Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και τι μένει τότε?

μήπως τελικά για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν είσαι αριστερος (αναγνωρίζοντας ότι είναι παπαριά) αλλά απλά αντιδεξιός, για αντίδραση?
για ψάξου....
Κοίτα αν η δεξιά-καπιταλιστική θεωρία κ η τάχα σοσιαλιστική τύπου Πασόκ εφαρμόζονται αύριο το πρωί δεν ισχύει το ίδιο με την κομμουνιστική.

Αυτή θέλει κοινωνία που θα έχει καταλάβει 5 πράγματα,με βασικότερο ότι δεν πρέπει να είναι σκοπός ζωής να περνάει κ πατάει ο ένας τον άλλον αλλά η συνεργασία.

Και όχι δεν είμαι αντιδεξιός για αντίδραση,περισσότερο αντιπασόκος είμαι πλέον άλλωστε.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει αναδιάρθρωση μέσα στο πλαίσιο του ευρώ
 Γιατί η χώρα δεν πρέπει να επιστρέψει στη δραχμή, όπως προτείνει ο Ρουμπινί, ποιες οι διαφορές με την Αργεντινή
Του Domingo Cavallo*

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

* Πρώην υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής

Αυτά για να τελειώνουμε με τις ανοησίες περί δραχμής.
Μα αυτός δεν ήταν ο τελευταίος υπουργός οικονομικών στην Αρχεντίνα που έπαιρνε διαταγές απο το ΔΝΤ?
Τι άλλο περίμενες να πεί...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και τι μένει τότε?

μήπως τελικά για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν είσαι αριστερος (αναγνωρίζοντας ότι είναι παπαριά) αλλά απλά αντιδεξιός, για αντίδραση?
για ψάξου....
Seamos realistas pidamos=ρεαλισμός σημαίνει να κυνηγάς το αδύνατο,μόνο έτσι πάνε μπροστά οι κοινωνίες,αλλιώς μένεις στις κοινωνίες του σήμερα που δεν τις λες κ καλές για την πλειοψηφία.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Seamos realistas pidamos=ρεαλισμός σημαίνει να κυνηγάς το αδύνατο,μόνο έτσι πάνε μπροστά οι κοινωνίες,αλλιώς μένεις στις κοινωνίες του σήμερα που δεν τις λες κ καλές για την πλειοψηφία.
χαχα!
εγώ ΕΙΜΑΙ οπαδός αυτής της θεωρίας, κι ας μην τον ξέρω τον κύριο!
όμως άλλο πράγμα να κυνηγάς το αδύνατο κι άλλο αυτό που δεν έχει κανένα νόημα, ακόμα κι αν το πετύχεις!
είναι σαν να μου λες ότι προσπαθείς να βρεις γιατρό να κάνει τον παππού σου γιαγια για να την πηδάς.
Μα κι αν ακόμα γινόταν γιαγιά δεν θα την πηδούσες, πρώτον γιατί θα ήταν η γιαγιά σου και δεύτερον γιατί θα ήταν ένα 80χρονο πλάσμα που δε θα μπορούσες ποτέ να ερωτευτείς!
κάνε τις αναγωγές σου!
αχαχαχαχαχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
χαχα!
εγώ ΕΙΜΑΙ οπαδός αυτής της θεωρίας, κι ας μην τον ξέρω τον κύριο!
όμως άλλο πράγμα να κυνηγάς το αδύνατο κι άλλο αυτό που δεν έχει κανένα νόημα, ακόμα κι αν το πετύχεις!
είναι σαν να μου λες ότι προσπαθείς να βρεις γιατρό να κάνει τον παππού σου γιαγια για να την πηδάς.
Μα κι αν ακόμα γινόταν γιαγιά δεν θα την πηδούσες, πρώτον γιατί θα ήταν η γιαγιά σου και δεύτερον γιατί θα ήταν ένα 80χρονο πλάσμα που δε θα μπορούσες ποτέ να ερωτευτείς!
κάνε τις αναγωγές σου!
αχαχαχαχαχαχαχα
Ο κύριος είναι ο Τσε.
Τώρα έγραψες μια παπαριά κ μισή,παράδειγμα άκυρο κ χωρίς καμιά λογική,βασικά απλά δεν στέκει.

Ο λόγος;;;;;

Ας πούμε ότι η κομμουνιστική-αριστερή θεωρία σε φάση παίρνω κ κάνω δεν στέκει έτσι;;; οι αρχές που διδάσκει περί μη εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο κ τα ρέστα είναι λάθος κ δεν στέκουν;;;

Υ.Γ.Περσόνα κουφάλα έχεις γίνει θρησκεία. :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα έγραψες μια παπαριά κ μισή,παράδειγμα άκυρο κ χωρίς καμιά λογική,βασικά απλά δεν στέκει.

Ο λόγος;;;;;

Ας πούμε ότι η κομμουνιστική-αριστερή θεωρία σε φάση παίρνω κ κάνω δεν στέκει έτσι;;; οι αρχές που διδάσκει περί μη εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο κ τα ρέστα είναι λάθος κ δεν στέκουν;;;
φυσικά και δεν στέκει!
γιατί εσείς οι αριστεροί, έχετε πάρει μια φράση που εμπεριέχει το αυτονόητο και την έχετε κάνει σημαία σας!
άλλο πράγμα εκμεταλεύομαι τον συνάνθρωπό μου, υπάλληλό μου, εργάτη μου κτλ και άλλο πράγμα τα κέρδη δια 2!
Το να έχω μια επιχείρηση και να πληρώνω σωστά τους υπαλλήλους μου είναι το αυτονόητο και δεν χωράνε μαρξιστικές παπαριές!
αλλά να ρισκάρω, να ανοίγω κάτι, να ξεσκίζομαι να το δουλέψω σωστά και να έρχεται ο άλλος στα ξαφνικά σε κάτι έτοιμο, που δεν το πόνεσε και δεν έζησε αγωνίες για την πορεία του και να ζητάει τα μισά....ε ....είναι τεράστια παπαριά και να τη συζητάμε ακόμα!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αλλά να ρισκάρω, να ανοίγω κάτι, να ξεσκίζομαι να το δουλέψω σωστά και να έρχεται ο άλλος στα ξαφνικά σε κάτι έτοιμο, που δεν το πόνεσε και δεν έζησε αγωνίες για την πορεία του και να ζητάει τα μισά....ε ....είναι τεράστια παπαριά και να τη συζητάμε ακόμα!
Δεν ισχύει αυτό,όλοι μαζί πορεύονται λέμε,χωρίς απολύσεις,αφεντικά,υπαλλήλους κ τα ρέστα.

Αν πέσει πέφτουν όλοι κ κανείς δεν θα το θέλει οπότε θα προσπαθεί να μην γίνει.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ισχύει αυτό,όλοι μαζί πορεύονται λέμε,χωρίς απολύσεις,αφεντικά,υπαλλήλους κ τα ρέστα.

Αν πέσει πέφτουν όλοι κ κανείς δεν θα το θέλει οπότε θα προσπαθεί να μην γίνει.
γιατί?
θα υπάρχουν και άνεργοι στο τέλειο μαρξιστικό κράτος που ονειρεύεσαι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γιατί?
θα υπάρχουν και άνεργοι στο τέλειο μαρξιστικό κράτος που ονειρεύεσαι?
Αν πέσει το σύστημα θα έχεις τα αποτελέσματα της Ε.Σ.Σ.Δ. κ αν υποθέσουμε ότι θα υπάρξει όλος ο κόσμος κομμουνιστικός τότε δεν θα κινείται τίποτα...δηλαδή αν το πάρουν όλοι στα αρχίδια τους κ χωρίς την τιμωρία της απόλυσης κ ανεργείας πάλι δεν τους συμφέρει.

Το αντικίνητρο εδώ δεν η απόλυση αλλά ότι όποια μαλακία κάνεις θα την κάνει κ ο άλλος μετά κ αν τον γαμήσεις θα σε γαμήσει,οπότε δεν κάνει κανείς μαλακία.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν πέσει το σύστημα θα έχεις τα αποτελέσματα της Ε.Σ.Σ.Δ. κ αν υποθέσουμε ότι θα υπάρξει όλος ο κόσμος κομμουνιστικός τότε δεν θα κινείται τίποτα...δηλαδή αν το πάρουν όλοι στα αρχίδια τους κ χωρίς την τιμωρία της απόλυσης κ ανεργείας πάλι δεν τους συμφέρει.
το θέμα είναι όμως ότι ξεκινάς με μια παραδοχή:
"όλοι είναι ίδιοι"!
φυσικά και δεν είναι!
οπότε δεν θα δουλεύουν και όλοι το ίδιο!
κάποιοι φιλότιμοι θα ξεσκίζονται (όπως και στο ελληνικό δημόσιο) και κάποιοι θα λουφάρουν!
οι λουφαδόροι λοιπόν θα απολαμβάνουν τους κόπους των φιλότιμων!
πόσο δίκαιο σύστημα ο κομμουνισμός!
άσε μας λέμε και διαβάζω το θρεντ με τα φαντάσματα!
πιο ρεαλιστικά πράγματα απ τους μαρξισμούς και τις κοινωνίες "αν όλοι οι άνθρωποι στη γη..."

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το θέμα είναι όμως ότι ξεκινάς με μια παραδοχή:
"όλοι είναι ίδιοι"!
φυσικά και δεν είναι!
οπότε δεν θα δουλεύουν και όλοι το ίδιο!
κάποιοι φιλότιμοι θα ξεσκίζονται (όπως και στο ελληνικό δημόσιο) και κάποιοι θα λουφάρουν!
οι λουφαδόροι λοιπόν ια απολαμβάνουν τους κ΄πους των φιλότιμων!

πόσο δίκαιο σύστημα ο κομμουνισμός!
άσε μας λέμε και διαβάζω το θρεντ με τα φαντάσματα!
πιο ρεαλιστικά πράγματα απ τους μαρξισμούς και τις κοινωνίες "αν όλοι οι άνθρωποι στη γη..."
Κοίτα αυτό το θεματάκι ομολογώ θα το έχεις,αλλά μήπως τώρα δεν πετιέται κόσμος έξω σε αυτό το σύστημα;;;;

Τουλάχιστον στου κομμουνισμού δεν θα ναι στον δρόμο κ θα είναι μόνο οι ανάξιοι,αυτοί θα είναι οι άχρηστοι που θα τους δίνουμε να τρώνε κ στέγη οι άξιοι.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα αυτό το θεματάκι ομολογώ θα το έχεις,αλλά μήπως τώρα δεν πετιέται κόσμος έξω σε αυτό το σύστημα;;;;

Τουλάχιστον στου κομμουνισμού δεν θα ναι στον δρόμο κ θα είναι μόνο οι ανάξιοι,αυτοί θα είναι οι άχρηστοι που θα τους δίνουμε να τρώνε κ στέγη οι άξιοι.
δε νομίζω!
θα γίνεται ότι και στο ελληνικό δημόσιο!
Ο βισματίας και μιζαδώρος θα απολαμβάνει εις υγείαν τα κορόιδα!
δεν πρόκειται να είναι στη θέση κάποιου που απλά του δίνει το κράτος τροφή και στέγη, αλλά θα αποτελεί ένα είδος αξιωματούχου-προϊστάμενου που με την λιγδιάρικη συμπεριφορά του θα ανεβαίνει όλο και πιο πολύ την  ιεραρχία του συστήματος!

τι?
μη μου πεις?
δεν θα υπάρχει ιεραρχία?
ούτε προϊστάμενοι?
κάτσε να συνεχίσω τις ιστορίες με τα φαντάσματα που είναι πιο ρεαλιστικές!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εδώ δεν μιλάμε για τιμολόγια 4 και 5 χιλιάδων Ευρώ αλλα εκατομμυρίων για να πέσουν κέρδη εισηγμένης.

Και μου λες ότι αυτά τα τιμολόγια δεν θα πληρωθούν και θα είναι αέρα πατέρα;

Πας καλά;

εχω στα υπόψιν μου μία που το έκανε.........
το θέμα δεν ειναι ούτε το νούμερο ούτε ο τρόπος.
το θέμα είναι ότι σε ένα κράτος μαφία οι πολίτες και οι εταιρείες θα βρίσκουν ένα κάρο τρόπους να αποφεύγουν τις πουστιές και τις κομπίνες που το ίδιο τους στήνει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγω συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να κοιταξεις πρωτα να δεις τι γινεται εδω μεσα και να βοηθησεις τον εαυτο σου πρωτος...
ομως σημερα, εδω που εχουν φτασει τα πραγματα, ρεαλιστικα χρειαζεσαι και εσυ αλλα και το συνολο της ευρωπης
μια συνολικη λυση. ειτε σου αρεσει είτε οχι , εισαι μερος αυτου του συνολου και με μεγαλη χαρα μασαγες τα λεφτα που σου εδινε
δεκαετιες τωρα.
μπορουμε να συζηταμε για μερες για το ποιος φταιει... αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης πιστευω. ΤΩΡΑ , χρειαζεσαι λυσεις.
και το να βγεις απο το ευρω λυση δεν ειναι.

το ευρωομολογο ειναι θεμα χρονου... μπορει να μην εγινε μεχρι τωρα, αλλα και το haircut και το rollover πριν απο εξι μηνες
δεν το συζητουσαν καν...
το EFSF δεν ειναι σωτηρια κανενος.
θα δωθει "λυση" και θα γινει κινηση συντομα, αλλιως ολο το οικοδομημα θα καταρρευσει και κανεις δεν το θελει αυτο.
φιλαράκι σε όλα αυτά είμαι μαζί σου.
με μια τεράστια διαφορά.
εάν η ΕΕ ήταν όντως αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε.
δλδ το αντίπαλον δυτικό δέος των ΗΠΑ σε οικονομικό και όχι ψυχροπολεμικό επίπεδο.
αντ αυτού η ΕΕ κατήντησε μια ολιγαρχία μεγαλοαπατεώνων που έστησαν ένα μαγαζάκι στις Βρυξέλλες στηριόμενοι αποκλειστικά στις πουστοφιλελεύθερες νοοτροπίες των ΗΠΑ.
συν τοις άλλοις η ΕΕ έγινε απλά ο λαγός των ΗΠΑ σε κάθε διπλωματική και οικονομική της ατζέντα, με αποτέλεσμα.
α.
πολιτικά να μην υφίσταται. παράδειγμα η Κύπρος που υποτίθεται ότι εντάχθηκε για να λυθεί το κυπριακό. ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααχ
β.
οικονομικά να μην υφίσταται. ακόμα πληρώνουν οι λαοί της ευρώπης τις κομπίνες των λίμαν και γκολντμαν.
γ.
στρατιωτικά να μην υφίσταται. τώρα που τ αμερικάνια έχουν ζόρια να κάνουν πόλεμο στην αλλη ακρη του πλανήτη στέλνουν γάλλους λαγούς να καθαρίσουν τον καντάφι.

πρακτικά ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ εάν θα δώσουν ή δε θα δώσουν λύση.
η ΕΕ απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και έμειναν κάποια λαμόγια να καρπώνονται ακόμα το αρχικό όραμα.
άλλωστε είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή ΚΑΝΕΙΣ λαός της Ευρώπης σε οικονομικό, εργασιακό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο δε ζει καλύτερα απ ότι το 1980. Αγώνες δεκαετιών μετα τον ΒΠΠ διαλύθηκαν σε μια 3ετία. ΑΚόμα και η και καλά ανθηρή Γερμανία επιβάλλει στους εργάτες 4ήμερα και αντίστοιχες περικοπές μισθών. Λογικό. πώς θα φάνε με χρυσά κουτάλια τα γκολντεν στην γουόλ στριτ;

Εγώ που ήμουνα προσωπικά πλήρως ταγμένος υπέρ της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ τώρα είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η Ευρώπη είχε πάντα ένα πολιτιστικό, πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβσαθρο μετά τον ΒΠΠ που δεν είχε καμμιά σχέση με τα μπέργερς του ανκλ σαμ.
αφού μας έκαμαν ίδια σκατά τώρα προσπαθούμε εγκλωβισμένοι να βγούμε απ το αδιέξοδο.
Παπάρια μάντολες.
το αμέρικαν ντριμ προυποθέτει ότι δίπλα στο Λευκό Οίκο κοιμούνται άστεγοι σε χαρτόκουτα. Ανεκδιήγητο αδιανόητο και μη αντιλήψιμο για το μέσο Ευρωπαίο.
Κοινός τόπος για το μέσο Αμερικανό.
Αφού λοιπόν έκαναν το μέσο ευρωπαίο κόπυ παστ του αμερικανού, δλδ αντί να διαλύει κάθε δομη που τον οδηγεί στην εξαθλίωση έχει αφήσει τραπεζίτες με γνώμονα το κέρδος ιδιωτών να του καθορίζουν το κοινωνικό και πολιτικό μοντέλο που υιοθετεί.
συγχαρητήρια. γίνατε αμερικανοί.
τώρα θα υποστείτε και τις συνέπειες.
και κατά συνέπεια ΚΑΛΩΣ να καταρρεύσει το παρόν οικοδόμημα. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΤΙΣΤΗΚΕ.
γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.901
Πόντοι
8.345

O κύριος Ηλίας Κικίλιας, είναι Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ.

Του Οργανισμού που συστάθηκε για να βοηθάει τους Έλληνες ανέργους να βρουν απασχόληση.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του κατέχει διάφορες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές του Ο.Α.Ε.Δ. από το 1999 και εντεύθεν.
«Είναι προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου».

Ο κ.Κικίλιας έχει μια σύζυγο: την Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη.
Η σύζυγός του έχει μια αδερφή: την Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη.
Με το ΦΕΚ Γ' 460/7-6-2010, διορίζεται η κουνιάδα του, ως Γραμματέας του:

Η κουνιάδα λοιπόν τακτοποιήθηκε, ως Γραμματέας του γαμπρού της Διοικητή του ΟΑΕΔ.

Πάμε στη σύζυγο Αναστασία τώρα:

Η κυρία Αναστασία Χάραρη, υπηρετούσε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη θυγατρική του ΟΑΕΔ "Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική Α.Ε. (ΠΑΕΠΑ.Ε.).
Με το ΦΕΚ Γ' 1303/31-12-2010 (την τελευταία ημέρα του χρόνου, ανάμεσα στις γιορτές), η σύζυγος του Διοικητή,

μετατάχθηκε στον ΟΑΕΔ, σε θέση "μόνιμου προσωπικού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού"

Γιατί όμως έγινε η μετάταξη στον ΟΑΕΔ, από το "Παρατητηρήριο Α.Ε.";
Μα, γιατί απλούστατα το "παρατηρητήριο" είναι ανάμεσα στους 151 φορείς, οι οποίοι θα βγάλουν το προσωπικό τους σε εργασιακή εφεδρεία ! Και προηγούνται οι εργαζόμενοι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην απόλυση !
Ιδού η εγκύκλιος της εργασιακής εφεδρείας ():

Η σύζυγος λοιπόν του Διοικητή του ΟΑΕΔ, μετατάχθηκε από τον φορέα που θα θέσει σε εφεδρεία, υπαλλήλους του, ώστε να μην έχει ...το άγχος.

Όμως η υπόθεση δεν σταματάει εκεί !...
Με το ΦΕΚ Γ΄297/2-5-2011, η κ.Χάραρη μετατάσσεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο,

όπου οι αμοιβές είναι σημαντικά μεγαλύτερες από κάθε άλλη υπηρεσία του δημοσίου.

Νομίζετε ότι οι "αλλαγές σαν τα πουκάμισα", που με χαρακτηριστικά ευκολία πετυχαίνουν φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου,

τελείωσαν, γελιέστε !
Με νεώτερη απόφαση του Γ.Κουτρουμάνη κι αφού οι αλλαγές εκνεύρισαν την Υπουργό Λούκα Κατσέλη,

βγαίνει το ΦΕΚ Γ' 571/17-8-2011, που ακυρώνει τη μετάταξη, της μετάταξης, ω μετάταξη...

Όμορφος κόσμος ηθικός, Πασοκικά πλασμένος.
Τσιφλίκι ολίγων το Δημόσιο, οι οποίοι ολίγοι κατηγορούν μέρα-νύχτα τους δημοσίους υπαλλήλους, ως άχρηστους, πλεονάζοντες, αντιπαραγωγικούς, αιτία του υπέρογκου χρέους, αλλά όλοι,
τις γυναίκες, κουνιάδες, κουμπάρες και κόρες, στην αγκαλιά του Δημοσίου τις βολεύουν.
Γιατί άραγε οι υπέρμαχοι του "μικρού και όχι σπάταλου κράτους" βολεύουν τους συγγενείς τους στο Δημόσιο;
Γιατί δεν τους αφήνουν να παλέψουν, όπως όλοι μας στον ιδιωτικό τομέα;
Γιατί κάποιοι που υπηρετούν δεκαετίες σε παραμεθόρια ή μακρινά από το σπίτι τους μέρη, δεν καταφέρνουν να πάρουν μια απόσπαση ή μετάταξη και την ίδια ώρα οι εκλεκτοί της νομενκλατούρας που κατσικώθηκε στο σβέρκο των Ελλήνων (με ευθύνη τους!), διαλέγουν υπηρεσίες και αλλάζουν όποτε γουστάρουν φορείς και εργασιακή σχέση;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.845
Πόντοι
6.515
φιλοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ο Χαρδαβελας βρηκε πολυ πετρελαιο, ενω ο Τριανταφυλλοπουλος βρηκε μετοχες αμύθητης αξιας. :uglystupid:

Μονο που δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν κατι και στον καναλαρχη τους, που χρωσταει σε οποιον μιλαει Ελληνικα :2funny:

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλαράκι σε όλα αυτά είμαι μαζί σου.
με μια τεράστια διαφορά.
εάν η ΕΕ ήταν όντως αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε.
δλδ το αντίπαλον δυτικό δέος των ΗΠΑ σε οικονομικό και όχι ψυχροπολεμικό επίπεδο.
αντ αυτού η ΕΕ κατήντησε μια ολιγαρχία μεγαλοαπατεώνων που έστησαν ένα μαγαζάκι στις Βρυξέλλες στηριόμενοι αποκλειστικά στις πουστοφιλελεύθερες νοοτροπίες των ΗΠΑ.
συν τοις άλλοις η ΕΕ έγινε απλά ο λαγός των ΗΠΑ σε κάθε διπλωματική και οικονομική της ατζέντα, με αποτέλεσμα.
α.
πολιτικά να μην υφίσταται. παράδειγμα η Κύπρος που υποτίθεται ότι εντάχθηκε για να λυθεί το κυπριακό. ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααχ
β.
οικονομικά να μην υφίσταται. ακόμα πληρώνουν οι λαοί της ευρώπης τις κομπίνες των λίμαν και γκολντμαν.
γ.
στρατιωτικά να μην υφίσταται. τώρα που τ αμερικάνια έχουν ζόρια να κάνουν πόλεμο στην αλλη ακρη του πλανήτη στέλνουν γάλλους λαγούς να καθαρίσουν τον καντάφι.

πρακτικά ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ εάν θα δώσουν ή δε θα δώσουν λύση.
η ΕΕ απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και έμειναν κάποια λαμόγια να καρπώνονται ακόμα το αρχικό όραμα.
άλλωστε είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή ΚΑΝΕΙΣ λαός της Ευρώπης σε οικονομικό, εργασιακό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο δε ζει καλύτερα απ ότι το 1980. Αγώνες δεκαετιών μετα τον ΒΠΠ διαλύθηκαν σε μια 3ετία. ΑΚόμα και η και καλά ανθηρή Γερμανία επιβάλλει στους εργάτες 4ήμερα και αντίστοιχες περικοπές μισθών. Λογικό. πώς θα φάνε με χρυσά κουτάλια τα γκολντεν στην γουόλ στριτ;

Εγώ που ήμουνα προσωπικά πλήρως ταγμένος υπέρ της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ τώρα είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η Ευρώπη είχε πάντα ένα πολιτιστικό, πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβσαθρο μετά τον ΒΠΠ που δεν είχε καμμιά σχέση με τα μπέργερς του ανκλ σαμ.
αφού μας έκαμαν ίδια σκατά τώρα προσπαθούμε εγκλωβισμένοι να βγούμε απ το αδιέξοδο.
Παπάρια μάντολες.
το αμέρικαν ντριμ προυποθέτει ότι δίπλα στο Λευκό Οίκο κοιμούνται άστεγοι σε χαρτόκουτα. Ανεκδιήγητο αδιανόητο και μη αντιλήψιμο για το μέσο Ευρωπαίο.
Κοινός τόπος για το μέσο Αμερικανό.
Αφού λοιπόν έκαναν το μέσο ευρωπαίο κόπυ παστ του αμερικανού, δλδ αντί να διαλύει κάθε δομη που τον οδηγεί στην εξαθλίωση έχει αφήσει τραπεζίτες με γνώμονα το κέρδος ιδιωτών να του καθορίζουν το κοινωνικό και πολιτικό μοντέλο που υιοθετεί.
συγχαρητήρια. γίνατε αμερικανοί.
τώρα θα υποστείτε και τις συνέπειες.
και κατά συνέπεια ΚΑΛΩΣ να καταρρεύσει το παρόν οικοδόμημα. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΤΙΣΤΗΚΕ.
γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.
ακριβως ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom