tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ...
ανωνυμος ΠΑΟΚΤΣΗΣ φιλαθλος.
μα είναι δυνατόν???
ΠΑΟΚτζής και ΜΥΑΛΟ είναι δύο έννοιες ακριβώς αντίθετες...
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ...
ανωνυμος ΠΑΟΚΤΣΗΣ φιλαθλος.
ερώτηση στον τράνυ;
για΄τι οι υπουργοι δεν πήγαν με πρωτοστάτη τον μπένι για τη συζήτηση των αποζημιώσεων της κατοχής;
καλα μη κολλας σε αυτο...εχε υποψη σου οτι ειναι αυτοκτονια γκανιαν,αλλο ειναι ομως το ασχημο περα απο την απογνωση που δειχνει αυτη η πραξη....και το ξερουν και οι μπατσοι...δεν ειμαστε πλεον μακρια απο σκηνικα που καποιος τοσο αποφασισμενος να πεθανει ΘΑ ΓΑΖΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ εφορια ΚΑΝΑ ικα καμια ΤΡΑΠΕΖΑ και θα παρει και αλλους μαζι του ...τα πραγματα εχουνε παρει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΔΡΟΜΟ....
καλα μαλλον χασισωνεσε ασχημα δικε μου,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως....δεν εκοψε ρε βλημα τα χερια του χραπ παρτο πακετο και φυγε,τα εκοψε στο υψος του αγκωνα λεει το ρεπορταζ...τις φλεβες προφανως εννοει,αλλιιως και οι μπατσοι που μιλησαν ξεκαθαρα γι αυτοκτονια ,θα ελεγαν αλλα ...ποσο ρε πουστη μου παπαρας εισαι!καθεσαι και κανεις σεναρια μαλακιας,ΕΝΩ το γεγονος δειχνει καταφανεστατα το ποσο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ηταν ο ανθρωπος αυτος...ΠΟΣΟ ηθελε με καθε τροπο να φυγει...πρωινιατικα ρε πουστη μου με μια μαλακια σφηνωμενη εισαι στο μυαλο...τι να μην κολλάει ρε παπάρα?????????????
πως είναι δυνατόν να αυτοκτόνησε κάποιος ο οποίος αφού ηπιε ένα μπουκάλι χλωρίνη, έκοψε τα δυό του χέρια (πως διάολο το κατάφερε αλήθεια) και μετά πέρασε (χωρίς χέρια βεβαίως) την θηλειά στον λαιμό του ???
δεν το βλέπεις ρε παπάρα ότι τον φάγανε για κάποιες διαφορές ?? (οικονομικές ίσως, για χασίσια εξίσου πιθανό)...
γιατι μολις εκλεγει θα φτιαξει την χωρα...-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
Ρε συ κλόουσερ;
Με €3 στην τσέπη πας να αγοράσεις σουβλάκι να φας ΜΟΝΟ εσύ; 1 πακέτο φακή-ρεβύθια-φάβα να φάς εσύ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ δεν είναι λογικότερο;
Και τα 2 εκ άνεργοι πού βρέθηκαν;
Τεσπα, επειδή πιθανότατα να μην είναι δικές σου σκέψεις δεν το συνεχίζω. Ούτε και χρειάζεται να απαντήσεις για τις απόψεις άλλου.
Αλλά τί ποστάρετε ρε παιδιά; Άκου ο άλλος έχει μείνει με €3 και πάει να πάρει σουβλάκια... ΉΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Ρε γελοίε τύπε συνειδητοποιείς τι λες? Σε πείραξε που του άλλου του είχαν μείνει 3 ευρώ στην τσέπη και αυτός αποφάσισε να πάρει σουβλάκια? Πάλι καλά που δεν είπες να έπαιρνε 3 ευρώ ηλιόσπορους να του έδιναν κανά δίκιλο να έχει να φτύνει όλη τη βδομάδα. Δεν σε πείραξε που του έμειναν 3 ευρώ στην τσέπη (στη δικιά του και 1.000.000 ακόμα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις), σε πείραξε που ήθελε να τα φάει σε σουβλάκια. Τα γαμιόλια που είναι πάνω και έχουν φάει μερικά μύρια ο καθένας φαντάζομαι δεν σε πειράξαν, δεν είναι politically correct να γινόμαστε κάφροι όταν αφορά την πολιτική ζωή της χώρας ε ΜΑΛΑΚΑ? ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ, μαρέσει που δυσανασχετείς κιόλας με το σκηνικό μιλόρδε της Φυλής(ΗΜΑΡΤΟΝ και στα μούτρα σου ζώο). Και μετά πετάς το χιλιοπαιγμένο "ο μαλάκας ήθελε αιφόνια, πλάσμα τιβί και το κακό συναπάτημα".
Αποκλείεται ο μαλάκας να τα ονειρευόταν όλα αυτά και ακόμα περισσότερα όταν ο Τζέφρυ ξεστόμιζε "λεφτά υπάρχουν", αποκλείεται ο μαλάκας να τα ονειρευόταν όταν ο κουρασμένος διόριζε αγροφύλακες αβέρτα κουβέρτα και γινόμασταν πρώτοι στην Ευρώπη σε αγορές Καγιέν (ο κουρασμένος τόσα χρόνια πρωθυπουργός δεν γνώριζε τα οικονομικά μας, τα έμαθε λίγο πριν την πουλέψει) αποκλείεται από τη γαμημένη τη μεταπολίτευση και μετά να καλλιέργησαν αυτόν τον τρόπο σκέψης τα καμάρια μας, οι πολιτικοί μας. Αν εσύ δεν είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ που πιστεύεις σε τέτοιου είδους τομάρια (ή παραπλήσια) δεν ξέρω ποιος είναι.
Just my 2 cents κωλόζωο, με αρρωσταίνει να βλέπω άτομα με τη δικιά σου νοοτροπία που τους φταίνε οι συμπολίτες τους και όχι αυτοί που μας έφεραν εδώ και έχουν το θράσος να ζητάνε ψήφους ξανά για να μας σώσουν από τα σκατά που οι ίδιοι μας έχωσαν. ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
όταν έχω 3 ευρώ στην τσέπη μου δεν θα πάρω σουβλάκι για να φάω όσο και αν μου κάνει όρεξη γιαυτό.. θα κοιτάξω να πάω να πάρω μακαρόνια να την βγάλω μια βδομάδα..
Ρε μουνόπανο μιλάς και εσύ? Άκου κωλόγερε, μια χαρά την περνάς, και αν δεν σε παρακολουθούσα καιρό τώρα εδώ μέσα και δεν ήξερα πόσο μαλάκας είσαι θα πίστευα ότι τρολλάρεις. Δεν θέλω να σκέφτομαι ρε αρχίδι πως θα την περάσω τσίμα τσίμα, θέλω να σκέφτομαι πως θα ζήσω ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όχι αν θα με παίρνει να την περάσω με μακαρόνια μια βδομάδα. Να το ξαναπώ, δεν θέλω να σκεφτώ πως θα την περάσω με τα 3 ευρώ που μου έμειναν στην τσέπη, θέλω να ξέρω ΓΙΑΤΙ μου έμειναν 3 ευρώ και ΠΩΣ μπορώ να αλλάξω αυτή την γαμημένη κατάσταση. Και το παραμυθάκι του καταναλωτισμού του νεοέλληνα δεν με πείθει ότι αυτός είναι αποκλειστικά ο λόγος (γιατί στην γαμημένη την κούτρα σου για όλα φταίνε αυτοί που είναι στα όρια της εξαθλίωσης τώρα). Κατάλαβες το συλλογισμό μου κωλάρχιδο ή στη γυάλα που ζεις δεν χωράνε τέτοια? ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΝΗΣΙΚΑΚΕ ΜΑΛΑΚΑ
Ρε μουνόπανο μιλάς και εσύ? Άκου κωλόγερε, μια χαρά την περνάς, και αν δεν σε παρακολουθούσα καιρό τώρα εδώ μέσα και δεν ήξερα πόσο μαλάκας είσαι θα πίστευα ότι τρολλάρεις. Δεν θέλω να σκέφτομαι ρε αρχίδι πως θα την περάσω τσίμα τσίμα, θέλω να σκέφτομαι πως θα ζήσω ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όχι αν θα με παίρνει να την περάσω με μακαρόνια μια βδομάδα. Να το ξαναπώ, δεν θέλω να σκεφτώ πως θα την περάσω με τα 3 ευρώ που μου έμειναν στην τσέπη, θέλω να ξέρω ΓΙΑΤΙ μου έμειναν 3 ευρώ και ΠΩΣ μπορώ να αλλάξω αυτή την γαμημένη κατάσταση. Και το παραμυθάκι του καταναλωτισμού του νεοέλληνα δεν με πείθει ότι αυτός είναι αποκλειστικά ο λόγος (γιατί στην γαμημένη την κούτρα σου για όλα φταίνε αυτοί που είναι στα όρια της εξαθλίωσης τώρα). Κατάλαβες το συλλογισμό μου κωλάρχιδο ή στη γυάλα που ζεις δεν χωράνε τέτοια? ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΝΗΣΙΚΑΚΕ ΜΑΛΑΚΑ
και κάτι άλλο μαλάκα.. αυτό που ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα είναι η κρίση... αμα λοιπόν εσένα σε "εμαθαν" , είσαι σκυλος και όχι άνθρωπος...
Εγώ πάντως περιμένω από όλα αυτά να δω τι θα βγει στο τέλος
γιατί ακόμα δεν μάθαμε ποιος ήταν αυτός που έπαιρνε τηλ. τους οικονομικούς εισαγγελείς, αλήθεια αυτοί πού χάθηκαν;
γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα πληρώσουνε όλοι αυτοί. Θα διωχθούν; (θά πάρουνε άλλους στη θέση τους κιόλας; οπότε προσλήψεις στο δημόσιο;) Θα πάρουνε καμιά δυσμενή; ή μήπως θα δώσουνε τα λεφτά πίσω; Και ..... πού ακριβώς πάνε τα λεφτά που βρίσκουνε; Ας πούμε αυτά που βρήκανε κρυμένα στο σπίτι του άλλου...πού βρίσκονται τώρα;