Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ή μπορεί ο ίδιος ο εισαγγελέας να τους επισκεφθεί.
Όπως για παράδειγμα ο καταυλισμός των τσιγγάνων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου και....κλέβει ρεύμα απο το ρανταρ του αεροδρομίου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Τ' αδερφια οι τσιγγανοι, τύπε έχουν καλάσνικωφ !
Δεν είναι λουλούδες...

Αυτοί θα εξοπλισουν το ΕΑΜ Νο 2 !

(...να σε δωκω ένα καλασνικωφ καρντιά μου και πέντε γεμιστηρες, να φτιάξεις τη μοίρα σου, να γλυτώσεις το ριζικό σου ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τ' αδερφια οι τσιγγανοι, τύπε έχουν καλάσνικωφ !
Δεν είναι λουλούδες...

Αυτοί θα εξοπλισουν το ΕΑΜ Νο 2 !

(...να σε δωκω ένα καλασνικωφ καρντιά μου και πέντε γεμιστηρες, να φτιάξεις τη μοίρα σου, να γλυτώσεις το ριζικό σου ;)
μπα δε τα ξερεις καλα αδερφε !! τους τσιγγκανους δεν τους πειραζουν γιατι οι τσιγκανοι θα κοψουν την παραμιθα απο της πιατσες και θα μας φανε ζοντανους τα ζακια !!!! στανταρ αυτο!!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τύπε, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας !
Επειτα δε ζητανε νεφρά και συκώτια !

Αλλά την κωλοτρυπίδα μας κατευθείαν !
εσύ όμως ταυτίζεσαι όμως με όλους αυτούς
πιστεύεις ότι οι αρχαίοι πρόγονοί σου ήταν πούστηδες
άρα είναι φυσιολογικά τα αιτήματά τους για αυτούς που το βλέπουν έτσι
isn't it?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
-Κλεβουν ρευμα????απαπα!!!!!!διαβασα σε ενα εγκυρο σαιτ -διπλα απο το διαφ.μπαννερακι για τις κρεμες που σου μεγαλωνουν τους βυζους-για εναν τυπο που εκλεβε και εβγαλε τριχες στη μουρη,εκανε περιφερεια ,αναγκαστηκε να φοραει μασαζοκαλσον "τζινα βαρωνη",να ακουει τζονας μπροδερς 3!!!ωρες τη μερα και ....πηρε φωτια το βλου ρει τουυυυυ :headbang:...ΜΙΛΑΜΕ γαμηθηκε ο τυπος κυριολεκτικα...
-ΕΧΩ παντως μια απορια ρε πουστη μου...Ορισμενοι εχω την εντυπωση οτι ζειτε μεσα σε γυαλα....ειναι δυνατον να ειστε τοσο μυρωδιες????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σημασία έχουν τα γεγονότα...κάποιοι που κλέβουν ρεύμα είτε θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα είτε στα θυμαράκια...δεν είναι τόσο απλό όπως το παρουσιάζουν κάποιοι ανεγκέφαλοι - γυφτοηλεκτολόγοι ... :uglystupid: :jerking:

στην φύρομ και την αλβανία το κράτος λόγω ανέχειας αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα. η κλοπή ρεύματος απο τους πίνακες ήταν θέσφατο.
τα κράτη αποφάσισαν να το σταματήσουν και έστελναν στις κολώνες μεσαίας υπαλλήλους των αντίστοιχων ΔΕΗ να ξηλώνουν τα σύρματα.
κάποια στιγμή άρχισε το τουφέκισμα. οι εναερίτες ήταν εύκολος στόχος για έναν επαρχιώτη που κυνήγαγε μπεκάτσες.
το ζήτημα είχε γίνει επιδημία και οι εκεί ΓΕΝΟΠΑΤΖΗΔΕΣ αρνούντοι να πηγαίνουν για βλάβες και γενικά σε κολώνες με αποτέλεσμα τα μπλακ αουτ να είναι συνηθες φαινόμενο......
εσύ συνέχισε να ποστάρεις τα λινκς απο ζούγκλα.
όταν θα μείνεις καμμιά βδομάδα χωρίς ρεύμα θα τρέχεις στην τρέμη να διαμαρτυρηθείς.
και ο γενοπατζής στη ΔΕΗ θα σου απαντά.....
παρε τα εργαλεία μου πάρε και το αυτοκίνητο κα τράβα να φτιάξεις μόνος τη βλάβη.....
ετοιμαστείτε πουστάκια αμερικανάκια.
έρχεται πούτσα ανατολικού μπλοκ που ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙΤΕ.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
στην φύρομ και την αλβανία [size=25pt]το κράτος[/size] λόγω ανέχειας αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα. η κλοπή ρεύματος απο τους πίνακες ήταν θέσφατο.

1. εκεί δεν υπάρχει κράτος αλλά οι βοεβόδες της περιοχής
2. η πούτσα έρχεται όλο και πιο κοντά σε κάτι τρυφερά πόδια..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
στην φύρομ και την αλβανία το κράτος λόγω ανέχειας αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα. η κλοπή ρεύματος απο τους πίνακες ήταν θέσφατο.
τα κράτη αποφάσισαν να το σταματήσουν και έστελναν στις κολώνες μεσαίας υπαλλήλους των αντίστοιχων ΔΕΗ να ξηλώνουν τα σύρματα.
κάποια στιγμή άρχισε το τουφέκισμα. οι εναερίτες ήταν εύκολος στόχος για έναν επαρχιώτη που κυνήγαγε μπεκάτσες.
το ζήτημα είχε γίνει επιδημία και οι εκεί ΓΕΝΟΠΑΤΖΗΔΕΣ αρνούντοι να πηγαίνουν για βλάβες και γενικά σε κολώνες με αποτέλεσμα τα μπλακ αουτ να είναι συνηθες φαινόμενο......
εσύ συνέχισε να ποστάρεις τα λινκς απο ζούγκλα.
όταν θα μείνεις καμμιά βδομάδα χωρίς ρεύμα θα τρέχεις στην τρέμη να διαμαρτυρηθείς.
και ο γενοπατζής στη ΔΕΗ θα σου απαντά.....
παρε τα εργαλεία μου πάρε και το αυτοκίνητο κα τράβα να φτιάξεις μόνος τη βλάβη.....

Μαλακία όμως είναι και αυτό. Βαλκανική αντίδραση. Κάνω την μόντα μόνος μου, να μην με πιάσουν τα μέτρα, και αφήνω τον διπλανό μου να κουρεύεται. Αντί να πιάσουμε όλοι τα χαράτσια και να τα βάλουμε στον κώλο του μπένυ τουρκόγλου κυττάζουμε πως θα γλιτώσουμε ατομικά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:ειναι η καλυτερη εφευρεση του ανθρωπινου γενους μετα τον τροχο και τη φωτια λεμε!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
Μαλακία όμως είναι και αυτό. Βαλκανική αντίδραση. Κάνω την μόντα μόνος μου, να μην με πιάσουν τα μέτρα, και αφήνω τον διπλανό μου να κουρεύεται. Αντί να πιάσουμε όλοι τα χαράτσια και να τα βάλουμε στον κώλο του μπένυ τουρκόγλου κυττάζουμε πως θα γλιτώσουμε ατομικά.
οντως εως τωρα ηταν καθαρα ατομικη "περιπτωση βλαβης",ΤΩΡΑ που θα γινει μαζικη ομως,θελει δε θελει θα τα βαλει στην κωλαντζα του τα χαρατσια!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γουέλκαμ του βαλκανιζατέρ.
ασε τον στέκα να κλαψομουνιάζει στη ράικου.
σε λίγο όσοι είναι εισαγγελείς, μπάτσοι και λοιπά καλούδια του διαλυμένου συστήματος θα κρύβονται σε λαγούμια.

α και ξέχασα....
οι αλβανοί εδώ και δεκαετίες κλέβαν αυτοκίνητα πολυτελείας και τα διοχέτευαν μέσω δυρραχίου σε ιταλία ή τα καναν ανταλλακτικά ή εβγαζαν μούφα πινακίδες αλβανικές.

τώρα πλέον ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τρέχουν στη Γερμανία.....
όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
Λυπησου τους ρε συ :2funny: :2funny:οχι αλλο καρβουνο...με αυτα που τους λες,μπορει να κανουν τιποτα απονενοημενο,μπορει να κατεβουν σε καμια διαδηλωση,να κανουν -ω!δεν τολμω ουτε να το σκεφτω,αλλα θα το πω-ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας;

Ακόμα και αν δεν σε πιάνει το χαράτσι ή το πασάρεις στον ιδιοκτήτη, η ρύθμιση είναι παράβαση του Συντάγματος.
του ποιού; αααααααααααχαχαχααχχααχχαχαχααχαχαχαχα

Επισκέπτης
Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας;

Μόνο που ο καθένας (γενικά μιλάω) θυμάται την εξέγερση μόνο όταν αρχίζει να τσούζει ο δικός του κώλος.
Και όχι μόνο αυτό, έχει και την απαίτηση από τον άλλον να "εξεγερθεί" μαζί του.
Όταν κάποιοι φώναζαν και κατέβαιναν στο δρόμο άκουγαν τα χίλια δύο από τους όψιμους αγανακτισμένους.
Δε γίνεται δουλειά όμως έτσι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μόνο που ο καθένας (γενικά μιλάω) θυμάται την εξέγερση μόνο όταν αρχίζει να τσούζει ο δικός του κώλος.
Και όχι μόνο αυτό, έχει και την απαίτηση από τον άλλον να "εξεγερθεί" μαζί του.
Όταν κάποιοι φώναζαν και κατέβαιναν στο δρόμο άκουγαν τα χίλια δύο από τους όψιμους αγανακτισμένους.
Δε γίνεται δουλειά όμως έτσι..
ούτε και θα γίνει ποτέ.

τα αλητάκια του πολυτεχνείου το 74 που παιζαν τη ζωή τους κρώνα γράμματα ήταν αλήτες ανάρχες μπάσταρδα και κωλοπαίδια.

τώρα εγώ απολαμβάνω τα κερδισμένα και περιμένω το λάκη να κάνει επανάσταση......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λυπησου τους ρε συ :2funny: :2funny:οχι αλλο καρβουνο...με αυτα που τους λες,μπορει να κανουν τιποτα απονενοημενο,μπορει να κατεβουν σε καμια διαδηλωση,να κανουν -ω!δεν τολμω ουτε να το σκεφτω,αλλα θα το πω-ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η Ρ Ω Ε ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom