Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
«Δεν είναι αλήθεια ότι ο Παπανδρέου δεν ήξερε για το έλλειμμα. Του το είχα πει κι εγώ στα τέλη Αυγούστου 2009, πριν τις εκλογές», αποκάλυψε ο κ. Στουρνάρας σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Επίκαιρα». «Είχα πει τότε ότι θα ξεπεράσει το 10% και οι επιτελείς του με ρώτησαν: «Μόνο;» αλλά δεν έκαναν τίποτα», προσέθεσε.

αυτα τα λεει μαρτη του 12, απο τον αυγ του 09 λεει οτι γνωριζε για το ελλειμα...αλλα το δεκεμβρη του 09 λεει οτι θα υπαρξει αναπτυξη το 10,ο κυριος σοβαρος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο μεταναστευτικό είχε ορθές σκέψεις και προτάσεις..δεν αντιλέγω

τα παρακάτω όμως δεν τα δέχομαι:

Ποια είναι η θέση σας για τον γάμο μεταξύ ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;

Είμαι κατά του γάμου και μεταξύ ετερόφυλων! (γέλια). Σοβαρά τώρα, όλα τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον ερωτικό τους προσανατολισμό θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να απολαμβάνουν τα αντίστοιχα αστικά δικαιώματα.

Διάβασα ότι απαντήσατε ήδη στους πολλούς ισχυρισμούς διάφορων στο διαδίκτυο ότι είστε μάρτυρας του Ιεχωβά; Αλήθεια πιστεύετε στο θεό;

Έχω απαντήσει εκατομμύρια φορές ότι δεν είμαι. Έλεος πια με τη λάσπη! Δεν ανήκω στη φυλή των Ελ, δεν είμαι πράκτορας του Πούτιν, δεν κρύβω πτώματα στον κήπο. Ήξερα ότι ο πολιτικός πόλεμος είναι χυδαίος, αλλά τόσο πολύ και τόσο γρήγορα; Πάντως, η σχέση ενός ανθρώπου με τα μεγάλα ερωτήματα της 'Ύπαρξης είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να τα προσεγγίσουν με τη θρησκεία κάποιοι άλλοι με τη φιλοσοφία. Εμένα μου πάει ο δεύτερος δρόμος.
πάμε σε αυτό που δεν συμφωνείς (δικαίωμά σου)

ούτε εγώ συμφωνώ στο θέμα των ομοφυλόφυλων, αλλά δεν με αφορά όταν μιλάμε για διακυβέρνηση της χώρας. Δεν έπαθε κάτι η Ολλανδία που τους έχει επίσημους. Ο δικός μου κώλος να είναι άθικτος και δεν με νοιάζει τι κάνει ο άλλος στον δικό του.

Λέει πως δεν είναι μάρτυρας. πού σκαλώνεις λοιπόν; Ή μήπως όλοι αυτοί που είναι επάνω είναι και χριστιανοί ορθόδοξοι που κάθε κυριακή τρέχουνε στην εκκλησία; ή μήπως η ελλ. χριστιανική εκκλησία δεν έχει μπλεχτεί σε ένα σκασμό σκάνδαλα;

Προσωπικά το έχω πει πολλάκις, είμαι υπέρ της ελευθερογνωμίας. Εφόσον κάποιος δεν προσπαθεί με το ζόρι να μου επιβάλλει τη γνώμη του, δεν έχω πρόβλημα. Τον ακούω και κρίνω ανάλογα με τα δικά μου κριτήρια τι πιστεύω, τι θα κρατήσω και τι θα αφήσω.

Αλλά και πάλι λέω... το πρόβλημά μας στις εκλογές δεν είναι ούτε οι ομοφυλοφιλικοί γάμοι ούτε το αν πιστεύει κάποιος στο Θεό. Στη Βουλή μας έχουμε και μουσουλμάνους. Και μάλιστα δηλώνουνε και Τούρκοι. Ε, αυτό το θεωρώ απείρως πιο επικινδυνο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Δεν είναι αλήθεια ότι ο Παπανδρέου δεν ήξερε για το έλλειμμα. Του το είχα πει κι εγώ στα τέλη Αυγούστου 2009, πριν τις εκλογές», αποκάλυψε ο κ. Στουρνάρας σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Επίκαιρα». «Είχα πει τότε ότι θα ξεπεράσει το 10% και οι επιτελείς του με ρώτησαν: «Μόνο;» αλλά δεν έκαναν τίποτα», προσέθεσε.

αυτα τα λεει μαρτη του 12, απο τον αυγ του 09 λεει οτι γνωριζε για το ελλειμα...αλλα το δεκεμβρη του 09 λεει οτι θα υπαρξει αναπτυξη το 10,ο κυριος σοβαρος...

παλι τα ιδια και τα ιδια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εντάξει, ο τζήμερος έχει την φάτσα γλοιώδους νεοφιλόπουστα, συμπεριφέρεται ως υπέρτατο ψώνιο και αποκαλεί την κόρη του πάστορα υψηλότατη.
Ό,τι πρέπει για επόμενος πρωθυπουργός.

Συμφωνώ ότι έχουμε δει πάρα πολύ χειρότερους. Ελπίζω να μην δούμε και άλλους (πχ. τον χοντρομπένυ τουρκόγλου), πάνω στην βάση "εντάξει, δεν τους έχουμε δει πρωθυπουργούς, μπορεί ν' αλλάξουν". Τα ίδια έλεγαν για τον ηλίθιο και μας γάμησε. Πιθανότατα ο τζη να μην είναι τόσο για τα μπάζα.

Βέβαια, το ότι η σύφιλη είναι πιο ελαφριά από το AIDS δεν σημαίνει να τρέξουμε όλοι να κολλήσουμε σύφιλη.
το αυτό λέω και για τον Αλέξη εγώ λοιπόν.
και για οποιονδήποτε μου πει κάποιος πως δεν έχει δοκιμαστεί.
χωρίς καμία φασιστική διάθεση.

στο κάτω κάτω ο Χ Τζήμερος ούτε βουλευτής δεν βγήκε ποτέ. Αντιθέτως ο Τσίπρας τόσο καιρό βουλευτής είναι. Δεν τον είδα να παραδίδει το βουλευτικό του όχημα.

αλλά θα κάνω ένα μόνο σχόλιο για το υπογραμμισμένο του ποστ σου.
Δεν κρίνω το λοιπό περιεχόμενο της επιστολής εδώ (κι εγώ τη θεωρώ λάθος), αλλά ο χαιρετισμός ΔΕΝ είναι λάθος, είναι απλά σωστά γερμανικά: Sehr geehrte. Και η μετάφραση δεν είναι υψηλότατη, αλλά σεβασμιότατη. Δηλαδή και η μετάφραση που έκαναν ήταν μαλακία και η κρίση που έκαναν για το χαιρετισμό που είναι χαιρετισμός ευγενείας σε επιστολή.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Aν μη τι άλλο διορατικός :2funny: :2funny:
παιζει και ενα κωλοχαρτο που λες,που το ΙΟΒΕ,επιστημονικος και μετεπειτα γενικος διευθυντης ειναι ο κ.σοβαρος στουρναρας,κανει αιρετο μελος του δσ τον κυριο...αλλο σοβαρο παλιοτερα....ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ

Συνημμένα

• iobe-xristoforakos.jpg
    iobe-xristoforakos.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Έχουν μαζέψει στοιχεία οι εργαζόμενοι και θα τα στείλουν στον Πεπόνη.

Σα ν'ακούω από τώρα ατάκες του τύπου "ποινικοποίηση της πολιτικής" κτλ κτλ.
Όχι πως περιμένω πολλά βέβαια, γιατί ως γνωστό οι νταβάδες προστατεύουν πάντα τα υπάκουα πουτανάκια..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παιζει και ενα κωλοχαρτο που λες,που το ΙΟΒΕ,επιστημονικος και μετεπειτα γενικος διευθυντης ειναι ο κ.σοβαρος στουρναρας,κανει αιρετο μελος του δσ τον κυριο...αλλο σοβαρο παλιοτερα....ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
ξέρεις πόσα τέτοια έχουνε γίνει ;;
και πόσα πρόσωπα από ΟΛΑ τα κόμματα εμπλέκονται; Γιατί μην μου πεις πως ο Χριστοφοράκος είχε και κομματικό χρώμα...έτσι;

το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τιμωρία και δεν υπάρχει και έλεγχος

όλα τα άλλα είναι για να ποδοσφαιροποιούμε την κουβέντα.
ποιος φταίει περισσότερο και κολοκύθια τούμπανο.

δεν είδα κανέναν να απέχει από το σύστημα ή να κάνει την επανάστασή του από το μετερίζι του. Άσφαιρα πετάνε όλοι μέχρι να πάρουνε τη βουλευτική καρέκλα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ξέρεις πόσα τέτοια έχουνε γίνει ;;
και πόσα πρόσωπα από ΟΛΑ τα κόμματα εμπλέκονται; Γιατί μην μου πεις πως ο Χριστοφοράκος είχε και κομματικό χρώμα...έτσι;
το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τιμωρία και δεν υπάρχει και έλεγχος
όλα τα άλλα είναι για να ποδοσφαιροποιούμε την κουβέντα.
ποιος φταίει περισσότερο και κολοκύθια τούμπανο.
δεν είδα κανέναν να απέχει από το σύστημα ή να κάνει την επανάστασή του από το μετερίζι του. Άσφαιρα πετάνε όλοι μέχρι να πάρουνε τη βουλευτική καρέκλα.

Παρατηρώ οτι πάντα προσπαθείς να τα στρογγυλέψεις όλα .... 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παρατηρώ οτι πάντα προσπαθείς να τα στρογγυλέψεις όλα ....  
τη γνώμη μου την έχω πει
για μένα όλοι αυτοί που απαρτίζουνε τη σημερινή Βουλή (εκτός ΧΑ γιατί είναι προφανώς εξωσυστημική) είναι μέρος του προβλήματος ως μέρος του συστήματος.

Για μένα είτε κλέψεις 500 ευρώ είτε κλέψεις 10,000 κλέφτης είσαι. Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει κάνει περισσότερα. Δεν μου έχει δείξει κανείς από τους άλλους πως έκανε κάτι για να το αλλάξει το σκηνικό ή πως θέλει να το αλλάξει.

Αν αυτό το θεωρείς στρογγυλοποίηση, οκ.
Αλλά το να βαφτίσω εγώ Μεσσία κάποιον που τόσα χρόνια τρωγοπίνει με τους ίδιους που και καλά λέει πως δεν είναι καλοί...ε...

Υ.Γ. πιστεύω πως ίσως υπάρχουνε κάποιοι σοβαροί άνθρωποι σε όλα τα κόμματα. Το γεγονός πως έχουνε επιλέξει την κομματική προβολή και υποταγή σε κάθε κομματική επικοινωνιακή κωλοτούμπα όμως τους αδικεί και αυτούς. Για μένα βγαίνεις εκτός, τραβάς το μπαϊράκι σου, μαζεύεις και όσους ακόμα θεωρείς άμεμπτους και προχωράς δικό σου δρόμο.

Αλλά νομίζω (και πραγματικά εύχομαι να έχω άδικο) πως είναι αργά πια για δημοκρατικές διαδικασίες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά ο καημένος ο Παπακωλοστήνου βρήκε εργασία; τι κάνει το παλικάρι; δεν πιστεύω να προσμετράται στο ποσοστό ανέργων και να παίρνει και επίδομα, έτσι;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

στα 10 ποσταρισματα ενα γλυφιτζουρι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πες μας για τον Παπακωλοστήνου τώρα...εσύ ξέρεις...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
μόνο μην μπερδευτούνε και τα στείλουνε στον Πεπονή

Τον βλέπω ζεστό τον γυαλάκια πάντως. Μπορεί να την έχει δει και σαρτζετάκι στα καλά του.
Βλέπω έβαλε στο στόχαστρο και τον μυτιληναίο.

Πρέπει επειγόντως να επιστρέψει ο πεθερός της εφοπλιστίνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom