Επισκέπτης
Τα ειπαμε ξανα και ξανα αυτα στο παρελθον.Όποιος ψήφισε Χρυσή Αυγή δεν πάει να πει ότι είναι και Εθνικοσοσιαλιστής.
Τα ειπαμε ξανα και ξανα αυτα στο παρελθον.Όποιος ψήφισε Χρυσή Αυγή δεν πάει να πει ότι είναι και Εθνικοσοσιαλιστής.
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε!
Όποιος ψήφισε Χρυσή Αυγή δεν πάει να πει ότι είναι και Εθνικοσοσιαλιστής.
Και ούτε ο supermouse Συριζαίος.
Γενικα εχεις νεκρους για αβαταρι.
Μεταφορικα το ειπα.Ωχ;
Έχεις κι εσύ ένα φηλινγκ για τον Ομπάμια;
Αναρχιδιαση και αγιος ο Θεος λεμε...Για λυπηση.Πως καίγονται κάποιοι να μη στιγματιστούν για μια ψήφο που έριξαν..
Αναρχιδιαση και αγιος ο Θεος λεμε...Για λυπηση.
Αναρχιδιαση και αγιος ο Θεος λεμε...Για λυπηση.
Ο τόσος γκαϊλές τους για το αν θεωρείται αυτός που ψήφισε χα εθνικοσοσιαλιστής μου θυμίζει το ανέκδοτο που ρωτούσε ο άλλος αν με μια φορά γίνεσαι πούστης..
Και να το κανεις εχεις ετοιμη τη δικαιολογια...Εκει ειναι το θεμα.είναι να μην παραδέχεσαι ότι εννοείς ευθέως ένα nickname αλλά να γενικολογείς.
Ευθέως σε ρωτω. Θεωρείς ότι ψήφισα Χρυσή Αυγή; Θεωρείς ότι εμφορούμαι από εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες;
Και να το κανεις εχεις ετοιμη τη δικαιολογια...Εκει ειναι το θεμα.
Το κεφάλαιο δεν είναι τα μέσα παραγωγής.
Παπάρα, ε παπάρα.
Διάβασε και τίποτε παραπέρα από τον "εικονογραφημένο Μαρξ".
Ναι αλλα κυριε πονηριδη τα μεσα παραγωγης ειναι κεφαλαιο.
Κούνα λίγο την κεφάλα σου ρε να δούμε αν κάνει ντράγκα - ντρούγκα.
Για πιάσε τον 3ο τόμο, σελίδα 1000.
Άρχισε από εκεί που μας τα έχει πρήξει ο ΠΠ να το επαναλαμβάνει: "Το Κεφάλαιο δεν είναι όμως ένα πράγμα αλλά μία καθορισμένη, κοινωνική σχέση παραγωγής......"
Αλλά μπα από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει....
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να χάσεις τα υπογραμμισμένα.
Τί λέει η επαναδιαπραγμάτευση;;;
Κούνα λίγο την κεφάλα σου ρε να δούμε αν κάνει ντράγκα - ντρούγκα.
Για πιάσε τον 3ο τόμο, σελίδα 1000.
Άρχισε από εκεί που μας τα έχει πρήξει ο ΠΠ να το επαναλαμβάνει: "Το Κεφάλαιο δεν είναι όμως ένα πράγμα αλλά μία καθορισμένη,κοινωνικήσχέση παραγωγής......"
Αλλά μπα από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει....
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να χάσεις τα υπογραμμισμένα.
Σκιζει. Εφαγα κι αλλη μειωση μισθου 10% σημερα. Ειχα φαει και αλλο ενα 10% περσυ.
Αυτο θα πει επαναδιαπραγματευση....
Εχω κανονισει 4 συνεντευξεις για τις επομενες 2 μερες, κοινως τον πουλο. Οτι κατσει.
Που μαλλον δεν θα κατσει τιποτα, αλλα εχω πιστη στην ελληνικη κυβερνηση. Ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι μοναδικος υπευθυνος για τις συνεχεις μειωσεις μισθου ειμαι εγω.
Μαζι τα φαγαμε αλλωστε που λεει και μια ψυχη.....
Γιατι δουλευεις 10 ωρες την ημερα κυριος? Να δουλευεις 12 απο δω και περα. Κοπροσκυλο kazabubura
Τομαρι.
Μαλιστα κυριε Στουρναρα και κυριοι Σαμαρα, Βενιζελο(ο κουβελης ειναι...αντιθετος )
Θα συμμορφωθω. Απο αυριο θα παιρνω και το κρεβατι μου στην δουλεια.