το θεμα ειναι ποσο θα συνεχισει να με γραφει στα αρχιδια του....
για πάντα.. γιατί λες μαλακίες και ο άνθρωπος διαθέτει νούν...
-Υ.Σ ισιο-τραβομουνιδες και σια Ο.Ε...ΔΕΝ εχει νοημα να θελω να σας κανω την μαπα βοσνια ερζεγοβινη...ΚΑΝΕΝΑ νοημα απολυτως...
και να θές δεν μπορείς...
σας λυπαμαι για τον τοσο ΠΑΡΤΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ σκεψης σας αλλα ουτε γι αυτο μπορω να κανω τιποτα...ΕΥΧΟΜΑΙ και πιστεψτε με οι συνθηκες ειναι τοσο ασχημες που μπορει να πιασει η ευχη μου,ΤΟ συστημα που τοσο βλογατε μετα μανιας,το συστημα ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΠΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ-ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...τοτε θα δω ποσα απιδια πιανει ο σακος!!!!!κοπροσκυλα...
και ποιός σου ειπε βρε μαλάκα ότι σκεφτόμαστε την πάρτη μας??? την μοναδική αλήθεια την κατέχεις εσύ νομίζεις?? τις μοναδικές λύσεις τις ξέρεις εσύ και κανένας άλλος ηλίθιο γατοξέρασμα?? δεν έχει κανένας αλλος δικαίωμα να προτείνει κάποια λύση βλήμα??
αει σιχτίρι σίχαμα, τεμπελόσκυλο...
και ποιός σου είπε ρε μουνόπανο ότι στην ζωή μου δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση?? ηλίθιε 55 χρονών είμαι και έχω 31 χρόνια δουλειάς λες να μην βρεθηκα ποτέ με την πλάτη στον τοίχο κρετίνε?? πάλεψα και το ξεπέρασα και πάνω από όλα έμαθα από αυτό.. ούτε από τον πατέρα μου ζήτησα ούτε από τον γείτονα... και ούτε μυξοκλάφτηκα σαν στραβογαμημένη ελλεηνίδα που μου μυξοκλαίγεστε όλοι... πάλεψα, δούλεψα και το ξεπέρασα..
αει γαμίσου τώρα μαλάκα.. τράβα να βαρέσεις καμμιά μαλακία ονειρευόμενος κρεμάλες και ροχάλες...