έχεις δίκιο.
παραδίδεις μαθήματα λογικής και αντικειμενικης κρίσης.
πρόχειρα.
όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι
όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες
όλοι οι αλβανοί είναι εγκληματίες
όλοι οι γερμανοί είναι ναζί
όλοι οι γάβροι είναι κάφροι
όλοι οι αριστεροί ειναι αναρχοάπλυτοι.
ξέρεις ποιά είναι η διαφορά σου απ τη ΧΑ;
αυτοί το ξέρουν ότι είναι φασίστες εσύ απλά κάνεις ότι δεν είσαι.
φασίστας δεν είναι μόνο αυτός που το δηλώνει, αλλά και αυτός που συμπεριφέρεται ως φασίστας.
τελικά έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης.
Δεν εξηγείται αυτό...σου αρέσει να ξαναζείς διαρκώς το ίδιο παραμύθι και να κάνεις τις ίδιες παπαριές ξανά και ξανά.
Εγώ δεν μίλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για αυτά που λες.
ΜΟΝΟ για τους υφιστάμενους πολιτικούς μίλησα.
Φασίστας ΔΕΝ είμαι. Έχω βαρεθεί να το λέω πως θα πεθάνω για να λέει ο καθένας τη μαλακία του. Αλλά δεν μπορεί τα τελευταία 50-60 χρόνια να μην σε δίδαξαν πως ΟΣΟΙ πολιτικοί και να πέρασαν, στο πολιτικό προσκήνιο και ΠΑΡΑσκήνιο ΔΕΝ άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΑΚΑΡΙ να είμαι λάθος και κάποιος από όλους αυτούς τους λελέδες να έχει όντως χαρακτήρα ηγέτη, ικανότητες μαχητή και φιλοδοξίες ήρωα (που να τον ενδιαφέρει το καλό του λαού και όχι των ημετέρων μόνο).
Αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω δει.
στις προηγούμενες εκλογές θεωρούσα πως ο Τζήμερος το πήγαινε καλά. Αν όντως το πήγαινε καλά ή όχι δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί μαυρίστηκε για Χ λόγους (αδιάφορο στη συζήτησή μας).
Δεν τους τσουβαλιάζω όλους. Τσουβαλιάζω όλους αυτούς που προσπαθούνε να μας πείσουνε πως τα 4-5 κόμματα που αποτελούν το σύστημα το πολιτικό τόσα και τόσα χρόνια, θα μας σώσουνε. Αυτοί που μας φέρανε εδώ τόσα χρόνια.
Πήξαμε στις θεωρίες και τα μεγάλα λόγια. Και η πραγματικότητα ΟΛΩΝ αυτών είναι πως Ό,ΤΙ και να γίνεται στη χώρα, ΟΛΟΙ αυτοί καλοπερνάνε. Γιατί δεν είδα τον Αλέκο να ιδρώνει από την κρίση. Και κανένα άλλο του Σφυριζα ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Αντιθέτως τις μηνιαίες τους διακοπές μια χαρά τις πήγανε.
Και όταν γυρίσανε με το καλό, ξαναπιάσανε μετερίζι γωνία.
Το αλάθητο του πάπα δεν το διεκδικώ. Συζητάω. λέω τη γνώμη μου. Αν δεν αντέχεις να ακούς διαφορετική γνώμη από τη δική σου, κλείσε τα μάτια σου όταν με διαβάζεις.
Υ.Γ. και πάρε τα χάπια ζαχάρου σου γιατί σου κάνει γλαύκωμα και δεν βλέπεις τι γράφει ο άλλος.