tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΜΠΑΛΑστοπΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΒΡΕΙ ΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙστοπΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣστοπ
-Τα έχουμε ζήσει σε συγκεντρώσεις όπου είχαμε προπηλακισμούς. Η πολιτική διαφωνία είναι θεμιτή και ευπρόσδεκτη. Η δημοκρατία βασίζεται στον διάλογο. Το όριο είναι η βία», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
EIΠΕ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ!!!!
-Λοιπον χοντρελα εχουμε και λεμε....
-ΒΙΑ ειναι μουνοπανο Πασοκε ,το κωμμα σου και σαν εξεχων μελλος του και ΕΣΥ να προσπαθειτε να σβησετε τις μνημες μας ,τις τραγικα τεραστιες ευθυνες σας,την ολικη ανεπαρκεια σας,την αλλαζονεια σας και την συγκαταβατικοτητα σας απεναντι στην κρατικη βια,κρατικη διαφθορα...ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΣΤΕ σαν κατι νεο ,επαναστατικο,αδιαφθορο,παρθενογεννητο που θα μας οδηγησει σε καλυτερα "λιμανια"....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ ΧΟΝΤΡΕ!
-ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ οτι εχτες ειχα 3 ευρω πανω μου και το σουβλακι 2ευρω...σταματησα να παρω ενα και μου ζητησε ενα και το παιδι μου....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΧΟΝΤΡΕ...αλλα ρε χοντρο κτηνος μετα το Χ μυριο που εβαλες στην τσεπη σου ΧΑΘΗΚΕ καθε επαφη σου με την πραγματικοτητα στην ελλ.κοινωνια...
-ΒΙΑ ειναι βλοσυρο απανθρωπο αποκυημα της νοσηροτερης φαντασιας,το να κοβεις το ρευμα σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ η τραγικα κακοπληρωμενους συμπολιτες σου που μετα βιας τα φερνουν βολτα ,γιατι αφησαν απληρωτο(και καλα εκαναν) το ΓΑΜΩ ΧΑΡΑΤΣΟ που επεβαλε ο αδιανοητα αρρωστος νους σου...ΒΙΑ γαμιολη ειναι να αφηνεις πενταμελη οικογενεια χωρις ρευμα για ενα σπιτι που θα πληρωνει δανειο μεχρι να ΑΡΧΙΣΕΙ να βγαινει ο ηλιος απο τη δυση...
-τελος ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΓΟΥΡΟΥΝΟΒΑΡΕΛΟ ,ΒΙΑ ειναι τα 2,000,000 ΑΝΕΡΓΟΙ και τα επομενα μυρια ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ...
-ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΠΕΙΘΙΝΙΑ....
-ΒΙΑ ειναι ολα αυτα που ζουμε την ωρα ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ προσπαθειτε να μας σωσετε.....
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ....
Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια.
William Shakespeare