Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Προσωπικά είχα γράψει ότι τα ακίνητα ήταν όντως μια μεγάλη φούσκα, και ότι αργά ή γρήγορα θα έσκαγε. Φυσικά είχα στο μυαλό μου μια προοδευτική υποχώρηση των τιμών σε λογικά επίπεδα (το στυλ 25-33%). Οι ενδείξεις πλέον δείχνουν προς κατακρήμνιση δυστυχώς, και η υπερβολή ποτέ δεν είναι κάτι θετικό. Αυτό φυσικά θα πλήξει καίρια την αστική τάξη (προς την οποία λόγω ένταξης είμαι μπάιαζντ), αλλά και το σύνολο της οικονομίας.

Μωρέ να σκάσει η φούσκα στα ακίνητα , δεν αντιλέγω ... αλλά δεν βλέπω ποια σχέση έχει η φούσκα με το να πληρώνω νταβατζιλίδικα νοίκι στο δικό μου σπίτι , το οποίο αγόρασα με την εργασία μου αφού κατέβαλα όλους τους φόρους , πλήρωσα δικηγόρο, συμβολαιογράφο, ΙΚΑ σε όλους τους εργάτες και οτι άλλο υπάρχει . Γιατί .. επειδή το λέει ο Τούρκογλου ?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Α καλά κι εγώ θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια το περιφρονητικό ύφος που έπαιρναν κάτι τυπάκια που σπούδαζαν "στελέχη" όταν τους έλεγα τι σπούδαζα..

Έχετε πρόβλημα με τα στελέχη κύριος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στον Αλβανο χτιστη και τον Ελληνα σοβατζη απο τη μια σε σχεση με την Δρομα πχ.

Η Δρομα κατεβαζοντας το ρυζογαλακι της στον Βαρσο περιμενει να την γλιτωσει η ιδια:Ισως να χρειαστει να απελαθει ο Αλβανος χτιστης,η,να μην παρει συνταξη ο Ελληνας σοβατζης,αλλα εν πασει περιπτωσει η Δρομα(η,η"Δρομα",μιλαμε για το mindset τωρα)σου λεει"εγω θα την γλιτωσω".

Ο Αλβανος χτιστης και ο Ελληνας σοβατζης απο ενα σημειο και μετα ΞΕΡΟΥΝ οτι ΔΕΝ θα τη γλιτωσουν,και οτι ΠΙΘΑΝΟΝ να χρειαστει να βαλουν χερι στη Δρομα και τον μπεζαχτα της.
δεν θα τη γλιτώσει κανείς.
και ας κρύβεται η κάθε δρομα πίσω απ το δάχτυλό της.....
όταν έρθει η οικονομική μαφία ξεκινάει απο τα μεγάλα ψάρια.... δεν ασχολείται με τη μαρίδα.......
κάνε τις αναγωγές σου.

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω ότι κάποιοι έχουν υπάρξει προκλητικοί στις δηλώσεις τους, όπως πχ. ο Τέρας. Δεν είναι ανάγκη όμως οι υπόλοιποι να φτάνουν στο άλλο άκρο σταρχιδισμού, γιατί καταλήγουν το ίδιο αντιπαθείς. Καυλί έχει για όλους, και όλοι με την σειρά μας θα το γευτούμε.

Αφού λοιπόν το πιάσαμε από λα μινόρε ας πούμε δυο πραγματάκια χωρίς να φαλτσάρουμε.
Σταρχιδιστής είναι ο ένας και μοναδικός παρτάκιας ο οποίος θεώρησε εαυτόν εξαίρεση υπερεκτιμώντας τις καβάντζες του ενώ αυτοί που κατηγορούνται τώρα ως σταρχιδιστές έστω και του άλλου άκρου του φώναζαν πως τα πράγματα δεν είναι κι έτσι όπως τα έχει υπολογίσει.
Όταν στην αρχή της θύελλας κάποιοι φώναζαν για τις στραβοτιμονιές που μας πήγαιναν ντουγρού στο βράχο κάποιοι φώναζαν ατάκες του στυλ "μεσοπρόθεσμο ρε μουνιάα" κιετς.
Το ότι έχει καυλί για όλους κάποιοι το λέγαμε εδώ και 2 χρόνια. Κάποιοι μιλούσαν για το πάπλωμά τους.
Τι πρέπει να κάνω ρε μόρτη? Να τους συμπαρασταθώ??  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μωρέ να σκάσει η φούσκα στα ακίνητα , δεν αντιλέγω ... αλλά δεν βλέπω ποια σχέση έχει η φούσκα με το να πληρώνω νταβατζιλίδικα νοίκι στο δικό μου σπίτι , το οποίο αγόρασα με την εργασία μου αφού κατέβαλα όλους τους φόρους , πλήρωσα δικηγόρο, συμβολαιογράφο, ΙΚΑ σε όλους τους εργάτες και οτι άλλο υπάρχει . Γιατί .. επειδή το λέει ο Τούρκογλου ?
γάματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αφού λοιπόν το πιάσαμε από λα μινόρε ας πούμε δυο πραγματάκια χωρίς να φαλτσάρουμε.
Σταρχιδιστής είναι ο ένας και μοναδικός παρτάκιας ο οποίος θεώρησε εαυτόν εξαίρεση υπερεκτιμώντας τις καβάντζες του ενώ αυτοί που κατηγορούνται τώρα ως σταρχιδιστές έστω και του άλλου άκρου του φώναζαν πως τα πράγματα δεν είναι κι έτσι όπως τα έχει υπολογίσει.
Όταν στην αρχή της θύελλας κάποιοι φώναζαν για τις στραβοτιμονιές που μας πήγαιναν ντουγρού στο βράχο κάποιοι φώναζαν ατάκες του στυλ "μεσοπρόθεσμο ρε μουνιάα" κιετς.
Το ότι έχει καυλί για όλους κάποιοι το λέγαμε εδώ και 2 χρόνια. Κάποιοι μιλούσαν για το πάπλωμά τους.
όχι.
αλλά δε φταίει ο Ψωριάρης να χάσει το σπίτι του γιατί ο τραμουντάνας είναι μαλάκας με περικεφαλαία.
αυτό λέμε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τυπε η κλονα εξαφανιστηκε, λες να την εφαγε χοντρα?  :think:

Τύπε τι να σου πω, δεν ξέρω...

Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στον Αλβανο χτιστη και τον Ελληνα σοβατζη απο τη μια σε σχεση με την Δρομα πχ.

Η Δρομα κατεβαζοντας το ρυζογαλακι της στον Βαρσο περιμενει να την γλιτωσει η ιδια:Ισως να χρειαστει να απελαθει ο Αλβανος χτιστης,η,να μην παρει συνταξη ο Ελληνας σοβατζης,αλλα εν πασει περιπτωσει η Δρομα(η,η"Δρομα",μιλαμε για το mindset τωρα)σου λεει"εγω θα την γλιτωσω".

Ο Αλβανος χτιστης και ο Ελληνας σοβατζης απο ενα σημειο και μετα ΞΕΡΟΥΝ οτι ΔΕΝ θα τη γλιτωσουν,και οτι ΠΙΘΑΝΟΝ να χρειαστει να βαλουν χερι στη Δρομα και τον μπεζαχτα της.

Τύπε ξεκόλλα το μυαλό σου. Η ανθρωποφαγία είναι ηλίθια απ' όπου κι αν προέρχεται.

ΥΓ. Απ' ότι θυμάμαι, ο Βάρσος αφορούσε εμένα και τον Yorgos, όχι την Δρόμα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Τί απίστευτη ανοησία να επιχαίρεις όταν βλέπεις να πέφτει το βιοτικό επίπεδο του οποιουδήποτε δίπλα σου;
Ακόμη κι αν το δικό σου ήταν ήδη πολύ χαμηλό, θα γίνει ακόμη χαμηλότερο. Αν δεν το καταλαβαίνεις με λόγια θα το αισθανθείς στην πράξη.

Για να είμαι βέβαια απόλυτα ειλικρινής κι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις διάφορων τυχάρπαστων, δήθεν επιχειρηματιών, οι οποίοι διήγον πολυτελήν βίο την είχα αισθανθεί την κάποια χαιρεκακία μου όταν είχαν αρχίσει να ξεπέφτουν.
ΟΜΩΣ μετά συνειδητοποίησα πως όλοι αυτοί ήταν πελάτες μου, ή δυνητικοί πελάτες μου, ή πελάτες πελατών μου, κλπ και πως τα λεφτά που τώρα τους λείπουν θα μου λείψουν κι εμένα, διότι δεν θα έχουν να μου τα δώσουν.
ΑΥΤΟ το έχουν πλέον αισθανθεί όλοι όσοι βρίσκονται στην "αγορά". Προφανώς όμως το αισθάνθηκαν περισσότερο οι υπάλληλοι (των πρώτων ή των δεύτερων, σημασία δεν έχει) που απολύθηκαν και δεν έχουν μία, οπότε θα εξαθλιωθούν απόλυτα.

Διότι όσοι είχαν κάτι, ιδίως αν είχαν προβλέψει την επερχόμενη κρίση που δεν ήθελε και πολύ μυαλό, όλο και κάποια "κουμάντα" έχουν κάνει για να επιβιώσουν, έστω στοιχειωδώς, τα επόμενα 10-20-30 χρόνια. (Τουλάχιστον εγώ τά έχω κάνει! ;))  
ΟΜΩΣ, ακριβώς όπως αν γίνει ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα καλό θα είναι να επιβιώσεις αλλά μετά θα πρέπει να παραμείνεις στο πυρηνικό καταφύγιο για 10ετίες και αυτό δεν είναι και το καλύτερο. Θα έχεις όμως επιβιώσει τουλάχιστον.
Οι υπόλοιποι θα πάνε άκλαφτοι! Και αυτό προφανώς είναι χειρότερο.

Αν δεν γίνεται παρά να γίνει έτσι, τί να κάνουμε; Θα γίνει το αναπόφευκτο και ο σώζων ευατόν σωθήτω.
Αλλά το να χαροποιεί αυτό κάποιους μου φαίνεται απόλυτα διαστροφικό.

Υποθέτω βέβαια πως είναι κάπως σαν να μην σου σηκωνόνταν ποτέ και να πληροφορηθείς πως θα απογορευτεί το γαμήσι...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Σεβαστή η άποψη σου, και δεν είσαι ο μόνος που τα έλεγε για το τριπάκι μου μπήκαμε.
Από εκεί και πέρα, επίτρεψε μου να θεωρώ σταρχιδισμό το να διαχωρίζεις την θέση γενικά.
Στην ίδια κοινωνία ζούμε όλοι. Άμα πεινάσει ο διπλανός σου, θα πεινάσεις κι εσύ.

Επισκέπτης
όχι.
αλλά δε φταίει ο Ψωριάρης να χάσει το σπίτι του γιατί ο τραμουντάνας είναι μαλάκας με περικεφαλαία.
αυτό λέμε.

Τον Ψωριάρη τον κόβω να καταλαβαίνει τι εννοώ ακριβώς.
Όπως επίσης κι εσύ μπορείς να καταλάβεις αν μ'ευνοεί ή όχι το καθεστώς του "χώσε φόρους".
Δε μπορεί όμως ρε μαλάκα να κατηγορούμαι πως επιχαίρω βλέποντας να γαμιέται το σύμπαν τη στιγμή που φώναζα το τι έβλεπα να έρχεται..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τον Ψωριάρη τον κόβω να καταλαβαίνει τι εννοώ ακριβώς.
Όπως επίσης κι εσύ μπορείς να καταλάβεις αν μ'ευνοεί ή όχι το καθεστώς του "χώσε φόρους".
Δε μπορεί όμως ρε μαλάκα να κατηγορούμαι πως επιχαίρω βλέποντας να γαμιέται το σύμπαν τη στιγμή που φώναζα το τι έβλεπα να έρχεται..
μαζί το φωνάζαμε.
οι εξελίξεις βεβαίως έχουν ξεπεράσει τις χειρότερες προβλέψεις μας...
και μιλάμε για χρόνο ρεκόρ.

Επισκέπτης
Τί απίστευτη ανοησία να επιχαίρεις όταν βλέπεις να πέφτει το βιοτικό επίπεδο του οποιουδήποτε δίπλα σου;
Και να πουμε οτι παραβιαστηκε κανα ερειπιο για να μεινουν μεσα τιποτε αστεγοι?...Για το βιοτικο επιπεδο λεμε,οχι για την αγια ιδιοκτησια.
Για ενα γαμωρυζογαλο στο Βαρσο ρε γαμω τη μπαναγια...
ΥΓ. Απ' ότι θυμάμαι, ο Βάρσος αφορούσε εμένα και τον Yorgos, όχι την Δρόμα.
Υπηρχε και διαλογος με την αειμνηστη επι του θεματος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτό αφορά περισσότερο αυτούς με τις καβάτζες.
το θέμα είναι ότι κανείς δε θα μείνει στην απέξω........
ήδη πολύ φίλος εφαγε ροχάλα στη μούρη σε φανάρι γιατί οδηγεί ακόμα ακριβό τζιποειδές.
του χρόνου ενδεχομένως να μη φάει ροχάλα αλλα καμμιά μαχαιριά.......

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
εβαλες και βυζιά ρε αρχίδι κοντορεβυθούλη;

Τα πιάνεις γρήγορα πουστράκι.

Για να μέινω στο θέμα:

Σε έγκυρο portal, έγκυρος αναλυτής αναφέρει τις πιο σοφές επενδύσεις αυτή τη στιγμή:

Τρόφιμα (όσα και όπως μπορείς), λίγο χρυσό (όσο μπορείς να αποθηκεύσεις κάπου με ασφάλεια) και όπλα μικρού διαμετρήματος - κυνηγετικά.

Μεταννοείτε πουστράκια, έρχεται η οργή του Βλάχου  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom