μάλλον εχω κανει λαθος οπως εγραψα και στο σαβρα.
αλλα το γεγονος οτι φρουτα και λαχανικα σου δινουν σχεδον το 1/5 του πετρελαιου σου δεν ειναι αμελητεο.
Οπότε μαλλον ο υπερβολικος ησουν εσυ με τις πορδες και τα αυγα !
κοιταξε, τιποτα δεν ειναι θεσφατο ! με άλλα συμφωνεις με αλλα οχι !
διαβαζεις το λινκ μαθαινεις και καταθετεις τις ενστασεις σου.
οσο περισσοτερη ενημερωση τοσο το καλυτερο.
Το αλλο θεμελιώδες σφαλμα που κανεις είναι ότι αγνοεις αυτο που λεω εγω : η μεταβαση στη δραχμη, ειναι μερος των μετρων που θα παρεις κι οχι το μοναδικο ! Δλδ ΚΑΙ θα διαγραψεις μονομερως το χρεος ΚΑΙ θα περασεις αιφνιδιαστικά στη δραχμή και και και !
Δεν θα αφησεις το χρεος, δε θα εξαγγειλεις μεταβαση στη δραχμή δεν δεν δεν
Η μεταβαση στη δραχμη θα γινει οντως ετσι : σε καποιες αργιες, με κλειστες τραπεζες, θα ανακοινωθει η μεταβαση. Μετα οι τραπεζες θα παραμεινουν κλειστες για καμια 10ρια μερες και θα ξανανοιξουν με τη φρεσκοτυπωμενη δραχμουλα, το γιουρολινο, το εκιου, τα στουκας ή ό,τι αλλο αποφασιστει.
Γι αυτο λεμε οτι ειναι θεμα πολιτικης και δεσμης μετρων.
Αφου το εχεις δεσει κομπο, διαβασε τι εγινε με τη χρεωκοπια της Ελλαδας το 1932.
Γραφει μεταξυ αλλων ο Κωστας Κωστης στο βιβλιο των Νεων για τη δικτατορια του Μεταξα :
" Η πτωχευση του ...1932.....επεφερε την απελευθερωση πορων οι οποιοι μεχρι τοτε εξυπηρετουσαν το δημοσιο χρεος και μαζι με την αναγκαστικη στροφη της ελλ.οικονομιας προς την αυταρκεια διευκολυναν σημαντικα την ανακαμψη της οικονομιας απο τη βαθεια κριση που ειχε προηγηθει.
Προς την ιδια κατευθυνση εδρασε κι η εγκαταλειψη της περιοριστικης νομισματικής πολιτικης που ειχε ακολουθηθει κατα την κριση κι ειχε οδηγησει σε ασφυξια την ελληνικη οικονομια "
Το ιστορικο λοιπον προηγουμενο της Ελληνικης πτωχευσης του 1932, της Αργεντινης, του Ισημερινου κτλ δειχνουν ότι η ασύντακτη χρεωκοπία ειναι ευλογία για τα έθνη και κολαφος για τους κερδοσκοπους.
Γι αυτο εδω εχουν λυσσαξει να μας πανε σε συντεταγμενη χρεοκοπια !
δεεεεεεεεεεεεεεν
με τιποτα λέμε
δεν ακούς ντιπ για ντιπ
κερί στα αφτιά
ποιος θα τα κάνει όλα αυτά παλικάρι μου; ακούς τι λες;
και δεν μου λες πεφωτισμένε παλίκαρε (με αναφορές σε καταστάσεις πριν από 80 χρόνια...)
ποιος θα πάρει απόφαση να το ρίξουμε όλοι σε παραγωγή πορτοκαλιών;
και ποιος σου λέει πως οι άλλοι θα δεχτούνε ανταλλαγές;
ποιος σου λέει πως τα πορτοκάλια σου θα είναι όλα εξαγώγιμα;
ποιος σου λέει πως δεν θα κάτσει άσχημη χρονιά στη γεωργία;
ποιος σου λέει πως οι πολιτικοί θα τα κάνουνε ΟΛΑ τα μέτρα; Υπόψην μάλιστα πως αναφέρεις μόνο οικονομικά μέτρα και ΚΑΝΕΝΑ ανάπτυξης...δηλαδή μια τρύπα στο νερό για ένα κράτος που βασίζεται στο έλλειμμα.
πάμε και στο τελευταίο
δεν μου λες παλικάρι μου
υπάρχει e-banking;
μπορεί ένας παλίκαρος να μαζέψει στη στιγμή τα νουμεράκια του και να τα πάει αλλού;
μμμ, ας πούμε υπάρχει λύση σε αυτό...ναμπλοκάρει όλα τα σάιτς των τραπεζών για 10 μέρες
έχεις ιδέα τι γίνεται στον κόσμο της τεχνολογίας μέσα σε 10 λεπτά ; Ξέρεις τι σημαίνει να μείνουνε κλειστές οι τράπεζες 10 μέρες; Για τη χώρα έχεις ιδέα; Εδώ 10 μέρες έκλεισαν τα τελωνεία και έγινε της πουτάνας...
γμτ...κάθε μαλάκας πετάει μια παπαριά στο διαδίκτυο και εσείς το διαβάζετε και βάζετε και λινκ...μην και χάσει και δεν ανέβει στο ράνκινγκ και δεν την διαβάσουνε τη μαλακία του και άλλοι.
έλεος ρε πούστη μου...λίγη κοινή λογική
η μετάβαση σε άλλο νόμισμα (π.χ. δραχμή) δεν πρέπει να αναγγελθεί, αλλά να προετοιμαστεί ΛΕΜΕ
και η προετοιμασία δεν έχει να κάνει με την επικοινωνία, αλλά με το να φτιάξεις πρώτα το κράτος να δουλεύει! Να παράγει! να κυβερνάται!
και επειδή το τελευταίο είναι απίθανο....βγάλε διαβατήριο