voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τύπε, πρόθεση να υπάρχει και όλα γίνονται.
Έχει άρθρα το Μεσοπρόθεσμο;
Τύπε, πρόθεση να υπάρχει και όλα γίνονται.
Έχει άρθρα το Μεσοπρόθεσμο;
Γερμανική ΕΟΖ.
Καλά, άμα δείτε κανένα Γερμανό επενδυτή εμένα να μου γράψετε.
Ούτε FKK δεν θα άνοιγαν.
+
πλη8ος αγορων, εκτος ΕΕ, με δυναμικα χαρακτηριστικα κονζιουμινγκ για να ασχολη8ει κανεις με την Ελλαδα πλεον
οσο για την παραγωγη, εντασεως εργασιας στην Ασια /εντασεως κεφαλαιου στη Αν. Ευρωπη +μπακ το US onshore
τα μελη της μετα-Σοβιετιας, πετυχαν μετα αοκνες και πολυετεις, ειναι η αλη8εια, αγωνες οχι μονο την οικονομικη/κοινωνικη ερημοποιηση αλλα και την παγκοσμια πρωτοτυπια της καταρρευσης του κρατισμου/παρεμβατισμου εν μεσω κρισης καπιταλισμου
Η Saturn έφυγε οριστικά από την Ελληνική αγορά, επομένως ο συνολικός αριθμός καταστημάτων μειώθηκε.
Τα καταστήματα Saturn, αν δεν κάνω λάθος, μετονομάστηκαν και αυτά σε Mediamarkt (και το γιορτάσανε με "εγκαίνια" και προσφορές") και η μπράντα Saturn προορίζεται, από ό,τι άκουσα, για ηλεκτρονικό κατάστημα / online πωλήσεις.
ιτ ιζ γκέτινγκ μπέτερ έβρι ντέι....ο Αβραμόπουλος παραιτήθηκε.. στην θέση του η Ελενα Κουντουρά...
σαφής βελτιωση του επιπέδου της Βουλής (τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης)...
ιτ ιζ γκέτινγκ μπέτερ έβρι ντέι....
αναμένω με αδημονία συμμετοχή της μπαλλατσινού και του κωστόπουλου για να ψηφίσω ΔΑΓΚΩΤΑ υπέρ της καλλιέργειας και πνευματικής αναπτυξης αυτού του τόπου.
Εγώ πάλι αδημονώ για την συμμετοχή των FAB 5 στην κυβέρνηση, γιατί χωρίς glamour δεν γίνεται τίποτα.
ε ρε ξεφτιλικια,
μεχρι και ο Αδωνις θα μας κυβερνησει,
υπαρχει κανα πασοκι στο φορουμ να μας πει πως νιωθει?
τυπε δε του δωσανε το προποτζιδικο να βλεπαμε σκουπα χουβερ στα πακια
αφήκανε τον παντοφλή για να μην στεναχωρήσουνε τους μπάχαλους ρε....
αμα έβλεπες το βιογραφικό μου θα έλεγες στο μάνο να με πάρει παρέα στο κόμμα.
απο την άλλη άμα έβλεπε ο μάνος το βιογραφικό μου και του λεγα να σε πετάξει στον κάλαθο θα το έκαμε μονομιάς.
αλλά πολλά είπαμε.
παιχτη δε κανανε καλα που βαλανε το βοριδη κοντα σε οπλα παντως
η μπορει να κανανε και πολυ καλα