skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Προσέχτε πολύ κύριε.
Με τις φράσεις αυτές συμφωνείτε απολύτως με φασίστες όπως ... εγώ.
Εκτίθεστε!
Άει πηδήξου ρε Τσεκλένη, που φτιάχνεις και μόδα...
Προσέχτε πολύ κύριε.
Με τις φράσεις αυτές συμφωνείτε απολύτως με φασίστες όπως ... εγώ.
Εκτίθεστε!
καλημερα φιλαρακι...εικονισμα προσκυνησαμε σημερα????
Καλημέρα φίλε.
Τον έχω τυπώσει και σε μπλουζάκι το Λαυρέντη.
Αυτόν όμως:
![]()
Τον έχω κάνει εικόνισμα με καντηλάκι.
Γουστάρεις υπογραφή??
Άραγε είναι τυχαίο που σε άλλο θρεντ πρότεινες την τοκογλυφία....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΕΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟσ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΚΩΤΙ Η ΝΕΦΡΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ???
ούτε η σοβιετική ένωση είχε τέτοιες απαιτήσεις απο την γερμανία....
Ουστ σίχαμαφίλε τρια χιλιάρικα στήν γκαβάτσα δέν είναι καθόλου λίγα λεφτα...
άσε τίς μαλακίες καί ειρωνείες πού γράφουν εδώ μέσα ....οί περισσότεροι σκέφτοντε τό 20ρι γιά πήδημα στη φυλής καί διαβάζουν μέ τίς ώρες κριτικές....
σέ λίγο καιρό θά παρακαλάνε για 3 χιλιάρικα γιά νά κάνουν τίς δουλειες που θά σου προτείνω.
πολλά μπορείς νά κάνεις.πχ
1,πλανόδιος πωλητής μικροανικειμένων καί είδών δώρων (ελπίζω νά σέ προτιμήσουν από κάτι αράπιδες καί κινέζους).θάχεις 'ενα πάγκο καί θά γυρνάς τά σαββατοκύριακα καφετέριεσ κλπ...
2.πωλητής λαχείων και κουλουριών στό δρόμο
3.ενεχειροδανειστής.
δηλαδή θά τά δανείσεις για ένα μήνα καί θά πάρεις γιά ενέχειρο ένα αντικείμενο διπλάσιας αξίας καί θά σού επιιστρέψουν τά χρήματα με τριάντα τα εκατο κέρδος αλλίως χάνουν τό αντικείμενο....
είναι παράνομο χωρίς άδεια αλλά ξέρεις κανέναν πού είναι νόμιμος σέ αυτή τήν χώρα??
άλλωστε εάν πάς καλά πού θά πάς σίγουρα... βγάζεις άδεια
άν ακολουθήσεις τίς συμβουλές μου καί τό ρητό ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ θά βγάλεις σίγουρα μεροκάματο πολύ καλύτερο από ότι νομίζεις
αρκεί νά βγείς από τό καλούπι.. δουλειες τού ποδαριού,παιδί οικογένειας πού πουλάει μικροαντικείμενα κλπ..
καί άς τούς άλλους νά δουλεύουν για 25 ευρώ μεροκάματο καί νά ειρωνεύοντε...
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ 3000 ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ
βλεμμα γαματα..."που θα μου παει...θα σε πεισω να σε γαμησω"Καλημέρα φίλε.
Τον έχω τυπώσει και σε μπλουζάκι το Λαυρέντη.
Αυτόν όμως:
![]()
Τον έχω κάνει εικόνισμα με καντηλάκι.
Γουστάρεις υπογραφή??
λοιπόν.
σήμερα άκουσα ότι η τρόικα κυκλοφοράει εδώ και μήνες στο κέντρο της αθήνας με θωρακισμένο τζιπ πετρελαιοκίνησης.
το ανακάλυψε το ΛΑΟΣ και πέρασαν χθες τροπολογία ότι μπορεί να αίρεται η απαγόρευση για τα πετρελαιοκίνητα με υπουργική απόφαση.
μαλάκες τρέχτε ν αγοράσουμε πετρέλαιο. όσο η τρόικα σουλατσάρει δε μας ακουμπάει κανείς.![]()
![]()
νατσόπουστα γαμιόλη ξέρω ότι εχεις άκρες και δε με βοηθάς να πάρω πετρελαμεγκε.![]()
σκα,τι να κλασετε ρε...ενα παλλικαρο ειχατε και τον διαγραψατε,αμαλαχει κατεβαζουμε και τους διακοπτες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποστ α λα Λάκης:
Τα τζάμια των θωρακισμένων μορούν να θρυμματιστούν από σφαίρα διαμετρήματος 7,62.
Από πολεμικό τυφέκιο δηλαδή, G3 ή ΑΚ47.
Προσοχή, μόνο από τυφέκιο 7,62 και όχι από πιστόλι αντίστοιχου διαμετρήματος (Tokarev).
Όπου τους βρείτε βαράτε με Kalasnikov.
νατσόπουστα γαμιόλη ξέρω ότι εχεις άκρες και δε με βοηθάς να πάρω πετρελαμεγκε.![]()
είναι και αεκτζής όπως ο σκοτεινός;O σκοτεινόπουλος είναι προδότης, γιατί δεν αφήνει να τυπωθούν οι λογαριασμοί και να γαμηθούν οι νοικοκυραίοι.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΑΔΙΣΤΑ!!!!
Πινακίδες ΑΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑ στο αμαγκέ το ντίζελο και πάρτε τ'αρχίδια μας για τέλη και για εισφορές..
Κι άσε τον τράνυ να πλερώνει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε ας τυπωθουν...οι διακοπτες να κατεβουνO σκοτεινόπουλος είναι προδότης, γιατί δεν αφήνει να τυπωθούν οι λογαριασμοί και να γαμηθούν οι νοικοκυραίοι.
Πρωτα να τυπωθουν οι λογαριασμοι ομως.ρε ας τυπωθουν...οι διακοπτες να κατεβουν
Και αγγουράκια και τοματούλες και μαρουλάκι.αμα με σταματήσουν για έλεγχο και αναρηθούν εάν είμαι αγροτικό παρακαλώ να μου έχεις διαθέσιμο ένα τελάρο πορτοκάλια και 4 κιλά λίπασμα.
ετσιιι...αλλα ο φωτο το καθηκον του το κανε,τους μαζεψε σε μια μερα,οταν παρουν την εξοφληση νοεμβριου να τους δωΠρωτα να τυπωθουν οι λογαριασμοι ομως.
Επειγει...
Πρωτα να τυπωθουν οι λογαριασμοι ομως.
Επειγει...
βαλτου και ενα κουνελι και ενα αρουρι,να το παιξει κτηνοτροφος...αχαχαχαΚαι αγγουράκια και τοματούλες και μαρουλάκι.
Θα τον έχει πάει η πείνα κόσα το μπατσάκο που δε θα βγάλει άχνα..
βαλτου και ενα κουνελι και ενα αρουρι,να το παιξει κτηνοτροφος...αχαχαχα
λες να του φαει το αρουρι ο μπατσος???![]()