mihail56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άνδρας είναι ρε λιγούρι.
Αλλά αν τον γουστάρεις,πάρε κάθε φορά δοκιμάζοντας 00,01,02,κτλ στο τέλος του αριθμού,και ρώτα αν είναι ο αμτζίκ
μπορείτε να γαμηθείτε μέσω πμ πλιζ?
το ζητουμενο δεν ειναι εαν εδω εξαθλιωθουμε..αυτο ειναι δεδομενο..
το ζητουμενο ειναι που το πανε οι πουσταραδες παγκοσμια
Ακόμα και αυτός ο τίμιος και άξιος αγωνιστής είναι κρατούμενος στην μπουζού...το ζητουμενο ειναι να σηκωθουμε ως λαος με τα χατζαρια και να τους γαμησουμε
το σπιτι!!!!!
αυτο ειναι το ζητουμενο
ολα τα αλλα ειναι για τον [size=40pt]μπεο[/size]
τα λέω στην πεθερά για να τ ακούει η νύφη.Αγορίνα, τις έχω κάνει τις αναγωγές μου εδώ και καιρό.
Πες τα σε καναν άλλον. Σε κανένα μαλάκα που πιστεύει πως όλο αυτό το πατιρντί γίνεται για να ξοφλήσουμε δανεικά..
Μάλλον, μην το λες ούτε σ'αυτούς. Τζάμπα ασχολείσαι. Ας τους στην κοσμάρα τους..
Οι Αμερικάνοι, οι επιχειρήσεις, εδω και 1-2 χρόνια έχουν παρκάρει κοντά 1 τρις ντόλαρς σε υπεράκτιες και δεν τα ξαναβάζουν στο Αμέρικα.
Γιατί διάφορα ευρωπέη τελευταία έχουν αρχίσει να παρκάρουν τα πικικίνια τους στην ΕΚΤ??
Γ'Π.Π ??????
Απλά οι μαλάκες θα σκοτωνόμαστε
ειμαστε της τελευταιας στιγμηςτο ζητουμενο ειναι να σηκωθουμε ως λαος με τα χατζαρια και να τους γαμησουμε
το σπιτι!!!!!
αυτο ειναι το ζητουμενο
ολα τα αλλα ειναι για τον μπεο
τυπε η φημη οτι θα φορολογησουν και τα χωραφια αληθευει?
Κάποιοι βέβαια δε θα χρειαστεί να σκοτωθούν, οπότε στ'αρχίδια τους.
Βέβαια θα χρειαστεί να σκοτωθούν τα παιδιά τους,αλλά μήπως κι αυτά στ'αρχίδια τους δεν τα έχουν γράψει??
Έλα ρε τύπε, ξεκολλάτε μαζί του. Σαν παρατημένες γκόμενες κάνετε.
Εντάξει, μπορεί να ήταν χοντρό αυτό που είπε, αλλά η επανάληψη καταντάει βαρετή.
Έλα ρε τύπε, ξεκολλάτε μαζί του. Σαν παρατημένες γκόμενες κάνετε.
Εντάξει, μπορεί να ήταν χοντρό αυτό που είπε, αλλά η επανάληψη καταντάει βαρετή.
ειμαστε της τελευταιας στιγμης
θα ξεσηκωθουμε οταν οι μεσοι μισθοι θα ειναι 600ε
αααχαχαχαχαχαχαχαχαααααΓ'Π.Π ??????
Χωρίς να ταυτίζεις με κάποιον συγκεκριμένα αυτό που έγραψα (ούτε εγώ το προσωποποίησα), πες μου.
Δεν ισχύει? Δε συμβαίνει γύρω σου,γύρω μας κάτι τέτοιο??
Έντιτ: Επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς, δεν ασχολούμαι καν.
Τώρα αν ένα φαινόμενο βρίσκει εφαρμογή πάνω του, τι να κάνω? Να μην το αναφέρω επειδή όλοι θα σκεφτείτε αυτόν??
Σε γενικό επίπεδο, μιας και εκεί το προσδιορίζεις, δεν νομίζω να συμβαίνει.
Ακόμα μια χαρά κρατάει στην χώρα μας η οικογένεια.