Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
μουνόπανε το γιατί έμεινες με 3 ευρώφ στην τσέπη σου και όχι με 30 να το σκεφτείς εσύ.. γιατί ότνα είχες 10 ευρώ τα έκανες φλούδα όλα και δεν κρατούσες τα 2 για μια δύσκολη στιγμή πανηλίθιε...

και πιθανόν να μην σου αξίζουν ούτε τα 3 αυτά ευρώ μαλάκα...

Γαμημένο αρχίδι, προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφού είμαι εγώ ψιλοκαλά, δεν πρέπει να οργίζομαι για ότι συμβαίνει γύρω μου και να τα ρίχνω εκεί που με παίρνει (κάτι που κάνεις εσύ ακόμα και σε αυτό το μπουρδελοφόρουμ μικρόνοε ανθρωπάκο). Πιστεύεις ότι με το βασικό περνάει οικογένεια? Ούτε άνθρωπος εργένης δεν ζει με τόσα λεφτά. Τα έχεις βάλει ποτέ κάτω να τα σκεφτείς μαλάκα? Η πιστεύεις ότι το κομπόδεμα που όλοι μας έπρεπε να έχουμε φυλαγμένο θα πρέπει σώνει και καλά να μας φτάσει μέχρι να φτιάξει αυτή η κωλοκατάσταση?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι μας λες ρε γαμημένε σοβαρά? Εμένα με έμαθαν ότι πρέπει να σπουδάσω (και αυτό κάνω γαμημένε) και να βγω έξω στη γαμημένη αγορά εργασίας να κερδίζω τα προς το ζην (όσον αφορά τα της εργασίας). Όταν όμως βλέπω ότι μέχρι τα 25 μου θα παίρνω 500 και θα λέω και ευχαριστώ γιατί να το δεχτώ ρε αρχίδι? Αυτός είναι ο ορισμός του σκύλου ρε μουνόπανο? Κωλόγερε, αυτά που γίνονται θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στα πιο παραγωγικά μου χρόνια (εμένα και πολλών άλλων της γενιάς μου) και δεν μου δίνεται καμία επιλογή να αποφασίσω για το μέλλον μου(ξέρω, μου δίνεται η επιλογή της ψήφου, μέσω της οποίας η γαμημένη η γενιά σου καί μεταγενέστερα μας έφερε εδώ). Και εσύ μου λες πως είμαι σκύλος και όχι άνθρωπος επειδή οργίζομαι που μια ολόκληρη γενιά πηγαίνει στράφι. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, θα σου γαμούσα τα πρέκια αν σε πετύχαινα και δεν θα σεβόμουν ούτε την ηλικία σου ούτε τίποτα πουτανόσκυλο.  

ποιός σου έταξε ρε ότι άμα σπουδάσεις υα βγείς στην αγορά εργασίας και θα κερδίζεις προς το ζείν?

σκέφτηκες ρε μαλακισμένο πόσοι σαν και σενα και πιθανόν καλύτεροι από σένα υπάρχουν???

γιατί να σου δώσει κάποιος παραπάνω από 500 όταν το έργο που θα παράγεις θα το πουλήσει 200???

ααα ναι και αμα θες να με πετύχεις πλατεία μαβίλη συχνάζω.. καλοδεχούμενος ... στο μπαρ της Αθηνάς και στον Ψείρα πάω.. όζι στο μπρίκι και στα άλλα που πάνε οι γκέουλες...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
ποιός σου έταξε ρε ότι άμα σπουδάσεις υα βγείς στην αγορά εργασίας και θα κερδίζεις προς το ζείν?

σκέφτηκες ρε μαλακισμένο πόσοι σαν και σενα και πιθανόν καλύτεροι από σένα υπάρχουν???

γιατί να σου δώσει κάποιος παραπάνω από 500 όταν το έργο που θα παράγεις θα το πουλήσει 200???

ααα ναι και αμα θες να με πετύχεις πλατεία μαβίλη συχνάζω.. καλοδεχούμενος ... στο μπαρ της Αθηνάς και στον Ψείρα πάω.. όζι στο μπρίκι και στα άλλα που πάνε οι γκέουλες...

Ρε καριόλη, δεν κατάλαβα, τι γενικεύσεις είναι αυτές που κάνεις? Ξέρεις τι σπουδάσω, και τι έργο θα παράξω? Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και ότι δεν πρέπει να αμείβονται ανάλογα με τις ικανότητες τους. Οι καλύτεροι αναλαμβάνουν και ανώτερες θέσεις, δεν αναλαμβάνουν τα πόστα αυτών που έχουν υποδεέστερες ικανότητες. Όλοι αυτοί που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από τα τζιμάνια (η πλειοψηφία και ανάμεσα τους και εγώ πιθανόν) δεν έχουν δικαίωμα στην εργασία? Σαλόνικα δεν συχνάζω, όταν κατέβεις Αθήνα στείλε πμ να μου λες τα επιχειρήματα σου κατάμουτρα (εγώ και εσύ όμως αρχίδι, θα δεις ότι είμαι πολύ συζητήσιμος). Τα μπρίκια και τα άλλα πούστικα που λες δεν τα ξέρω. Δεν πολυβγαίνω κιόλας (είπαμε δεν έχω τρελό οικονομικό πρόβλημα, αλλά δεν είμαι και για εξόδους μέρα παρά μέρα).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι έγινε μπόλντι, είπα τίποτα που δεν σου άρεσε?

φιλε εισαι απαραδεκτος. Χριστους δεν βριζουνε επειδη εισαι ανεργος
δεν μας αφορα στην τελικη μιας και δεν εισαι ο μοναδικος που εχει προβληματα.

Αυτα μονο δεν σχολιαζω τιποτα αλλο.

P.S Κατι ειδα για σουβλακια οτι ο αλλος του εμειναν 3 ευρω και επελεξε να παρει με αυτα σουβλακια... μαλακια ειναι αυτο ναι. Γιατι πας και κακομαθαινεις τον ελληναρα σουβλατζη που τα εχει υπερεκτιμημενα και νομιζει πως μπορει να κλεβει με κουτοπονηριες τον κοσμο... χθες πηγα απο το σουπερ μαρκετ πηρα 3 σουβλακια... και πηγα σπιτι τα εψησα και τα εφαγα... Κοστος  : 1.40 ευρω

τα ιδια σουβλακια εξω ... κόστος  : 4.20 - 5 ευρω.

Ε οχι ρε φιλε... καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο. Έχουμε μισθους Βουλγαριας θα ριξεις και τους μισθους στα προιοντα. Εγω δεν ξανα ψωνιζω απεξω αμα δεν πεσουν οι τιμες παντως.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε καριόλη, δεν κατάλαβα, τι γενικεύσεις είναι αυτές που κάνεις? Ξέρεις τι σπουδάσω, και τι έργο θα παράξω? Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και ότι δεν πρέπει να αμείβονται ανάλογα με τις ικανότητες τους. Οι καλύτεροι αναλαμβάνουν και ανώτερες θέσεις, δεν αναλαμβάνουν τα πόστα αυτών που έχουν υποδεέστερες ικανότητες. Όλοι αυτοί που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από τα τζιμάνια (η πλειοψηφία και ανάμεσα τους και εγώ πιθανόν) δεν έχουν δικαίωμα στην εργασία? Σαλόνικα δεν συχνάζω, όταν κατέβεις Αθήνα στείλε πμ να μου λες τα επιχειρήματα σου κατάμουτρα (εγώ και εσύ όμως αρχίδι, θα δεις ότι είμαι πολύ συζητήσιμος). Τα μπρίκια και τα άλλα πούστικα που λες δεν τα ξέρω. Δεν πολυβγαίνω κιόλας (είπαμε δεν έχω τρελό οικονομικό πρόβλημα, αλλά δεν είμαι και για εξόδους μέρα παρά μέρα).

οι καταβαλλόμενοι μισθοί δεν μπορούν να ξεπερνανε σε σύνολο την αξία των προιόντων που παράγει η χώρα... απλά μαθηματικά

και δεν είσαι αθήνα.. γιατί δεν υπάρχει αθηναίος που να μην ξέρει την πλατεία μαβίλλη (εσύ αμφιβάλλω αν ξέρεις και ποι΄ςο ήταν ο μαβίλλης βεβαίως)...

Επισκέπτης

Γράφτονα στ'αρχίδια σου ρε το σκατόψυχο γεροντόπουστα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η τιμη του καλαμακιου για μενα πρεπει να παει 1 ευρω.

Ενω του σουβλακιου με πιτα 1.30 .

Σταματηστε να ψωνιζετε και να πλουτιζετε απατεωνες ρε

αυτοι οι απατεωνες μας φερανε ως εδω δεν σας κοβει λιγο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Η τιμη του καλαμακιου για μενα πρεπει να παει 1 ευρω.

Ενω του σουβλακιου με πιτα 1.30 .

