Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 477 άτομα (0 μέλη και 477 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η λυση ειναι απλη. Κουρεμα στο 80-85% η αμεση χρεωκοπια. Δεν βγαινουμε απο την υφεση χωρις "structural reforms" της οικονομιας που θα μας παρει 1-2 χρονια ετσι που παμε.

Το 50% κουρεμα δεν αρκει και μονο χρονο μας δινει για να χρεωκοπησουμε στους επομενους 9-12 μηνες! Βαλτε τα νουμερα και θα καταλαβετε.
εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο λάθος
τι κούρεμα και μαλακίες
εδώ και τώρα σβήσιμο εντελώς του χρέους να είχες, την επόμενη μέρα θα άρχιζες να δημιουργείς πάλι χρέος
ποια νούμερα και παπαριές
ΕΣΟΔΑ δεν έχεις. Όσο και να κόψεις δαπάνες, όσα δάνεια και να πάρεις, κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις φρέσκο χρήμα πρωτογενώς παρηγμένο από εσένα στο γαμωκράτος σου. ΟΧΙ με δάνειο, αλλά με παραγωγή δική σου.

Η λύση είναι το παλούκωμα πρώτα από όλα και αλλαγή συντάγματος. Να πηγαίνουνε για λαιμητόμο τα καθήκια οι συνδικαλιστές και οι πολιτικοί ακόμα και με υπόνοια πράξης κατά του συμφέροντος του κράτους. Και οι αποφάσεις να βγαίνουνε εντός εβδομάδας και να εκτελούνται εντός 10 ημερών.

Επισκέπτης
εξαγωγές και τώρα υπάρχουνε ρε νάτσο.
άσε που άμα ακούσεις τα Πασόκια θα σου πούνε πως αυξήθηκαν τον τελευταίο χρόνο.

αλλά δεν σου φταίει η ευρωπαϊκή ένωση που τα χρήματα που σου έδωσαν τη δεκαετία 80-90 τα έτρωγαν οι επιτήδιοι αντί να γίνουνε επενδύσεις. Δεν σου φταίνε αυτοί που τα έτρωγαν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και τα έργα υποδομών και δεν πηγαίνανε σε επενδύσεις που να σου αποφέρουνε κέρδος μεσομακροπρόθεσμα.

τέλος πάντων, μην με βάζεις να λέω δύσκολα πράγματα για μένα που δεν έχω τελειώσει ούτε δημοτικό...

Ρε μοϊκανέ δε σου λέω πως εμείς σαν κωλολαός δεν έχουμε ευθύνες.
Έχουμε και παραέχουμε. Αυτό που λέω είναι πως ότι ζούμε ήταν προσχεδιασμένο εδώ και χρόνια.
Το να μάθεις ένα λαό να μην παράγει, επιδοτώντας τη μη παραγωγή έτσι ώστε να μετατρέψεις τον τόπο στην καλύτερη σε θέρετρο (στην πορεία βέβαια  τους βγήκαν κι άλλες ευκαιρίες) σε συνδυασμό με τις πουλημένες & δοτές (ξέρω ξέρω "εκλεγμένες") κυβερνήσεις, έστησαν μια χαρά το παιχνίδι στα μέτρα τους.
μπορούμε να πούμε πολλά πάνω στο θέμα, αλλά κι εγώ αγράμματος είμαι και δυσκολεύομαι..

Επισκέπτης
Θέλω κάποιον να μου δανείσει 130.000 ευρώ. Θέλω επίσης να με αφήσει μοναχό μου να τα διαχειριστώ. Υπ όψη,  χρωστώ 360.000 ευρώ από παλια, παρακαλάω να μου χαρίσουν τα 100.000 ευρώ πάλι από τα παλιά.

Ζητώ τα νέα 130.000 ευρω, το μαγαζί που είχα εδω και 40 χρόνια ήταν ένα μπαχαλο, ηθελα 4 υπαλλήλους και είχα προσλάβει 24(!!!), οι περισσότεροι έπαιρναν επιδόματα φουσκωμενα, απο τους 24 οι μισοί έφυγαν σε σύνταξη στα 48 και τους πληρώνω εγώ δια των κρατήσεων των άλλων 12.

Οι υπάλληλοί μου, όταν έκαναν παραγγελίες, αγόραζαν ακριβά τα υλικά, και έπαιρναν προμήθειες, αφήστε χάλια το μαγαζί μου!!Τώρα θέλω και κούρεμα του χρέους μου και αλλά 130.000 ευρώ.

Η τράπεζα μου τα δίνει με προϋποθέσεις. Εγώ βάζω κόκκινες γραμμές. Και κυρίως δεν υπογράφω τίποτα. Μόλις χθες πήρα ένα γράμμα από την τράπεζα. Ελεγε μόνο μια φράση: ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ...

Αντιγράφω από επιστολή αναγνώστη στο capital.gr
Α καλά, ο Στούπας.. :jerking: :jerking:
Ας μας πει ο Στούπας πότε ξοφλήσαμε το δάνειο του 1824 για παράδειγμα να δούμε πόσες φορές πάνω το πληρώσαμε.
Έτσι για να δούμε αν χρωστάμε δλδ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχουμε και παραέχουμε. Αυτό που λέω είναι πως ότι ζούμε ήταν προσχεδιασμένο εδώ και χρόνια.
Το να μάθεις ένα λαό να μην παράγει, επιδοτώντας τη μη παραγωγή έτσι ώστε να μετατρέψεις τον τόπο στην καλύτερη σε θέρετρο (στην πορεία βέβαια  τους βγήκαν κι άλλες ευκαιρίες) σε συνδυασμό με τις πουλημένες & δοτές (ξέρω ξέρω "εκλεγμένες") κυβερνήσεις, έστησαν μια χαρά το παιχνίδι στα μέτρα τους.
μπορούμε να πούμε πολλά πάνω στο θέμα, αλλά κι εγώ αγράμματος είμαι και δυσκολεύομαι..
συμφωνούμε
έχω βαρεθεί να το γράφω πως το παιχνίδι είναι στημένο

έχω κάνει και μία ερώτηση που κανείς δεν έχει απαντήσει
αφού όλες οι χώρες γύρω μας προσαρτηθηκαν στο ανατολικό μπλοκ, γιατί η Ελλάδα δεν πήγε εκεί;
γεω-πολιτιστικά εκεί ανήκει άλλωστε

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
500.000 ἔτη ἐζήσαμεν ἄνευ ΕΕ

αγαπητε μπακαλη ο δείκτης ευτυχίας του ανθρώπου των σπηλαιων που ποσταρες, ήταν απειρως μεγαλύτερος απο το δικο μας. Αυτη τη στιγμή και στο μελλον....

Θυμησου των αισωπειο μυθο του σκυλου, της αλυσιδας και του λύκου. Μονο που στη δικη μας περιπτωση, ο σκυλος πια δε θα ταιζεται....

Τὶ λέτε; Εὐτυχέστατος ἦτο ὁ ταλαίπωρος ὁ ὁποῖος δὲν ἐγνώριζε ἐὰν τὴν ἐπομένην στιγμὴν θὰ γίνῃ βορὰ τῶν θηρίων ἤ θὰ ἀποθάνῃ ἐκ ψύχους;

Ἡ ἐχθρότης καὶ ἡ πολεμικὴ κατὰ τοῦ συγχρόνου Δυτικοῦ πολιτισμοῦ εἶναι παράγωγον τῶν ἀνέτων συνθηκῶν διαβιώσεως καὶ τοῦ τρυφηλοῦ βίου τῆς σήμερον.

Κατὰ μίαν ἐκδοχὴν ὁ Λουδδιτισμὸς εἶναι βασικὸν στοιχεῖον τοῦ σοσιαλισμοῦ.

Ο Sieber, to 1817 στη Θέρισο των Χανίων, γράφει για τη φτώχεια των κατοίκων:
“...οι κάτοικοι είναι πολύ φτωχοί, δεν είχαν ούτε ψωμί. Άναψαν φωτιά σε μια τρύπα στον τοίχο, έβαλαν πάνω μια κεραμιδένια πλάκα και τη θέρμαναν. Ύστερα έπλασαν ζύμη από αλεύρι και νερό, έριξαν λίγο αλάτι και την έψησαν πάνω στην πλάκα. Απέφυγα από οίκτο να τους κοιτάξω, αλλά έδειχναν τόσο χαρούμενοι, όταν μου πρόσφεραν αυτό το άθλιο ψωμί, που ήταν σαν πιτουρένιο, ώστε δε μπορούσα παρά να δοκιμάσω και να τους ευχαριστήσω....”

--------------------------------------------------------------------------------------------

Η τρυφηλή ζωή παράγει δουλικούς ανθρώπους, χωρίς καμιά μαχητικότητα, μόνιμα δυσαρεστημένους με τα πάντα. Οι χορτάτοι δεν επαναστατούν εύκολα και προτιμάνε να υπομένουν όποιον εξευτελισμό τους επιβαλεται, κουκουλώνοντας την παρακμή τους κι εθελοτυφλώντας με γελοια επιχειρηματα "για το καλό της πατρίδας".
Αρπάξανε όλοι οι πουλημενοι παπαγάλοι της Siemens, την καραμελλα της ΕΕ και του ευρώ και την πιπιλανε σαν αυτιστικά, την ώρα που τριγύρω η φτώχεια γαμεί και δέρνει όλο και περισσότερους Έλληνες.

Εκείνοι οι πεινασμένοι φτωχοδιάβολοι της Κρήτης, που περιγραφει ο Sieber, έδωσαν 4 γενιές λεβέντες επαναστάτες και πρωτοπόρους σε κάθε πόλεμο του ελληνικού έθνους, πριν μπουκωθούν απο τις επιδοτησεις της ΕΟΚ και τη σαπιοΑλλαγή του Αντρέα και μετατραπούν σε υπερήφανους χασισοκαλλιεργητές και ψηφοφορους του Μητσοτάκη, του Σημιτη, του ΓΑΠ και του ΚΚβ΄....

Αυτο που θα ήθελα προσωπικά είναι οι Έλληνες να είχαν το φιλότιμο να διώξουν τη σαπίλα της Μεταπολίτευσης ΤΩΡΑ κι όχι να περιμένουν πρωτα την απόλυτη φτωχεια κι εθνικη εξαθλίωση σε κανα δυο χρονια ακόμη....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμφωνούμε

αφού όλες οι χώρες γύρω μας προσαρτηθηκαν στο ανατολικό μπλοκ, γιατί η Ελλάδα δεν πήγε εκεί;
απο ιστορία νιέντε;νάδα;

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το να μάθεις ένα λαό να μην παράγει, επιδοτώντας τη μη παραγωγή έτσι ώστε να μετατρέψεις τον τόπο στην καλύτερη σε θέρετρο (στην πορεία βέβαια   τους βγήκαν κι άλλες ευκαιρίες) σε συνδυασμό με τις πουλημένες & δοτές (ξέρω ξέρω "εκλεγμένες") κυβερνήσεις, έστησαν μια χαρά το παιχνίδι στα μέτρα τους.
τυπε η φημη οτι θα φορολογησουν και τα χωραφια αληθευει? :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο λάθος
τι κούρεμα και μαλακίες
εδώ και τώρα σβήσιμο εντελώς του χρέους να είχες, την επόμενη μέρα θα άρχιζες να δημιουργείς πάλι χρέος
ποια νούμερα και παπαριές
ΕΣΟΔΑ δεν έχεις. Όσο και να κόψεις δαπάνες, όσα δάνεια και να πάρεις, κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις φρέσκο χρήμα πρωτογενώς παρηγμένο από εσένα στο γαμωκράτος σου. ΟΧΙ με δάνειο, αλλά με παραγωγή δική σου.

Η λύση είναι το παλούκωμα πρώτα από όλα και αλλαγή συντάγματος. Να πηγαίνουνε για λαιμητόμο τα καθήκια οι συνδικαλιστές και οι πολιτικοί ακόμα και με υπόνοια πράξης κατά του συμφέροντος του κράτους. Και οι αποφάσεις να βγαίνουνε εντός εβδομάδας και να εκτελούνται εντός 10 ημερών.
πετάς βαρύγδουπες απαιτήσεις χωρίς να γνωρίζεις ΚΑΝ τα βασικά του συντάγματός σου.
το Σύνταγμα της Ελλάδας όπως αυτό αντιγράφτηκε απο το Γαλλικό μετα το 74 απο τον Καραμανλή ήταν άριστο.
Επίσης το σύνταγμα με τις αλλοιώσεις του 85 έχει κενά αλλα δεν είναι απαράδεκτο.
απαράδεκτοι είναι αυτοί που εδώ και μια περίπου 10ετία ΔΕΝ το εφαρμόζουν ή το παραβιάζουν συστηματικώς.
Και πρόσεχε τι ζητάς.
Γιατί οι αλλαγές του συντάγματος δεν είναι ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.
Την παραβίαση του Συντάγματος ψάξτην σε αυτούς που έχουν κάνει στρατό και Δικαιοσύνη παραμάγαζα εδώ και χρόνια.
ΠΟυ διορίζουν β-ρωμύλους ως Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, που καθαιρούν σε μια νύχτα Προέδρους Αρχών Διαφάνειας που αυτοί διόρισαν γιατί τους λένε την αλήθεια, που περνούν αντισυνταγματικά νομοσχέδια με την ανοχή που αυτών που εξαγοράζουν στο ΣτΕ εναντί καριέρας και αμοιβών στα ανώνατα Συμβούλια του ελληνικού κράτους.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ενας σπυριάρης ΛΑΟΣ όσο μέικ απ και να βάλει λείο δέρμα ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Kαι με αυτα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΣΩΠΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ,ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ,ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟ,ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ,ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ,ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ,ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ,ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
συμφωνούμε

Γιατί στη Γιάλτα η Ελλάδα δώθηκε στον Τσώρτσιλ, όταν ο κοσμος μοιραστηκε σε σφαιρες επιρροης.
Η Ελλαδα λογω της μεσογειου θαλασσας, παντα ανήκε στη θαλασσοκρατειρα Βρετανία.
Οι αγγλοαμερικάνοι ποτε δεν ηθελαν ρωσικο πόδι στη μεσόγειο κι οσο μπορεσαν το καταφεραν απο το 1821 κι εδω.
Αργότερα στα δεκεμβριανα και στον εμφυλιο, ο Σταλιν τηρησε τα συμπεφωνημενα, αφήνοντας τον ΕΛΑΣ και το ΔΣ να σφαχτουν απο τους Αγγλοαμερικανους και τον εθνικο στρατό.

Η περηφανη Ελλας περασε στο δυτικο μπλοκ με δοξα και τιμή, για να φτάσει τωρα εδώ που είναι.....
Παρά το φόρο αιματος που δωσαμε σε ολους τους πολέμους υπέρ των συμμαχων....

Παρά τη νίκη επι του επαρατου κομμουνισμου και τις αμιγως εθνικες-πατριωτικες κυβερνησεις μετα το ΒΠΠ, η Ελλαδα συνεχισε και συνεχιζει να ζει εθνικες καταστροφες ( μεταναστευση, χουντα, Κυπρος, μεταπολιτευση, χρεωκοπια...).

Κι όλα αυτα γιατι η ιστορικη συγκυρια ευνοησε στην Ελλαδα να επιβιωσει το ειδος του κοτζαμπαση, του τουρκοχριστιανού, όπως ελεγαν οι εξεγερμενοι του 1821.
Αυτου δλδ του υπηρετη των ξενων συμφεροντων εις βαρος του λαου του.
Αυτουνου του διαχρονικου κοτζαμπαση-προεστου-βουλευτή-πολιτικου, που πουλαει την Ελλαδα και το λαό της κάθε φορά, για να επιβιώσει ο ιδιος και τα προνομια του.

Ξυπνηστε Ελληνες και περαστε μπροστα απο τους πρασινους-μπλε και κοκκινους κοκκους !

Αλλιως μια ζωή διχασμένοι και ραγιαδες θα ειμαστε !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαι με αυτα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΣΩΠΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ,ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ,ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟ,ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ,ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ,ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ,ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ,ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
αυτό
τίποτα αλλο

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Γιατί στη Γιάλτα η Ελλάδα δώθηκε στον Τσώρτσιλ, όταν ο κοσμος μοιραστηκε σε σφαιρες επιρροης.
Η Ελλαδα λογω της μεσογειου θαλασσας, παντα ανήκε στη θαλασσοκρατειρα Βρετανία.
Οι αγγλοαμερικάνοι ποτε δεν ηθελαν ρωσικο πόδι στη μεσόγειο κι οσο μπορεσαν το καταφεραν απο το 1821 κι εδω.
Αργότερα στα δεκεμβριανα και στον εμφυλιο, ο Σταλιν τηρησε τα συμπεφωνημενα, αφήνοντας τον ΕΛΑΣ και το ΔΣ να σφαχτουν απο τους Αγγλοαμερικανους και τον εθνικο στρατό.

Η περηφανη Ελλας περασε στο δυτικο μπλοκ με δοξα και τιμή, για να φτάσει τωρα εδώ που είναι.....
Παρά το φόρο αιματος που δωσαμε σε ολους τους πολέμους υπέρ των συμμαχων....

Παρά τη νίκη επι του επαρατου κομμουνισμου και τις αμιγως εθνικες-πατριωτικες κυβερνησεις μετα το ΒΠΠ, η Ελλαδα συνεχισε και συνεχιζει να ζει εθνικες καταστροφες ( μεταναστευση, χουντα, Κυπρος, μεταπολιτευση, χρεωκοπια...).

Κι όλα αυτα γιατι η ιστορικη συγκυρια ευνοησε στην Ελλαδα να επιβιωσει το ειδος του κοτζαμπαση, του τουρκοχριστιανού, όπως ελεγαν οι εξεγερμενοι του 1821.
Αυτου δλδ του υπηρετη των ξενων συμφεροντων εις βαρος του λαου του.
Αυτουνου του διαχρονικου κοτζαμπαση-προεστου-βουλευτή-πολιτικου, που πουλαει την Ελλαδα και το λαό της κάθε φορά, για να επιβιώσει ο ιδιος και τα προνομια του.

Ξυπνηστε Ελληνες και περαστε μπροστα απο τους πρασινους-μπλε και κοκκινους κοκκους !

Αλλιως μια ζωή διχασμένοι και ραγιαδες θα ειμαστε !
ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
α,τώρα κατάλαβα
είχα αρχίσει να αγχώνομαι με την ανεργία που ανείσημα χτυπάει 40άρι
αλλά αφού τελικά έχουν πειράξει μόνο φαρμακοποιούς και δικηγόρους, τώρα ησύχασα...όλοι αυτοί οι άνεργοι είναι φαρμακοποιοί και δικηγόροι. Οκ

σημ για κάτι μαλάκες που γράφουνε 2 γραμμές και πετάνε μια μπαρούφα: δικηγορικό γραφείο ή φαρμακείο ΔΕΝ έχει κλείσει μέχρι στιγμής ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Τυχαίο;
Μάλλον ανάγνωσες λάθος αυτό που γράφω:
"αλλά τα «νύχια» τους έδειξαν, μέχρι στιγμής μόνο για τους φαρμακοποιούς και τους δικηγόρους.".-
Θεωρώ, ότι οι βουλευτές, για το μόνο που αντέδρασαν είναι για αυτές τις δύο συντεχνίες.
Είναι σαφής η διατύπωση, νομίζω.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
το ελεγεο χιος στην εκπομπη του(παρεπιτοντως το ποσο κραζουν-γαμαει)και δεν το πιστευα...
με ποια λογικη θα το κανουν αυτο?για να αυξησουν τα εσοδα αποκλειεται.
για να μας αναγκασουν να πουλησουν την ακινητη περιουσια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom