Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αυτά διαβάζω και δεν ξέρω εάν η λαιμητόμος περιλαμβάνει κατά προτεραιότητα τους πολιτικούς ή τα σκουπίδια που ακόμα περιφέρονται στο σταρ και σε σκυλάδικα....

Καίτη Γαρμπή: "Τα ρούχα μιας σεζόν μου κόστιζαν περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές"

30 /01 /2012 09:17 Τελ. ανανέωση

Η τραγουδίστρια μίλησε στους "Πρωταγωνιστές" για την δεκαετία της σπατάλης και τις δικές της τόσο ακριβές και τόσο μακρινές πια συνήθειες.

"Χαλούσα πάρα πολλά χρήματα. Δεν έκανα lifestyle με σκάνδαλα ή ίντριγκες. Ήθελα μια εικόνα που θα ήταν πολύ διαφορετική. Επαιρνα το αεροπλάνο και πήγαινα με την αγαπημένη μου κουμπάρα να βρούμε ό,τι πιο ακριβό υπήρχε σε πέτρα Swarovski και φτερά για να φτιάξουμε τα φορέματα της εποχής και να πάρουμε ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας", δήλωσε η Καίτη Γαρμπή στον Σταύρο Θεοδωράκη στους "αφιερωμένους" στην οικονομική κρίση και τη σπάταλη φύση των Ελλήνων "Πρωταγωνιστές".

"Ο κόσμος δεν ερχόταν μόνο για να ακούσει. [size=18pt]Ένα ταξίδι μου κόστιζε περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές για τα ρούχα της σεζόν και ίσως όχι ολόκληρης. Τότε φαινόταν πολύ φυσιολογικό.[/size] Το lifestyle ήταν σίγουρα πιο πολύ για τα πρώτα τραπέζια, αλλά η φωνή και η καρδιά για τους πίσω. Ο κόσμος είχε και ξόδευε πολλά. Και σίγουρα όλη αυτή η ζωή που κάναμε όλοι μας, κόστισε και αυτό που κάναμε τότε, έχει φέρει και όλο αυτό που υπάρχει σήμερα", δήλωσε με σαφή τα σημάδια της αυτοκριτικής η τραγουδίστρια.

Στη ίδιο επεισόδιο, εμφανίστηκαν και οι Τραϊανός Δέλλας, Μανώλης Μαυροματάκης, Αντώνης Παπαγιαννίδης και Στέφανος Τσιτσόπουλος.

οκ έστω ότι εδώ το πρόβλημα ήταν η νοοτροπία του Έλληνα, τα μπουζούκια και η κάθε Γαρμπή...
στην Πορτογαλία ποιο ήταν το πρόβλημα?
στην Ιρλανδία? στην Ισπανία? κ.ο.κ???

δε θα υπερασπιστώ τη σπατάλη, την ξιπασιά και το νεοπλουτισμό που επέδειξε ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια αλλά κατ' εμέ η εν λόγω εκπομπή και άλλες παρόμοιες καταγράφουν συμπεριφορές και συνέπειες και όχι αιτίες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το σύστημα προσπαθεί να σου δημιουργήσει τεράστιες ενοχές για να σε γαμήσει πιο εύκολα.

πρόχειρα απαντώ στο σύστημα:
υπήρξα πολλές φορές μαλάκας αλλά θα σου γηαμήσω τα ράμματα γιατί αποθέωνες τον ΔΕΚΑΜΑΛΑΚΑ και με έκανες να νιώθω ηλίθιος πυο δεν ήμουν σαν κι αυτόν.
Τώρα θα σου γαμήσω τα γενέθλια γιατί θες να μου φορτώσεις και τις ενοχές τις πουστιάς της απάτης της καλοπέρασης του κιτς και του σωστού που εσύ παρουσίαζες ως απόλυτη επιτυχία.

παιδεία - παιδεία - παιδεία
(και όταν λέω παιδεία, δεν εννοώ απαραίτητα μόρφωση και πτυχία, αλλά καλλιεργεια που μπορεί να επιτευχθεί εντός της οικογένειας ή και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού με τους κατάλληλους παιδαγωγούς)
τότε δε θα μπορεί κανείς να σε κάνει να νιώσεις ενοχές ούτε και θα μπορούν να πλασάρουν ως ευτυχία οτιδήποτε ψευδεπίγραφο.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εξαγριωθηκα βλεποντας την εκπομπη του μ....α ,ειναι τουλαχιστον γελοιο να θεωρεις οτι τα λεφτα των Ελληνων φαγωθηκαν στα μπουζουκια.Και αν τρωγονταν εκει  ,θα ηταν καλυτερα  γιατι το επομενο πρωι ,ολα τα λεφτα εχουν γυρισει στην αγορα ,με ολες τις θετικες συνεπειες.
Τι ηθελε να πει ο εστιατορας?
οτι οπως τα φαγανε οι πολιτικοι ,τα φαγανε και οι ιδιωτες,οποτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Οταν η Καιτουλα και η καθε Καιτουλα χαλαγε 30 μυρια για ρουχα ,τα κερδιζε αυτα τ α  λεφτα  ,δεν τα εκλεβε και ζουσαν  200 οικογενειες απο το μαγαζι.
Αλλα καλη ηλιθια και αυτη  βγηκε να διαφημισει  καινουργια δουλεια ,ακυρωνοντας 15 χρονια καριερας.  
δεν διαφωνω και η εκπομπή του για τους μεταναστες την προπερασμενη κυριακη ηταν για τα παναγυρια.
επιπεδου διανοητικων καθυεστεριμενων

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το PSI δεν προχωραει,αδυνατη η πτωση του χρεους στο 120% του ΑΕΠ το 2020.
Η πολιτικη ταξη δεν μπορει να κανει την οποιαδηποτε μεταρρυθμιση.
Ουτε καν το ωραριο των φαρμακοτριφτων δεν μπορουν να αλλαξουν.
Οι ευρωπαιοι εχουν βαρεθει την μικρη βαλακανικη χωρα .
Οποτε μαλλον για ελεγχομενη χρεοκοπια παει το πραγμα η οποια ομως δεν αποκλειεται
να εξελιχθει και σε ανεξελεκτη.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το PSI δεν προχωραει,αδυνατη η πτωση του χρεους στο 120% του ΑΕΠ το 2020.
Η πολιτικη ταξη δεν μπορει να κανει την οποιαδηποτε μεταρρυθμιση.
Ουτε καν το ωραριο των φαρμακοτριφτων δεν μπορουν να αλλαξουν.
Οι ευρωπαιοι εχουν βαρεθει την μικρη βαλακανικη χωρα .
Οποτε μαλλον για ελεγχομενη χρεοκοπια παει το πραγμα η οποια ομως δεν αποκλειεται
να εξελιχθει και σε ανεξελεκτη.
ή να εμφανιστούν οι γερμαναράδες ως σωτήρες λαών για το 12

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούτε οι πολιτικοί κατσικώθηκαν στον σβέρκο του Ελληνα από μόνοι τους ούτε τα σκουπίδια αυτά τους τα φάγανε με το ζόρι...

με την θέληση του ο Ελληνας έβαζε τους πολιτικούς αυτούς κορώνα στο κεφάλι του και με την θέληση του πήγαινε και τα ακουμπούσε καθημερινά στα σκυλάδικα...

οπότε η ευθύνες να αναζητηθούν αλλού...
α, ναι;
επιλέχθηκαν από το λαό οι υποψήφιοι;
γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα τα ονόματα τα έβγαζε το κόμμα

επιπλέον πρόχειρα..εγώ τον Παπακωνσταντίνου δεν τον ήξερα προ 2009. Και από όσο ξέρω προ 2009 κανείς δεν τον ήξερε από τους γνωστούς μου, ακόμα και αυτούς που ήταν στο Πασοκ.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ή να εμφανιστούν οι γερμαναράδες ως σωτήρες λαών για το 12
η μισαλοδοξια μεγαλο κουσουρικαι εθνικη κουλτουρα.
Παλια ειδικευοτανε εναντιον των τουρκων μετα των αμερικανων
τωρα ηλθε η σειρα των γερμανων.
Δεν λυνει το προβλημα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
η μισαλοδοξια μεγαλο κουσουρικαι εθνικη κουλτουρα.
Παλια ειδικευοτανε εναντιον των τουρκων μετα των αμερικανων
τωρα ηλθε η σειρα των γερμανων.
Δεν λυνει το προβλημα.
σωστά μιλάς
το μεταθέτει όμως για το 13 όπου θα είναι έτοιμο το ESM
και τους κάνει φιλικούς προς τους δοκιμαζόμενους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1.
το πρόβλημά σου δεν είναι το δημοτικό.
το πρόβλημά σου είνα η αντίληψη.
γιατί και 4 πτυχία να εχεις δεν έχεις αντίληψη. αυτό είναι το πρόβλημα.
ξέρω πολλούς του δημοτικού που αγοράζουν και πουλάνε την αντίληχή μου και τα πτυχία μου σε χρόνο ντε τε.
2.
στο απάντησα.
και σαφώς το γράφουν πολλά βιβλία.
γιατί ιστορία δε μαθαίνεις στο δημοτικό ούτε απο πηγές δυτικών ή νικητών.
ιστορία μαθαίνεις απ τον συγκερασμό ιστορικών απο όλες τις πλευρές και ειδικά από τους αδέκαστους που δεν ανήκουν σε καμιά απο τις δύο.

Υ.Γ.
όσο προσπαθείς να μου κάνεις το εξυπνοπούλι και ποστάρεις σαχλαμάρες να ξέρεις ότι πάντα θα είμαι δυο βήματα μπροστά.
τους λόγους δεν τους απαριθμώ γιατί δεν έχει νόημα.
μάθε μου γράμματα
μάθε μου να σκέφτομαι

άει κίχου ρε
πάλι δεν πήρες τα χάπια σου και δεν διαβάζεις σωστά
πάρτα και πιες και ένα τσάι μπας και ανοίξει το μάτι σ'

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom