Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (0 μέλη και 115 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΜΠΑΛΑστοπΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΒΡΕΙ ΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙστοπΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣστοπ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
-Τα έχουμε ζήσει σε συγκεντρώσεις όπου είχαμε προπηλακισμούς. Η πολιτική διαφωνία είναι θεμιτή και ευπρόσδεκτη. Η δημοκρατία βασίζεται στον διάλογο. Το όριο είναι η βία», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
EIΠΕ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ!!!!

-Λοιπον χοντρελα εχουμε και λεμε....
-ΒΙΑ ειναι μουνοπανο Πασοκε ,το κωμμα σου και σαν εξεχων μελλος του και ΕΣΥ να προσπαθειτε να σβησετε τις μνημες μας ,τις τραγικα τεραστιες ευθυνες σας,την ολικη ανεπαρκεια σας,την αλλαζονεια σας και την συγκαταβατικοτητα σας απεναντι στην κρατικη βια,κρατικη διαφθορα...ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΣΤΕ σαν κατι νεο ,επαναστατικο,αδιαφθορο,παρθενογεννητο που θα μας οδηγησει σε καλυτερα "λιμανια"....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ ΧΟΝΤΡΕ!
-ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ οτι εχτες ειχα 3 ευρω πανω μου και το σουβλακι 2ευρω...σταματησα να παρω ενα και μου ζητησε ενα και το παιδι μου....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΧΟΝΤΡΕ...αλλα ρε χοντρο κτηνος μετα το Χ μυριο που εβαλες στην τσεπη σου ΧΑΘΗΚΕ καθε επαφη σου με την πραγματικοτητα στην ελλ.κοινωνια...
-ΒΙΑ ειναι βλοσυρο απανθρωπο αποκυημα της νοσηροτερης φαντασιας,το να κοβεις το ρευμα σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ η τραγικα κακοπληρωμενους συμπολιτες σου που μετα βιας τα φερνουν βολτα ,γιατι αφησαν απληρωτο(και καλα εκαναν) το ΓΑΜΩ ΧΑΡΑΤΣΟ που επεβαλε ο αδιανοητα αρρωστος νους σου...ΒΙΑ γαμιολη ειναι να αφηνεις πενταμελη οικογενεια χωρις ρευμα  για ενα σπιτι που θα πληρωνει δανειο μεχρι να ΑΡΧΙΣΕΙ να βγαινει ο ηλιος απο τη δυση...
-τελος ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΚΟΥΡΑΣΩ ΓΟΥΡΟΥΝΟΒΑΡΕΛΟ ,ΒΙΑ ειναι τα 2,000,000 ΑΝΕΡΓΟΙ και τα επομενα μυρια ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ...
-ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΠΕΙΘΙΝΙΑ....
-ΒΙΑ ειναι ολα αυτα που ζουμε την ωρα ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ προσπαθειτε να μας  :fuck1:σωσετε.....
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ....

Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια.

William Shakespeare

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
CLOSER822 δλδ αν εχει 3 ευρω να μην φαει σουβλακι ε? να κανει οικονομιες.Τα δομημενα ομολογα ειναι καλη επενδυση τι λες?

Όχι, να φάει. Και μάλιστα να ψαχτεί, να σηκώσει δάνειο να πάρει και πίτσες για το σπίτι. Κι αυτή η παλιά τηλεόραση... Θέλει και μια πλάσμα για το σπίτι. Κι αυτό το παλιό κινητό. Θέλει τατς σκρην... ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ...

Όποιος δεν το κατάλαβε είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει

ΥΓ:Τα δομημένα είναι καλή επένδυση.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Όχι, να φάει. Και μάλιστα να ψαχτεί, να σηκώσει δάνειο να πάρει και πίτσες για το σπίτι. Κι αυτή η παλιά τηλεόραση... Θέλει και μια πλάσμα για το σπίτι. Κι αυτό το παλιό κινητό. Θέλει τατς σκρην... ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ...

α καλα.
Υ.Γ. ποσα παιρνεις με 3 ευρω?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
CLOSER822 δλδ αν εχει 3 ευρω να μην φαει σουβλακι ε? να κανει οικονομιες.Τα δομημενα ομολογα ειναι καλη επενδυση τι λες?
νταξει μαλλον δεν καταλαβε ο ισιος το πνευμα μου -οτι ηθελα απο το πιο μικρο (αληθινο)περιστατικο της καθημερινοτητας μεχρι το πιο μεγαλο γεγονος(εκρηξη ανεργιας)να τονισω ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΝΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ...
Υ.Σ οταν μου πε ο φιλος μου την φαση,εκλασα στα γελια και μου ειπε με σοβαρο τονο..."ειδες που μας καταντησανε"...καταπια το γελιο μου μαγκες!!!!!σοβαρα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
ΚΑΙ ενταξει ρε ισιο- τραμουντανες δεν σας κανει το σκηνικο με τον σουβλακο,θελετε αιμα για να χορτασετε,αυτο τον καημενο που κανε 3 αυτοκτονιες ταυτοχρονα για να φυγει στα σιγουρα ,πως τον βλεπετε....

----Αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν ένας άνεργος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο από τον πατέρα του.

Ο 44χρονος Ηρακλειώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, άνεργος όμως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του.

Έτσι εξηγείται και το ότι προέβη σε μια σειρά από ενέργειες, οι οποίες λύγισαν ακόμη και τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σπίτι του για να κάνουν αυτοψία σχετικά με τα αίτια του θανάτου.

Ο 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, πριν όμως απαγχoνιστεί φέρεται να είχε επιχειρήσει να πιει ένα ποτήρι με χλωρίνη, ενώ έκοψε και τα χέρια του με ξυλοκοπτικό μηχάνημα από το ύψος των αγκώνων.

Σε όλο το σπίτι του είχε σχηματιστεί μια λίμνη αίματος , από τη χρήση του ξυλοκοπτικού μηχανήματος ενώ κοντά στο μηχάνημα αυτό βρέθηκε και το ποτήρι που μύριζε χλωρίνη.

Τελικά, με ένα σκοινί που πέρασε από το υπερυψωμένο πατάρι και κατέληγε στο μπάνιο του, έκανε μια θηλιά και κρεμάστηκε.

-τι θα λεγε ο μπεννυ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΒΙΑ ΑΡΑΓΕ?????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606

:jerking: :jerking: :jerking:ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ οτι να'ναι μαν...η δεν εχεις επαφη η εθελοτυφλεις....ξερεις ποσες φορες εχω πετυχει σε σουπερ μαρκετ στο ταμειο να πιανει πιτσιρικακι αυγο κιντερ 0,30 και να του λεει αστο η μανα του γιατι δεν φτανουν τα λεφτα...και το χειροτερο ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ......συνεχιστε να αεροβατειτε κυριοι ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια.

William Shakespeare
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ...
ανωνυμος ΠΑΟΚΤΣΗΣ φιλαθλος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να βάλουμε και μερικές χιλιάδες γιατρούς με τα φακελλάκια?
να βάλουμε και μερικές χιλιάδες γιατρούς με την υπερσυνταγογράφηση?
να βάλουμε και μερικές χιλιάδες τυφλούς ταξιτζήδες, κουτούς ποδοσφαιριστές κλπ
να βάλουμε και μερικές χιλιάδες αγρότες με επιδοτήσεις χωρίς καμμιά παραγωγή?
να βάλουμε και μερικές χιλιάδες εφοριακούς που λαδωνόντουσαν?
να βάλουμε και μερικές χιλιάδες υπαλλήλους που εισπράττανε γρηγορόσημο?
...
...
να βάλουμε και μερικές χιλιάδες ΔΥ που δεν πηγαίναν ποτέ αλλά εισπράτανε τον μισθό τους

κάνε σούμα και τα λέμε...

βέβαια την ευθύνη για τον μη έλγχο και την μπαχαλοποίηση της φέρει καθαρά και μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία.. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ελληνας 35 χρόνια τώρα δεν έκανε του κόσμου τις λαμογιές..

και σε ότι αφορά εμένα.. δεν χρειάστηκε να φάω από κανέναν.. μου φτάσανε και μου φτάνουνε αυτα που κερδίζω από την εργασία μου εδώ και 30 χρόνια.. μου φτάνουνε προς το ζείν και μάλιστα προς το αξιοπρεπώς ζείν...
α, ναι;
δηλαδή για όλους τους άλλους ισχύει το μαζί τα φάγαμε αλλά για σένα όχι;
ενδιαφέρουσα προσέγγιση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
xaxaxaxaxax λαστμοικαν αυτος τα τρωει στις πουτανες. 

Μαγκια του βεβαια... αλλα δεν ειναι ουτε και αυτος αγιος.

Μιας και τρωει τοσα λεφτα σε προσωπικη του ευχαριστυση  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε νατσε και σουπερ αρουραιε τι φατσες ειναι αυτες στα αβαταρια σας

ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΧΧΧ

ρε τους τρελους.

Επισκέπτης
Aμολάμε κι έναν Σέξπηρ για επίπεδο :2funny: :2funny:
Παντως αυτο με τις πουτανες μηπως ειναι και ολιγον σε φαση δεν παιρνω αποδειξη απο το χ καταστημα κι ετσι?

Λεω 'γω τωρα δηλαδη...Μπας και το σκηνικο ριχνει την αιγλη του αμεμπτου πολιτου Τραμουντανα?

Εκτος και αν ΟΛΕΣ οι φωτο απο τις βιζιτες ειναι μουφα...Και οχι ΜΟΝΟΝ οι μισες-ΦΠ σπρεχεν.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ΚΑΙ ενταξει ρε ισιο- τραμουντανες δεν σας κανει το σκηνικο με τον σουβλακο,θελετε αιμα για να χορτασετε,αυτο τον καημενο που κανε 3 αυτοκτονιες ταυτοχρονα για να φυγει στα σιγουρα ,πως τον βλεπετε....

----Αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν ένας άνεργος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο από τον πατέρα του.

Ο 44χρονος Ηρακλειώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, άνεργος όμως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του.

Έτσι εξηγείται και το ότι προέβη σε μια σειρά από ενέργειες, οι οποίες λύγισαν ακόμη και τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σπίτι του για να κάνουν αυτοψία σχετικά με τα αίτια του θανάτου.

Ο 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, πριν όμως απαγχoνιστεί φέρεται να είχε επιχειρήσει να πιει ένα ποτήρι με χλωρίνη, ενώ έκοψε και τα χέρια του με ξυλοκοπτικό μηχάνημα από το ύψος των αγκώνων.

Σε όλο το σπίτι του είχε σχηματιστεί μια λίμνη αίματος , από τη χρήση του ξυλοκοπτικού μηχανήματος ενώ κοντά στο μηχάνημα αυτό βρέθηκε και το ποτήρι που μύριζε χλωρίνη.

Τελικά, με ένα σκοινί που πέρασε από το υπερυψωμένο πατάρι και κατέληγε στο μπάνιο του, έκανε μια θηλιά και κρεμάστηκε.

-τι θα λεγε ο μπεννυ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΒΙΑ ΑΡΑΓΕ?????

Σίγουρα δεν τον φάγανε για χρέη τον άνθρωπο? Γιατί άντε να πρόλαβε μετά τη χλωρίνη να κρεμαστεί. Αλλά με ένα ήδη κομμένο χέρι πώς διάολο έκοψε και το δεύτερο και κυρίως πως κρεμάστηκε μετά?

Επισκέπτης
Παντως αυτο με τις πουτανες μηπως ειναι και ολιγον σε φαση δεν παιρνω αποδειξη απο το χ καταστημα κι ετσι?

Λεω 'γω τωρα δηλαδη...Μπας και το σκηνικο ριχνει την αιγλη του αμεμπτου πολιτου Τραμουντανα?

Εκτος και αν ΟΛΕΣ οι φωτο απο τις βιζιτες ειναι μουφα...Και οχι ΜΟΝΟΝ οι μισες-ΦΠ σπρεχεν.

Τώρα βέβαια το όλο σκηνικό με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, είναι τόσο απερίγραπτο από μόνο του που δεν ξέρεις τι απ'όλα είναι πιο γκάου :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom