Ναι, εσενα να σου φταιει για ολα η ΝΔ, γενιτσαρε.
Προταση του ΠΑΣΟΚ ηταν ο Βερνικος.
Φυσικά και ήταν πρόταση Βενιζέλου ο Βερνίκος. Ξέρεις μεγαλύτερο εν ενεργεία λαμόγιο στην πολιτική ζωή του τόπου αυτή τη στιγμή από τον χοντρό;
Γιατί ''γενίτσαρος'' ρε,δήλωσε ποτέ παιδί της νδ και τώρα προδίδει;;;Ναι, εσενα να σου φταιει για ολα η ΝΔ, γενιτσαρε.
Α τι ηταν, οικολογος πρασινος?Γιατί ''γενίτσαρος'' ρε,δήλωσε ποτέ παιδί της νδ και τώρα προδίδει;;;
Με βάση τα τελευταία του ποστ πάνως σε κομμούνι φέρνει ή συριζαίο.Α τι ηταν, οικολογος πρασινος?
Κι εγω τι ειπα?Με βάση τα τελευταία του ποστ πάνως σε κομμούνι φέρνει ή συριζαίο.
"Γενίτσαρο"Κι εγω τι ειπα?
Καλα."Γενίτσαρο"
Δεν τον θυμάμαι ποτέ τον δρομοπερπατητή να έχει εκδηλώσει λατρεία στην νδ.
Μη μου λες εμένα το γκομενικό ''καλά'' που σημαίνει έχω δίκιο κ τέλος η κουβέντα...6-8 ώρες τρώω εδώ μέσα 6 στις 7 μέρες συνήθως,κάτι ξέρω/έχω μάθει.
Φυσικά και ήταν πρόταση Βενιζέλου ο Βερνίκος. Ξέρεις μεγαλύτερο εν ενεργεία λαμόγιο στην πολιτική ζωή του τόπου αυτή τη στιγμή από τον χοντρό;
Καλα.Μη μου λες εμένα το γκομενικό ''καλά'' που σημαίνει έχω δίκιο κ τέλος η κουβέντα...6-8 ώρες τρώω εδώ μέσα 6 στις 7 μέρες συνήθως,κάτι ξέρω/έχω μάθει.
Προφανώς δεν σου λέει κάτι, γιατί πιθανόν σε ενδιαφέρει μόνο το "φαίνεσθαι" και όχι το "είναι", όπως και την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
όχι βέβαιαΕίχαν αυτοί μογγολάκια να γυρνάνε από δω κι από κει και να μιλάνε για κλέφτες , απατεώνες , τιτανικούς κτλ . ?
Καλάμια...αστέ-δεξιέ δικηγόρε.
Με ενδιαφερει οτι ειναι ορατο στο φως της ημερας φιλε. Αν αυτο λεγεται 'φαίνεσθαι' πες το ετσι. Τωρα ο καθενας εχει δικαιωμα να ενδιαφερεται για οτι θελει. Το κολλημα δεν βλεπω.
Γιατι ομιλεις για λογαριασμο των ψηφοφορων της ΝΔ?Το ότι ήταν πρόταση μπενυ τουρκογλου το έγραψα πριν απο εσένα. Εντέλει όμως ο πίτσα μαν την πάτησε την πεπονόφλουδα. Αντί να γράφουν παπαντζες φαηλοι και σια ας έριχναν μια ματιά στα βιογραφικα των προτάσεων του μπαστοκ. Στην τελικη αυτό προτάσεις κάνει, ο διορισμός και η ευθύνη είναι άλλων.
Το ακόμα χειρότερο είναι βεβαία ότι πάνε να μας τον περάσουν για καλή επιλογή και χαμένο κελεπούρι. Άλεξ σου εχω γράψει οτι οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν μασανε μπαστοκικο κουτόχορτο. Και εχουν μικρή ανοχή σε μεταπολιτευτικες δυσωδιες. Αν συνεχίσει έτσι ο πίτσα μαν θα ψάχνει σε λίγο την ψήφο του.
Γιατι ομιλεις για λογαριασμο των ψηφοφορων της ΝΔ?
Δεν δικαιουσαι.
Αγρίεψε,θα αρχίσει κ τις διαγραφές σε λίγο...αν όχι τίποτα εκκαθαρίσεις.Γιατι ομιλεις για λογαριασμο των ψηφοφορων της ΝΔ?
Δεν δικαιουσαι.