ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Παρακαλώ όπως επιμορφωθώ και γω ως άμεσα ενδιαφερόμενος
ψοφατε για κοτσομπολακια χαμουρηδες
Παρακαλώ όπως επιμορφωθώ και γω ως άμεσα ενδιαφερόμενος
Ρε μάστορι, δεν είμαι παντρεμένος.ψοφατε για κοτσομπολακια χαμουρηδες
υπεραπλουστευμένοΓενικά στα μπουζούκια πηγαίνουν άτομα χαμηλού επιπέδου
Κατά τα άλλα ακόμα και στα μπουζούκια θα δείτε σε λίγο να γλεντάνε οι διάφοροι νιγηριανοί,πακιστανοί,φιλιππινέζοι,κτλ γιατί εσείς δε θα έχετε μία για να πάτε,άμα μείνετε εδώ
έτσι λένεΌτι μπορεί να δώσει πρωτογενή παραγωγή θα συνθλιβεί.
Κι όλα αυτά για να ξοφλήσουμε δανεικά..
α, ναι;
επιλέχθηκαν από το λαό οι υποψήφιοι;
γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα τα ονόματα τα έβγαζε το κόμμα
επιπλέον πρόχειρα..εγώ τον Παπακωνσταντίνου δεν τον ήξερα προ 2009. Και από όσο ξέρω προ 2009 κανείς δεν τον ήξερε από τους γνωστούς μου, ακόμα και αυτούς που ήταν στο Πασοκ.
[move][size=20pt]ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!![/size][/move]
α, ναι;
επιλέχθηκαν από το λαό οι υποψήφιοι;
γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα τα ονόματα τα έβγαζε το κόμμα
επιπλέον πρόχειρα..εγώ τον Παπακωνσταντίνου δεν τον ήξερα προ 2009. Και από όσο ξέρω προ 2009 κανείς δεν τον ήξερε από τους γνωστούς μου, ακόμα και αυτούς που ήταν στο Πασοκ.
και τι θές να πείς με αυτό... οργανώσεις πολιτών είναι και τα κόμματα (ανεξάρτητα αν τελικά έχουν καταντήσει οργανώσεις τοπικής μαφίας)... όσοι συμεμτέχουν σε αυτά είτε γνωρίζουν και υπερθεματίζουν είτε γνωρίζουν και ανέχονται είτε ακόμη χειρότερα δεν γνωρίζουν και συνεχίζουν να ανέχονται...
και οι γνωστοί σου που ηταν στο ΠΑΣΟΚ .. τι κάνανε όταν τους προέκυψε ένας τυχάρπαστος για υποψήφιος??? μήπως το κάνανε γαργάρα και τον ψηφίσανε?? γιατί δεν φωνάξανε τότε??
θα συνεχίσω να λέω πάντα.. δεν μας φταίει η δομή του πολιτικού συστήματος... μας φταίνε οι άνθρωποι που το στελεχώνουνε.. και το πρόβλημα είναι ότι αυτοί συνεχίζουνε να υπάρχουνε διότι δεν υπάρχει αντίπαλον δέος ή (ακόμη χειρότερα) τα γρανάζια, οι βολεμένοι συνεχίζουν να τους αποδέχονται πιστοί βέβαια στην αρχή ότι "χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις" σε αντίθεση με τους "αγανακτισμένους" των οποίων η πλειονότης μπορεί να χαρακτηριστεί με το "ουδείς αγνωμονέστερος των ευεργετηθέντων"
παραληρημα!!!!!!!!!
παραληρημα!!!!!!!!!
μαγκες τα πραγματα ειναι απλα και οποιος θελει καταλαβαινει. υπο προυποθεσεις θα ηταν ευκολο να φορολογηθουν τα πολυ πλουσια πορτοφολια σε σημειο να μην τους ιδρωσει και ιδιαιτερα το αυτι. το θεμα δεν ειναι ποιος θα πει ναι στην φορολογια. το θεμα ειναι ποιος μπορει να πει οχι. γιαυτο την πληρωνει ο μικρος. γιατι δεν μπορει να πει οχι που μπορουν οι μεγαλοι. και λενε οχι γιατι ξερουν τι λαμογια κανουν τη διαχειριση.
αν υπηρχε μπεσα στον διαχειριστη να ειστε σιγουροι οτι θα λεγανε ναι στην δικαιη φορολογηση. οχι για καλη καρδια αλλα γιατι ο μεγαλος για να ειναι μεγαλος εχει αναγκη απο τον μικρο να ειναι σε θεση να αγοραζει/πληρωνει.
τι να τον κανεις τον εξαθλιωμενο αγοραστη σαν μεγαλος? τιποτα. καθεσαι και τρως απο τα ετοιμα σου.
φυσικά.. ότι δεν μπορεί να αντικρουσθεί δια λόγων αντικρούεται δια κραυγών...
παραληρημα!!!!!!!!!
δεκτή η επιμόρφωση με πιεμ
περσονιζεις,το ξερεις????
ααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Απο το 1974 ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.Δεν σας κάνει εντύπωση Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΜΕΓΑΛΟ)ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ;
Δεν κάνει εντύπωση ότι, παρά το πρωτοφανές γαμήσι όλων των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, δεν έχει γίνει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προς την κατεύθυνση της συνεισφοράς των πραγματικά πλουσίων στην -όποια- "κοινή προσπάθεια";
Ακόμη χειρότερα, δεν κάνει εντύπωση ότι ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος ή πολιτικός χώρος, δεν κάνει τον παραμικρό λόγο περί αυτού;
Το περίφημο ΚΚΕ, σαν παράδειγμα και μόνο, δεν μπορεί -ή δεν θέλει- να στηλιτεύσει την κατάσταση αυτή;