Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω για ποια μηνύματα μιλάς.Η εκδιωξη θα γινει με πολυ βιαιο τροπο και σε καθεστως τρομου.Ενω δεχονται συνεχως μηνυματα καν'τε την οσο ειναι καιρος αυτοι παραμενουν στις θεσεις τους.Πραγματικα δεν ξερω πως θα τα βγαλουν περα ισως μια δικτατορια τους σωσει γιατι μιλαμε για μαχη εξοντωσης.
εγώ δεν βλέπω τον κόσμο να οργανώνεται για κάτι τέτοιο.
Ακόμα και εδώ μέσα αν δεις, είναι πολλοί που λένε πως φταίνε οι Γερμανοί! Λες και οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι αμέτοχες, δεν υπάρχουνε.
Αυτό που βλέπω σιγά σιγά σαν οργάνωση είναι το πώς να σώσει ο καθείς το τομάρι του )εξωτερικό, αλλαγή νομίσματος καταθέσεων, θυρίδες και ό,τι άλλο σκέφτεται ο καθένας...
Επομένως είναι ατομική πρωτοβουλία υπέρ σωτηρίας εαυτού και ομήγυρης.
τα κλαδικά και συνδεσμικά ξεσπάσματα δεν τα λαμβάνω υπόψη μου. Και στη χρυσή επόχή Τσοβόλα δώστα όλα τέτοια υπήρχανε. Πάντα θέλουνε μεγαλύτερα κουτάλια. Και δεν ενδιαφέρονται αν έχει κουτάλι ο διπλανός τους αυτοί.
ακόμα ο κόσμος θεωρεί πως μαγικά με αλλαγή νομίσματος θα γίνουνε όλα μια χαρά
ακόμα ο κόσμος θεωρεί πως φταίει το κακό ευρώ
πως φταίνε οι ΔΥ
πως φταίνε οι επιχειρηματίες
πως φταίνε ο ιβιομηχανίες
πως φταίνε οι Ελ
πως φταίνε οι Εβραίοι
πως φταίει του γείτονα ο σκύλος που γαύγισε μέσα στη νύχτα και ξύπνησε το μωρό
αλλά ποτέ δεν φταίνε οι ίδιοι που κάθονται και ακούν ακόμα τους μαλάκες να μιλάνε και πάνε και τους χαιρετάνε ακόμα στο δρόμο. Που τους βλέπουνε να πίνουνε καφεδάκι τσίλικο στην Αίγλη και κάνουνε τεμενάδες.
Δεν φταίνε οι ίδιοι που τους θεωρούν πως είναι κατάλληλοι για πρωθυπουργοί επειδήη οικογένειά τους είχε παραγωγή πολιτικών σαν φάμπρικα
Φίλε, ο κόσμος κοιμάται και δεν βλέπω να ξυπνάει σύντομα...
και στο λέω εγώ που πριν ένα χρόνο θεωρούσα πως ο κόσμος είχε ξυπνήσει - έκανα λάθος....και είμαι απογοητευμένος για αυτό.