Επισκέπτης
Πως λέμε χωροτάκτης;
Ποιος είναι ο μαλάκας που έχεις για αβατάρι??
Πως λέμε χωροτάκτης;
Οταν ειδα ΑΥΤΗ τη φωτο καταλαβα οτι τον εχουνε του κλωτσου και του μπατσου...Ποιος είναι ο μαλάκας που έχεις για αβατάρι??
Οταν ειδα ΑΥΤΗ τη φωτο καταλαβα οτι τον εχουνε του κλωτσου και του μπατσου...
πραγματικά ήσουν σε παραλήρημα σήμερα...
ο υπερπόντικας "συριζαίος"
τόσο καιρό τα λέμε ρε συ.
το σύστημα που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι καπιταλιστικό
Ο καπιταλισμός πρεσβεύει την ελεύθερη αγορά.
Ελεύθερη αγορά σημαίνει πως βρίσκει μόνη της τις ισορροπίες και τους κανονισμούς σε όλα.
Εδώ το πάμε πρώτα σοσιαλιστικά: θα ορίζει η κυβέρνηση τους εργασιακούς κανόνες, ορίζει η κυβέρνηση τους μισθούς.
Αλλά στις τιμές των προϊόντων το πάμε φιλελεύθερα: ό,τι γουστάρει ο καθένας κάνει. Καρτέλ; Δεν γαμιέται... στα αρχίδια μας... φιλελεύθερη αγορά έχουμε ξαφνικά σε αυτό.
Στις δημόσιες επενδύσεις πάντως το πάμε κομμουνιστικά: μόνο σε αυτούς του κόμματος. Μόνο σε αυτούς που μας φυλάνε και μας φιλάνε τις ποδιές μας. Στους δικούς μας ρε παιδί μου...πώς το λένε.
Λοιπόν, ξεκολλάτε όλοι σας και σταματείστε να μιλάτε με ταμπέλες φιλελεύθερων, σοσιαλιστών, κουμμουνιστών, αριστερών, δεξιών, κεντρώων κλπ κλπ...
Οι ταμπέλες πανεύκολες. Και από εκεί πίσω κρύβει ο καθένας ό,τι μαλακία φουμάρει.
Επειδή λοιπόν καθαρή πολιτική θέση ΔΕΝ υπάρχει από κανένα κόμμα, είναι όλοι το ίδιο γιαλατζήδες και ψεύτες.
Συνεχίστε τώρα να μαλλώνετε για τις ίδιες μαλακίες που μαλλώνετε τόσο καιρό.
Σαν να μαλλώνουνε Ολυμπιακοί - Παναθηναϊκοί- Αεκτζήδες και μΠαοκια για το ποιος έχει καλύτερη και ευνοϊκότερη μεταχείριση από το κράτος και την Πολιτεία.
τρία πουλάκια κάθονται
Και ο Θεοφιλου ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ,αλλα δεν τον λες ΣΥΡΙΖΑιο.Γιατί, δεν ψήφισε Συ.Ριζ.Α;
Και ο Θεοφιλου ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ,αλλα δεν τον λες ΣΥΡΙΖΑιο.
δυσκολεύομαι να διαχωρίσω τους σοσιαλιστές ΠΑΣΟΚους από τους αριστερούς. Θυμάμαι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα φόλα κουμμουνιστή που δεν δίαγε τέτοια ζωή (Φασούλα) και μία φόλα αριστερή (του Πολυτεχνείου ναούμ') που έχει προσχωρήσει σε άλλες κομματικές φιλοσοφίες (Δαμανάκη)
τέτοιες ταμπελίτσες μπαίνουνε κατα το δοκούν ανάλογα τα κομματικά συμφέρονται από κομματόσκυλα του αισχύστου είδους...
και για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι σε εσένα ειδικά - στο έχω ξαναπεί ευθέως πως σε θεωρώ κομματόσκυλο και συνδικαλιστή.
αυτό πάλι πως το ξέρεις?? στο παραβάν παρέα μπήκατε ??
Ποιος είναι ο μαλάκας που έχεις για αβατάρι??
καθείς έχει μια κριτική ικανότητα.
αν δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις πασόκους από αριστερούς, μπορώ να σου κάνω φροντιστήριο.
επ' αμοιβή βεβαίως.
αλήθεια πασόκους από δεξιούς ξεχωρίζεις?
για να ξέρω σε ποιο επίπεδο θα σε εντάξω...
οι πολιτικές ταμπέλες υπάρχουν για να συνεννοούμαστε και ισχύουν όσο κάποιοι εκφράζουν / εφαρμόζουν κάποια πολιτική.
όσους δεν τους βοηθάνε ας μην τις χρησιμοποιούν.
απλό είναι.
πχ το τι ήταν κάποιος το 1973 δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο και σήμερα.
αν δεν καταλαβαίνεις μπορώ να επανέλθω.
δεν ξερω τι εννοείς "κομματόσκυλο και συνδικαλιστή" γιατί καθείς δίνει διαφορετικό νόημα...
δεν μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα πάντως.
διότι κι εγώ σε θεωρώ απολίτικο και βλάκα αλλά δεν το κάνω θέμα...
Κοίτα πως τρύπωσε ο μαυρούλης που έχουν για τα θελήματα μέσα στην αίθουσα..
Εγω παντως δεν τους ξεχωριζω πλεον,σε τι επιπεδο ειμαι?καθείς έχει μια κριτική ικανότητα.
αν δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις πασόκους από αριστερούς, μπορώ να σου κάνω φροντιστήριο.
επ' αμοιβή βεβαίως.
αλήθεια πασόκους από δεξιούς ξεχωρίζεις?
για να ξέρω σε ποιο επίπεδο θα σε εντάξω...
O Barack o Barman
Γενικα εχεις νεκρους για αβαταρι.Τώρα θα βάλω Χόμπσμπωμ
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε!
Όποιος ψήφισε Χρυσή Αυγή δεν πάει να πει ότι είναι και Εθνικοσοσιαλιστής.
Και ούτε ο supermouse Συριζαίος.