gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ναι ρε ο πούστης και είναι και ζμπαουγκτζής..
τισταδιαλα??????
το κουνελοτομαρο εχουμε φαει και μας τραβανε ολα τα ζμπαοκια,σερνικα και θηλυκα???
Ναι ρε ο πούστης και είναι και ζμπαουγκτζής..
i idia γαμιμενη κατασταση και τοτε!! ετσι για να μαθενουν οι νεοτεροι τι εγινε τοτε!!! και το αλλο γουδι με της εκτελεσεις!!!! πανκαλος και τοτε!!!! τα ιδια και τα ιδια
θα σαλτάρω !
και ο τράνυ ζμπάουγκ είναι.τισταδιαλα??????
το κουνελοτομαρο εχουμε φαει και μας τραβανε ολα τα ζμπαοκια,σερνικα και θηλυκα???
σταχιδιαμου.
όταν έιχα σαλτάρει για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε ενώ το έβλεπα με λέγαν γραφικό μαλάκα κωλοτούμπα ψυχάκια ψυχοπαθή και όλα αυτά τα όμορφα.
όταν μάλιστα έφυγα απ την ελλάδα με κορόιδευαν ψιλό γαζί.
τι μαλάκας είσαι, είσαι τρελός καλά που πας;
τώρα τάκη περαστικά
συμπάσχω με το πρόβλημά σου.
να μαζευτούμε να το συζητήσουμε να ψυχαναλυθούμε και να το λύσετε μονάχοι σας.
κι ο παλερμος...τη πουτανα μουκαι ο τράνυ ζμπάουγκ είναι.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχχα
σταρχιδια μου δις.Τύπε, μη γινεσαι παρτάκιας !
Θα σαλτάρω ! (...θα σαλταρω, τη φρατζόλα θα σου πάρω... Αν με εννοείς, δε θα το κανω και πενηνταρακια ;)
κι ο παλερμος...τη πουτανα μου![]()
Περσονα, μηπως ξερεις τι ωρα θα μπει η Αντιγονη, γιατι εχω καιρο να της κανω ματακια?σταρχιδια μου δις.
δεν εχω αιφον
δεν εχω αιποντ
δεν εχω μομπαιλ ιντερνετ
δεν εχω κάμερα στο κινητο
δεν εχω διευθυντική θέση
δεν ειμαι στο δημόσιο
δεν φορολογούμαι στην ελλάδα
κοινώς θα με κλασεις ταρτσίθκια.
ο παλέρμος είναι και σαμαρωτόςκι ο παλερμος...τη πουτανα μου![]()
εγω αδερφε ανεβασα για τα νεα παιδια τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑς ΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΡΙΣΗ και τα αποτελεσματα ΜΕΤΑ δεν εκανα πολιτικη αναληση τουσ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !! ΑΠΛΑ ΟΠΟς ΦΕΝΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΕΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΗ!!! και τα καθαρα ιστορικα στηχεια λενε οτι μετα τιν επανασταση του 21 τα γεγονοτα στο γουδι ειταν η αρχη οπου η ελλαδα με βασιλια και βενιζελο διπλασιασε την επικρατια και εφτασε ο ελληνικος στρατος στο αφιον καραχισαρ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕς ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙς!!! μετα αρχισε οπος απο αρχαιοτατον χρονον η εθνικη διχονεια και φτασαμε στης εκτελεσεις στο γουδι !!!Μια άλλη αναγνωση της ιστοριας του Γουδιού το 1909 ομως λέει, ότι ενω ο λαος ηταν στο δρόμο και φωναζε να φυγει ο Βασιλιάς, ο Βενιζελος ήρθε και σαν άλλος παπατζης φλόμωσε τον κοσμακη, έσωσε τη βασιλεία και εκτονωσε τη λαικη δυσαρεσκεια στο θεσμό. Μετα αρχισε τα δικά του παιχνίδια...
μισό να κατέβει απ τα βουνά γιατί η ελλάδα δεν έχει πεδιάδες.Περσονα, μηπως ξερεις τι ωρα θα μπει η Αντιγονη, γιατι εχω καιρο να της κανω ματακια?![]()
![]()
![]()
μισό να κατέβει απ τα βουνά γιατί η ελλάδα δεν έχει πεδιάδες.
έχει κάνα δίωρο κατάβαση....
σταχιδιαμου.
όταν έιχα σαλτάρει για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε ενώ το έβλεπα με λέγαν γραφικό μαλάκα κωλοτούμπα ψυχάκια ψυχοπαθή και όλα αυτά τα όμορφα.
τώρα τάκη περαστικά
ναι αλήθεια είνια.![]()
![]()
![]()
![]()
Α καλα, δεν εισαι ανθρωπος εσυ!
Δηλαδη, αν καταλαβα καλα.σταχιδιαμου.
τώρα τάκη περαστικά
Σουρεαλισμο????λαιτ εισαι!ΠΟΙΟ πολυ σεναριο σκηνοθεσια γκασπαρ νοε μου κανει!Δηλαδη, αν καταλαβα καλα.
Εσυ εισαι εδω και χρονια στην Κυπρο.
Γυρισες ομως στις εκλογες του 2009, ψηφισες τον ΓΑΠ, μας τον φορτωσες, ξαναεφυγες και τωρα μας κανεις κριτικη που τον ανεχομαστε.
Αν δεν κανω καπου λαθος, μιλαμε για σουρρεαλισμο.