Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μόνο που ο καθένας (γενικά μιλάω) θυμάται την εξέγερση μόνο όταν αρχίζει να τσούζει ο δικός του κώλος.
Και όχι μόνο αυτό, έχει και την απαίτηση από τον άλλον να "εξεγερθεί" μαζί του.
Όταν κάποιοι φώναζαν και κατέβαιναν στο δρόμο άκουγαν τα χίλια δύο από τους όψιμους αγανακτισμένους.
Δε γίνεται δουλειά όμως έτσι..

Έτερον εκάτερον τύπε. Συμπολίτες σου είναι αυτοί, και μάλιστα αντιμέτωποι με μέτρο που πραγματικά αγγίζει τους πάντες.
Και τους νοικοκυραίους αλλά και τα κατώτερα στρώματα.

Και επειδή εσύ έχεις ζήσει στο πετσί σου αυτή την αδιαφορία των άλλων, θα έπρεπε να είσαι πιο ευαισθητοποιημένος.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι εσύ θα την γλιτώσεις, λίγο ή περισσότερο...
Απλά η πείρα έχει δείξει ότι όταν γαμιέται ο Δίας, θα ματώσει και η δική σου σούφρα.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τ' αδερφια οι τσιγγανοι, τύπε έχουν καλάσνικωφ !
Δεν είναι λουλούδες...

Αυτοί θα εξοπλισουν το ΕΑΜ Νο 2 !

(...να σε δωκω ένα καλασνικωφ καρντιά μου και πέντε γεμιστηρες, να φτιάξεις τη μοίρα σου, να γλυτώσεις το ριζικό σου ;)
Οχι ρε συ, δεν παίζει τέτοιο σκηνικό ( :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:).
Πρωί πρωί κόβουν τα καλώδια, το μεσημεράκι ο καταυλισμός έχει πάλι ρεύμα.
Και έχει πάει κι ο εισαγγελέας και είναι δίπλα οι μπάτσοι και όλα καλά τέλος πάντων.
Για Ηράκλειο Κρήτης γράφω εεεε :grin: :grin: :grin: :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
Έτερον εκάτερον τύπε. Συμπολίτες σου είναι αυτοί, και μάλιστα αντιμέτωποι με μέτρο που πραγματικά αγγίζει τους πάντες.
Και τους νοικοκυραίους αλλά και τα κατώτερα στρώματα.

Και επειδή εσύ έχεις ζήσει στο πετσί σου αυτή την αδιαφορία των άλλων, θα έπρεπε να είσαι πιο ευαισθητοποιημένος.
Απλά η πείρα έχει δείξει ότι όταν γαμιέται ο Δίας, θα ματώσει και η δική σου σούφρα.
μαλλον κανεις η οντως δεν καταλαβαινεις????ΕΔΩ και χρονια οσοι τρεχαμε σε πορειες δεν το καναμε αναγκαστικα η γιατι ειχε ματωσει μονο η δικη μας σουφρα η γιατι ειμασταν απλα καυλιαρηδες...επι προσωπικου το εκανα για να αισθανομαι σωστος ,πρωτα απεναντι στον εαυτο μου ,δευτερον γιατι εβλεπα(δεν νομιζω οτι εχω μαντικες ιδιοτητες την πουτσα να ρχεται)και τριτον γιατι δεν χωνευει το μυαλο μου με τιποτα την εκμεταλευση του ανθρωπου απο ανθρωπο...ΝΑ σου πω αποτελεσμα....ΜΟΥ ΧΑΝΕ ζαλισει ολοι οι φιλοι τα παπαρια ,γιατι και τι αναγκη εχεις και γραφτους στα αρχιδια σου και παντα ετσι ειναι και δε θα αλλαξεις τον κοσμο,Ε!!!Ας φανε τωρα την πουτσα-μαζι και γω-ΜΠΑΣ και συνελθουν εστω την υστατη ωρα ,απο την καταναλωμαστουρα που ΜΑΣ εχουν επιβαλλει....γιατι οσο αναπνεουν μπορουν ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν καταλάβετε ότι όποιος φωνάζει δεν έχει απαραίτητα δίκιο και ότι για να φωνάξω για κάποια πραγματική αδικία δεν πρέπει πρώτα να συμπαρασταθώ σε συνταξιούχους ετών 40, γενοπατζήδες που μου έκλειναν το διακόπτη  επειδή τους έκαναν αύξηση 10% και όχι 12%, ποεοταζτήδες που μας πεθαιναν στην μπόχα επειδή οι δήμοι δεν έπαιρναν και άλλους συμβασιούχους να κάνουν τη δουλειά τους, συνδικάλες που εκλειναν το κέντρο 200 μέρες το χρόνο για αιτήματα που κανείς δεν καταλάβαινε ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ίσως και κάτι να αλλάξει.
Συνεχίστε να ονειρεύεστε πολυτεχνεία, γουδηα, κλαπατσίμπαλα και πηγάδες, ντου σε θερινά ανάκτορα και φοίνικες, ο καθένας με τη μυθολογία του...

Επισκέπτης

Ξέρεις αρχηγέ μου ποια ήταν η μεγαλύτερη μαλακία που έκανα στη ζωή μου?
Το ότι δεν υπήρξα ποτέ παρτάκιας. Μόνο αυτό δε μπορείς να μου χρεώσεις.
Όσο για τους συμπολίτες μου, άστο. Δεν παίζει να ευαισθητοποιηθώ  για κάποια τομάρια..

Η κοινωνική συνοχή μας τελείωσε..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
μαλλον κανεις η οντως δεν καταλαβαινεις????ΕΔΩ και χρονια οσοι τρεχαμε σε πορειες δεν το καναμε αναγκαστικα η γιατι ειχε ματωσει μονο η δικη μας σουφρα η γιατι ειμασταν απλα καυλιαρηδες...επι προσωπικου το εκανα για να αισθανομαι σωστος ,πρωτα απεναντι στον εαυτο μου ,δευτερον γιατι εβλεπα(δεν νομιζω οτι εχω μαντικες ιδιοτητες την πουτσα να ρχεται)και τριτον γιατι δεν χωνευει το μυαλο μου με τιποτα την εκμεταλευση του ανθρωπου απο ανθρωπο...ΝΑ σου πω αποτελεσμα....ΜΟΥ ΧΑΝΕ ζαλισει ολοι οι φιλοι τα παπαρια ,γιατι και τι αναγκη εχεις και γραφτους στα αρχιδια σου και παντα ετσι ειναι και δε θα αλλαξεις τον κοσμο,Ε!!!Ας φανε τωρα την πουτσα-μαζι και γω-ΜΠΑΣ και συνελθουν εστω την υστατη ωρα ,απο την καταναλωμαστουρα που ΜΑΣ εχουν επιβαλλει....γιατι οσο αναπνεουν μπορουν ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ!

Μπορεί όντως να μην καταλαβαίνω και να καταλαβαίνεις εσύ. Η αντίληψη μου είναι ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 2 χρόνια απέχει πάρα πολύ από τα προηγούμενα χρόνια, και αυτό είναι αρκετό για να κατεβάσει το σύνολο του κόσμου στον δρόμο. Βλέπεις καμιά φορά ο χρόνος μπορεί να μετατρέψει ακόμα τα υπερβολικά σε προφανή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, με το να το παίζεις Κασσάνδρα του στυλ "σας τα έλεγα εγώ μαλάκες" δεν κερδίζεις τίποτα. Τσεκουριά θα φας και εσύ.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εσύ όμως ταυτίζεσαι όμως με όλους αυτούς
πιστεύεις ότι οι αρχαίοι πρόγονοί σου ήταν πούστηδες
άρα είναι φυσιολογικά τα αιτήματά τους για αυτούς που το βλέπουν έτσι
isn't it?

No it is not, my friend !

Παρά το φανταστικό αβατάρ σου, λες ανοησίες....

Διάβασε καλύτερα τι είπα για την ομοφυλοφιλία στην αρχαια Ελλάδα και στις κλειστες στρατιωτικές κοινωνίες (φυλακές, στρατοπεδα, γενιτσαροι, σαμουράι κτλ)

καθώς και για το τι επιδραση έπαιξε ο Χριστιανισμός στη σεξουαλικη μας διαπαιδαγωγηση.

Οι αρχαιοι ημων πρόγονοι, μπορεί να τιμούσαν τον ....γκωλικό έρωτα, αλλά δεν ήταν πούστηδες με τη σημερινή έννοια που δίνεις εσύ στον όρο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όσο για τους συμπολίτες μου, άστο. Δεν παίζει να ευαισθητοποιηθώ  για κάποια τομάρια..

Δεν έχω σκοπό την ψυχανάλυση των άλλων, απλά να σου σημειώσω ότι και η ανάγκη να δείχνεις ότι είσαι σωστός πάντα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, παρτακισμός μπορεί να θεωρηθεί.

Συνεχίστε να ονειρεύεστε ... γουδηα...

Εγώ μάην καμαράντ που ονειρεύομαι ένα νέο Γουδή από τι πάσχω;

Επισκέπτης

Έτσι..

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μπα δε τα ξερεις καλα αδερφε !! τους τσιγγκανους δεν τους πειραζουν γιατι οι τσιγκανοι θα κοψουν την παραμιθα απο της πιατσες και θα μας φανε ζοντανους τα ζακια !!!! στανταρ αυτο!!!!

μπα φίλε μου...άλλοι διακινούν την πρέζα και προστατευουν το δικτυο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ μάην καμαράντ που ονειρεύομαι ένα νέο Γουδή από τι πάσχω;

Δεν έχω σκοπό την ψυχανάλυση των άλλων,

Ομολογώ βέβαια ότι απ' όλα τα παραδείγνατα που έδωσα, το γουδή είναι το μόνο που είχε θετικά αποτελέσματα...
Ωστόσο, οι πολιτικές τύπου i was dreaming of the past and my heart was beating fast και η προσπάθεια ερμηνείας των πάντων με συνταγές άλλων εποχών, δεν έχει νόημα και δεν δίνει λύσεις.
Όταν κάποια στιγμή ξεκολλήσουμε από ένα ωραιοπημένο στην καλύτερη και κατασκευασμένο στη χειρότερη (ναι, για να αριστερά πάει αυτό) παρελθόν και σκεφτούμε με όρους 2011 και όχι 1917 ή 1967 ίσωως να προχωρήσουμε σαν λαός.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
-Κλεβουν ρευμα????απαπα!!!!!!διαβασα σε ενα εγκυρο σαιτ -διπλα απο το διαφ.μπαννερακι για τις κρεμες που σου μεγαλωνουν τους βυζους-για εναν τυπο που εκλεβε και εβγαλε τριχες στη μουρη,εκανε περιφερεια ,αναγκαστηκε να φοραει μασαζοκαλσον "τζινα βαρωνη",να ακουει τζονας μπροδερς 3!!!ωρες τη μερα και ....πηρε φωτια το βλου ρει τουυυυυ :headbang:...ΜΙΛΑΜΕ γαμηθηκε ο τυπος κυριολεκτικα...
-ΕΧΩ παντως μια απορια ρε πουστη μου...Ορισμενοι εχω την εντυπωση οτι ζειτε μεσα σε γυαλα....ειναι δυνατον να ειστε τοσο μυρωδιες????

Τύπε μου, ο καθενας κλέβει ο,τι μπορεί !

Εσύ τους κλέβεις κάτι κιλοβατωρες, ο Μπένι το εισόδημα σου κι ο ΓΑΠ τη χωρα σου.
Ο αντωνάκης - τη λογική σου, ο Καρατζαφερης - τα νευρα σου, ο Συριζα - τις ελπίδες σου, το ΚΚΕ - τα όνειρά σου....

Κι ολοι ζουν καλά, όσο εσύ βαλτώνεις στη λάσπη.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Δεν μπορω να συμφωνησω περρισοτερο!!!!!!!!

Κοιτα μαλακα να με κανεις να σ'ερωτευτω!!!!!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
στην φύρομ και την αλβανία το κράτος λόγω ανέχειας αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα. η κλοπή ρεύματος απο τους πίνακες ήταν θέσφατο.
τα κράτη αποφάσισαν να το σταματήσουν και έστελναν στις κολώνες μεσαίας υπαλλήλους των αντίστοιχων ΔΕΗ να ξηλώνουν τα σύρματα.
κάποια στιγμή άρχισε το τουφέκισμα. οι εναερίτες ήταν εύκολος στόχος για έναν επαρχιώτη που κυνήγαγε μπεκάτσες.
το ζήτημα είχε γίνει επιδημία και οι εκεί ΓΕΝΟΠΑΤΖΗΔΕΣ αρνούντοι να πηγαίνουν για βλάβες και γενικά σε κολώνες με αποτέλεσμα τα μπλακ αουτ να είναι συνηθες φαινόμενο......
εσύ συνέχισε να ποστάρεις τα λινκς απο ζούγκλα.
όταν θα μείνεις καμμιά βδομάδα χωρίς ρεύμα θα τρέχεις στην τρέμη να διαμαρτυρηθείς.
και ο γενοπατζής στη ΔΕΗ θα σου απαντά.....
παρε τα εργαλεία μου πάρε και το αυτοκίνητο κα τράβα να φτιάξεις μόνος τη βλάβη.....
ετοιμαστείτε πουστάκια αμερικανάκια.
έρχεται πούτσα ανατολικού μπλοκ που ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙΤΕ.

Τύπε, αν υποψιαστώ ότι τραβήξαμε Εμφύλιο,
                                                                         εξορίες,
                                                                                      μεταναστευση,
                                                                                                              χούντα,
                                                                                                                             μεταπολίτευση
κι εθνικούς διχασμούς ,

για να μη γινουμε Αλβανία το '44, αλλά το 2011 και με της ευλογίες της Δύσης

θα σαλτάρω !

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μαλακία όμως είναι και αυτό. Βαλκανική αντίδραση. Κάνω την μόντα μόνος μου, να μην με πιάσουν τα μέτρα, και αφήνω τον διπλανό μου να κουρεύεται. Αντί να πιάσουμε όλοι τα χαράτσια και να τα βάλουμε στον κώλο του μπένυ τουρκόγλου κυττάζουμε πως θα γλιτώσουμε ατομικά.

...τωρα μιλάς σωστα !

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Ομολογώ βέβαια ότι απ' όλα τα παραδείγνατα που έδωσα, το γουδή είναι το μόνο που είχε θετικά αποτελέσματα...
Ωστόσο, οι πολιτικές τύπου i was dreaming of the past and my heart was beating fast και η προσπάθεια ερμηνείας των πάντων με συνταγές άλλων εποχών, δεν έχει νόημα και δεν δίνει λύσεις.
Όταν κάποια στιγμή ξεκολλήσουμε από ένα ωραιοπημένο στην καλύτερη και κατασκευασμένο στη χειρότερη (ναι, για να αριστερά πάει αυτό) παρελθόν και σκεφτούμε με όρους 2011 και όχι 1917 ή 1967 ίσωως να προχωρήσουμε σαν λαός.

Σωστό, αλλά δεν έχεις πολιτική ηγεσία να κάνει κάτι τέτοιο. Οι νόμοι εδώ και χρόνια δεν εφαρμόζονται.
Για παράδειγμα, δείτε το θέμα της απεργίας στους ΟΤΑ. Ποιος πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατάργηση των τομέων καθαριότητας των δήμων Αττικής και Θεσσαλονίκης?  

Τα Προεδρικά Διατάγματα για την κατάργηση των τομέων καθαριότητας των δήμων Αττικής και Θεσσαλονίκης έχει έτοιμα η κυβέρνηση και αναμένεται να τα ενεργοποιήσει άμεσα αν δεν ανασταλούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Αυτό έκανε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Π.Κουκουλόπουλος σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, για το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών, το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή.

Τυχόν ενεργοποίηση των Προεδρικών Διαταγμάτων, τα οποία προβλέπουν την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των οργανικών θέσεων, σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα απολυθούν, ή στην καλύτερη περίπτωση θα μπουν σε εφεδρεία.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επισφραγίσει και την ανοιχτή σύγκρουση στην οποία οδηγείται η κυβέρνηση με τους εργαζόμενους των ΟΤΑ ύστερα, μάλιστα, από το νέο ναυάγιο που σημειώθηκε κατά τη συνάντηση των απεργών με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ρήξη που έχει επέλθει δημιουργεί πλέον εκρηκτικές συνθήκες. Ήδη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονται στη χωματερή της Φυλής έκλεισαν την είσοδο και άπλωσαν την ελληνική σημαία.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Όταν καταλάβετε ότι όποιος φωνάζει δεν έχει απαραίτητα δίκιο και ότι για να φωνάξω για κάποια πραγματική αδικία δεν πρέπει πρώτα να συμπαρασταθώ σε συνταξιούχους ετών 40, γενοπατζήδες που μου έκλειναν το διακόπτη  επειδή τους έκαναν αύξηση 10% και όχι 12%, ποεοταζτήδες που μας πεθαιναν στην μπόχα επειδή οι δήμοι δεν έπαιρναν και άλλους συμβασιούχους να κάνουν τη δουλειά τους, συνδικάλες που εκλειναν το κέντρο 200 μέρες το χρόνο για αιτήματα που κανείς δεν καταλάβαινε ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ίσως και κάτι να αλλάξει.
Συνεχίστε να ονειρεύεστε πολυτεχνεία, γουδηα, κλαπατσίμπαλα και πηγάδες, ντου σε θερινά ανάκτορα και φοίνικες, ο καθένας με τη μυθολογία του...

Τύπε μου, οι κινητοποιήσεις δε γίνονται γι αυτα τα προνόμια, ούτε για το πασαλικι του καθε συνδικαλιστή ! Αυτά θα τα καταργήσει το κομισαριάτο εργασίας, μόλις αναλάβουμε....

Για την Ελλάδα, ρε γμτο ! 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όσο για τους συμπολίτες μου, άστο. Δεν παίζει να ευαισθητοποιηθώ  για κάποια τομάρια..

ε και γω τώρα που με παρακαλάνε να μην είμαι τους γράφω στ αρχίδια μου.
έχω εκλιπαρήσει ανθρώπους για αντίδραση στον εργασιακό μου χώρο, έχω αλλάξει δουλειά γιατί είχα στοχοποιηθεί και άλλα όμορφα.

τώρα ΜΑΛΑΚΕΣ τρεχάτε ποδαρακια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom