ;
ολόσωστο
εγώ ξέρω πως τελικά ΓΙΑ ΟΛΑ ισχύει το όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινάει.
Το ίδιο γίνεται για τους ΔΥ
το ίδιο για τους ΕΕ
το ίδιο για τους μεγαλοκαταθέτες εξωτερικού
το ίδιο για τις εταιρίες
το ίδιο για τις ΔΕΚΟ

σε όλα το ίδιο.
και τελικά έρχεται ένα μέτρο που γαμάει την μαρίδα και αυτοί πουθα έπρεπε να ελεγχθούν στο απυρόβλητο.

Βαρέθηκα να το λέω: 2 πράγματα χρειάζονται - έλεγχος και δικαιοσύνη. Δεν έχουμε τίποτα και κανείς από όσους είναι στη Βουλή δεν τα θέλει (άσχετα από το τι λένε - μάθαμε πια, άλλα λένε πριν και άλλα μετά όλοι τους). Και δεν το θέλει γιατί σε αυτούς στηρίζεται για να βάλει το χέρι στο μέλι.

P.S. δεν μου λέτε ρε παλικάρια... και ποιος σαςλέει πως τα έχουνε στην Ελβετία ως λεφτά και όχι σαν μπάρες χρυσού; Ή κάτι άλλο; Λέω κι εγώ μια μαλακία. Γιατί τα πολλά λεφτά γυροφέρνουνε σε είδος χαρτιού τίτλου και όχι σε ρευστό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...συμφωνοι ,το προβλημα ειναι ποιος θα κανει την αρχη,εδω ειν τα δυσκολα...

μα φυσικά.... οι άλλοι...  :grin:

έτσι δεν λένε συνέχεια...??

γιατί ξεκινάς από μένα?
μα από που να ξεκινήσω?
από τον γείτονα ....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το ΚΚΕ ειναι κομμα αρτηριοσκληρωτικο. Οι μαλακες του Περισου αντι να συνεργαστουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και να δωσουν στο λαο την εικονα μια ενωμενης κι αποφασισμενης αριστερας που οντως εχει λυσεις προτειμησαν να αφησουν την εξουσια στο λαμογιο τον Κουβελη και τους ΠΑΣΟΚοΝΔουδες. Για αυτο θα σβησει απο τον εκλογικο χαρτη.
Όσο υπάρχει η Β.Κορέα οι ιδέες του ΚΚΕ είναι ακόμα ζωντανές κ δεν χρειάζονται αλλαγές...που να δεις πως κ εκεί να καταρρεύσει το καθεστώς θα επιμένουν. :2funny:

Στην Κούβα γίνονται φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις,ο Τσάβεζ μιλάει για κοινωνικό σοσιαλισμό αν κ επηρεασμένος σαφώς από την Ε.Σ.Σ.Δ (δεν πάει όμως να την αντιγράψει).

Κορέα στο Εκουαδόρ,Μοράλες στην Βολιβία...κανείς αριστερός ηγέτης δεν έχει τις απόψεις του ΚΚΕ.

Υ.Γ.Και ως γνωστόν: ''αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα θα ήταν παράνομες''.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ την εντυπωση οτι συμβαινει το αντιθετο??????ΕΣΥ κοιτας τα δεντρα(μικροποσα,εεπαγγε,τοπικη παραοικονομια) ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ(ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΡΥΦΟΙ,ΛΙΣΤΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ,μεταφραση χαμενη στις λιστες,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ,ΖΙΜΕΝΣ κ.α.πολλα)....ΚΑΙ για να κλεισω την κουβεντα....ΣΤΟ ΣΔΟΕ και τις κατα τοπους εφοριες τα συρταρια ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ "ΜΙΚΡΩΝ".....ΠΟΣΟΙ Υδραυλικοι γαμω το ξεσταυρι τους μεσα ρε πουστη ΕΧΟΥΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΥΜΑΝ.....??????ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ????βαλτε κασετα λεμε,στερεοτυπα,σπερμα και αιμα,διερευνηση....ΑΡΕ ΣΜΠΩΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!
ρε γμτ..
στο έχω πει χιλιάδες φορές και δεν εννοείς να το καταλάβεις ενώ είναι απόλυτα σαφές.

κανένας δεν σου λέει να μην αγγιχτούν ή στραπατσαριστούν οι μεγάλοι (κυριολεκτικά δεν έχω ακούσει κανέναν να το λέει - ούτε καν τα Πασοκόμουτρα δεν το έχουνε τολμήσει να το πούνε)
Αλλά σου λένε ΟΛΟΙ πως αυτό δεν αναιρεί το να πιάσεις τους μικρότερους. ΔΕΝ μπορείς να τους αφήσεις.
Και αν το θες κι αλλιώς, στο πρόβλημα χρόνου που έχουμε είναι τρομερά πιο γρήγορο να πιάσεις 10,000 νοματαίους που φοροδιαφεύγουνε από 10,000 παρά να βρεις ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ τα 100,000,000 από έναν μεγαλοκαρχαρία. Η καθυστέρηση θα είναι μεγάλη.

Αυτό δεν σημαίνει να μην τον κυνηγήσεις. Αυτό σημαίνει κυνηγα τον με λύσσα, αλλά κυνήγησε με λύσσα και τους πιο μικρούς και μάζευε τα χρωστούμενα.

Για να στο δώσω να το καταλάβεις σε δικά σου δεδμένα. Έχεις εσύ το κράτος που σου χρωστάει επιστροφή ΦΠΑ 10,000 ευρώ. Και έχεις και καμιά 10ριά φιλαράκια "καλά" που σου έχουνε δαγκώσει από ένα χιλιάρικο ο καθείς και δεν στα δίνει.
Τι θα κάνεις; 20,000 σου λείπουνε, όχι 10. Άντε και πιάνεις τα 10 από το κράτος (με μεγάλη καθυστέρηση φυσικά κι αν τα πάρεις όλα κλπ κλπ), τα άλλα 10 θα τα αφήσεις να πάνε στις πουτάνες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom