Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δε μπορεί όμως ρε μαλάκα να κατηγορούμαι πως επιχαίρω βλέποντας να γαμιέται το σύμπαν τη στιγμή που φώναζα το τι έβλεπα να έρχεται..

Αν δεν κάνω λάθος, σύνδρομο της Κασσάνδρας λέγεται...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τρόφιμα (όσα και όπως μπορείς), λίγο χρυσό (όσο μπορείς να αποθηκεύσεις κάπου με ασφάλεια) και όπλα μικρού διαμετρήματος - κυνηγετικά.
τα χρυσά δόντια της γιαγιάς μετράνε;

Επισκέπτης
το θέμα είναι ότι κανείς δε θα μείνει στην απέξω........
ήδη πολύ φίλος εφαγε ροχάλα στη μούρη σε φανάρι γιατί οδηγεί ακόμα ακριβό τζιποειδές.
του χρόνου ενδεχομένως να μη φάει ροχάλα αλλα καμμιά μαχαιριά.......
Τα καλυτερα ερχονται...
Rpg-7-launcher.gif

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ο ορισμός της απελπισίας αυτό το θρεντ. :(
Ελπίζω να είμαι Αθήνα μέχρι το καλοκαίρι και να έχω δουλειλα για να δω cure και sabbath :P
Αν υπάρχει η didi και το terra ως τότε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μετριοπαθή σας βρίσκω κύριε υπερπόντικα.  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ελπίζω να είμαι Αθήνα μέχρι το καλοκαίρι και να έχω δουλειλα για να δω cure και sabbath :P
τότε που σου λέγαμε να βάλεις κάνα κιλό για τις δύδκλοες μέρες κοιτούσες εάν οι τσίχλες έχουν περιεκτικότητα σε χοιρινό.......

Επισκέπτης
Σεβαστή η άποψη σου, και δεν είσαι ο μόνος που τα έλεγε για το τριπάκι μου μπήκαμε.
Από εκεί και πέρα, επίτρεψε μου να θεωρώ σταρχιδισμό το να διαχωρίζεις την θέση γενικά.
Στην ίδια κοινωνία ζούμε όλοι. Άμα πεινάσει ο διπλανός σου, θα πεινάσεις κι εσύ.

Δεν έγραψα ποτέ πως ήμουν ο μόνος που τα έγραψε. Εκτίμησα, διάβασα κι εδώ μέσα αν θες και συμπέρανα. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι πως δεν έχω διαχωρίσει καμία θέση.
Το τι θα κάνει ο διπλανός όταν πεινάσει πέστα σ'αυτούς που ζητούσαν για παράδειγμα να πάρουν τον πούλο 300.000 δ.υ. πιστεύοντας πως θα λυθούν προβλήματα.
Όχι μόρτη, είμαι συνεπής σε αυτά που πιστεύω κι έχω γράψει. Σταρχιδιστής δεν υπήρξα ποτέ κι αυτό είναι το μεγαλύτερό μου ελάττωμα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν έγραψα ποτέ πως ήμουν ο μόνος που τα έγραψε. Εκτίμησα, διάβασα κι εδώ μέσα αν θες και συμπέρανα. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι πως δεν έχω διαχωρίσει καμία θέση.
Το τι θα κάνει ο διπλανός όταν πεινάσει πέστα σ'αυτούς που ζητούσαν για παράδειγμα να πάρουν τον πούλο 300.000 δ.υ. πιστεύοντας πως θα λυθούν προβλήματα.
Όχι μόρτη, είμαι συνεπής σε αυτά που πιστεύω κι έχω γράψει. Σταρχιδιστής δεν υπήρξα ποτέ κι αυτό είναι το μεγαλύτερό μου ελάττωμα..
επιβεβαιώνω

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τότε που σου λέγαμε να βάλεις κάνα κιλό για τις δύδκλοες μέρες κοιτούσες εάν οι τσίχλες έχουν περιεκτικότητα σε χοιρινό.......

Έχει κάνει την καβάτζα της τύπε. Τζάμπα νομίζεις εκτρέφει την γάτα;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Τον Ψωριάρη τον κόβω να καταλαβαίνει τι εννοώ ακριβώς.
Όπως επίσης κι εσύ μπορείς να καταλάβεις αν μ'ευνοεί ή όχι το καθεστώς του "χώσε φόρους".
Δε μπορεί όμως ρε μαλάκα να κατηγορούμαι πως επιχαίρω βλέποντας να γαμιέται το σύμπαν τη στιγμή που φώναζα το τι έβλεπα να έρχεται..

Μήπως ενδεχομένως επιχαίρεις ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή τα φώναζες; Για σκέψου του, ειλικρινά.

Δεν είναι ασύνηθες. Ένα σωρό γιατροί, ας πούμε, αισθάνονται τεράστια δικαίωση (αν μη και χαρά!) όταν επαληθεύεται η διάγνωσή τους για κάποια πάθηση ενός ασθενούς τους, ακόμα (ίσως ιδίως!) αν η διάγνωση ήταν πολύ κακή και έδεινε στον ασθενή λίγους μήνες ζωής...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Αφού έχουν και γουρούνι και βόδι. :(
Δε θα κινδυνέψω να φαγωθώ πάντως χαχα

Έχει κάνει την καβάτζα της τύπε. Τζάμπα νομίζεις εκτρέφει την γάτα;

Πλάκα πλάκα... Θα βγάλω λεφτά από την χοντρή. Πέντε κιλά έχει φτάσει. Τρίβω χεράκια  :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Οκ πάσο.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Βλέπω να πληρώνω τους sabbath με τενεκεδες λάδι, αλλά να πανα γαμηθεί. Δεν πρόκειται να τους χάσω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Για τους Δ.Υ. υπάρχει και ένας αντίλογος. Το χρήμα πήγαινε σε αγορές καταναλωτικών προιόντων από το εξωτερικό. Γενικά ήταν λάθος η πολιτική να δίνεται χρήμα ΚΡΑΤΙΚΟ στην κατανάλωση και όχι στην επένδυση. Το κρατικό χρήμα έπρεπε να δίνεται για σκοπούς στήριξης της συσσώρευσης κεφαλαίου στη χώρα. Δλδ έρευνα, τεχνολογία, ανάπτυξη, προσπάθειες συντονισμού των κλάδων ( ανάπτυξη του ενός να κινητοποιήσει άλλους) και φυσικά στην ουσιαστική αναμόρφωση και αναβάθμιση του ρόλου του δημοσίου που είναι έλεγχος, εποπτεία, ρύθμιση.
Δλδ λιγότεροι υπάλληλοι αλλά υψηλής ποιότητας, πιο μορφωμένοι και καλοπληρωμένοι, με σύγχρονα υλικά μέσα στη διάθεσή τους.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πλάκα πλάκα... Θα βγάλω λεφτά από την χοντρή. Πέντε κιλά έχει φτάσει. Τρίβω χεράκια  :rockon:

Μπα, άσε τα όνειρα. Σε λίγο δεν θα υπάρχει σάλιο ούτε για γάτες.
Βάλτην στο αλάτι να διατηρηθεί. Με βάση τις μερίδες που καταναλώνεις, θα σε βγάλει κανέναν χρόνο.

Μετά θα έχει έρθει η συντέλεια των Μάγιας, οπότε ποιος νοιάζεται πλέον;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μήπως ενδεχομένως επιχαίρεις ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή τα φώναζες; Για σκέψου του, ειλικρινά.

Δεν είναι ασύνηθες. Ένα σωρό γιατροί, ας πούμε, αισθάνονται τεράστια δικαίωση (αν μη και χαρά!) όταν επαληθεύεται η διάγνωσή τους για κάποια πάθηση ενός ασθενούς τους, ακόμα (ίσως ιδίως!) αν η διάγνωση ήταν πολύ κακή και έδεινε στον ασθενή λίγους μήνες ζωής...

Λίγο άστοχο δεν είναι?
Ο γιατρός χαίρεται γιατί οκ είναι γαμάτος και τα προέβλεψε όλα σωστά. Αν όμως είχε προβλέψει καμιά επιδημία και θα πέθαινε κι αυτός, λίγο στόκος δε θα ήταν άμα χαιρόταν?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Να πα να γαμηθουν και οι δημόσιοι και οι μποδοσάκηδες. Στα βουνά ρε μουνιααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

Και για πρωινό, κρεμμύδι στουμπιστό με μια κούπα κρασί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom