Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οταν ήµουν υπουργός Οικονοµικών, είδα ότι το χρέος άρχισε να παίρνει διαστάσεις πολλαπλασιαστικές» θυµάται ο Κουλουριάνος. Το 1981 το δηµόσιο χρέος έφθανε το 30% του ΑΕΠ – το 1989 ανήλθε σε 72% και σήµερα πλησιάζει το 170%. Το «προπατορικό αµάρτηµα» της υπερχρέωσης συνέβη τη δεκαετία του 1980. Το αίτηµα της αποκατάστασης όσων ζούσαν αποκλεισµένοι και κυνηγηµένοι από το κράτος της Δεξιάς, επί δεκαετίες ολόκληρες, ήταν δίκαιο και κυρίαρχο. Οδήγησε όµως σε νοοτροπίες και πρακτικές που σήµερα θεωρούνται από πολλούς η αρχή των δεινών που υφίσταται τώρα η Ελλάδα. «Ανησυχούσα µε ποιον έφαγε το βράδυ ο Ανδρέας για να δω την άλλη µέρα τι “επιταγή” θα µου έρθει» λέει χαριτολογώντας. Με τη λέξη «επιταγή» εννοεί τη βροχή των αιτηµάτων για παροχές. Παράγοντες του κόµµατος και της κυβέρνησης αποσπούσαν τη συγκατάθεση του Πρωθυπουργού και έµπαιναν µε θράσος στο γραφείο του.

ventuzator...τα μεθύστερα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παιδιά μην κλείσετε τα κινητά σας. Παίρνει τώρα ο Παπαδήμος τηλέφωνα για υπουργοποιήσεις...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Οσο δεν κινητοποιειται η νεα γενια ειναι καταδικασμενοι.Αμα περιμενεις απο τους γεροξουρηδες καλα κρασια.Το προβλημα ειναι οι γεροι και οι γονοι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Οσο δεν κινητοποιειται η νεα γενια ειναι καταδικασμενοι.Αμα περιμενεις απο τους γεροξουρηδες καλα κρασια.Το προβλημα ειναι οι γεροι και οι γονοι.
εξαρτάται τι θεωρείς νέα γενιά
γιατί αν εννοείς τους 18-25 που δεν έχουνε (η πλειοψηφία) ποτέ δουλέψει στη ζωή τους αλλά έχουνε μεγαλώσει με φρεντοτσίνο και μπουκάλια στα μπουζούκια με τα λεφτά των γονέων....καλύτερα να μην μιλήσει
δεν έχω καμία εμπιστοσυνη σε αυτά που έχουνε να πούνε (αν έχουνε)

εκτός των άλλων η γενιά αυτή των πολιτικών έχει καταστρέψει και 3 γενιές πολιτών

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τα σκολοπάτια τα μετρήσατε;

Τύπε δεν παίζει. Και στην κορυφή της σκάλας του Παλαμηδίου να ήταν το ΑΤΜ και στην βάση ο Παπαδήμος, πάλι δεν θα δικαιολογούσε την διαφορά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εξαρτάται τι θεωρείς νέα γενιά
γιατί αν εννοείς τους 18-25 που δεν έχουνε (η πλειοψηφία) ποτέ δουλέψει στη ζωή τους αλλά έχουνε μεγαλώσει με φρεντοτσίνο και μπουκάλια στα μπουζούκια με τα λεφτά των γονέων....καλύτερα να μην μιλήσει
δεν έχω καμία εμπιστοσυνη σε αυτά που έχουνε να πούνε (αν έχουνε)

εκτός των άλλων η γενιά αυτή των πολιτικών έχει καταστρέψει και 3 γενιές πολιτών

Το προβλημα ειναι τωρα οτι ηγενια του Πολυτεχνειου και οι παλαιοτερες προσπαθουν να μετακυλισουν τα χρεη που συσσωρευσαν στις επομενες γενεες εκμετταλευομενοι τη θεση εξουσιας που κατεχουν.Αυτο εχει γινει αντιληπτο.Η αντιδραση των νεωτερων γενεων ειναι εντελως παθητικη αρνουνται να δουλεψουν για τις προηγουμενες γενιες.Οποτε το ερωτημα ειναι πως θα παρουν αυτες συνταξη?

Χειροτερα ακομα οι παλαιες γενιες εχουν περιχαρακωσει τις θεσεις για τους γονους τους.Οι τελευταιοι οντας μετριοι παραγουν εντελως χαλια αποτελεσματα και αυτο καταγραφεται σαν πτωση της παραγωγικοτητας.Ακομα περισσοτεροι οι λοιποι ικανοι νεοι δεν εχουν κανενα κινητρο να βοηθησουν τους γονους.Ειναι ενας φαυλος κυκλος.Δηλαδη ο παλιος λεει δικαιως εχω τη θεση αγωνιστηκα για αυτη.Ο γονος λεει δικαιως εχω τη θεση αγωνιστηκε ο πατερας μου για αυτη.Ο μη βυσματιας λεει στα αρχιδια μου αφου εχετε τις θεσεις βγαλτε το φιδι απο την τρυπα και το αποτελεσμα ειναι μια κακιστη αξιοποιηση των ανθρωπινων πορων.Ειναι σα να παιζεις μπαλλα με κουτσους κουλους και αναπηρους.Αυτοι που ξερουν να παιζουν καθονται και ξυνουν τα αρχιδια τους και οι προπονητες αλλαζουν τα συστηματα μηπως και παθουν τιποτα τα παιδια.Εντωμεταξυ τα γαμησια ερχονται βροχη αφου οι αντιπαλοι δεν αστειευονται και δεν κανουν εκπτωσεις στους εχοντες ειδικες αναγκες.
Επισης δεν ειναι λυση το θα παιξω με 2 κουλους 3 κουτσους και 2 μπαλλαδορους να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σαφές νομίζω

Συνημμένα

• 308267_10150377344239654_669844653_8094660_410309140_n.jpg
    308267_10150377344239654_669844653_8094660_410309140_n.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 14

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το προβλημα ειναι τωρα οτι ηγενια του Πολυτεχνειου και οι παλαιοτερες προσπαθουν να μετακυλισουν τα χρεη που συσσωρευσαν στις επομενες γενεες εκμετταλευομενοι τη θεση εξουσιας που κατεχουν.Αυτο εχει γινει αντιληπτο.Η αντιδραση των νεωτερων γενεων ειναι εντελως παθητικη αρνουνται να δουλεψουν για τις προηγουμενες γενιες.Οποτε το ερωτημα ειναι πως θα παρουν αυτες συνταξη?

Χειροτερα ακομα οι παλαιες γενιες εχουν περιχαρακωσει τις θεσεις για τους γονους τους.Οι τελευταιοι οντας μετριοι παραγουν εντελως χαλια αποτελεσματα και αυτο καταγραφεται σαν πτωση της παραγωγικοτητας.Ακομα περισσοτεροι οι λοιποι ικανοι νεοι δεν εχουν κανενα κινητρο να βοηθησουν τους γονους.Ειναι ενας φαυλος κυκλος.Δηλαδη ο παλιος λεει δικαιως εχω τη θεση αγωνιστηκα για αυτη.Ο γονος λεει δικαιως εχω τη θεση αγωνιστηκε ο πατερας μου για αυτη.Ο μη βυσματιας λεει στα αρχιδια μου αφου εχετε τις θεσεις βγαλτε το φιδι απο την τρυπα και το αποτελεσμα ειναι μια κακιστη αξιοποιηση των ανθρωπινων πορων.Ειναι σα να παιζεις μπαλλα με κουτσους κουλους και αναπηρους.Αυτοι που ξερουν να παιζουν καθονται και ξυνουν τα αρχιδια τους και οι προπονητες αλλαζουν τα συστηματα μηπως και παθουν τιποτα τα παιδια.Εντωμεταξυ τα γαμησια ερχονται βροχη αφου οι αντιπαλοι δεν αστειευονται και δεν κανουν εκπτωσεις στους εχοντες ειδικες αναγκες.
Επισης δεν ειναι λυση το θα παιξω με 2 κουλους 3 κουτσους και 2 μπαλλαδορους να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια.
σύνταξη δεν θα πάρουνε
όταν το πάρουνε απόφαση όλα θα είναι καλύτερα
το σωστότερο θα ήταν να μην πληρώνονται καν εισφορές στα ταμεία τώρα
όποιος γουστάρει ιδ. ασφάλιση και τέρμα οι λαμογιές
ασφαλιστικά ταμεία = χασούρα από όποια πλευρά και να το δεις.
το πρόβλημα μόνο αφορά ανθρώπους με βαριά νοσήματα που αυτή τη στιγμή παίρνουνε φάρμακα που δεν μπορούνε να πληρώσουνε. Π.Χ. καρκινοπαθείς
για αυτούς κοινό ταμείο αλληλεγγύης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρεπει επιτελους να φυγουνε και να δωσουν τη θεση τους σε δυναμικα στοιχεια.Εχουν βρυκολακιασει.Τα ικανα ατομα πνιγονται.Επισης τωρα εχουν αρχισει και ακουνε την αντιθετη αποψη πριν ηταν ολο αλαζονεια και αρχιδια λεγανε σκασε,μη μιλας,μια χαρα τα παμε,βουλωστο κτλ.Τωρα που παιρνουν τον πουλο να δω ποιος θα τους βοηθησει.Εχουν αργησει και οι εξελιξεις ειναι μη αντιστρεπτες.Καπου το 2006-2007 ξεπεραστηκε το σημειο αντιστρεπτοτητας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρεπει επιτελους να φυγουνε και να δωσουν τη θεση τους σε δυναμικα στοιχεια.Εχουν βρυκολακιασει.Τα ικανα ατομα πνιγονται.Επισης τωρα εχουν αρχισει και ακουνε την αντιθετη αποψη πριν ηταν ολο αλαζονεια και αρχιδια λεγανε σκασε,μη μιλας,μια χαρα τα παμε,βουλωστο κτλ.Τωρα που παιρνουν τον πουλο να δω ποιος θα τους βοηθησει.Εχουν αργησει και οι εξελιξεις ειναι μη αντιστρεπτες.Καπου το 2006-2007 ξεπεραστηκε το σημειο αντιστρεπτοτητας.
ρε αδερφέ....σορρυ κιόλας
αλλά πού είδες να παίρνουνε τον πούλο;;
πού είδες πως έχουνε βρυκολακιάσει; ακμαιότατοι είναι, τις κωπηλασίες τους τις κάνουνε, τα δείπνα τους, τις δουλειές τους, τα πάντα τους
καλό το όνειρο αλλά άλλαξε πλευρά. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το σύστημα κυριαρχεί όπως ακριβώς και πιο πριν...
χαλαρά....
κόμματα ueber alles
ποιος θα τους διώξει; ποιος θέλει να τους διώξει; και πώς θα τους διώξει;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
12_01_02_12772_1.jpg

Και μιας και ποσταρίστηκε αλλού, συλλεκτική φωτογραφία με τον τιτανοτεράστιο τάπερμαν, ο οποίος σε επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο έβγαλε από την τσέπη του κέρματα του ευρώ και τα έδωσε στο μπουσάκι λες και ήταν πακιστανός στα φανάρια. Στο κάδρο και ο ηλίθιος να παρακολουθεί...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
12_01_02_12772_1.jpg

Και μιας και ποσταρίστηκε αλλού, συλλεκτική φωτογραφία με τον τιτανοτεράστιο τάπερμαν, ο οποίος σε επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο έβγαλε από την τσέπη του κέρματα του ευρώ και τα έδωσε στο μπουσάκι λες και ήταν πακιστανός στα φανάρια. Στο κάδρο και ο ηλίθιος να παρακολουθεί...

Με ειλικρινή περιέργεια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τελευταία ίσως.

:2funny:
βρε καλώς τονε κι ας άργησε....
καιρό είχανε να εμφανιστούνε πασοκολεβιέδες
τώρα που φτιάξαμε καινούργια αξιόπουστη κυβέρνηση νάτοι πάλι ένας ένας....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
βρε καλώς τονε κι ας άργησε....
καιρό είχανε να εμφανιστούνε πασοκολεβιέδες
τώρα που φτιάξαμε καινούργια αξιόπουστη κυβέρνηση νάτοι πάλι ένας ένας....

γερμανολεβιέδες φίλε

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom