1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ψιλικά δλδΤίποτα μωρέ, ένα φαξ για ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για τον χριστοφοράκο, αλλά κάπου είχε παραπέσει στο ΥΠΕΞ...
ψιλικά δλδΤίποτα μωρέ, ένα φαξ για ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για τον χριστοφοράκο, αλλά κάπου είχε παραπέσει στο ΥΠΕΞ...
Μάλιστα. Δηλαδή μιλάμε για 650 εκατομμύρια το χρόνο, επιδόματα και συντάξεις.
Δηλαδή όλοι αυτοί θέλουν μια εικοσαετία και βάλε για να επιβαρύνουν τους ισολογισμούς των ταμείων, όσο το κούρεμα.
Τίποτα μωρέ, ένα φαξ για ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για τον χριστοφοράκο, αλλά κάπου είχε παραπέσει στο ΥΠΕΞ...
και σε ότι αφορά εμένα.. δεν χρειάστηκε να φάω από κανέναν.. μου φτάσανε και μου φτάνουνε αυτα που κερδίζω από την εργασία μου εδώ και 30 χρόνια.. μου φτάνουνε προς το ζείν και μάλιστα προς το αξιοπρεπώς ζείν...
ΘΑ τους γαμαγε ονλαιν στο προ και δεν αντεχανε αλλο την ξεφτιλα...μπα;;;;
τι λετε ρε παιδια;;;
ηθελαν να σκοτωσουν τον κυριο playstation;;;
μα γιατι;;;
λές εεε???
ΘΑ τους γαμαγε ονλαιν στο προ και δεν αντεχανε αλλο την ξεφτιλα...
ι μονι κακι ελινεσ ινε κε ιταν ι 300 του λεονιδα,ολι ι αλι ινε αγκελουδιασου έχω και άλλα...
Αγροτικές αποζημιώσεις που δίδονταν μέσω ΕΛΓΑ (Ελληνικός Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων) και αποφασίζονταν όχι με βάση τα πραγματικά στοιχεία καταστροφών σε καλλιέργειες αλλά στα βουλευτικά γραφεία, κατήγγειλε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Δριβελέγκας χθες σε ομιλία του στη Bουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταγγελθεί περιπτώσεις καταβολής αποζημιώσεων σε αγρότες που δεν είχαν υποστεί καταστροφές την τριετία 2007 - 2009 και έχει ήδη διαταχθεί σχετική έρευνα. Στο γραφείο του υφυπουργού βρίσκεται κατάλογος 1.000 ατόμων που φαίνεται ότι έχουν «ωφεληθεί εξαιρετικά» από το σύστημα αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ λαμβάνοντας έως και 150.000 ευρώ για υποτιθέμενες καταστροφές σε καλλιέργειες τη συγκεκριμένη τριετία. Στον συγκεκριμένο κατάλογο ενδεικτικά υπάρχει άτομο που εισέπραξε από το 2007 ώς το 2009 372.000 ευρώ αποζημιώσεις για καταστροφή καλλιέργειας, ενώ μία μόνο οικογένεια την ίδια τριετία έλαβε αποζημιώσεις συνολικού ύψους 750.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποζημιώσεις που καταβάλλει ο ΕΛΓΑ υπάρχει η δυνατότητα να δίνονται «κατ’ εξαίρεσιν» με απλή υπουργική απόφαση, τακτική πολύ συχνή τα προηγούμενα χρόνια.
Πριν από λίγες διάβαζα συνέντευξη της θοδωρούλας στην οποία έβγαινε απ'τα ρούχα της για την ατιμωρησία.
Ο άλλος από τόσα και τοσα που συμβαίνουν βρήκε να ντραπει για τη μη είσοδό της στη βουλή.
σοφος κοτοι μονι κακι ελινεσ ινε κε ιταν ι 300 του λεονιδα,ολι ι αλι ινε αγκελουδια
ι σοφι ιτανε 7σοφος κοτο
παλιαι σοφι ιτανε 7
νε στο καμβριο
λοιπον θα μπω στον κοπο να απαντησω....το περιστατικο με το σουβλακι μου το περιεγραψε φιλος και μαλιστα δεν πηρε για παρτη του πηρε για το παιδι του(εννοειτε)...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ 100% αληθεια και δειχνει ενα τοσο μικρο περιστατικο την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που επικρατει γυρω μας...και ναι ρε μεγαλε του ρθε λιγουρα και μπηκε να φαει εναν σουβλακο...κακο ειναι και αυτο!!!μηπως απλωσε τα ποδια του εξω απο την κουβερτα πολυ?????Ρε συ κλόουσερ;
Με €3 στην τσέπη πας να αγοράσεις σουβλάκι να φας ΜΟΝΟ εσύ; 1 πακέτο φακή-ρεβύθια-φάβα να φάς εσύ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ δεν είναι λογικότερο;
Και τα 2 εκ άνεργοι πού βρέθηκαν;
Τεσπα, επειδή πιθανότατα να μην είναι δικές σου σκέψεις δεν το συνεχίζω. Ούτε και χρειάζεται να απαντήσεις για τις απόψεις άλλου.
Αλλά τί ποστάρετε ρε παιδιά; Άκου ο άλλος έχει μείνει με €3 και πάει να πάρει σουβλάκια... ΉΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
CLOSER822 δλδ αν εχει 3 ευρω να μην φαει σουβλακι ε? να κανει οικονομιες.Τα δομημενα ομολογα ειναι καλη επενδυση τι λες?Ρε συ κλόουσερ;
Με €3 στην τσέπη πας να αγοράσεις σουβλάκι να φας ΜΟΝΟ εσύ; 1 πακέτο φακή-ρεβύθια-φάβα να φάς εσύ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ δεν είναι λογικότερο;
Και τα 2 εκ άνεργοι πού βρέθηκαν;
Τεσπα, επειδή πιθανότατα να μην είναι δικές σου σκέψεις δεν το συνεχίζω. Ούτε και χρειάζεται να απαντήσεις για τις απόψεις άλλου.
Αλλά τί ποστάρετε ρε παιδιά; Άκου ο άλλος έχει μείνει με €3 και πάει να πάρει σουβλάκια... ΉΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!