Επισκέπτης
είμαι περιεργος να δώ τί θά γίνει εάν η τρόικα επιμείνει στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού...
Ελάχιστης σημασίας
αφού οσονούπω
θα κοπούν και οι πρώτοι 12 μισθοί
αφού θα πάψει απλώς να υφίσταται ο ιδιωτικός τομέας ...
είμαι περιεργος να δώ τί θά γίνει εάν η τρόικα επιμείνει στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού...
ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!
μου τα λες λες και δεν τα ξερω
γινεται σε παρακαλω να κανουμε μια εξαιρεση στο θεμα του Ισιου????
αααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
μου τα λες λες και δεν τα ξερω
γινεται σε παρακαλω να κανουμε μια εξαιρεση στο θεμα του Ισιου????
αααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
Αγορίνα, ο ίσιος μπορεί ώρες ώρες να με φέρνει σε φάση να κουτουλήσω την οθόνη,αλλά προηγούνται άλλοι..
Δε ξέρεις;;;σαν ποιος δηλαδη???
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχχαχααχχα
σαν ποιος δηλαδη???
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχχαχααχχα
Βάσω Παπανδρέου: Δεν ψηφίζω μέτρα που θα μας κάνουν Ινδία
Προειδοποίηση ότι δεν θα ψηφίσει μέτρα «που μας κάνουν Ινδία για να σωθούμε» απευθύνει η Βάσω Παπανδρέου, η οποία εξέφρασε και την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο κατάργησης κατώτατου, αλλά και 13ου και 14ου μισθού.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, τόνισε πως μία τέτοια σωτηρία είναι χειρότερη από την καταστροφή, ενώ χαρακτηρίζει «ερασιτεχνική» τη διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου και «ανεπαρκή» την διακυβέρνηση Παπανδρέου. Εκφράζει την προτίμηση της για παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου με την στήριξη και άλλων κομμάτων μέσω ενός σοβαρού ανασχηματισμού
venceremos Βασώ,venceremos!!!!![]()
![]()
![]()
Βάσω Παπανδρέου: Δεν ψηφίζω μέτρα που θα μας κάνουν Ινδία
στ αρχίδια μας τι θα κάνουν.....είμαι περιεργος να δώ τί θά γίνει εάν η τρόικα επιμείνει στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού...
μπροστά στόν κίνδυνο να μην πάρουμε τα 130 δις τι θά κάνουν οι βουλευτές τού κοινοβουλίου???
φυσικά εάν είχε εκτελεστει κατά γράμμα τό 1ο μνημόνιο δέν θά είχαμε φτάσει εδώ...
το 1ο μνημόνιο είχε μέτρα που είναι σωστά αλλά δέν εφαρμόστικαν λόγω συνετεχνειών.
πχ το 5 φευγουν ένας μπένει δέν εφαρμόστικε ποτέ στο δημόσιο
ούτε τό άνοιγμα τών κλειστών επαγγελμάτων επαγγελμάτων....ούτεπάταξη τής φοροδιαφυγής...
ο΄υτε περιορισμός των δεκο
θα χει όμως μπόλικους πακιστανούς με ελληνικό διαβατήριο.-PERSON κανεις ενα λαθος!Οταν ερθει ο τομσεν για δημοσκοπησεις δεν θα χρειαστει φιλοξενια...το σπιτι θα ειναι ηδη δικο του.... ;)
θα χει όμως μπόλικους πακιστανούς με ελληνικό διαβατήριο.
Ελα Περσονα σου βρηκα θεση!Να σπρωξουμε ολοι να την παρεις???
The European Central Bank (ECB) is looking to recruit two experienced Economists for its Risk Management Office.
The Office is responsible for proposing and maintaining the risk management framework for all of the ECB’s financial market operations and for monitoring, assessing and proposing improvements to the Eurosystem’s operational framework for monetary and foreign exchange policy from a risk management point of view
το να είσαι μαλάκας τέτοια εποχή δεν είναι κάτι πρωτότυπο.
το να το διαλαλείς κιόλα κάνοντας κρυοκωλες πλάκες καταντάει αηδία.