tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κανε μας μια γαργαρα ακομα να σε ακουσουμε?????
για τις λιστες υποψηφιων εχεις να πεις τιποτα???
για τις διαδικασιες αναδειξης κομματικων υποψηφιων για τις βουλευτικες εχεις τιποτα???
εχει καμμια σχεση η διαδικασια με δημοκρατια????(ωστε να επιμοιραζεται η οποια ευθυνη
των πεπραγμενων τους στο Λαο???)
μονοι τους διαλεγουν,ο Λαος δεν εχει καμμια σχεση με αυτο
δεν έχω καμμίαν γνώσιν περί κομματικών διαδικασιών διότι ουδέποτε ήμουν μέλος σε κάποιο πολιτικό κόμμα ή σχηματισμό... (κακώς βέβαια τώρα που το σκέφτομαι ψυχραιμότερα)...
οπότε δεν μπορώ να πώ τιποτε και πάνω από όλα δεν δικαιούμαι ως μη μετέχων να πώ κάτι...
έχω την εντύπωση ότι τα κόμματα ώς πολιτικοί οργανισμοί έχουν κάποια δομή και κάποιες διαδικασίες στις οποίες συμμετέχουν τα μέλη τους ... και από ότι γνωρίζω τα κόμματα είναι ανοικτά σε νέα μέλη πλήν ενός (ΚΚΕ).. τα μέλη ας κάνουν την κριτική τους..
εφόσον λοιπόν ο Λαός (όχι ο ΛΑ.Ο.Σ φυσικά) έχει την δυνατότητα να μετάσχει και δεν μετέχει μάλλον δεν βρίσκεται εκεί το πρόβλημα...
εντιτ
και για να συμπληρώσω .. και οι περισσότεροι εκ των συμπολιτών μας (μέρος του λαού) οι οποίοι μετείχαν σε κάποιες από τις διαδικασίες των κομμάτων το έκαναν ωθούμενοι από ταπεινά ελατήρια και δια προσωπικόν και οικογενειακόν ώφελος...