Δεν μου λες Τράνυ, όλα αυτά τα δάνεια (από καταβολής Σιδερένιου που τα πληρώνουμε ακόμα) ποιος τα κανόνισε? Εγώ ο μαλάκας αγανακτισμένος ήμουν ρε κωλογλείφτη? Έγιναν όλα με διαφάνεια όλες οι διαδικασίες? Τόσοι "πρωθυπουργοί" περάσαν, δεν σκέφτηκε κανείς "Για στάκα ρε παιδιά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, κάτι πρέπει να αλλάξει". Μαζί με τις πρωθυπουργάρες μας, τόσα επιτελεία, υπουργοί, αρχίδια μύδια, όλους αυτούς που τόσα χρόνια τους ψηφίζατε (εγώ μια φορά έχω ψηφίσει και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι από το να ψήφιζα ή να ψηφίσω αυτά τα αρχίδια καλύτερα να τον έκοβα στεγνά) ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΚΑΝΑΝ? Ο αρχιδάτος πολιτικός εξασφαλίζει το μέλλον των συμπολιτών του, θα διαφωνήσεις και σε αυτό? Είναι τόσο δύσκολο ρε αρχιμαλάκα να παραδεχτείς το πιο λογικό πράγμα, ότι οι πολιτικοί είναι οι κατ'εξοχήν υπεύθυνοι και μετά ακολουθεί μια μερίδα του λαού(και όχι η πλειοψηφία όπως πας να το περάσεις ύπουλα συνέχεια γαμιόλη)? Είμαι σίγουρος ότι τραβάς και καμιά μαλακία σαπιοκοιλιά με τη μιζέρια που επικρατεί γύρω σου, αραχτός είσαι, κάνουν πιο πολύ μπαμ τα γαμημένα τα λεφτά σου, σου κάθονται και πιο εύκολα τα μπάζα που γαμάς. Συνέχισε με αυτό το σκεπτικό, όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει τόσο πιο ξεροκέφαλος γίνεται.