Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Χειμαρρος πλεον με τον θειο Σιλβιο!  ;) :grin: :grin:

αλητακο  :2funny:

παντως ο 8ειος Σιλβιο, 8α συνεχισει τα μ(π)ουνγκα2 στο Πορτο Τσερβο  :grin:

πς2 Αν αυτη ειναι κυβερνηση τεχνοκρατων, τοτε ο Stephen ειχε λα8ος - ο 8εος παιζει ζαρια...

Συνημμένα

• Weimar-republic_2052284c.jpg
    Weimar-republic_2052284c.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 15

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτη τη χαμουρα τη φωφη γιατι τι βγαζουνε καθε τοσο απο τη σακουλα  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλητακο  :2funny:

παντως ο 8ειος Σιλβιο, 8α συνεχισει τα μ(π)ουνγκα2 στο Πορτο Τσερβο  :grin:

πς2 Αν αυτη ειναι κυβερνηση τεχνοκρατων, τοτε ο Stephen ειχε λα8ος - ο 8εος παιζει ζαρια...
ο αλβέρτος το ειπε αυτό....
μην εκτίθεστε εάν δε τα ξέρετε καλά.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ο βορίδης είναι μια κακιά ρέπλικα αβραμο.

Διαφωνώ. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο Βορίδης, έχει σωστή και αξιοπρεπή παρουσία σαν πολιτικός.
Μιλάμε για το τώρα πάντα, για να προλάβω αυτούς που θα ξεθάψουν φωτογραφίες με αυτοσχέδια τσεκούρια.

Βασικά όλο το συνονθύλευμα του μποντιμπιλντερά έχει 2 πολιτικούς, τον Βορίδη και δύο μισούς (άδωνη και βελόπουλο).
Οι υπόλοιποι (πλευράκι, ροντούλης, αϊβαλιώτης ή πως στον πούτσο λέγεται είναι για τα θηρία). Και ο θιασάρχης βέβαια...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγω βλεπω οτι εχει πεταξει το λαπτοπ και το εχει γυρισει στο γροθια και γοητεια. ειμαι ενα τσακ πριν τον παρακαλεσω να περπατησουμε μαζι την αθηνα  :rockon:

Να σε πάω "Κάβο";

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Διαφωνώ. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο Βορίδης, έχει σωστή και αξιοπρεπή παρουσία σαν πολιτικός.
Μιλάμε για το τώρα πάντα, για να προλάβω αυτούς που θα ξεθάψουν φωτογραφίες με αυτοσχέδια τσεκούρια.

Βασικά όλο το συνονθύλευμα του μποντιμπιλντερά έχει 2 πολιτικούς, τον Βορίδη και δύο μισούς (άδωνη και βελόπουλο).
Οι υπόλοιποι (πλευράκι, ροντούλης, αϊβαλιώτης ή πως στον πούτσο λέγεται είναι για τα θηρία). Και ο θιασάρχης βέβαια...
Ο Άδωνης με τον Βελόπουλο κ ο Βορίδης δηλαδή δεν είναι για τα θηρία ε;;; :2funny: :2funny:

Ρε δες καμιά εκπομπή τους στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ να μιλάνε για ασύμετρες απειλές,ανθελληνισμό κ δεν ξέρω γω τι άλλο κ έλα να μου πεις.

Ο μόνος κάπως σοβαρός στον θίασο είναι πράγματι ο Βορίδης,αλλά κ αυτός για τα θηρία.

Επισκέπτης
Ο μόνος κάπως σοβαρός στον θίασο είναι πράγματι ο Βορίδης,αλλά κ αυτός για τα θηρία.

Ρε παπαζόλη για πες μου.
Πως διάολο είναι το "κάπως σοβαρός" και πως στομπούτσο γίνεται ο κάπως σοβαρός να είναι για τα θηρία??

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
καπσιον: Makis Voridis, 47, the former leader of the Hellenic Front, was named infrastructure minister and will be joined by another three fellow members of the Popular Orthodox Rally (also known as the Laos party) who were given junior ministerial positions in the new cabinet formed under interim prime minister Lucas Papademos to save the country from bankruptcy (απο τ σημερινο Τελεγκραφ)

πς  :2funny:

Συνημμένα

• ioannidis_1698362a.jpg
    ioannidis_1698362a.jpg
    169,4 KB · Εμφανίσεις: 38

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε παπαζόλη για πες μου.
Πως διάολο είναι το "κάπως σοβαρός" και πως στομπούτσο γίνεται ο κάπως σοβαρός να είναι για τα θηρία??
Εεε δεν είναι αυτό το παλαβό του Άδωνη-Γεωργιάδη-Πλεύρη ο Βορίδης,ωστόσο λόγω απόψεων είναι για τα θηρία.

Έχεις δει τους τρεις πρώτους στα κανάλια φαντάζομαι,ε γίνεται αντιληπτή η διαφορά πιστεύω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε παπαζόλη για πες μου.

τους έχουν ποτίσει στη μαλακία.
οποιος είναι ωραιος φοράει ωραία κοστούμια κι έχει τελειώσει το κολλέγιο αθηνών είναι σοβαρός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εεε δεν είναι αυτό το παλαβό του Άδωνη-Γεωργιάδη-Πλεύρη ο Βορίδης,ωστόσο λόγω απόψεων είναι για τα θηρία.

Έχεις δει τους τρεις πρώτους στα κανάλια φαντάζομαι,ε γίνεται αντιληπτή η διαφορά πιστεύω.

σωστο.
αμα φωνάζω και ωρύομαι ότι είσαι ηλίθιος έχει τεράστια διαφορά από όταν στο λεει ο βολταίρος με χαμόγελο και πατ-πατ στην πλάτη.

εσύ κατά τα λοιπά δηλώνεις αριστερός.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σωστο.
αμα φωνάζω και ωρύομαι ότι είσαι ηλίθιος έχει τεράστια διαφορά από όταν στο λεει ο βολταίρος με χαμόγελο και πατ-πατ στην πλάτη.

εσύ κατά τα λοιπά δηλώνεις αριστερός.
Mα γι'αυτό είπα ότι είναι επίσης για τα θηρία,ωστόσο μια σοβαρότητα παραπάνω από τους άλλους τους παλαβούς την έχει ο Βορίδης,όπως κ ο Βολταίρος είναι λιγότερο χούλιγκανς από εσένα.

Επισκέπτης
Mα γι'αυτό είπα ότι είναι επίσης για τα θηρία,ωστόσο μια σοβαρότητα παραπάνω από τους άλλους τους παλαβούς την έχει ο Βορίδης,όπως κ ο Βολταίρος είναι λιγότερο χούλιγκανς από εσένα.

Ρε παπαζόλη, μη μας γαμάς άλλο το μυαλό.
Η σοβαρότητα δε μετριέται. Ή είσαι ή δεν είσαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α.
είναι χούλιγκαν.
β.
εάν σε είχε μπορστά του ο βολταίρος πιθανώς να έτρωγες μπατσες που θα σε αφηναν ανάπηρο.
με χαμόγελο βέβαια.
εγώ θα σου έριχνα γαμωσταυρίδια αλλά θα λυπόμουνα να σου σπάσω το σβέρκο.

και βάσει των παραπάνω εγώ θα ήμουνα ο χούλιγκαν της παρέας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σύμφωνα με τον παπαζόλη είσαι λίγο ή πολύ πούστης.

επίσης σύμφωνα με τον παπαζόλη ο γαπ που είναι ευγενικότατος είναι πιο σοβαρός απο τη Λιάνα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
α.
είναι χούλιγκαν.
β.
εάν σε είχε μπορστά του ο βολταίρος πιθανώς να έτρωγες μπατσες που θα σε αφηναν ανάπηρο.
με χαμόγελο βέβαια.
εγώ θα σου έριχνα γαμωσταυρίδια αλλά θα λυπόμουνα να σου σπάσω το σβέρκο.

και βάσει των παραπάνω εγώ θα ήμουνα ο χούλιγκαν της παρέας.
Ρε τα γραπτά σας διαβάζω κ με αυτά κρίνω,δεν σας ξέρω. :cheesy:

Για να το λες πάντως σε πιστεύω.

Εξαρτάται πως το ορίζεις,αν ορίζεις ότι άπαξ κ είσαι φασισταρίο δεν είσαι σοβαρός οκ συμφωνώ.
Ωστόσο πιστεύω ότι η σοβαρότητα μπορεί να χαρακτηρίζει κ έναν νεονάζουλο,όπως κ ένας νεονάζουλος μπορεί να'ναι επιστήμονας κ όχι μόνο απάτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom