Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο βολταίρος απο τότε που μπήκαμε στο ΔΝΤ έχει ξεφύγει.
εχει γίνει χειρότερος απο μένα στη γλώσσα και στα πεσίματα

λατρεια το παρατηρησες? εχει αγριευτει ασχημα ο παιχτης. γινεται ανθρωπος της νυχτας σιγα σιγα  :s&m_2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λατρεια το παρατηρησες? εχει αγριευτει ασχημα ο παιχτης. γινεται ανθρωπος της νυχτας σιγα σιγα  :s&m_2:
τον έχω βάλει πλέον στα κόλπα.....
πάμε σε κωλόμπαρα και με το λαπτοπ μαζί τους κάνει προυπολογιστικές αναλύσεις και προτείνει λύσεις για να μην μπουν σε καθεστώς επιτήρησης.
κα΄θόλη τη διαρκεια που ο παππούς κάνει αναλύσεις και προτείνει λύσεις εγώ στα πριβέ δίνω λύση στα δικά μου προβλήματα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Η Saturn έφυγε οριστικά από την Ελληνική αγορά, επομένως ο συνολικός αριθμός καταστημάτων μειώθηκε.

Για την Aldi είναι περίπου όπως τα λες.

Αλλά: εφόσον η Ελλάδα θα γίνει γερμανικό προτεκτοράτο κλπ, κλπ, κλπ γιατί οι εταιρείες αυτές δεν έμειναν για να το παλέψουν;

Ιδιαίτερα όταν στο σύντομο μέλλον θα υπάρχουν μισθοί Βουλγαρίας όπως λένε οι γνωρίζοντες;

Σε τελική ανάλυση εγώ δεν ξέρω πόσο σημαντικό κίνητρο είναι για μία Γερμανική εταιρεία να έρθει για παράδειγμα στην Μενεμένη επειδή θα υπάρχει ΕΟΖ και θα είναι φθηνό το ενοίκιο του οικοπέδου και θα βρει έτοιμη και την διαμόρφωση του χώρου, δηλαδή θα έχει ισιώσει κάποιος το χωράφι και θα έχει βάλει και 2 στύλους.
γιατι ποιος σου ειπε οτι στις ΕΟΖ θα λειτουργουν εταιρειες λιανικης των Γερμανων?? ποιος θα αγοραζει πλασμα 40 ιντσων και 1000 ευρω οταν ο μεσος μισθος θα παει στα 200 ευρω?  κατι ξερουνε οι Γερμανοι λιανεμποροι και γιαυτο την κανανε με ελαφρα....

Στις ΕΟΖ θα λειτουργησουν τουριστικες ή εταιρειες παραγωγης ενεργειας ή επεξεργασιας πυρηνικων αποβλήτων κ.λ.π. οι οποιες αφενώς θα εχουν την προνομιακοτερη μεταχειρηση στην Ευρωπη και αφέτερου θα πληρωνουν μισθους πεινας και θα παιρνουν και νταβατζηλικι ποσοστο απο τους τζιρους ολων των υπολοιπων που δραστηριοποιουνται στην ιδια περιοχη!

δε σας τα λενε καλα στην Κ.Ε. Σαβρουκο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α ναι λαθος μου νομιζα αμυνας. κριμα  :-
ο μάκης εάν πάει στο άμυνας θα έχουμε σίγουρα πραξικόπημα στο ΛΑΟΣ απ τον Αδωνη.

επίσης ντρέπομαι πραγματικά που το σύστημα δεν προωθεί άτομα που δεν εχουν μετάσχει αμερικανικής παιδείας.
ας πούμε ο άδωνις και πιο διάσημος είναι και πιο μάγκας και πιο κοντά στον κόσμο αλλά για άλλη μια φορά το αμερικανοθρεμμένο σύστημα τον έφαγε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενώ οι μαλακο-λεβιέδες είναι εσαεί παρόντες.
αν εννοείς εμένα έχω δηλώσει ευθαρσώς πως είμαι ο ορισμός του μαλάκα...
αλλά κομματόσκυλο δεν είμαι...

εσένα τι σε πειράζει να σε λέω κάτι που είσαι;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.665
Πόντοι
25.467
πάμε σε κωλόμπαρα και με το λαπτοπ μαζί τους κάνει προυπολογιστικές αναλύσεις και προτείνει λύσεις για να μην μπουν σε καθεστώς επιτήρησης.
κα΄θόλη τη διαρκεια που ο παππούς κάνει αναλύσεις και προτείνει λύσεις εγώ στα πριβέ δίνω λύση στα δικά μου προβλήματα.

Αααα... Και εσέις;  Γιατί και τις προάλλες ο Τραβαμούνιος τον έσερνε σε κάτι καταγώγια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αααα... Και εσέις;  Γιατί και τις προάλλες ο Τραβαμούνιος τον έσερνε σε κάτι καταγώγια.
τραβαμούνιος;

ποιός είναι ο εκλεκτός αυτός κύριος με το λαμπρό τέιστ όπως ο περσόνας;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το παραλήρημα που χαρακτήρισα δεν έλεγε μόνο για τους λούμπεν...

έλεγε τα πάντα όλα και είχε μια κατακλείδα!

την προσμονή ενός μεσσία!!!  :jerking:
εγώ περιμένω μεσσία;;;
χαχαχαχαχαχα
λάθος κάνεις
εγώ δεν πιστεύω στα θαύματα
ειδικά για ένα λαό που δεν ξέρει πού πατάνε τα τέσσερα και πού τα δύο
ακόμα βεβαίως δεν μας είπες την αποψή σου

το να μηδενίζεις είναι εξαιρετικά εύκολο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω βλεπω οτι εχει πεταξει το λαπτοπ και το εχει γυρισει στο γροθια και γοητεια. ειμαι ενα τσακ πριν τον παρακαλεσω να περπατησουμε μαζι την αθηνα  :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μέχρι στιγμής πάντως βλέπω ότι φεύγουν: Media Markt - Saturn.

Και λίγο νωρίτερα είχε φύγει και η Aldi κακήν - κακώς και με σημαντική χασούρα.
τα Lidl όμως αναπτύσσονται και ζητούν προσωπικό ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω βλεπω οτι εχει πεταξει το λαπτοπ και το εχει γυρισει στο γροθια και γοητεια. ειμαι ενα τσακ πριν τον παρακαλεσω να περπατησουμε μαζι την αθηνα  :rockon:
μαλάκες πληρώ όλα τα έξοδα να το δω αυτό λάιβ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο μάκης εάν πάει στο άμυνας θα έχουμε σίγουρα πραξικόπημα στο ΛΑΟΣ απ τον Αδωνη.

επίσης ντρέπομαι πραγματικά που το σύστημα δεν προωθεί άτομα που δεν εχουν μετάσχει αμερικανικής παιδείας.
ας πούμε ο άδωνις και πιο διάσημος είναι και πιο μάγκας και πιο κοντά στον κόσμο αλλά για άλλη μια φορά το αμερικανοθρεμμένο σύστημα τον έφαγε.

εσυ κοροιδευεις αλλα εγω γουσταρω αδωνη (αρκει να βραχνιαζε λιγο με χαλαει η τσιριδα). :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τα Lidl όμως αναπτύσσονται και ζητούν προσωπικό ;)
ε ναι, πως θα τρωνε οι Ελληνες αλλωστε τις γερμανικες σαβουρες....σιγα μην εχουνε λεφτα πλεον για να τρωνε κανονικο φαγητο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom