Υ.Γ.Απάντα κ στο pm που σε ρωτάω για τους ναζί,τα καθίκια τους γερμανούς.
όσον αφορά το πμ νομίζω ότι δεν θα είχες αντίρρηση να το βγάλω στο αέρα μια και δεν έχει κάτι εμπιστευτικό!
[quote author=pz89 link=action=profile;u=97770 date=1318299550]
Οι Γερμανοί είναι τόσο δουλευταράδες κ τίμιοι ή μόνο μούρη μας πουλάνε επειδή είναι το μεγάλο αφεντικό;;;
Για πες να μαθαίνουμε κ τίποτα....γιατί καλή η παγκοσμιοποίηση αλλά στην ενημέρωση δεν ισχύει,εκτός αν ξέρεις 4-5 γλώσσες κ διαβάζεις κ διασταυρώνεις κάθει είδηση...
[/quote]
το έχω ξαναπει λοιπόν εδώ μέσα αλλά οι γνωστοί ξερόλες-γνώστες του γούγλη-δεν έχουν βγει απ την πόρτα του σπιτιού τους, πήγαν να βγάλουν αναξιόπιστα τα λεγόμενά μου!
κάιν πρόμπλεμ!
ξαναλέω λοιπόν: οι γερμανοί είναι το ίδιο απατεώνες με εμάς!
οι επιχειρηματίες θα κοιτάξουν να κλέψουν από ένσημα,υπερωρίες,εφορία,ΦΠΑ κοκ.
ότι κάνουν και οι δικοί μας!
απλά τους έχουν μεγαλώσει έτσι που φοβούνται!
τη ρωγμή όμως στο σύστημά τους τη βλέπεις στους μετανάστες επιχειρηματίες!
έλληνες,ιταλοί,γιουγκοσλάβοι,ασιάτες και φυσικά τούρκοι επιχειρηματίες έχουν γαμηθεί στην εισφοροδιαφυγή και την φοροδιαφυγή!
σε βαθμό που συγκρίνοντας την Ελλάδα θα πω ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θα διανοούνταν να κάνουν ούτε τις μισές τσιλιμπουρδιές απ αυτές που κάνουν στη Γερμανία!
βεβαίως το τραπεζικό τους σύστημα είναι τέτοιο (δεν υφίσταται ο όρος που ακούμε στην Ελλάδα "τραπεζικό απόρητο".ο οποιοσδήποτε δημόσιος οργανισμός μπορεί να δει τι λεφτά έχεις και σε πόσες τράπεζες) που δεν σε αφήνει να έχεις καταθέσεις με μαύρο χρήμα!
αλλά ας είναι ακλά τα σώβρακα και οι κάλτσες των συγγενών που γεμίζουν με πακέτα 50ευρων κατά την επιστροφή τους απ τις χώρες της ΕΕ.
θες κι άλλα?