Επισκέπτης
Απο τον Μπενυ?Λες?τυπε η κλονα εξαφανιστηκε, λες να την εφαγε χοντρα?![]()
Απο τον Μπενυ?Λες?τυπε η κλονα εξαφανιστηκε, λες να την εφαγε χοντρα?![]()
Προσωπικά είχα γράψει ότι τα ακίνητα ήταν όντως μια μεγάλη φούσκα, και ότι αργά ή γρήγορα θα έσκαγε. Φυσικά είχα στο μυαλό μου μια προοδευτική υποχώρηση των τιμών σε λογικά επίπεδα (το στυλ 25-33%). Οι ενδείξεις πλέον δείχνουν προς κατακρήμνιση δυστυχώς, και η υπερβολή ποτέ δεν είναι κάτι θετικό. Αυτό φυσικά θα πλήξει καίρια την αστική τάξη (προς την οποία λόγω ένταξης είμαι μπάιαζντ), αλλά και το σύνολο της οικονομίας.
Α καλά κι εγώ θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια το περιφρονητικό ύφος που έπαιρναν κάτι τυπάκια που σπούδαζαν "στελέχη" όταν τους έλεγα τι σπούδαζα..
δεν θα τη γλιτώσει κανείς.Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στον Αλβανο χτιστη και τον Ελληνα σοβατζη απο τη μια σε σχεση με την Δρομα πχ.
Η Δρομα κατεβαζοντας το ρυζογαλακι της στον Βαρσο περιμενει να την γλιτωσει η ιδια:Ισως να χρειαστει να απελαθει ο Αλβανος χτιστης,η,να μην παρει συνταξη ο Ελληνας σοβατζης,αλλα εν πασει περιπτωσει η Δρομα(η,η"Δρομα",μιλαμε για το mindset τωρα)σου λεει"εγω θα την γλιτωσω".
Ο Αλβανος χτιστης και ο Ελληνας σοβατζης απο ενα σημειο και μετα ΞΕΡΟΥΝ οτι ΔΕΝ θα τη γλιτωσουν,και οτι ΠΙΘΑΝΟΝ να χρειαστει να βαλουν χερι στη Δρομα και τον μπεζαχτα της.
Θα συμφωνήσω ότι κάποιοι έχουν υπάρξει προκλητικοί στις δηλώσεις τους, όπως πχ. ο Τέρας. Δεν είναι ανάγκη όμως οι υπόλοιποι να φτάνουν στο άλλο άκρο σταρχιδισμού, γιατί καταλήγουν το ίδιο αντιπαθείς. Καυλί έχει για όλους, και όλοι με την σειρά μας θα το γευτούμε.
γάματα.Μωρέ να σκάσει η φούσκα στα ακίνητα , δεν αντιλέγω ... αλλά δεν βλέπω ποια σχέση έχει η φούσκα με το να πληρώνω νταβατζιλίδικα νοίκι στο δικό μου σπίτι , το οποίο αγόρασα με την εργασία μου αφού κατέβαλα όλους τους φόρους , πλήρωσα δικηγόρο, συμβολαιογράφο, ΙΚΑ σε όλους τους εργάτες και οτι άλλο υπάρχει . Γιατί .. επειδή το λέει ο Τούρκογλου ?
όχι.Αφού λοιπόν το πιάσαμε από λα μινόρε ας πούμε δυο πραγματάκια χωρίς να φαλτσάρουμε.
Σταρχιδιστής είναι ο ένας και μοναδικός παρτάκιας ο οποίος θεώρησε εαυτόν εξαίρεση υπερεκτιμώντας τις καβάντζες του ενώ αυτοί που κατηγορούνται τώρα ως σταρχιδιστές έστω και του άλλου άκρου του φώναζαν πως τα πράγματα δεν είναι κι έτσι όπως τα έχει υπολογίσει.
Όταν στην αρχή της θύελλας κάποιοι φώναζαν για τις στραβοτιμονιές που μας πήγαιναν ντουγρού στο βράχο κάποιοι φώναζαν ατάκες του στυλ "μεσοπρόθεσμο ρε μουνιάα" κιετς.
Το ότι έχει καυλί για όλους κάποιοι το λέγαμε εδώ και 2 χρόνια. Κάποιοι μιλούσαν για το πάπλωμά τους.
Τι πρέπει να κάνω ρε μόρτη? Να τους συμπαρασταθώ??
τυπε η κλονα εξαφανιστηκε, λες να την εφαγε χοντρα?![]()
Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στον Αλβανο χτιστη και τον Ελληνα σοβατζη απο τη μια σε σχεση με την Δρομα πχ.
Η Δρομα κατεβαζοντας το ρυζογαλακι της στον Βαρσο περιμενει να την γλιτωσει η ιδια:Ισως να χρειαστει να απελαθει ο Αλβανος χτιστης,η,να μην παρει συνταξη ο Ελληνας σοβατζης,αλλα εν πασει περιπτωσει η Δρομα(η,η"Δρομα",μιλαμε για το mindset τωρα)σου λεει"εγω θα την γλιτωσω".
Ο Αλβανος χτιστης και ο Ελληνας σοβατζης απο ενα σημειο και μετα ΞΕΡΟΥΝ οτι ΔΕΝ θα τη γλιτωσουν,και οτι ΠΙΘΑΝΟΝ να χρειαστει να βαλουν χερι στη Δρομα και τον μπεζαχτα της.
Άμα παίζει στέλεχος με βύζους και σφιχτό κωλαράκι, κανένα πρόβλημα..Έχετε πρόβλημα με τα στελέχη κύριος?
Αφού λοιπόν το πιάσαμε από λα μινόρε ας πούμε δυο πραγματάκια χωρίς να φαλτσάρουμε.
Σταρχιδιστής είναι ο ένας και μοναδικός παρτάκιας ο οποίος θεώρησε εαυτόν εξαίρεση υπερεκτιμώντας τις καβάντζες του ενώ αυτοί που κατηγορούνται τώρα ως σταρχιδιστές έστω και του άλλου άκρου του φώναζαν πως τα πράγματα δεν είναι κι έτσι όπως τα έχει υπολογίσει.
Όταν στην αρχή της θύελλας κάποιοι φώναζαν για τις στραβοτιμονιές που μας πήγαιναν ντουγρού στο βράχο κάποιοι φώναζαν ατάκες του στυλ "μεσοπρόθεσμο ρε μουνιάα" κιετς.
Το ότι έχει καυλί για όλους κάποιοι το λέγαμε εδώ και 2 χρόνια. Κάποιοι μιλούσαν για το πάπλωμά τους.
Τι πρέπει να κάνω ρε μόρτη? Να τους συμπαρασταθώ??
ενδεχομένως να σε φάει και στην πείνα του για να μην πεθάνει.....Άμα πεινάσει ο διπλανός σου, θα πεινάσεις κι εσύ.
Άμα παίζει στέλεχος με βύζους και σφιχτό κωλαράκι, κανένα πρόβλημα..
όχι.
αλλά δε φταίει ο Ψωριάρης να χάσει το σπίτι του γιατί ο τραμουντάνας είναι μαλάκας με περικεφαλαία.
αυτό λέμε.
εβαλες και βυζιά ρε αρχίδι κοντορεβυθούλη;Ρε μουνί, δεν πιστεύω να μου έχεις βάλει κοριό στο τηλέφωνο?
ενδεχομένως να σε φάει και στην πείνα του για να μην πεθάνει.....
μαζί το φωνάζαμε.Τον Ψωριάρη τον κόβω να καταλαβαίνει τι εννοώ ακριβώς.
Όπως επίσης κι εσύ μπορείς να καταλάβεις αν μ'ευνοεί ή όχι το καθεστώς του "χώσε φόρους".
Δε μπορεί όμως ρε μαλάκα να κατηγορούμαι πως επιχαίρω βλέποντας να γαμιέται το σύμπαν τη στιγμή που φώναζα το τι έβλεπα να έρχεται..
Και να πουμε οτι παραβιαστηκε κανα ερειπιο για να μεινουν μεσα τιποτε αστεγοι?...Για το βιοτικο επιπεδο λεμε,οχι για την αγια ιδιοκτησια.Τί απίστευτη ανοησία να επιχαίρεις όταν βλέπεις να πέφτει το βιοτικό επίπεδο του οποιουδήποτε δίπλα σου;
Υπηρχε και διαλογος με την αειμνηστη επι του θεματος.ΥΓ. Απ' ότι θυμάμαι, ο Βάρσος αφορούσε εμένα και τον Yorgos, όχι την Δρόμα.
το θέμα είναι ότι κανείς δε θα μείνει στην απέξω........Αυτό αφορά περισσότερο αυτούς με τις καβάτζες.
εβαλες και βυζιά ρε αρχίδι κοντορεβυθούλη;