Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πανω σε αυτο που λες,ηδη αναγγείλανε  καποιοι πααπγάλοι,οτι με τα νεα μετρα του Ιουνιου,θα καταργηθούν οι εκτακτες εισφορές μεσω ΔΕΗ...αλλα θα νομοθετηθεί (απο τη νεα μας Βουλή...) ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ στα ακινητα,οπότε ...ασχετα απο το ποιος εχει το ακινητο,πλουσιος  η φτωχος,εργαζομενος  ηανεργος,αν ειναι νοικοασμενο  η αδειο...θα κοψουνε ενα κοντυλι π.χ. 4.000 ευρω το χρονο ανα 100 τετρ. μετρα,η κατι τετοιο...προβλώπω μεγαλα πανηγυρια...τοτε θα δειτε κατασχεσεις να πηγαινουν συννεφο...και εις αλλα με υγεια... [και θα στο στελνει κατευθειαν η εφορία,δηλαδη χαρατσι κανονικο...] 
μενε στο νικι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να το δεχτώ αυτό που λες για το σουπερμαρκετ (αν και αυτοί δεν πάνε πίσω τώρα τελευταία, τσιμπάνε όπου μπορούν). Καλά κάνεις για πρώτο βήμα που ψωνίζεις απέξω ξανά, και εγώ μαζί σου. Αλλά δεν νομίζεις ότι πρέπει να γίνει κάτι πιο δραστικό (να βάλει χέρι το κράτος ας πούμε, αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν τις αρμοδιότητες για φαινόμενα αισχροκέρδειας συνδυασμένης με την κουτοπονηριά)?
Δεν θα το βαλει. Γιατι ζεις στην Ελλαδα. Η Ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε λογω της νοοτροπιας και της κουτοπονηριας της. ΤΟ να κλεβεις το ιδιο σου το κρατος δεν ειναι εξυπναδα διοτι στο μελλον θα το βουλιαξεις και μεσα σε αυτο θα βουλιαξεις και εσυ. Εκτος και αν εχεις ετοιμο το αεροπλανακι για καμια Βραζιλια και εισαι εσυ και το ξερο κορμι σου. Εκει πασο.

Το ζουμί είναι ότι με αυτά και με αυτά χρήμα στην αγορά δεν κινείται (γιατί δεν έμεινε και τίποτα μετά από τόσο ασάλιωτο γαμήσι εκτός αν έχεις κομπόδεμα τύπου τράνυ, καλά κάνει άμα τα δούλεψε ας τα φάει, ας τα βάλει στον κώλο του, ας θαφτεί με αυτά ας κάνει ότι του καβλώσει), και άμα δεν κινείται το γαμημένο το χρήμα πως να πας μπροστά?

Δεν με αφορα. Εφοσον συνεχιζουν την κουτοπονηρια εγω προσωπικα θα συνεχιζω το εμπαργκο.
Ας κλεισουν λιγο με απασχολει... ας μην κινηθει καθολου χρημα στην αγορα μεχρι να καταλαβουν το γιατι. Ελα αμα αφησουν την κουτοπονηρια στην ακρη αμεσως θα το βρουν.

Ακους εκει... σε καιρο κρισης ο αλλος μου πηγε το σουβλακι απο 2.00 -> 2.20

αυτα ειναι αστεια πραγματα. Αν ο αλλος επεσε εξω ας το κλεισει... δεν θα τα βγαλει απο μενα

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
οι καταβαλλόμενοι μισθοί δεν μπορούν να ξεπερνανε σε σύνολο την αξία των προιόντων που παράγει η χώρα... απλά μαθηματικά

και δεν είσαι αθήνα.. γιατί δεν υπάρχει αθηναίος που να μην ξέρει την πλατεία μαβίλλη (εσύ αμφιβάλλω αν ξέρεις και ποι΄ςο ήταν ο μαβίλλης βεβαίως)...