Σταματηστε να ψωνιζετε και να πλουτιζετε απατεωνες ρε

αυτοι οι απατεωνες μας φερανε ως εδω δεν σας κοβει λιγο
εμενα με κερνανε κε δε με νιαζι ποσο κανι

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
φιλε εισαι απαραδεκτος. Χριστους δεν βριζουνε επειδη εισαι ανεργος
δεν μας αφορα στην τελικη μιας και δεν εισαι ο μοναδικος που εχει προβληματα.

Αυτα μονο δεν σχολιαζω τιποτα αλλο.

P.S Κατι ειδα για σουβλακια οτι ο αλλος του εμειναν 3 ευρω και επελεξε να παρει με αυτα σουβλακια... μαλακια ειναι αυτο ναι. Γιατι πας και κακομαθαινεις τον ελληναρα σουβλατζη που τα εχει υπερεκτιμημενα και νομιζει πως μπορει να κλεβει με κουτοπονηριες τον κοσμο... χθες πηγα απο το σουπερ μαρκετ πηρα 3 σουβλακια... και πηγα σπιτι τα εψησα και τα εφαγα... Κοστος  : 1.40 ευρω

τα ιδια σουβλακια εξω ... κόστος  : 4.20 - 5 ευρω.

Ε οχι ρε φιλε... καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο. Έχουμε μισθους Βουλγαριας θα ριξεις και τους μισθους στα προιοντα. Εγω δεν ξανα ψωνιζω απεξω αμα δεν πεσουν οι τιμες παντως.

Να το δεχτώ αυτό που λες για το σουπερμαρκετ (αν και αυτοί δεν πάνε πίσω τώρα τελευταία, τσιμπάνε όπου μπορούν). Καλά κάνεις για πρώτο βήμα που ψωνίζεις απέξω ξανά, και εγώ μαζί σου. Αλλά δεν νομίζεις ότι πρέπει να γίνει κάτι πιο δραστικό (να βάλει χέρι το κράτος ας πούμε, αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν τις αρμοδιότητες για φαινόμενα αισχροκέρδειας συνδυασμένης με την κουτοπονηριά)? Το ζουμί είναι ότι με αυτά και με αυτά χρήμα στην αγορά δεν κινείται (γιατί δεν έμεινε και τίποτα μετά από τόσο ασάλιωτο γαμήσι εκτός αν έχεις κομπόδεμα τύπου τράνυ, καλά κάνει άμα τα δούλεψε ας τα φάει, ας τα βάλει στον κώλο του, ας θαφτεί με αυτά ας κάνει ότι του καβλώσει), και άμα δεν κινείται το γαμημένο το χρήμα πως να πας μπροστά?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
χαλασμενο ηταν το σουβλακι και σε επιασε κοψιμο;

Καλά μιλάμε Τζόνυ αγόρι μου εσύ αδικείσαι όντας απλώς η πουτσογλύφτρα του χοντρού, πσσσσσσσ τι ατάκες είναι αυτές που πετάς ρε πόυστη? Και δεν σου παίρνει ούτε ένα τέταρτο να πετάξεις την καθιερωμένη αράδα σου που καταλαμβάνει μια ολόκληρη γραμμη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μεταξύ των μαλακιών που γράφει ο τζώνης και ο παπάρας προτιμώ αυτές του τζώνυ.. τουλάχιστον δεν κουράζομαι να τις διαβάζω...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
ομολογω μου κοπηκαν λιγο τα φτερα γιατι προχθες εμαθα πως
και το ρευμα να κοψεις και να τα κλειδωσεις ολα και να φυγεις
το χαρατσι θα σου ερθει μπουχαχααχαχ επειδη λεει ειναι για το σπιτι.

Ρε τους πουστηδες  :2funny: :2funny: :2funny: τα χουνε σχεδιασει ολα!!!!

Πανω σε αυτο που λες,ηδη αναγγείλανε  καποιοι πααπγάλοι,οτι με τα νεα μετρα του Ιουνιου,θα καταργηθούν οι εκτακτες εισφορές μεσω ΔΕΗ...αλλα θα νομοθετηθεί (απο τη νεα μας Βουλή...) ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ στα ακινητα,οπότε ...ασχετα απο το ποιος εχει το ακινητο,πλουσιος  η φτωχος,εργαζομενος  ηανεργος,αν ειναι νοικοασμενο  η αδειο...θα κοψουνε ενα κοντυλι π.χ. 4.000 ευρω το χρονο ανα 100 τετρ. μετρα,η κατι τετοιο...προβλώπω μεγαλα πανηγυρια...τοτε θα δειτε κατασχεσεις να πηγαινουν συννεφο...και εις αλλα με υγεια... [και θα στο στελνει κατευθειαν η εφορία,δηλαδη χαρατσι κανονικο...] 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom