Στο μεταναστευτικό είχε ορθές σκέψεις και προτάσεις..δεν αντιλέγω
τα παρακάτω όμως δεν τα δέχομαι:
Ποια είναι η θέση σας για τον γάμο μεταξύ ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
Είμαι κατά του γάμου και μεταξύ ετερόφυλων! (γέλια). Σοβαρά τώρα, όλα τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον ερωτικό τους προσανατολισμό θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να απολαμβάνουν τα αντίστοιχα αστικά δικαιώματα.
Διάβασα ότι απαντήσατε ήδη στους πολλούς ισχυρισμούς διάφορων στο διαδίκτυο ότι είστε μάρτυρας του Ιεχωβά; Αλήθεια πιστεύετε στο θεό;
Έχω απαντήσει εκατομμύρια φορές ότι δεν είμαι. Έλεος πια με τη λάσπη! Δεν ανήκω στη φυλή των Ελ, δεν είμαι πράκτορας του Πούτιν, δεν κρύβω πτώματα στον κήπο. Ήξερα ότι ο πολιτικός πόλεμος είναι χυδαίος, αλλά τόσο πολύ και τόσο γρήγορα; Πάντως, η σχέση ενός ανθρώπου με τα μεγάλα ερωτήματα της 'Ύπαρξης είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να τα προσεγγίσουν με τη θρησκεία κάποιοι άλλοι με τη φιλοσοφία. Εμένα μου πάει ο δεύτερος δρόμος.
πάμε σε αυτό που δεν συμφωνείς (δικαίωμά σου)
ούτε εγώ συμφωνώ στο θέμα των ομοφυλόφυλων, αλλά δεν με αφορά όταν μιλάμε για διακυβέρνηση της χώρας. Δεν έπαθε κάτι η Ολλανδία που τους έχει επίσημους. Ο δικός μου κώλος να είναι άθικτος και δεν με νοιάζει τι κάνει ο άλλος στον δικό του.
Λέει πως δεν είναι μάρτυρας. πού σκαλώνεις λοιπόν; Ή μήπως όλοι αυτοί που είναι επάνω είναι και χριστιανοί ορθόδοξοι που κάθε κυριακή τρέχουνε στην εκκλησία; ή μήπως η ελλ. χριστιανική εκκλησία δεν έχει μπλεχτεί σε ένα σκασμό σκάνδαλα;
Προσωπικά το έχω πει πολλάκις, είμαι υπέρ της ελευθερογνωμίας. Εφόσον κάποιος δεν προσπαθεί με το ζόρι να μου επιβάλλει τη γνώμη του, δεν έχω πρόβλημα. Τον ακούω και κρίνω ανάλογα με τα δικά μου κριτήρια τι πιστεύω, τι θα κρατήσω και τι θα αφήσω.
Αλλά και πάλι λέω... το πρόβλημά μας στις εκλογές δεν είναι ούτε οι ομοφυλοφιλικοί γάμοι ούτε το αν πιστεύει κάποιος στο Θεό. Στη Βουλή μας έχουμε και μουσουλμάνους. Και μάλιστα δηλώνουνε και Τούρκοι. Ε, αυτό το θεωρώ απείρως πιο επικινδυνο.