Επισκέπτης
ντσού
σου έχω καλύτερη
νεκροθάφτης
σίγουρη πελατεία και μικρότερο ρίσκο
Oι νεκροθάφτες υπάρχουν και σήμερα.
Σε λίγο καιρό δε θα επαρκούν. Εδώ μπαίνουν οι μόρτες..
ντσού
σου έχω καλύτερη
νεκροθάφτης
σίγουρη πελατεία και μικρότερο ρίσκο
αν και αυτό που λες για αναδιάρθρωση κράτους και κοινωνίας είναι σωστό ανεξαρτήτως δραχμής ας πάμε στα δεδομέναμπα...
χαϊβάν ελληνοκύπριε...
δεν διαφωνώ πως η δραχμή θα σε βοηθήσει στην ανάκαμψη
διαφωνώ πως θα σε βοηθήσει με το ίδιο κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον.
το αντιλαμβάνεσαι ή να κάνω και κακά μου;
το νόμισμα δεν σε σώζει....έχω βαρεθεί να το λέω
όχι ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
αν φτιάξεις τα υπόλοιπα μετά το ΝΟΜΙΣΜΑ δεν θα είναι πρόβλημα πια, αλλά άμα γουστάρεις βγες από το ευρώ κιόλας.
ωστόσο με τα ίδια λοιπά δεδομένα και με κουκιά να κάνεις συναλλαγές τα ίδια σκατά θα κάνεις.
και η διαφωνία μου πιο πριν ήταν στη δήλωσή σου πως με τη δραχμή ο κόσμος είχε λεφτά
προ ευρώ με τη δραχμή ο κόσμος κυκλοφορούσε με δανεικά που είχανε κατακλύσει την αγορά.
καλημερα μπρο!
ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν...
σου το έχω ξαναπεί
να παίρνεις πιο συχνά τα χάπια της πίεσής σου
όταν δεν τα παίρνεις σκαλώνει το μυαλό σου
δεν σου μίλησα ούτε για το τι έφτιαξε ο πατέρας σου ούτε για το πώς.
Αλλά αν δεν δέχεσαι πως το Τσοβόλα δώστα όλα έγινε με δανεικά που τώρα τα ζητάνε πίσω αλλά κάτι Ελληναράδες επί εποχής δραχμής τα κάνανε μπουζούκια και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου, πρέπει να έχει στοκάρει ο εγκέφαλος λόγω έλλειψης χαπιών - δεν εξηγείται αλλιώς.
Με λίγα λόγια.
Επί δραχμής όλος ο κόσμος είχε λεφτά, αλλά τα Ντελόρια είχανε μασηθεί και διασκορπιστεί όσο δεν έπαιρνε.
Τώρα δεν σου φταίει το ευρώ. Από τότε κάποιοι έλεγαν στο μαλάκα Έλληνα πως τα λεφτά αυτά είναι δανεικά. Και πως όταν η Ελλάδα μακροημερεύσει στην ΕΕ, θα πρέπει να ΔΙΝΕΙ εκείνη λεφτά για τα νεοεισερχόμενα κράτη στην Ευρωζώνη.
Άμα ο μαλάκας ο λαός δεν μπόρεσε να καταλάβει πως οι δραχμές είναι δανεικές και του δίνονταν με υποχρεώσεις δεν σημαίνει πως τότε ο λαός είχε χρήμα επειδή το ν΄λομισμα ήταν δραχμή.
Τα υπόλοιπα για παρακρούσεις τα ακούω βερεσέ
μπα...
χαϊβάν ελληνοκύπριε...
δεν διαφωνώ πως η δραχμή θα σε βοηθήσει στην ανάκαμψη
διαφωνώ πως θα σε βοηθήσει με το ίδιο κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον.
το αντιλαμβάνεσαι ή να κάνω και κακά μου;
το νόμισμα δεν σε σώζει....έχω βαρεθεί να το λέω
όχι ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
αν φτιάξεις τα υπόλοιπα μετά το ΝΟΜΙΣΜΑ δεν θα είναι πρόβλημα πια, αλλά άμα γουστάρεις βγες από το ευρώ κιόλας.
ωστόσο με τα ίδια λοιπά δεδομένα και με κουκιά να κάνεις συναλλαγές τα ίδια σκατά θα κάνεις.
και η διαφωνία μου πιο πριν ήταν στη δήλωσή σου πως με τη δραχμή ο κόσμος είχε λεφτά
προ ευρώ με τη δραχμή ο κόσμος κυκλοφορούσε με δανεικά που είχανε κατακλύσει την αγορά.
ρε τυπε, ποτε θα καταλαβεις ότι οταν δεν ελεγχεις/τυπωνεις εσυ το νομισμά σου είναι σα να παιζεις μποξ με τα χερια δεμενα στην πλατη ;
όσο λυγερή μεση και να έχεις, όσο γερά ποδια, να χοροπηδας τριγυρω-γυρω στα σχοινιά, είσαι χαμενος από χέρι, απο τη στιγμη που θα σε στοχευσουν οι κερδοσκόποι !
καποια στιγμη θα κουραστεις και θα μεινεις στη μεση του ρινγκ να βλεπεις με γουρλωμενα ματια τα μπουκετα να προσγειώνονται στο δοξα πατρι σου!
[size=18pt]
η εισοδος μας στο ευρω και η απελευθερωση της κινησης κεφαλαίων εκατερωθεν των συνόρων, μαζί με το δολιο φτηνό κι ανεξελεγκτο δανεισμο, ήταν η κερκοπορτα που άνοιξε για την καταστροφη της Ελλαδας.[/size]
Απο κει και περα το σαπιο πολιτικο κατεστημενο σου επιταχυνε την καταστροφη !
Ο δε χαυνωμενος κοσμακης, αυτη τη στιγμη καιει λίπος....Μολις το καψει ολο, θα δεις τα παντα ολα μετα...
πορτογαλία και ιρλανδία που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιμέλεια τα μνημόνια είναι παλι εκτροχιασμένες.Αφου λοιπον το νομισμα δεν ειναι το πρόβλημα, τοτε γιατι καταρρεει η ΕΕ ;
Εκτος κι αν πιστευεις ότι φταιει η Ελλαδα με το 2% του ΑΕΠ της ΕΕ....
Οου νόου μίστερ.
Εννοάω μΟρτυς.
Το όνομα «μόρτυς», βγαίνει από την Ιταλική λέξη «μόρτο» που σημαίνει θάνατος. Οταν, τον Μεσαίωνα, είχε πέσει στην Ευρώπη το «μαύρο θανατικό», δηλαδή η χολέρα, στη Φλωρεντία, που είχε και τα περισσότερα θύματα, δεν υπήρχαν πια νεκροθάφτες για να θάψουν τους πεθαμένους. Οι πλούσιοι κάτοικοι της πόλεως τότε, για να μην αφήνουν τους νεκρούς τους στους δρόμους πλήρωναν μεγάλα ποσά σ' αυτούς που θα τους έθαβαν. Ετσι, όλα τ' αποβράσματα της κοινωνίας, βρήκαν την ευκαιρία να πλουτίσουν.
![]()
Θέσπιση τοποτηρητή με εξουσία έναντι της κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου ζητεί η Μέρκελ, σύμφωνα με non-paper που περιήλθε στην κατοχή των «Financial Times»
πορτογαλία και ιρλανδία που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιμέλεια τα μνημόνια είναι παλι εκτροχιασμένες.
και ο μαλάκας ο μοικάνας μας λέει ότι δεν φταίει το σκληρό νόμισμα.
Για την Ιρλανδια απο που παιρνεις τις πληροφοριες σου??![]()
αν και αυτό που λες για αναδιάρθρωση κράτους και κοινωνίας είναι σωστό ανεξαρτήτως δραχμής ας πάμε στα δεδομένα
και με δραχμή το κράτος σου μπουρδέλο ήταν.
και το σύστημα υγείας μπουρδέλο ήταν
και τα δικαστήρια μπουρδέλο ήταν.
όμως άνθρωποι που επι δραχμής δούλεψαν σκληρά και ήταν πολλοί μέσα σε 20 χρόνια εγιναν ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ.
με το ευρώ μεγαλολαμόγια που το παιζαν τραπεζίτες και χρηματιστές αρχισαν να καταστρέφουν κοσμο κια κοσμάκη ΚΥΡΙΩΣ γιατί δε λογοδοτούσαν ενταύθα αλλα σε ξένα λαμόγια που κανόνιζαν τα κόζια.
στ αρχίδια μου τι μπορείς και τι δε μπορείς να καταλαβεις.
το πρόβλημά σου απο όποια πλευρα και αν το δεις ξεκίνησε όταν αλλαξες νόμισμα.
γιατί πολύ απλά είχες όλα τα πλεονεκτήματα μιας πλόυσιας χώρας άλλα διατήρησες και ολα τα μειονεκτήματα της φτωχής που ήσουν.
με απλά λόγια.
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ.
τώρα περαστικά και το νου σου.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
χαιβάνια.
Για την Ιρλανδια απο που παιρνεις τις πληροφοριες σου??![]()
Μάλλον όχι από εδώ...
Βέβαια η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση αλλά η Ιρλανδία είναι σε ελαφρώς καλύτερη μοίρα από Ελλάδα και Πορτογαλία...
γαματαμιλας στου κουφου την πορτα λεμεεεεεεεε
ξαναγάματα.σε ελαφρως καλυτερη μοιρα,αλλα [size=18pt]χρειαζονται και εκεινες δευτερο πακετο διασωσης και
ακομα αυστηροτερα μετρα????[/size]
ποσα θελετε να μας τρελλανετε??
καλα πλακα μας κανεις και συ μωρε???
χαθηκανε τα καλα σιτιτουρια απο την πιατσα και σου πηξανε τα γαλατα????
ξαναγάματα.
φοβερή απάντηση.Ναι βρε συ τι να ξερω εγω με ενα ταξιδιωτικο πρακτορειο στην Πανεπηστημιου?![]()
Λεω να κατσω να ακουω τον Περσονα και σενα για να μαθω μερικα πραγματα!!![]()
![]()