Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ναι βρε συ τι να ξερω εγω με ενα ταξιδιωτικο πρακτορειο στην Πανεπηστημιου?  :grin:

Λεω να κατσω να ακουω τον Περσονα και σενα για να μαθω μερικα πραγματα!! :2funny: :2funny:

Ολα μελι γαλα λοιπον στην Ιρλανδια ετσι???
 Ποτε ειπαμε ξεκιναει η αναπτυξη,η οικονομικη να'ουμε εκει????

Να ξερω ασν θα ανοιξω εκεινο το εκτροφειο των Ιρλανδε σεττερ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
φοβερή απάντηση.
με φοβερά επιχειρήματα και σαφή οικονομική ανάλυση της πουτσας
σα να λέμε αφού η ελλάδα έχει πολλά καγιέν γαμάει οικονομικά.

Λες να αρχησω να γραφω φυλλαδες για να κανω τον εξυπνο σαν εσενα, η νομιζεις οτι τρωω απο τα ετοιμα που μου δινει ο πατερας μου?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ισως οχι μελι γαλα, αλλα σε πολυ καλυτερη τροχια απο την Ελλαδα. Οσο για τα σεττερς γιατι δεν κανεις καμια εισαγωγη!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
 κοιτα αδελφε...το πολυ πολυ να μας στριψει ο εγκεφαλος και να αρχισει το
 μακελεμα απο τους πολυ κοντινους μας.....

γιατι δεν ειναι ΜΟΝΟ τα πολιτικα σκουπιδια που κυβερνουν
 ειναι πρωτιστως οι κασετοφωναδες που τους κανουν αβαντα

γάματα γκάμπα έχω λαλήσει απο αυτά που ακούω...

πρότυπο ανάπτυξης λέμε.....

«Τήρησε» το πρώτο μνημόνιο η Ιρλανδία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012,  01:07
«Τήρησε» το πρώτο μνημόνιο η Ιρλανδία
[size=18pt]
Αναλυτές όμως προβλέπουν 2ο μνημόνιο[/size]
Η Ιρλανδία «ανταποκρίνεται στους στόχους στους οποίους δεσμεύτηκε η κυβέρνησή της για να λάβει οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ και την ΕΕ», τόνισε σήμερα στο Δουβλίνο ο υπουργός Οικονομικών Μάικλ Νούναν, με τη συμπλήρωση ενός έτους μετά την απόφαση σύναψης της δανειακής σύμβασης των 85 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο Νούναν έκανε την δήλωση αυτή ενώ εκπρόσωποι της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΔΝΤ είναι έτοιμοι να κάνουν -ίσως ακόμα και σήμερα- τις δικές τους δηλώσεις για το θέμα.

Το Δουβλίνο δεσμεύτηκε να εφαρμόσει διαρθρωτικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις, καθώς και μεταρρυθμίσεις στον τραπεζικό τομέα. Συμφώνησε επίσης στον έλεγχο των σχετικών στοιχείων από τους εκπροσώπους των πιστωτών της Ιρλανδίας «σε τριμηνιαία βάση».

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, το Δουβλίνο κατάφερε να «συμμορφωθεί», ιδίως σε ό,τι αφορά τη συρρίκνωση του δημόσιου ελλείμματός του, το 2011.

Οι εκπρόσωποι της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΔΝΤ κατά τον προσεχή έλεγχο που θα κάνουν διαρρέει ότι «θα εστιάσουν στην αποτίμηση της κρατικής περιουσίας, που εφόσον προκύψει ικανοποιητική θα επιτρέψει τη συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία της Ιρλανδίας».

Οι τραπεζικές εξελίξεις

Ειδικά για τις τράπεζες, που προκάλεσαν με την πάρα πολύ αισθητή υποχώρηση των θέσεων στο Ενεργητικό τους την οξεία κρίση στην οικονομία, ο κ. Νούναν ανέφερε ότι «το τέταρτο τρίμηνο του 2011 κατέγραψαν αύξηση των καταθέσεων», ενώ δεσμεύτηκε «στα τέλη του Νοεμβρίου» να ανακοινώσει νεότερα στοιχεία για τα στοιχεία των προϋπολογισμών τους.

[size=18pt]Οικονομικοί παρατηρητές αμφιβάλλουν για το κατά πόσον το 2013 το Δουβλίνο θα μπορέσει να εξέλθει από τον μηχανισμό του δανεισμού του από ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ. Επικαλούνται τον «αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας».

Επικαλούνται, ακόμα, την ανησυχία που προκαλεί στις χρηματαγορές ο υψηλός λόγος του χρέους της Ιρλανδίας προς το ΑΕΠ της. Καταλήγουν ότι το Δουβλίνο μπορεί, αντιθέτως, να χρειαστεί ένα δεύτερο κατά μνημόνιο από την «τρόικα».[/size]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 σε ελαφρως καλυτερη μοιρα,αλλα χρειαζονται και εκεινες δευτερο πακετο διασωσης και
 ακομα αυστηροτερα μετρα????

ποσα θελετε να μας τρελλανετε??

Ελαφρώς ξέρεις τί σημαίνει ή να φέρω τον μπαμπινιώτη;
Το ότι βγαίνει στις αγορές και κάποιοι αγοράζουν σήμερα ομόλογά της σε αντίθεση με την ελλάδα και την πορτογαλία που δεν βλέπω να βγαίνουν στις αγορές πριν το ... 2050 σχολιάζω...
Δεν λέω ότι έχει διαφύγει το κίνδυνο ούτε ότι η κατάσταση και εκεί είναι καλή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λες να αρχησω να γραφω φυλλαδες για να κανω τον εξυπνο σαν εσενα, η νομιζεις οτι τρωω απο τα ετοιμα που μου δινει ο πατερας μου?
μην εκτίθεσαι πολύ.
το πέιρολ δεν το πληρώνει ο πατέρας μου και ειναι και πολύ μεγάλο για τα δεδομένα σας.
μη δείχνεις τα κόμπλεξ σου.

πούλα κανα εισιτηριο στην ιρλανδία να βγούμε απ το αδιέξοδο.
δεν το συνεχίζω.
είστε τραγικοί πλέον στην ελλάδα.
χολή κόμπλεξ σπόντες και απαξία για κάθε τι που δεν ακολουθεί τη μιζέρια και την κατάντια σας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ελαφρώς ξέρεις τί σημαίνει ή να φέρω τον μπαμπινιώτη;
Το ότι βγαίνει στις αγορές και κάποιοι αγοράζουν σήμερα ομόλογά της σε αντίθεση με την ελλάδα και την πορτογαλία που δεν βλέπω να βγαίνουν στις αγορές πριν το ... 2050 σχολιάζω...
κοίτα επειδή ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ..
σαφώς η εντατική είναι καλύτερη απ το νεκροτομείο.
απο αυτό μέχρι το σημείο ότι ο φουκαράς στην εντατική είναι μια χαρά επειδή δεν εχει πεθάνει ακόμα είναι τραγικό απο μονο του και ως σκέψη. Οχι απλα ως επιχείρημα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κοίτα επειδή ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ..
σαφώς η εντατική είναι καλύτερη απ το νεκροτομείο.
απο αυτό μέχρι το σημείο ότι ο φουκαράς στην εντατική είναι μια χαρά επειδή δεν εχει πεθάνει ακόμα είναι τραγικό απο μονο του και ως σκέψη. Οχι απλα ως επιχείρημα.

Η διαφορά συνίσταται ότι αυτός στην εντατική έχει σε κάτι να ελπίζει, ο νεκρός πάλι όχι...

Όσο για τα περί δραχμής, παραπέμπω στην κυλιόμενη υπογραφή μου...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μην εκτίθεσαι πολύ.
το πέιρολ δεν το πληρώνει ο πατέρας μου και ειναι και πολύ μεγάλο για τα δεδομένα σας.
μη δείχνεις τα κόμπλεξ σου.

πούλα κανα εισιτηριο στην ιρλανδία να βγούμε απ το αδιέξοδο.
δεν το συνεχίζω.
είστε τραγικοί πλέον στην ελλάδα.
χολή κόμπλεξ σπόντες και απαξία για κάθε τι που δεν ακολουθεί τη μιζέρια και την κατάντια σας.

Ενω εκει στην Κυπρο ολα μελι γαλα!  :2funny: :2funny:  Για ρωτα την Fitch!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

κοιτα,με σενα δεν μπορω να θυμωσω,δεν μου βγηκε ποτε,και δεν ξερω γιατι...

ρε καζανοκεφαλε,απο ποτε η ανταλλαγη ομολογων ειναι εξοδος στις αγορες????

απο ποτε η ανταλλαγη και ΟΧΙ Η ΑΓΟΡΑ ομολογων θεωρειτε καλο σημαδι???

και μαλιστα στο 1/3 των προσδοκομενων????

ουτε ο Καζακης δεν λεει τετοιου επιπεδου μαλακιες

γαμω την δικηγορια σου γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωω

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Η διαφορά συνίσταται ότι αυτός στην εντατική έχει σε κάτι να ελπίζει, ο νεκρός πάλι όχι...

και οι νεκροι ελπιζουν αγαπητε

2000 χρονια κατηχησης ειναι αυτα

αααααααααχαχχαχαχαα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ενω εκει στην Κυπρο ολα μελι γαλα!  :2funny: :2funny:  Για ρωτα την Fitch!!

συνέχισε να δείχνεις πόσο κομπλεξικος νεοέλληνας είσαι.
όσο δε, το συνεχίζετε αυτό με τους άλλους που δεν έχουν πεθάνει ακόμα το μόνο που καταφέρνετε είναι να σας αφήσουν όλοι να ντουμανιασετε απ τη μπόχα του ψοφιμιου.

τελος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
  κοιτα,με σενα δεν μπορω να θυμωσω,δεν μου βγηκε ποτε,και δεν ξερω γιατι...

ρε καζανοκεφαλε,απο ποτε η ανταλλαγη ομολογων ειναι εξοδος στις αγορες????

απο ποτε η ανταλλαγη και ΟΧΙ Η ΑΓΟΡΑ ομολογων θεωρειτε καλο σημαδι???

και μαλιστα στο 1/3 των προσδοκομενων????

ουτε ο Καζακης δεν λεει τετοιου επιπεδου μαλακιες

γαμω την δικηγορια σου γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Αμοιβαία τα αισθήματα- είμαστε και δύο γλυκύτατοι άλλωστε! Αν ήθελα ας θύμωνα και άντε να τρέχω με ένα κατάνα στα παϊδια!

Επί του θέματος: Αν το γιουνανιστάν ή οι πορτογάλοι έβγαιναν να κάνουν το ίδιο, θα έπεφταν τα τσιμέντα των αγορών από τα γέλια...
Ανταλλαγή σημαίνει αναχρηματοδότηση - ανανέωση χρέους... Μην με βάζεις να το εξηγήσω περαιτέρω, νομίζω ότι καταλαβαίνεις.
Το ότι βρέθηκαν κάποιοι νοματαίοι να αναχρηματοδοτήσουν το ιρλανδικό χρέος χωρίς haircut στα οικονομικά λέει ότι η ιρλανδία δεν έχει χάσει (ακόμη) την περιορισμένη έστω εμπιστοσύνη των αγορών...

Αυτό λέω, διαπίστωση είναι, δεν είναι ούτε εγκωμιασμός του ΔΝΤ ούτε των ηλιθίων μέτρων λιτότητας ούτε της άθλις αντίληψης ότι αν ο κατώτατος από τα ... €700 πάει στα € 500 θα γίνουμε ανταγωνιστικοί...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πως το γυρνατε καθε δευτερο ποστ μανουρα στα προσωπικα ειναι τεχνη  :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πως το γυρνατε καθε δευτερο ποστ μανουρα στα προσωπικα ειναι τεχνη  :grin:

Ίσως διότι στο γιουνανιστάν οι διαφορές είναι πάντα προσωπικές και η ιδεολογία μπαίνει για σάλτσα...

Επισκέπτης

Υπάρχει χειρότερο.
Να είσαι νεκρός και να νομίζεις πως ζεις.
Κάνε τις αναγωγές σου, τις οξειδώσεις σου, ότι γουστάρεις τεσπα..

Επισκέπτης
 κοιτα αδελφε...το πολυ πολυ να μας στριψει ο εγκεφαλος και να αρχισει το
 μακελεμα απο τους πολυ κοντινους μας.....

γιατι δεν ειναι ΜΟΝΟ τα πολιτικα σκουπιδια που κυβερνουν
 ειναι πρωτιστως οι κασετοφωναδες που τους κανουν αβαντα

ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!

Επισκέπτης
Είσαι φάουλ εδώ αγαπητέ ...

Αν θες να είσαι σωστός κάντο ...
Λες να αρχησω να γραφω φυλλαδες για να κανω τον εξυπνο σαν εσενα, η νομιζεις οτι τρωω απο τα ετοιμα που μου δινει ο πεθερός μου?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
είμαι περιεργος να δώ τί θά γίνει εάν η τρόικα επιμείνει στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού...
μπροστά στόν κίνδυνο να μην πάρουμε τα 130 δις τι θά κάνουν οι βουλευτές τού κοινοβουλίου???
φυσικά εάν είχε εκτελεστει κατά γράμμα τό 1ο μνημόνιο δέν θά είχαμε φτάσει εδώ...
το 1ο μνημόνιο είχε μέτρα που είναι σωστά αλλά δέν εφαρμόστικαν λόγω συνετεχνειών.
πχ το 5 φευγουν ένας μπένει δέν εφαρμόστικε ποτέ στο δημόσιο
ούτε  τό άνοιγμα τών κλειστών επαγγελμάτων επαγγελμάτων....ούτεπάταξη τής φοροδιαφυγής...
ο΄υτε περιορισμός των δεκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom