Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι λες ρε μεγάλε?
ποιος σου τα πουλάει αυτά και συ τα χάφτεις?
το δίκαιο και σωστό θα ήταν και η ζημιά δια 3.

ε? ποιος ήρθε?
όχι στη ζημιά ε?
μόνο στο κέρδος!
και το ρίσκο ποιος το παίρνει?
το κεφάλαιο για να ανοίξει η επιχείρηση ποιος το βάζει?

έλα! γύρνα πλευρό!
Επειδή σου έγραψα στο κέρδος :3 σημαίνει όχι κ στην ζημιά :3 αυτόματα;;;

Kαι στην ζημιά φυσικά.

Ναι όλοι στην στενή,διεφημιστές,αφεντικό-διαχειριστής κ εργατιά.

edit: το κεφάλαιο είναι αποτέλεσμα υπερεκμετάλλευσης,άρα πάλι εδώ καταλήγουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδια εχετε παρεξηγησει τις προθεσεις μου.
Εγω δεν μπηκα εδω μεσα ουτε για να διαφωνησω με καποιον
ουτε για να δειξω τις πολιτικες μου θεσεις ουτε για να ξεροκεφαλιασω
ουτε τιποτα... αυτα τα πιστευετε ΕΣΕΙΣ!!! Που εχετε μια ανεξηγητη αμυντικοτητα
και απαισιοδοξια.

Εγω μπηκα εδω να πω 2-3 πραγματα τα οποια αν καποιος διαβασει προσεκτικα
ισως να ωφεληθει. Θελει? Καλως. Δεν θελει? Παλι καλως. Απλα αυτα τα λεμε 1-2 το πολυ 3 φορες
οποιος δεν θελει να ακουσει και να συνεργαστει θα ειναι δικο του προβλημα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Υ.Γ.Απάντα κ στο pm που σε ρωτάω για τους ναζί,τα καθίκια τους γερμανούς.
όσον αφορά το πμ νομίζω ότι δεν θα είχες αντίρρηση να το βγάλω στο αέρα μια και δεν έχει κάτι εμπιστευτικό!
[quote author=pz89 link=action=profile;u=97770 date=1318299550]
Οι Γερμανοί είναι τόσο δουλευταράδες κ τίμιοι ή μόνο μούρη μας πουλάνε επειδή είναι το μεγάλο αφεντικό;;; :sunglasses:

Για πες να μαθαίνουμε κ τίποτα....γιατί καλή η παγκοσμιοποίηση αλλά στην ενημέρωση δεν ισχύει,εκτός αν ξέρεις 4-5 γλώσσες κ διαβάζεις κ διασταυρώνεις κάθει είδηση...
[/quote]

το έχω ξαναπει λοιπόν εδώ μέσα αλλά οι γνωστοί ξερόλες-γνώστες του γούγλη-δεν έχουν βγει απ την πόρτα του σπιτιού τους, πήγαν να βγάλουν αναξιόπιστα τα λεγόμενά μου!
κάιν πρόμπλεμ!
ξαναλέω λοιπόν: οι γερμανοί είναι το ίδιο απατεώνες με εμάς!
οι επιχειρηματίες θα κοιτάξουν να κλέψουν από ένσημα,υπερωρίες,εφορία,ΦΠΑ κοκ.
ότι κάνουν και οι δικοί μας!
απλά τους έχουν μεγαλώσει έτσι που φοβούνται!
τη ρωγμή όμως στο σύστημά τους τη βλέπεις στους μετανάστες επιχειρηματίες!
έλληνες,ιταλοί,γιουγκοσλάβοι,ασιάτες και φυσικά τούρκοι επιχειρηματίες έχουν γαμηθεί στην εισφοροδιαφυγή και την φοροδιαφυγή!
σε βαθμό που συγκρίνοντας την Ελλάδα θα πω ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θα διανοούνταν να κάνουν ούτε τις μισές τσιλιμπουρδιές απ αυτές που κάνουν στη Γερμανία!
βεβαίως το τραπεζικό τους σύστημα είναι τέτοιο (δεν υφίσταται ο όρος που ακούμε στην Ελλάδα "τραπεζικό απόρητο".ο οποιοσδήποτε δημόσιος οργανισμός μπορεί να δει τι λεφτά έχεις και σε πόσες τράπεζες) που δεν σε αφήνει να έχεις καταθέσεις με μαύρο χρήμα!
αλλά ας είναι ακλά τα σώβρακα και οι κάλτσες των συγγενών που γεμίζουν με πακέτα 50ευρων κατά την επιστροφή τους απ τις χώρες της ΕΕ.

θες κι άλλα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το έχω ξαναπει λοιπόν εδώ μέσα αλλά οι γνωστοί ξερόλες-γνώστες του γούγλη-δεν έχουν βγει απ την πόρτα του σπιτιού τους, πήγαν να βγάλουν αναξιόπιστα τα λεγόμενά μου!
κάιν πρόμπλεμ!
ξαναλέω λοιπόν: οι γερμανοί είναι το ίδιο απατεώνες με εμάς!
οι επιχειρηματίες θα κοιτάξουν να κλέψουν από ένσημα,υπερωρίες,εφορία,ΦΠΑ κοκ.
ότι κάνουν και οι δικοί μας!
απλά τους έχουν μεγαλώσει έτσι που φοβούνται!
τη ρωγμή όμως στο σύστημά τους τη βλέπεις στους μετανάστες επιχειρηματίες!
έλληνες,ιταλοί,γιουγκοσλάβοι,ασιάτες και φυσικά τούρκοι επιχειρηματίες έχουν γαμηθεί στην εισφοροδιαφυγή και την φοροδιαφυγή!
σε βαθμό που συγκρίνοντας την Ελλάδα θα πω ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θα διανοούνταν να κάνουν ούτε τις μισές τσιλιμπουρδιές απ αυτές που κάνουν στη Γερμανία!
βεβαίως το τραπεζικό τους σύστημα είναι τέτοιο (δεν υφίσταται ο όρος που ακούμε στην Ελλάδα "τραπεζικό απόρητο".ο οποιοσδήποτε δημόσιος οργανισμός μπορεί να δει τι λεφτά έχεις και σε πόσες τράπεζες) που δεν σε αφήνει να έχεις καταθέσεις με μαύρο χρήμα!
αλλά ας είναι ακλά τα σώβρακα και οι κάλτσες των συγγενών που γεμίζουν με πακέτα 50ευρων κατά την επιστροφή τους απ τις χώρες της ΕΕ.

θες κι άλλα?
Χαλινάρι στο φουλ κ έλεγχος αυστηρός λοιπόν η συνταγή,αυτό που σου μαύρισα δεν το πιασά.... :rolleyes:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ωστόσο αναρωτιέμαι πώς η συνταγή έπιασε κ ο νόμος δεν είναι διεφθαρμένος ας πούμε κ δεν λαδώνει ο καθένας για να κάνει ό,τι γουστάρει όπως Ελλάδα..... :think: :think: :think:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
1.Επειδή σου έγραψα στο κέρδος :3 σημαίνει όχι κ στην ζημιά :3 αυτόματα;;;

Kαι στην ζημιά φυσικά.

Ναι όλοι στην στενή,διεφημιστές,αφεντικό-διαχειριστής κ εργατιά.

2.edit: το κεφάλαιο είναι αποτέλεσμα υπερεκμετάλλευσης,άρα πάλι εδώ καταλήγουμε.
1. χαχαχα πέστο και σε κάναν εργάτη αυτό να δούμε αν συμφωνεί!
και επειδή εγώ δεν μιλάω ούτε θεωρητικά ούτε με βάση το γούγλη, παρά μόνο με βάση του τι έχω ζήσει, πολλές φορές και σε διαφορετικές δουλειές, ζήτησα από υπαλλήλους μου να τους πληρώνω με ποσοστά!
και χωρίς βέβαια την άλλη προυπόθεση της ζημιάς!
σε πληροφορώ λοιπόν ότι κανείς δεν είχε τα αρχίδια να δεχτεί!
ΚΑΝΕΙΣ!
οπότε τις θεωριτικές συζητήσεις κάντες με κάποιον θεωρητικό!
εγώ είμαι της πιάτσας και η αγορά των εργαζομένων επιθυμεί να έχει ένα ΣΙΓΟΥΡΟ μεροκάματο, και ας είναι και λιγότερα απ αυτά που ίσως να έβγαζε!

2. Άλλο ένα αυθαίρετο αριστερίστικο συμπέρασμα!
Το κεφάλιο είναι προιόν μιας καλής οργάνωσης και λειτουργίας μιας επιχείρησης!
και αυτά μπορεί να τα δώσει μόνο όποιος έδωσε το χρήμα για να την ανοίξει!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Χαλινάρι στο φουλ κ έλεγχος αυστηρός λοιπόν η συνταγή,αυτό που σου μαύρισα δεν το πιασά.... :rolleyes:
τα χαλινάρια και οι έλεγχοι είναι πρόβλημα του γερμανικού κράτους!
στ αρχίδια μου εμένα!
απλά λέω τι βλέπω!

τι δεν κατάλαβες τώρα πάλι απ τα υπογραμισμένα?
έχεις μια επιχείρηση που δηλώνεις ότι βγάζει 30.000 ευρώ το χρόνο.
εσύ όμως βγάζεις 100.000.
τα οποία βέβαια τα έχεις σε ρευστό.
γιατί αν τα βάλεις στην τράπεζα, η εφορία έχει κάθε δικαίωμα να τα δει.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΗΤΟ λέμε!

οπότε τι κάνεις?
τα δίνεις να τα κουβαλήσουν οι θείες σου πουθα έρθουν τα χριστούγενα να σε δουν.
όχι όλα μαζί βέβαια!
αλλά 10.000 ευρώ έχει το δικαίωμα οποιοσδήποτε πολίτης ΕΕ να διακινήσει σε κάθε ταξίδι (για ψώνια,έξοδα κτλ)

κατάλαβες τώρα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1. χαχαχα πέστο και σε κάναν εργάτη αυτό να δούμε αν συμφωνεί!
και επειδή εγώ δεν μιλάω ούτε θεωρητικά ούτε με βάση το γούγλη, παρά μόνο με βάση του τι έχω ζήσει, πολλές φορές και σε διαφορετικές δουλειές, ζήτησα από υπαλλήλους μου να τους πληρώνω με ποσοστά!
και χωρίς βέβαια την άλλη προυπόθεση της ζημιάς!
σε πληροφορώ λοιπόν ότι κανείς δεν είχε τα αρχίδια να δεχτεί!
ΚΑΝΕΙΣ!
οπότε τις θεωριτικές συζητήσεις κάντες με κάποιον θεωρητικό!
εγώ είμαι της πιάτσας και η αγορά των εργαζομένων επιθυμεί να έχει ένα ΣΙΓΟΥΡΟ μεροκάματο, και ας είναι και λιγότερα απ αυτά που ίσως να έβγαζε!

2. Άλλο ένα αυθαίρετο αριστερίστικο συμπέρασμα!
Το κεφάλιο είναι προιόν μιας καλής οργάνωσης και λειτουργίας μιας επιχείρησης!
και αυτά μπορεί να τα δώσει μόνο όποιος έδωσε το χρήμα για να την ανοίξει!
1.Όταν κ αν λοιπόν ο εργάτης θα αποφασίσει να συμφωνήσει ότι πρέπει να έχει μερίδιο ευθύνης όσο κ κέρδους κ το αποφασίσει θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση κ τότε ίσως θα εφαρμοστεί η θεωρία του Μαρξ της εργατικής επανάστασης(κομμουνισμός δηλαδή).
Βασικά επειδή δεν έγινε αυτό ακριβώς το κόμμα είχε την εξουσία στην απόπειρα εφαρμογής της μαρξιστικής θεωρίας με αποτέλεσμα δυνάστες πιο καπιταλιστές από τους καπιταλιστές κ να γκρεμιστεί τελικά το πράγμα στο τέλος.
Ααα κ υβριδικά ζόμπι όπως Κούβα κ Β.Κορέα.

2.Η καλά οργανωμένη επιχείρηση έχει:α)αφεντικό κ β)εργάτες(διεφημιστές,λογιστές,χειρονακτική εργκασία κτλ) κ ερχόμαστε πάλι στο ότι ο πρώτος δεν παράγει τίποτα απλά έχει την διαχείριση κ την ευθύνη να πάει μέσα κ οι άλλοι παράγουν τα πάντα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ωστόσο αναρωτιέμαι πώς η συνταγή έπιασε κ ο νόμος δεν είναι διεφθαρμένος ας πούμε κ δεν λαδώνει ο καθένας για να κάνει ό,τι γουστάρει όπως Ελλάδα..... :think: :think: :think:
ο νόμος δεν είναι διεφθαρμένος γιατί δεν κάνεις τον εφοριακό σύμμαχο!
απλά δεν μπορεί να σε πιάσει!

αυτά βέβαια ισχύουν για τους ξένου!
σε καθαρά γερμανικές εταιρίες (βλ ζίμενς) οι μεγάλοι έφοροι ήταν συμμαθητές με τα αφεντικά και δεν "είδαν" κάτι κακό στις συναλλαγές!

Φυσικά το κράτος σαν κράτος έχει τελείως διαφορετικές υποδομές και οργάνωση σε σχέση με το ελληνικό!
Το πολύ και άφθονο χρήμα που πέφτει από παντού (Αμερική και ΕΕ έχουν τροφοδοτήσει ουκ ολίγες φορές τους εταίρους μας σε περιπτώσεις χρεοκοπίας) το εκμεταλλεύονται φτιάχνοντας δρόμους, τρένα, τραμ, μετρό και ότι άλλο είναι καλό για την εξυπηρέτηση του πολίτη!
εν ολίγοις, οι ποούστηδες οι γερμανοί, βρήκαν χρήμα και χτίζουν ξανά και ξανά το κράτος τους!
οι δικοί μας αριστεροΠΑΣΟΚοι κλεφταράδες έφτιαχναν μόνο βίλες!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο νόμος δεν είναι διεφθαρμένος γιατί δεν κάνεις τον εφοριακό σύμμαχο!
απλά δεν μπορεί να σε πιάσει!

αυτά βέβαια ισχύουν για τους ξένου!
σε καθαρά γερμανικές εταιρίες (βλ ζίμενς) οι μεγάλοι έφοροι ήταν συμμαθητές με τα αφεντικά και δεν "είδαν" κάτι κακό στις συναλλαγές!

Φυσικά το κράτος σαν κράτος έχει τελείως διαφορετικές υποδομές και οργάνωση σε σχέση με το ελληνικό!
Το πολύ και άφθονο χρήμα που πέφτει από παντού (Αμερική και ΕΕ έχουν τροφοδοτήσει ουκ ολίγες φορές τους εταίρους μας σε περιπτώσεις χρεοκοπίας) το εκμεταλλεύονται φτιάχνοντας δρόμους, τρένα, τραμ, μετρό και ότι άλλο είναι καλό για την εξυπηρέτηση του πολίτη!
εν ολίγοις, οι ποούστηδες οι γερμανοί, βρήκαν χρήμα και χτίζουν ξανά και ξανά το κράτος τους!
οι δικοί μας αριστεροΠΑΣΟΚοι κλεφταράδες έφτιαχναν μόνο βίλες!
Ντάξει μετά από αυτό καλύφθηκα.Κατάλαβα γιατί αυτοί ''πέτυχαν'' κ εμείς @@δια,την συνταγή τους.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κατάλαβα,αλλά αν είναι όπως εμείς σε όλα στα θέματα απάτης γιατί δεν έχουν τινάξει κ αυτοί πέταλα κ δεν έχουν τεράστιο χρέος ή έχουν κ το αγνοούμε,ποια η συνταγή;;;
επειδή το αγνοείς εσύ δε σημαίνει ότι δεν έχουν!
τουλάχιστον 2 τρις ευρώ είναι το χρέος τους!
απ όσο ξέρω.
επίσημα.
α, κάτσε να δω και γω στο γούγλη...

μομπλέ μουμπλέ...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Κρυφό χρέος 5 τρισ. ευρώ στη Γερμανία!!!!!
Πέραν των 2 τρισ. ευρώ γερμανικού χρέους που προκύπτει από τα δηλωμένα στοιχεία, η Γερμανία φέρεται να έχει επιπλέον υποχρεώσεις 3 τρισ. ευρώ εξαιτίας των ελλειμμάτων στην κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία!

"κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία"?
μήπως έχω δίκιο δηλ που βλέπω τεράστια εισφοροδιαφυγή? :grin:

απλά παπαζολάκο μου το χρέος της Ελλάδας είναι μπαρούφες!
μην παραμυθιάζεσαι!
όλες οι χώρες έχουν τεράστιο χρέος!
αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει και να χρεοκοπήσουν!

ή μήπως κάποιες πρέπει? :rolleyes: :P

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
1.Όταν κ αν λοιπόν ο εργάτης θα αποφασίσει να συμφωνήσει ότι πρέπει να έχει μερίδιο ευθύνης όσο κ κέρδους κ το αποφασίσει θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση κ τότε ίσως θα εφαρμοστεί η θεωρία του Μαρξ της εργατικής επανάστασης(κομμουνισμός δηλαδή).
Βασικά επειδή δεν έγινε αυτό ακριβώς το κόμμα είχε την εξουσία στην απόπειρα εφαρμογής της μαρξιστικής θεωρίας με αποτέλεσμα δυνάστες πιο καπιταλιστές από τους καπιταλιστές κ να γκρεμιστεί τελικά το πράγμα στο τέλος.
Ααα κ υβριδικά ζόμπι όπως Κούβα κ Β.Κορέα.

2.Η καλά οργανωμένη επιχείρηση έχει:α)αφεντικό κ β)εργάτες(διεφημιστές,λογιστές,χειρονακτική εργκασία κτλ) κ ερχόμαστε πάλι στο ότι ο πρώτος δεν παράγει τίποτα απλά έχει την διαχείριση κ την ευθύνη να πάει μέσα κ οι άλλοι παράγουν τα πάντα.
τι είναι οι "διεφημιστές"? :think: :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
επειδή το αγνοείς εσύ δε σημαίνει ότι δεν έχουν!
τουλάχιστον 2 τρις ευρώ είναι το χρέος τους!
απ όσο ξέρω.
επίσημα.
α, κάτσε να δω και γω στο γούγλη...

μομπλέ μουμπλέ...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Κρυφό χρέος 5 τρισ. ευρώ στη Γερμανία!!!!!
Πέραν των 2 τρισ. ευρώ γερμανικού χρέους που προκύπτει από τα δηλωμένα στοιχεία, η Γερμανία φέρεται να έχει επιπλέον υποχρεώσεις 3 τρισ. ευρώ εξαιτίας των ελλειμμάτων στην κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία!

"κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία"?
μήπως έχω δίκιο δηλ που βλέπω τεράστια εισφοροδιαφυγή? :grin:

απλά παπαζολάκο μου το χρέος της Ελλάδας είναι μπαρούφες!
μην παραμυθιάζεσαι!
όλες οι χώρες έχουν τεράστιο χρέος!
αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει και να χρεοκοπήσουν!

ή μήπως κάποιες πρέπει? :rolleyes: :P

Κρυφό χρέος 5 τρισ. ευρώ στη Γερμανία
Άρα καταλήγουμε ότι κυριαρχούν επειδή κάποιους πηδάνε....και δίνουν κ λεφτά μέσω παροχών στον λαό......

Αυτό δηλαδή ισχύει:

EUROPEAN.JPG

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τί εννοείς;;; :think:

Το έγραψα λάθος κ είναι διαφημιστές;;;Νομίζω κ με -ε κ με -α σωστό είναι.... :think:
διαφημιστές εννοείς?
κι αυτοί τι δουλειά έχουν στο μερίδιο κέρδους ή ζημιάς μιας επιχείρησης?
αυτοί κάνουν άλλη δουλεια!
σιγά να μην κάτσουν να ελέγχουν την κάθε επιχείρηση για να δούν τι κέρδη είχε (ΑΝ είχε) και τι μερίδιο τους αναλογεί!!!
αχαχαχαχαχαχαχα
μόνος σου το σκέφτηκες αυτό ή είναι μέρος της αριστερής ιδιοφυίστικης μαλακίας που έχεις ταυτιστεί?
ρε αυτές τις μαλακίες λένε τα αριστερά ζωάδια και τα βρίσκεις και λογικά?
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

γέλασα πραγματικά με την αφέλεια των πανέξυπνων αριστερών!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
διαφημιστές εννοείς?
κι αυτοί τι δουλειά έχουν στο μερίδιο κέρδους ή ζημιάς μιας επιχείρησης?
αυτοί κάνουν άλλη δουλεια!
σιγά να μην κάτσουν να ελέγχουν την κάθε επιχείρηση για να δούν τι κέρδη είχε (ΑΝ είχε) και τι μερίδιο τους αναλογεί!!!
αχαχαχαχαχαχαχα
μόνος σου το σκέφτηκες αυτό ή είναι μέρος της αριστερής ιδιοφυίστικης μαλακίας που έχεις ταυτιστεί?
ρε αυτές τις μαλακίες λένε τα αριστερά ζωάδια και τα βρίσκεις και λογικά?
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

γέλασα πραγματικά με την αφέλεια των πανέξυπνων αριστερών!
Για τους διαφημιστές δεν είμαι κ πολύ σίγουρος....την εποχή του Μαρξ δεν υπήρχανε άλλωστε....αυτό είναι δικό μου....πραγματικά δεν ξέρω αν ανήκουν στην εργατική τάξη  :grin::2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Για τους διαφημιστές δεν είμαι κ πολύ σίγουρος....την εποχή του Μαρξ δεν υπήρχανε άλλωστε....αυτό είναι δικό μου....πραγματικά δεν ξέρω αν ανήκουν στην εργατική τάξη  :grin::2funny: :2funny: :2funny:
πωπω Θεε μου!
γέλιο!
α σε καλό σου!

ας πάμε όμως και στους ερφαζόμενους!
που διεκδικούν δια 2 (πλέον μια και βγάλαμε απ τη μέση τους διαφημιστές) το κέρδος, αλλά και τη ζημιά!

έχεις λοιπόν έναν εργαζόμενο που μπαίνει σε μια υγιή επιχείρηση, μιας και οι προηγούμενοι δούλευαν σωστά!
Αλλά αυτός δεν δουλεύει καλά!
τον έχεις λοιπόν 1,2,3 μήνες και με τη συμπεριφορά του διώχνει τους πελάτες!
τι κάνεις λοιπόν?
τον απολύεις!
αφού όμως πληρώθηκε το δια 2 των "καλών" κερδών!
καλών, λόγο των προηγούμενων βεβαίως!
Αλλά ΑΥΤΟΣ τους καρπώθηκε!

και αφού τον απολύσεις, μια και σου έδιωξε όλους τους πελάτες με τη συμπεριφορά του, αρχίζεις και έχει ζημιές!
τις οποίες βέβαια καλείται να πληρώσει ο νέος υπάλληλος!
Ο οποίος βέβαια κάνει άψογη δουλειά στους ελάχιστους που μπαίνουν πλέον στο μαγαζί σου!
Πες μου λοιπόν εσύ και ο παπάρας ο Μαρξ σου, πού βλέπεις τη δικαιοσύνη σ αυτό?
ή θα πας σπίτι του κακού πρώην εργάτη και θα του ζητήσεις πίσω τα κέρδη που κακώς έλαβε?

άσε τις αερολογίες λοιπόν και προσγειώσου στην πραγματικότητα!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πωπω Θεε μου!
γέλιο!
α σε καλό σου!

ας πάμε όμως και στους ερφαζόμενους!
που διεκδικούν δια 2 (πλέον μια και βγάλαμε απ τη μέση τους διαφημιστές) το κέρδος, αλλά και τη ζημιά!

έχεις λοιπόν έναν εργαζόμενο που μπαίνει σε μια υγιή επιχείρηση, μιας και οι προηγούμενοι δούλευαν σωστά!
Αλλά αυτός δεν δουλεύει καλά!
τον έχεις λοιπόν 1,2,3 μήνες και με τη συμπεριφορά του διώχνει τους πελάτες!
τι κάνεις λοιπόν?
τον απολύεις!
αφού όμως πληρώθηκε το δια 2 των "καλών" κερδών!
καλών, λόγο των προηγούμενων βεβαίως!
Αλλά ΑΥΤΟΣ τους καρπώθηκε!

και αφού τον απολύσεις, μια και σου έδιωξε όλους τους πελάτες με τη συμπεριφορά του, αρχίζεις και έχει ζημιές!
τις οποίες βέβαια καλείται να πληρώσει ο νέος υπάλληλος!
Ο οποίος βέβαια κάνει άψογη δουλειά στους ελάχιστους που μπαίνουν πλέον στο μαγαζί σου!
Πες μου λοιπόν εσύ και ο παπάρας ο Μαρξ σου, πού βλέπεις τη δικαιοσύνη σ αυτό?
ή θα πας σπίτι του κακού πρώην εργάτη και θα του ζητήσεις πίσω τα κέρδη που κακώς έλαβε?

άσε τις αερολογίες λοιπόν και προσγειώσου στην πραγματικότητα!
Κοίτα στην κοινωνία του Μαρξ δεν είναι στόχος το κέρδος κ ούτε θα έχεις ζημιά,μιας κ όλοιοιοι θα δουλεύουμε επειδή έχουμε μάθει ότι έτσι πρέπει....ρε φίλε αντί να στολίζεις κ αντιμάχεσαι εδώ μέσα άντε δες λίγο στρουφάκια...η μόνη κομμουνιστική κοινωνία που στάθηκε. :grin:

Τελοσπάντων από όλο αυτό προσωπικά κρατάω κάποιες γενικές αρχές κ δεν λειτουργώ σαν τον μέσο κνίτη ή αριστερό,γι'αυτό κ ουσιαστικά δεν ανήκω κ δεν μπορώ να ανήκω κάπου απόλυτα κ συχνά οδηγούμαι σε διαφωνία τόσο με αναρχικούς,όσο με αριστερούς ή κομμουνιστές παλιάς κοπής.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα στην κοινωνία του Μαρξ δεν είναι στόχος το κέρδος κ ούτε θα έχεις ζημιά,μιας κ όλοιοιοι θα δουλεύουμε επειδή έχουμε μάθει ότι έτσι πρέπει....ρε φίλε αντί να στολίζεις κ αντιμάχεσαι εδώ μέσα άντε δες λίγο στρουφάκια...η μόνη κομμουνιστική κοινωνία που στάθηκε. :grin:

Τελοσπάντων από όλο αυτό προσωπικά κρατάω κάποιες γενικές αρχές κ δεν λειτουργώ σαν τον μέσο κνίτη ή αριστερό,γι'αυτό κ ουσιαστικά δεν ανήκω κ δεν μπορώ να ανήκω κάπου απόλυτα κ συχνά οδηγούμαι σε διαφωνία τόσο με αναρχικούς,όσο με αριστερούς ή κομμουνιστές παλιάς κοπής.
και τι μένει τότε?

μήπως τελικά για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν είσαι αριστερος (αναγνωρίζοντας ότι είναι παπαριά) αλλά απλά αντιδεξιός, για αντίδραση?
για ψάξου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom