Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αυτά τα λένε τα στράκια των Εξαρχείων
που δεν έχουν βγει ποτέ από τα ΕΞάρχεια ......

ναι εεεεεεεεεεεεεε;

Νεοναζί έδειραν Έλληνες στη Γερμανία

Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2012, 09:46 , Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2012, 10:16

Νέα περιστατικά βίας σημειώθηκαν στη Γερμανία σε βάρος Ελλήνων μεταναστών στη χώρα καθώς νεοναζί τους επιτέθηκαν στη Βεστφαλία. Πρόκειται για δυο Έλληνες 35 και 51 ετών αντίστοιχα. Τα περισατικά θεωρούνται αναμενόμενα, λόγω της εθνικιστικής έξαρσης που τροφοδοτούν οι δηλώσεις πολιτικών της χώρας.

Οι βίαιες εκρήξεις ακροδεξιών ομάδων στη Γερμανία ανησυχούν τον ΟΗΕ ο οποίος τις συνδέει με τα αντίστοιχα φαινόμενα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο Έλληνες μετανάστες πουλούσαν εφημερίδες στους δρόμους της πόλης, όταν περικυκλώθηκαν από ομάδα νεαρών ακροδεξιών, οι οποίοι τους ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες.

Η ομάδα των νεαρών μελών του κόμματος NDP στη συνέχεια ξυλοκόπησε τους δύο Έλληνες, κατηγορώντας τους ότι πούλαγαν παράνομα εφημερίδες, προκαλώντας νέες ανησυχίες στην κοινότητα των μεταναστών, μιάς και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων από νεοναζί.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ναι εεεεεεεεεεεεεε;

Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2012, 09:46 , Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2012, 10:16

Νέα περιστατικά βίας σημειώθηκαν στη Γερμανία σε βάρος Ελλήνων μεταναστών στη χώρα καθώς νεοναζί τους επιτέθηκαν στη Βεστφαλία. Πρόκειται για δυο Έλληνες 35 και 51 ετών αντίστοιχα. Τα περισατικά θεωρούνται αναμενόμενα, λόγω της εθνικιστικής έξαρσης που τροφοδοτούν οι δηλώσεις πολιτικών της χώρας.

Οι βίαιες εκρήξεις ακροδεξιών ομάδων στη Γερμανία ανησυχούν τον ΟΗΕ ο οποίος τις συνδέει με τα αντίστοιχα φαινόμενα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο Έλληνες μετανάστες πουλούσαν εφημερίδες στους δρόμους της πόλης, όταν περικυκλώθηκαν από ομάδα νεαρών ακροδεξιών, οι οποίοι τους ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες.

Η ομάδα των νεαρών μελών του κόμματος NDP στη συνέχεια ξυλοκόπησε τους δύο Έλληνες, κατηγορώντας τους ότι πούλαγαν παράνομα εφημερίδες, προκαλώντας νέες ανησυχίες στην κοινότητα των μεταναστών, μιάς και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων από νεοναζί.

Έχουμε πεί

2 τινά παίζουν μ εσένα

ή είσαι σκατόψυχος ή θέλεις/ήθελες να την κάνεις έξω και δεν μπόρεσες/μπορείς

πιστέυω το 2

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τζήμερος

ποιός θα εμπιστεύοταν άραγε αυτή την σαύρα

http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/tzimeros090512.jpg[/img[/URL]]

η εικόνα του προκαλεί συμπάθεια μόνο στα ιγκουάνα
[/quote]
η απάντηση είναι πληρωμένη όπως λένε για τον Τσίπρα. Τον έχεις δει κυβέρνηση; πώς τον κρίνεις;

προσωπικά δεν κρίνω πρόσωπα και φάτσες.
Επίσης προσωπικά σέβομαι την άποψη του άλλου ΟΤΑΝ δεν θέλει ΝΤΕ και καλά να μου την επιβάλλει σαν δική μου. Κοινώς, ο καθείς μπορεί να έχει την άποψή του για οτιδήποτε και να την εκφράζει. Αρκεί να μην προσπαθεί να φιμώσει εμένα για να περνάει το δικό του.

Αν θεωρεί κάποιος πως έχω άδικο, να μου το αποδείξει με επιχειρήματα. Και άν έχω λάθος, μεγάλο παιδί είμαι και το παραδέχομαι - όπως το έχω κάνει αρκετές φορές.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο πολλα χρονια τουλαχιστον βλεπουμε εναν υπουργο οικονομικων να δειχνει σοβαρος και να μην λεει ψεμματα,  για θυμηθειτε, αλογοσκουφη, παπαντωνιου, παπακωσταντινου, βενιζελο  :headbang: :headbang: :headbang:
Ο Στουρνάρας πιέζει την ΔΕΗ για 50% έκπτωση στην οφειλή Μυτιληναίου!

Ενώ ο Στουρναρας διαλυει ολες τις δομες,αποφασιζει αυξηση τιμολογιων για πενταροδεκαρες,μετα την τακτοποιηση των ξενοδοχων,ξεκιναει την τακτοποιηση του χρεους μυτιληναιου στην δεη

Πολύ καιρό τώρα,διαβάζουμε σε οικονομικές εφημερίδες και ιστότοπους,για το χρέος του Ευάγγελου Μυτιληναίου προς την ΔΕΗ. Ο κος Μυτιληναίος είναι επικεφαλής ενός εξαιρετικά κερδοφόρου Ομίλου,ο οποίος ανακοίνωσε κερδοφορία 99,4 εκατομμύρια ευρώ το 9μηνο του 2011 και πολλές επιχειρήσεις του,συνεργάζονται με την ΔΕΗ.

Το χρέος του επιχειρηματία προς την Δημόσια επιχείρηση έχει ανέλθει στα 140 εκ.ευρώ και ανεβαίνει με ρυθμούς 15 εκ.τον μήνα.Η ΔΕΗ,ποιούσα την ανάγκη φιλοτιμία,απέστειλε τον λογαριασμό στην "Αλουμίνιο Ελλάδας",με την σημείωση οτι αν δεν πληρωθεί,μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου,θα σταματήσει η Επιχείρηση να παρέχει ρεύμα.

Και εδώ ξεκινάει το δράμα του κου Μυτιληναίου.Ο οποίος αντί να πάει στο ταμείο,όπως ίσως θα κάναμε εμείς,οι πληβείοι,είχε μια καλύτερη ιδέα.Πήγε,ως άριστος,στον κο Στουρνάρα.Σύμφωνα με δημοσιεύματα,υπήρξε συνάντηση Μυτιληναίου-Στουρνάρα για το θέμα και ο υπουργός.έσκυψε στο θέμα με κατανόηση.Με την κατανόηση που τον διακρίνει.

Έκτοτε ο υπουργός οικονομικών επικοινωνεί συνεχώς με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κο Αρθούρο Ζερβό,απαιτώντας έκπτωση 50% στην οφειλή Μυτιληναίου! Δηλαδή,ένα δώρο 70 εκατομμυρίων ευρώ! Πρός τιμήν του,ο κος Ζερβός αρνείται να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο,γεγονός που μπορεί να του στοιχίσει μέχρι και την θέση του προέδρου της ΔΕΗ...

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έχει μαζέψει "φέσια" από ανεξόφλητους λογαριασμούς,ύψους 1.2 δις ευρω,με ενα ποσοστό μεγαλύτερο του 46% να είναι από εμπορικούς καταναλωτές(καταστήματα και επιχειρήσεις).Το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Βουλή,με τα στοιχεία για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς του πρώτου εξαμήνου του 2011.

Να μην ξεχάσουμε οτι αυτά τα στοιχεία επικαλείται και η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη όταν αποφασίζει αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ,ως την προφανή λύση στο έλλειμα της Επιχείρησης.

Ο κος Στουρνάρας πρέπει να δείξει την ίδια κατανόηση και για τα προβλήματα της ΔΕΗ.Μπορεί να μην είναι πολιτικός αλλά πλέον δεν ανήκει στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι Υπουργός Οικονομικών (όλων) των Ελλήνων και ας μην τον εξέλεξαν οι ίδιοι. Αλλα σίγουρα δεν μπορεί να είναι Υπουργός ΣΕΒ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι εεεεεεεεεεεεεε;

κάτι μου θυμίζει αυτό στην Ελλάδα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
η απάντηση είναι πληρωμένη όπως λένε για τον Τσίπρα. Τον έχεις δει κυβέρνηση; πώς τον κρίνεις;

προσωπικά δεν κρίνω πρόσωπα και φάτσες.
Επίσης προσωπικά σέβομαι την άποψη του άλλου ΟΤΑΝ δεν θέλει ΝΤΕ και καλά να μου την επιβάλλει σαν δική μου. Κοινώς, ο καθείς μπορεί να έχει την άποψή του για οτιδήποτε και να την εκφράζει. Αρκεί να μην προσπαθεί να φιμώσει εμένα για να περνάει το δικό του.

Αν θεωρεί κάποιος πως έχω άδικο, να μου το αποδείξει με επιχειρήματα. Και άν έχω λάθος, μεγάλο παιδί είμαι και το παραδέχομαι - όπως το έχω κάνει αρκετές φορές.

η φάτσα του είναι φάτσα πονηρόπουστα..

αυτό αρκεί

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε εδώ χρωστάει το ΙΚΑ στο ΙΚΑ...
τι να λέμε...

άμα λέω θέλει φουρνέλο δεν με ακούει κανείς

και βγαίνει ο άλλος και λέει να τα κάνουμε όλα δημόσια. να χρωστάνε όλοι σε όλους και αγύριστα δηλαδή...
μια χαρά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η φάτσα του είναι φάτσα πονηρόπουστα..

αυτό αρκεί
μμμ... μάλιστα....γίναμε και φυσιογνωμιστές τώρα

είναι επειδή ως Έλληνες πολίτες έχουμε πέσει μέσα στις προβλέψεις μας φυσιογνωμικά τόσα χρόνια για τους πολιτικούς μας...

έξυπνο παιδί ο Μπένι - όχι πονηρός, τι λέμε τώρα
Ο δε Τσίπρας γάτος
ο ΓΑΠ ηλίθιος (γιαυτό μας γάζωσε )
ο Σάμι αετός πίτσας

βρε δε γαμιέστε...έτσι κρίνεται κάποιος; Από το βλέμμα του;

Ξαναλέω, προσωπικά στα αρχίδια μου...μαυρίστηκε - τελειωσε.
Αλλά η πληρωμένη απάντηση είναι η ίδια. Αφού δεν δοκιμάστηκε, πώς τον κρίνεις ως κακό;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δεν ξερω αν το προσεξατε

ειμαστε μια ωραια  ατμοσφαιρα  ειμαστε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μμμ... μάλιστα....γίναμε και φυσιογνωμιστές τώρα

είναι επειδή ως Έλληνες πολίτες έχουμε πέσει μέσα στις προβλέψεις μας φυσιογνωμικά τόσα χρόνια για τους πολιτικούς μας...

έξυπνο παιδί ο Μπένι - όχι πονηρός, τι λέμε τώρα
Ο δε Τσίπρας γάτος
ο ΓΑΠ ηλίθιος (γιαυτό μας γάζωσε )
ο Σάμι αετός πίτσας

βρε δε γαμιέστε...έτσι κρίνεται κάποιος; Από το βλέμμα του;

Ξαναλέω, προσωπικά στα αρχίδια μου...μαυρίστηκε - τελειωσε.
Αλλά η πληρωμένη απάντηση είναι η ίδια. Αφού δεν δοκιμάστηκε, πώς τον κρίνεις ως κακό;

Στο μεταναστευτικό είχε ορθές σκέψεις και προτάσεις..δεν αντιλέγω

τα παρακάτω όμως δεν τα δέχομαι:

Ποια είναι η θέση σας για τον γάμο μεταξύ ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;

Είμαι κατά του γάμου και μεταξύ ετερόφυλων! (γέλια). Σοβαρά τώρα, όλα τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον ερωτικό τους προσανατολισμό θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να απολαμβάνουν τα αντίστοιχα αστικά δικαιώματα.

Διάβασα ότι απαντήσατε ήδη στους πολλούς ισχυρισμούς διάφορων στο διαδίκτυο ότι είστε μάρτυρας του Ιεχωβά; Αλήθεια πιστεύετε στο θεό;

Έχω απαντήσει εκατομμύρια φορές ότι δεν είμαι. Έλεος πια με τη λάσπη! Δεν ανήκω στη φυλή των Ελ, δεν είμαι πράκτορας του Πούτιν, δεν κρύβω πτώματα στον κήπο. Ήξερα ότι ο πολιτικός πόλεμος είναι χυδαίος, αλλά τόσο πολύ και τόσο γρήγορα; Πάντως, η σχέση ενός ανθρώπου με τα μεγάλα ερωτήματα της 'Ύπαρξης είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να τα προσεγγίσουν με τη θρησκεία κάποιοι άλλοι με τη φιλοσοφία. Εμένα μου πάει ο δεύτερος δρόμος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εντάξει, ο τζήμερος έχει την φάτσα γλοιώδους νεοφιλόπουστα, συμπεριφέρεται ως υπέρτατο ψώνιο και αποκαλεί την κόρη του πάστορα υψηλότατη.
Ό,τι πρέπει για επόμενος πρωθυπουργός.

Συμφωνώ ότι έχουμε δει πάρα πολύ χειρότερους. Ελπίζω να μην δούμε και άλλους (πχ. τον χοντρομπένυ τουρκόγλου), πάνω στην βάση "εντάξει, δεν τους έχουμε δει πρωθυπουργούς, μπορεί ν' αλλάξουν". Τα ίδια έλεγαν για τον ηλίθιο και μας γάμησε. Πιθανότατα ο τζη να μην είναι τόσο για τα μπάζα.

Βέβαια, το ότι η σύφιλη είναι πιο ελαφριά από το AIDS δεν σημαίνει να τρέξουμε όλοι να κολλήσουμε σύφιλη.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλαράκι,αλλά δείχνει σοβαρός ναπούμε..
16 δεκεμβριου 2009,δηλωση σοβαρου...

«Τα διαρθρωτικά, ιδιαίτερα τα φορολογικά μέτρα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση... Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις ότι το 2010 από πλευράς ύφεσης θα είναι χειρότερο από το 2009. Θα είναι καλύτερο, θα πάμε σε θετικό πρόσημο!»

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι ρε φιλαράκι,αλλά δείχνει σοβαρός ναπούμε..

Άστα, στην φούρια του να εξυπηρετήσει τους "φίλους" έκανε χοντρή μαλακία με το ΤΤ και έπεσε τρελό κράξιμο.
Έχει γούστο να τον καλέσει και κανένας εισαγγελέας για να εξηγήσει τις μαλακισμένες δηλώσεις του.

Επισκέπτης
16 δεκεμβριου 2009,δηλωση σοβαρου...

«Τα διαρθρωτικά, ιδιαίτερα τα φορολογικά μέτρα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση... Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις ότι το 2010 από πλευράς ύφεσης θα είναι χειρότερο από το 2009. Θα είναι καλύτερο, θα πάμε σε θετικό πρόσημο!»

Aν μη τι άλλο διορατικός :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom