foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
φου φου θα πας στην γερμανια ;
πεφτει ξυλο στους ελληνες μεταναστες
θές ρε μάγκα να σε πάρω να φτιαχτείς οικονομικά;;;
ας φάς και 2,3
Τί να πάει να κάνει στην Γερμανία ο Τζώνης...δεν έχει πασόκ εκεί.θές ρε μάγκα να σε πάρω να φτιαχτείς οικονομικά;;;
ας φάς και 2,3
Αυτά τα λένε τα στράκια των Εξαρχείων
που δεν έχουν βγει ποτέ από τα ΕΞάρχεια ......
ναι εεεεεεεεεεεεεε;
Νεοναζί έδειραν Έλληνες στη Γερμανία
Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2012, 09:46 , Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2012, 10:16
Νέα περιστατικά βίας σημειώθηκαν στη Γερμανία σε βάρος Ελλήνων μεταναστών στη χώρα καθώς νεοναζί τους επιτέθηκαν στη Βεστφαλία. Πρόκειται για δυο Έλληνες 35 και 51 ετών αντίστοιχα. Τα περισατικά θεωρούνται αναμενόμενα, λόγω της εθνικιστικής έξαρσης που τροφοδοτούν οι δηλώσεις πολιτικών της χώρας.
Οι βίαιες εκρήξεις ακροδεξιών ομάδων στη Γερμανία ανησυχούν τον ΟΗΕ ο οποίος τις συνδέει με τα αντίστοιχα φαινόμενα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο Έλληνες μετανάστες πουλούσαν εφημερίδες στους δρόμους της πόλης, όταν περικυκλώθηκαν από ομάδα νεαρών ακροδεξιών, οι οποίοι τους ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες.
Η ομάδα των νεαρών μελών του κόμματος NDP στη συνέχεια ξυλοκόπησε τους δύο Έλληνες, κατηγορώντας τους ότι πούλαγαν παράνομα εφημερίδες, προκαλώντας νέες ανησυχίες στην κοινότητα των μεταναστών, μιάς και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων από νεοναζί.
Τζήμερος
ποιός θα εμπιστεύοταν άραγε αυτή την σαύρα
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/tzimeros090512.jpg[/img[/URL]]
η εικόνα του προκαλεί συμπάθεια μόνο στα ιγκουάνα
[/quote]
η απάντηση είναι πληρωμένη όπως λένε για τον Τσίπρα. Τον έχεις δει κυβέρνηση; πώς τον κρίνεις;
προσωπικά δεν κρίνω πρόσωπα και φάτσες.
Επίσης προσωπικά σέβομαι την άποψη του άλλου ΟΤΑΝ δεν θέλει ΝΤΕ και καλά να μου την επιβάλλει σαν δική μου. Κοινώς, ο καθείς μπορεί να έχει την άποψή του για οτιδήποτε και να την εκφράζει. Αρκεί να μην προσπαθεί να φιμώσει εμένα για να περνάει το δικό του.
Αν θεωρεί κάποιος πως έχω άδικο, να μου το αποδείξει με επιχειρήματα. Και άν έχω λάθος, μεγάλο παιδί είμαι και το παραδέχομαι - όπως το έχω κάνει αρκετές φορές.
Ο Στουρνάρας πιέζει την ΔΕΗ για 50% έκπτωση στην οφειλή Μυτιληναίου!μετα απο πολλα χρονια τουλαχιστον βλεπουμε εναν υπουργο οικονομικων να δειχνει σοβαρος και να μην λεει ψεμματα, για θυμηθειτε, αλογοσκουφη, παπαντωνιου, παπακωσταντινου, βενιζελο![]()
![]()
![]()
κάτι μου θυμίζει αυτό στην Ελλάδα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς...ναι εεεεεεεεεεεεεε;
Νεοναζί έδειραν Έλληνες στη Γερμανία
Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2012, 09:46 , Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2012, 10:16
Νέα περιστατικά βίας σημειώθηκαν στη Γερμανία σε βάρος Ελλήνων μεταναστών στη χώρα καθώς νεοναζί τους επιτέθηκαν στη Βεστφαλία. Πρόκειται για δυο Έλληνες 35 και 51 ετών αντίστοιχα. Τα περισατικά θεωρούνται αναμενόμενα, λόγω της εθνικιστικής έξαρσης που τροφοδοτούν οι δηλώσεις πολιτικών της χώρας.
Οι βίαιες εκρήξεις ακροδεξιών ομάδων στη Γερμανία ανησυχούν τον ΟΗΕ ο οποίος τις συνδέει με τα αντίστοιχα φαινόμενα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο Έλληνες μετανάστες πουλούσαν εφημερίδες στους δρόμους της πόλης, όταν περικυκλώθηκαν από ομάδα νεαρών ακροδεξιών, οι οποίοι τους ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες.
Η ομάδα των νεαρών μελών του κόμματος NDP στη συνέχεια ξυλοκόπησε τους δύο Έλληνες, κατηγορώντας τους ότι πούλαγαν παράνομα εφημερίδες, προκαλώντας νέες ανησυχίες στην κοινότητα των μεταναστών, μιάς και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων από νεοναζί.
Ο Στουρνάρας πιέζει την ΔΕΗ για 50% έκπτωση στην οφειλή Μυτιληναίου!
η απάντηση είναι πληρωμένη όπως λένε για τον Τσίπρα. Τον έχεις δει κυβέρνηση; πώς τον κρίνεις;
προσωπικά δεν κρίνω πρόσωπα και φάτσες.
Επίσης προσωπικά σέβομαι την άποψη του άλλου ΟΤΑΝ δεν θέλει ΝΤΕ και καλά να μου την επιβάλλει σαν δική μου. Κοινώς, ο καθείς μπορεί να έχει την άποψή του για οτιδήποτε και να την εκφράζει. Αρκεί να μην προσπαθεί να φιμώσει εμένα για να περνάει το δικό του.
Αν θεωρεί κάποιος πως έχω άδικο, να μου το αποδείξει με επιχειρήματα. Και άν έχω λάθος, μεγάλο παιδί είμαι και το παραδέχομαι - όπως το έχω κάνει αρκετές φορές.
μμμ... μάλιστα....γίναμε και φυσιογνωμιστές τώραη φάτσα του είναι φάτσα πονηρόπουστα..
αυτό αρκεί
μμμ... μάλιστα....γίναμε και φυσιογνωμιστές τώρα
είναι επειδή ως Έλληνες πολίτες έχουμε πέσει μέσα στις προβλέψεις μας φυσιογνωμικά τόσα χρόνια για τους πολιτικούς μας...
έξυπνο παιδί ο Μπένι - όχι πονηρός, τι λέμε τώρα
Ο δε Τσίπρας γάτος
ο ΓΑΠ ηλίθιος (γιαυτό μας γάζωσε )
ο Σάμι αετός πίτσας
βρε δε γαμιέστε...έτσι κρίνεται κάποιος; Από το βλέμμα του;
Ξαναλέω, προσωπικά στα αρχίδια μου...μαυρίστηκε - τελειωσε.
Αλλά η πληρωμένη απάντηση είναι η ίδια. Αφού δεν δοκιμάστηκε, πώς τον κρίνεις ως κακό;
δεν ξερω αν το προσεξατε
ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε φιλαράκι,αλλά δείχνει σοβαρός ναπούμε..
16 δεκεμβριου 2009,δηλωση σοβαρου...Ναι ρε φιλαράκι,αλλά δείχνει σοβαρός ναπούμε..
Ναι ρε φιλαράκι,αλλά δείχνει σοβαρός ναπούμε..
16 δεκεμβριου 2009,δηλωση σοβαρου...
«Τα διαρθρωτικά, ιδιαίτερα τα φορολογικά μέτρα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση... Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις ότι το 2010 από πλευράς ύφεσης θα είναι χειρότερο από το 2009. Θα είναι καλύτερο, θα πάμε σε θετικό πρόσημο!»