-λοιπον ενημερωτικα....Ο παπαροφ επιασε το νοημα....ΤΕΛΟΣ του μηνα απλα εχεις επιβιωσει με παρα πολυ μα πολυ αγχος...στην ιστορια με τα 3 ευρω και το ενα σουβλακι(που ειναι περα για περα αληθινη)...ο παθων ειναι καργα μνημονιακος,τρεμει στην ιδεα να χρεοκωπησει η χωρα και ηδη ο μισθος του ειναι 30% κουτσουρεμενος απο πριν 2χρονια...ΣΕ παραινεσεις μου να ακολουθει μαζι μου σε πορειες και διαδηλωσεις με εναν αστειο τροπο αρνειται ΠΑΝΤΑ (κοινως με γραφει στα αρχιδια του)...Ενημερωτικα τα πληρωνει ολα και στην ωρα τους ΟΠΟΤΕ ηταν επομενο καποια στιγμη προς το τελος του μηνα να μεινει με κερματα στην τσεπη και του συμβει το περιστατικο με τον σουβλακο...ΕΤΣΙ ειναι ομως ,οσο συνεχιζει να περιμενει ελεημοσυνη απο αυτους που τον ΓΑΜΑΝΕ ασαλιωτα θα βρισκονται παντα ισιο-τραβομουνηδες που θα του πουν οτι απλωνει το ποδι του εξω απο την κουβερτα...ΕΓΩ ενα του λεω παντα....ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.....το θεμα ειναι ποσο θα συνεχισει να με γραφει στα αρχιδια του....
-Υ.Σ ισιο-τραβομουνιδες και σια Ο.Ε...ΔΕΝ εχει νοημα να θελω να σας κανω την μαπα βοσνια ερζεγοβινη...ΚΑΝΕΝΑ νοημα απολυτως...σας λυπαμαι για τον τοσο ΠΑΡΤΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ σκεψης σας αλλα ουτε γι αυτο μπορω να κανω τιποτα...ΕΥΧΟΜΑΙ και πιστεψτε με οι συνθηκες ειναι τοσο ασχημες που μπορει να πιασει η ευχη μου,ΤΟ συστημα που τοσο βλογατε μετα μανιας,το συστημα ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΠΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ-ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...τοτε θα δω ποσα απιδια πιανει ο σακος!!!!!κοπροσκυλα...