Έλα ρε, είσαι καλός στα μαθηματικά εσύ. Τόσα χρόνια πως καταβάλλονταν οι μισθοί, από τα σπίρτα που παράγουμε ευρέως? Ποιοι να τα μαγείρεψαν άραγε? Έχω την αμυδρή υποψία πως πρέπει να είναι οι κακομοίρηδες που τώρα δεν έχουν να φάνε. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο Μαβίλλης. Με μια αναζήτηση στο γκουγκλ διάρκειας 30 sec-1 min μπορώ να βρω όσα είναι ευρέως γνωστά για τον τύπο. Μεγάλο πράγμα το ίντερνετ μαλάκα συνφορουμίτη μου. Μπορεί και να θυμάμαι κάτι για τον τύπο 5 ολόκληρα λεπτά αφού διαβάσω για αυτόν. So fucking what μαλάκα? Γιατί να απασχολήσω το μυαλό μου με την γνώση του ποιόν του Μαβίλλη? Θα μου φανεί χρήσιμη η γνώση για το ποιος είναι εκτός από το να το παίξω γραμματιζούμενος σε ένα φόρουμ και να κάνω τον έξυπνο σε όσους δεν τον ξέρουν? Σε βάζω και στοίχημα άμα γουστάρεις ότι μένω Αθήνα (πρόσεξε, είπα ότι μένω Αθήνα, δεν είμαι Αθηναίος, πατριωτάκι με τον Νάτσο είμαι). Αλλά δεν κρατήθηκες, ως κωλόγερος ξερόλας είπες να γενικεύσεις λιγάκι ε? Στην πούτσα μου που πέφτει η πλατεία μαβίλλη (έχω την εντύπωση ότι πέφτει προς Πανόρμου μεριά, βαριέμαι και να το ψάξω στο google maps μαλάκα).

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Έλα ρε, είσαι καλός στα μαθηματικά εσύ. Τόσα χρόνια πως καταβάλλονταν οι μισθοί, από τα σπίρτα που παράγουμε ευρέως? Ποιοι να τα μαγείρεψαν άραγε? Έχω την αμυδρή υποψία πως πρέπει να είναι οι κακομοίρηδες που τώρα δεν έχουν να φάνε. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο Μαβίλλης. Με μια αναζήτηση στο γκουγκλ διάρκειας 30 sec-1 min μπορώ να βρω όσα είναι ευρέως γνωστά για τον τύπο. Μεγάλο πράγμα το ίντερνετ μαλάκα συνφορουμίτη μου. Μπορεί και να θυμάμαι κάτι για τον τύπο 5 ολόκληρα λεπτά αφού διαβάσω για αυτόν. So fucking what μαλάκα? Γιατί να απασχολήσω το μυαλό μου με την γνώση του ποιόν του Μαβίλλη? Θα μου φανεί χρήσιμη η γνώση για το ποιος είναι εκτός από το να το παίξω γραμματιζούμενος σε ένα φόρουμ και να κάνω τον έξυπνο σε όσους δεν τον ξέρουν? Σε βάζω και στοίχημα άμα γουστάρεις ότι μένω Αθήνα (πρόσεξε, είπα ότι μένω Αθήνα, δεν είμαι Αθηναίος, πατριωτάκι με τον Νάτσο είμαι). Αλλά δεν κρατήθηκες, ως κωλόγερος ξερόλας είπες να γενικεύσεις λιγάκι ε? Στην πούτσα μου που πέφτει η πλατεία μαβίλλη (έχω την εντύπωση ότι πέφτει προς Πανόρμου μεριά, βαριέμαι και να το ψάξω στο google maps μαλάκα).
στι μαβιλι εχι ορεο λουκανικο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν και πλεον αρκετοι εξυπνοι επιχειρηματιες
εχουν βαλει καλες προσφορες για φαγητο στο κεντρο της Αθηνας
απο οσο εχω ακουσει.

Ακριβως εδω ειναι η διαφορα εξυπνου - κουτοπονηρου. Ο κουτοπονηρος
γραφει στα αρχιδια του την φημη και το μελλον. Για αυτο και θα βουλιαξει
στην 1η δυσκολια. Δεν μπορει να καταλαβει πως το να παρεις με τη μια και 100
αντι να παρεις σιγα σιγα 10 κανει κακο στη φημη σου και επισης δεν θα ξαναψωνισουν απο σενα
ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβει κανεις αυτο.

Ειναι φυσικοι νομοι αυτοι παιδια. Οποιος τους αγνοει φευγει νωρις νωρις για το σπιτι του.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Αν και πλεον αρκετοι εξυπνοι επιχειρηματιες
εχουν βαλει καλες προσφορες για φαγητο στο κεντρο της Αθηνας
απο οσο εχω ακουσει.

Ακριβως εδω ειναι η διαφορα εξυπνου - κουτοπονηρου. Ο κουτοπονηρος
γραφει στα αρχιδια του την φημη και το μελλον. Για αυτο και θα βουλιαξει
στην 1η δυσκολια.

Ειναι φυσικοι νομοι αυτοι παιδια. Οποιος τους αγνοει φευγει νωρις νωρις για το σπιτι του.
σα το νομο τισ βαριτιτασ διλαδι???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αααα μάλιστα... δικαιολογείσαι λοιπόν...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δεν θα το βαλει. Γιατι ζεις στην Ελλαδα. Η Ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε λογω της νοοτροπιας και της κουτοπονηριας της. ΤΟ να κλεβεις το ιδιο σου το κρατος δεν ειναι εξυπναδα διοτι στο μελλον θα το βουλιαξεις και μεσα σε αυτο θα βουλιαξεις και εσυ. Εκτος και αν εχεις ετοιμο το αεροπλανακι για καμια Βραζιλια και εισαι εσυ και το ξερο κορμι σου. Εκει πασο.

Δεν με αφορα. Εφοσον συνεχιζουν την κουτοπονηρια εγω προσωπικα θα συνεχιζω το εμπαργκο.
Ας κλεισουν λιγο με απασχολει... ας μην κινηθει καθολου χρημα στην αγορα μεχρι να καταλαβουν το γιατι. Ελα αμα αφησουν την κουτοπονηρια στην ακρη αμεσως θα το βρουν.

Ακους εκει... σε καιρο κρισης ο αλλος μου πηγε το σουβλακι απο 2.00 -> 2.20

αυτα ειναι αστεια πραγματα. Αν ο αλλος επεσε εξω ας το κλεισει... δεν θα τα βγαλει απο μενα

Δηλαδή μόρτη, δεν σε πειράζει που το κράτος κλασσικά θα ξύνει τα αρχίδια του και δεν θα κάνει τίποτα για αυτό, είναι μέρος της νοοτροπίας μας έτσι? Και επειδή το 95% δεν έχει αεροπλάνο εύκαιρο για Βραζιλία, ας βυθιστεί στα σκατά μέχρι να ψοφήσει. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το ότι το χρήμα δεν κινείται από την κατώτερη και μεσαία τάξη λόγω της παράλυσης που έχει υποστεί με τόσα ασάλιωτα γαμήσια μαζεμένα οδηγεί σε όλο και βαθύτερη ύφεση. Όσο για τις κλεψιές από τον κάθε φτωχοδιάβολο, μάντεψε από ποιους θεσμοθετούνταν τόσα χρόνια ένα καρο παραθυράκια που επέτρεπαν κάθε λογής λαμογιά (αν δεν μπορείς να σκεφτείς την απάντηση τσέκαρε προς Ζάππειο μεριά). Μόνο που αν ο φτωχοδιάβολος έκλεβε 1 ευρώ και χαιρόταν, τα φιλαράκια των 300 και των κάθε 300 έκλεβαν 1000 με τις ευλογίες των τύπων στην Βουλή. Για άνεργο πολύ σταρχιδιστή σε κόβω, φαίνεται πρέπει να πέσει πούτσα ακόμα για να δούμε τα αυτονόητα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
αααα μάλιστα... δικαιολογείσαι λοιπόν...

Για τα άλλα τουμπεκί ε? Για τις δυο πρώτες γραμμές με ενδιέφερε κυρίως η απάντησή σου για να ξέρω πόσο κωλογλείφτης παίζει να είσαι. Καλό απόγευμα μαλάκα, συνέχισε να γενικεύεις.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Να το δεχτώ αυτό που λες για το σουπερμαρκετ (αν και αυτοί δεν πάνε πίσω τώρα τελευταία, τσιμπάνε όπου μπορούν). Καλά κάνεις για πρώτο βήμα που ψωνίζεις απέξω ξανά, και εγώ μαζί σου. Αλλά δεν νομίζεις ότι πρέπει να γίνει κάτι πιο δραστικό (να βάλει χέρι το κράτος ας πούμε, αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν τις αρμοδιότητες για φαινόμενα αισχροκέρδειας συνδυασμένης με την κουτοπονηριά)? Το ζουμί είναι ότι με αυτά και με αυτά χρήμα στην αγορά δεν κινείται (γιατί δεν έμεινε και τίποτα μετά από τόσο ασάλιωτο γαμήσι εκτός αν έχεις κομπόδεμα τύπου τράνυ, καλά κάνει άμα τα δούλεψε ας τα φάει, ας τα βάλει στον κώλο του, ας θαφτεί με αυτά ας κάνει ότι του καβλώσει), και άμα δεν κινείται το γαμημένο το χρήμα πως να πας μπροστά?
και γιατι να κανει το κρατος?
ειχα ακουσει στην ιταλια και συγκεκριμενα στην βενετια οτι οταν ανεβασαν την τιμη του καφε κατα ,5 ευρω ολοι κατοικοι της πολης μποικοταραν τις καφετεριες μεχρι να ριξουν τις τιμες..
ετσι και εδω...
στην τελικη αμα ο αλλος ανοιξε σουβλατιδικο και θελει να ζει την ζωη εργοστασιαχη δεν θα τν πληρωνω εγω..
το σουβλακι 2,4 ευρω?ειμαστε καλα?
ας γινει οπως με τις πατατες και να πανε να γαμηθουν οι κερδοσκοποι..
η τα αναψυκτικα...1,3 η coca cola σε σουβλατζιδικο στην περιοχη μου...
οταν την αγοραζει ποσο?0,5 ευρω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδή μόρτη, δεν σε πειράζει που το κράτος κλασσικά θα ξύνει τα αρχίδια του και δεν θα κάνει τίποτα για αυτό, είναι μέρος της νοοτροπίας μας έτσι? Και επειδή το 95% δεν έχει αεροπλάνο εύκαιρο για Βραζιλία, ας βυθιστεί στα σκατά μέχρι να ψοφήσει. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το ότι το χρήμα δεν κινείται από την κατώτερη και μεσαία τάξη λόγω της παράλυσης που έχει υποστεί με τόσα ασάλιωτα γαμήσια μαζεμένα οδηγεί σε όλο και βαθύτερη ύφεση. Όσο για τις κλεψιές από τον κάθε φτωχοδιάβολο, μάντεψε από ποιους θεσμοθετούνταν τόσα χρόνια ένα καρο παραθυράκια που επέτρεπαν κάθε λογής λαμογιά (αν δεν μπορείς να σκεφτείς την απάντηση τσέκαρε προς Ζάππειο μεριά). Μόνο που αν ο φτωχοδιάβολος έκλεβε 1 ευρώ και χαιρόταν, τα φιλαράκια των 300 και των κάθε 300 έκλεβαν 1000 με τις ευλογίες των τύπων στην Βουλή. Για άνεργο πολύ σταρχιδιστή σε κόβω, φαίνεται πρέπει να πέσει πούτσα ακόμα για να δούμε τα αυτονόητα.

Τραβα να τους σταματησεις τυπε. Να σου ζητανε και σενα
μιζες 120μυρια  :2funny: :2funny:

εσυ θα πρεπει να καταλαβεις οτι η Ελλαδα πεθανε. Οταν κατι πεθανει
δεν μενεις προσκωλημένος σε αυτο... εκτος και αν θελεις να το ακολουθησεις
στον ταφο. Εχω πει σε αλλα ποστ οτι δεν πρεπει να δεσμευεσαι με καμια πλευρα...
ακριβως για να μπορεσεις να εγκαταλειψεις το καραβι οταν αυτο βουλιαζει.

Κάνε ενα σχέδιο για αλλη χωρα... ερευνησε την αγορα... παψε να διαφωνεις με τον καθενα
και τελειωσε η υποθεση. Δουλεψε 1-2 χρονια γκαρσονακος.... βγαλε λεφτα για τα αεροπορικα σου
και τα πρωτα νοικια εκει... και καντην.

Αυτη ειναι η λυση που προτεινω εγω. Η Ελλαδα πεθανε... και το συστημα εδω εχει πολλα κεφαλια πισω απο το κεντρικο ωστε να σε αφησει να το κοψεις και να ξεμπερδεψεις μια και καλη μαζι του.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.344
Πόντοι
25.467
ιπσιλο επιπεδο σιζιτισισ

Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούν αρκετά ρήματα, προθέσεις, ουσιαστικά κ.λ.π.

Σε λίγο θα υπάρχουν στις προτάσεις μόνον επίθετα.  

Επισκέπτης
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, θα σου γαμούσα τα πρέκια αν σε πετύχαινα και δεν θα σεβόμουν ούτε την ηλικία σου ούτε τίποτα πουτανόσκυλο.
Δεν φταινε σε τιποτε οι σκυλοι ρε φιλε,κριμα ειναι...
ποιός σου έταξε ρε ότι άμα σπουδάσεις υα βγείς στην αγορά εργασίας και θα κερδίζεις προς το ζείν?

σκέφτηκες ρε μαλακισμένο πόσοι σαν και σενα και πιθανόν καλύτεροι από σένα υπάρχουν???

γιατί να σου δώσει κάποιος παραπάνω από 500 όταν το έργο που θα παράγεις θα το πουλήσει 200???
Το πιασατε μαγκες?Μπολντεμορτη και σια?

Δε πα να σπουδασατε,να ξεσκιστηκατε στο διαβασμα,να 'χετε τα πτυχια της αρκουδας...

Δε πα να χτυπα μεχρι και ο ερευνητακος προσοχες μπροστα σας...

Αμα δε σας ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ αντε και γαμηθειτε σας λενε...

"Την επομενη φορα που θα ερθεις(διευκρινιση:στο μπουρδελο δηλαδη)να σου δειξω το πτυχιο μου,που το εχω μεταφρασει"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom