Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό είναι το νόημα του ''μαζί τα φάγαμε'',δεν τα αλλάζω τώρα....άλλο αν εσύ δεν το έπιασες.

Ο πάγκαλος λέει μαλάκες τους μαλάκες που τον ψήφισαν κ εσύ κ γω που δεν το κάναμε απλά δεν υπάρχουμε.
ο Πάγκαλος λέει μαλάκες και κορόιδα όσους τον ψήφισαν και του δώσαν τη δυνατότητα να κλάψει άλλα τόσα απ αυτά που έκλεψε, όταν ξαναήταν υπουργός την τελευταία φορά!

και μαλάκες λένε, καλά κάνει και κλέβει, αφού δεν κυβερνάει η κακιά δακσά!
Πούτσα και ξύλο σε όλα τα αριστεροΠΑΣΟΚια που μ αυτές τις ιδέες κατέστρεψαν (ξανά) την Ελλάδα!
ζωάδια!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τί θα πει κτλ....κτλ.... έχεις μια δικιά σου άποψη ζωής κ πιστεύεις ότι ισχύει για όλους επειδή πιθανόν σου βγήκε εσένα.

Πολύ σπαστικό πράγμα.

Δεν είναι έτσι.

Οχι δεν ειναι ετσι. ΕΙναι οπως νομιζεις εσυ οτι ειναι.
Τελοςπαντων , κρατησε την αποψη σου να κρατησω
και εγω την δικη μου και ειμαστε ενταξει.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οχι δεν ειναι επιδειξη αυτο που εκανα
Προσπαθησα να βοηθησω , μπορεις ελευθερα να συνεχισεις
να πιστευεις αυτους που στελνουν 3000 βιογραφικα και δεν
πιανουν ουτε 1. (Που και πιθανοτικα να το παρεις δεν ισχυει)
πιθανοτικα να το παρω δεν ισχυει...
με ποιο κανονα το υπολογισες εσυ ? με Bayes η με ανεξαρτητα ενδεχομενα ?
απο βλακεια σε βλακεια πας...
γιατι δεν ισχυει δηλαδη πιθανοτικα ? επειδη στο μυαλο σου δηλαδη "δε μπορει" ?

αν θες να βοηθησεις καποιον, πηγαινε στο χαμογελο του παιδιου να πεις κανα παραμυθι στα παιδακια...
σ αυτο φαινεται να εχεις ταλεντο...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό είναι το νόημα του ''μαζί τα φάγαμε'',δεν τα αλλάζω τώρα....άλλο αν εσύ δεν το έπιασες.

Ο πάγκαλος λέει μαλάκες τους μαλάκες που τον ψήφισαν κ εσύ κ γω που δεν το κάναμε απλά δεν υπάρχουμε.

Ρε τσουτσεκι εγω δεν τα πιανω...

Θελεις να τα παρω μωρη ΦΛΟΜΠΑ  :s&m_2:

Τεσπα...

Εγω παντως δουλευω μεχρι αυτη την ωρα... και λεω να παω νανι    :-

Αντε καλο βραδυ σας...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εντάξει για να λήξει το θέμα, δουλειές σαφώς και υπάρχουν!
και ακόμα και σε περιόδους κρίσεις κάποιοι βρίσκουν ευκαιρίες!
όμως δεν πρέπει να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι οι ευκαιρίες αυτές είναι πολύ λιγότερες απ ότι ήταν πριν μερικά χρόνια!

Αλλά το να παίρνετε ακραίες θέσεις και να λέει ο ένας απολυτα "δουλειές υπάρχου.τελεία" κι ο άλλος "δεν υπάρχουν.ξανά τελεία" ε δεν νομίζω ότι οδηγεί κάπου.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κοίτα,τα πράγματα εδώ έχουν 2 όψεις,οπότε εκ των πραγμάτων κάποιος θα έχει άδικο.

Κάποια παραδείγματα τα οποία στα έγραψα αλλά τα αγνόησες,μπορώ να σου γράψω κ άλλα.

Ανθρώπων που έκαναν ακριβώς ό,τι λες,έψαξαν τα πάντα με όσα προσόντα διαθέτουν χωρίς απαιτήσεις κ όμως δεν βρήκαν.

Καλή η ορθολογιστική σκέψη κ την διαθέτεις αλλά δεν ισχύει πάντα,μερικές φορές ισχύει κ η λογική του παραλόγου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πιθανοτικα να το παρω δεν ισχυει...
με ποιο κανονα το υπολογισες εσυ ? με Bayes η με ανεξαρτητα ενδεχομενα ?
απο βλακεια σε βλακεια πας...
γιατι δεν ισχυει δηλαδη πιθανοτικα ? επειδη στο μυαλο σου δηλαδη "δε μπορει" ?

αν θες να βοηθησεις καποιον, πηγαινε στο χαμογελο του παιδιου να πεις κανα παραμυθι στα παιδακια...

Δεν θα το πάω με θεώρημα Bayes ουτε με Εκθετική κατανομή
δεν χρειάζεται να πάμε τοσο μακρυά για να εκφράσουμε μια σχέση αναλογίας.

Οσο ειρωνεύεσαι τοσο μεγαλώνει το σύμπλεγμα που έχεις αγαπητέ φίλε.
Το σύμπλεγμα δεν σε αφηνει να δεις τα πραγματα με λογική.
ΑΥτα που λες δεν έχουν καμια σχεση με την λογική. Έστειλαν 3000 βιογραφικά
και δεν τους απάντησαν ουτε σε ένα? Καταρχην μερικές επιχειρήσεις απλα αφήνουν τηλέφωνο
ή σου ζητάνε να πάς απο εκει... ποιος τις λέει αυτες τις ψευτιές οτι όλες θέλουν βιογραφικα μεσω ι-μειλ?

Υπάρχει πιθανότητα στα 3000 βιογραφικά που θα στείλει κάποιος να μην τον πάρουν?
Το δικο σου μυαλο έχει θεμα με το να δεχτει οτι δεν κατανοεί καλα αυτα που του λενε
οχι το δικο μου. Και φυσικα δεν τα κατανοει οχι επειδη έχει προβλημα αλλα επειδη
έχει παρασυρθει απο την αλυσιδωτή προπαγανδα που έχω αναφέρει και πιο πριν σε κάποιο ποστ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
όμως δεν πρέπει να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι οι ευκαιρίες αυτές είναι πολύ λιγότερες απ ότι ήταν πριν μερικά χρόνια!

Αλλά το να παίρνετε ακραίες θέσεις και να λέει ο ένας απολυτα "δουλειές υπάρχου.τελεία" κι ο άλλος "δεν υπάρχουν.ξανά τελεία" ε δεν νομίζω ότι οδηγεί κάπου.....

Εγω δεν ειπα ποτε οτι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν δουλειές. Εγω απλα ειπα οτι δουλειές υπάρχουν.
Αν καποιος θελει να κανει σωστη συζητηση με καποιον θα πρεπει να προσεχει τι του λενε
ετσι και στις δουλειες... οι περισσοτεροι αλλα τους ζητανε και αλλα γραφουν μεσα στο βιογραφικο
μετα την δημοσιοσευση της εργασιας... λογικο να μην σε καλεσουν καν επειδη θα αντιληφθουν πως
δεν εδωσες ΟΥΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ για να καταλαβεις τι ζητανε ακριβως , δεν φταιει ο εργοδοτης μετα
το ξερω ειναι σκληρο αλλα ετσι ειναι. Μεινε λιγο στην ακρη μεχρι να μαθεις και ξαναελα
Ωστοσο
φυσικα και οι ευκαιρίες ειναι λιγότερες απο οτι ηταν παλια.. συμφωνουμε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τσουτσεκι εγω δεν τα πιανω...

Θελεις να τα παρω μωρη ΦΛΟΜΠΑ  :s&m_2:

Τεσπα...

Εγω παντως δουλευω μεχρι αυτη την ωρα... και λεω να παω νανι    :-

Αντε καλο βραδυ σας...
απλά οι οπαδοί του "μαζί τα φάγαμε" αριστεροΠΑΣΟΚικά ζωάδια, πιστεύουν ότι όλοι οι έλληνες είναι είτε δημ.υπάλληλοι, είτε τα "πήραν" από το δημόσιο για κάποιο δη.έργο!
δεν περνάει καν απ το μυαλουδάκι τους ότι αυτοί είναι λιγότεροι απ τους μισούς, και ότι όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν τόσα χρόνια να επιβιώσουν δουλεύοντας τίμια χωρίς να έχουν πάρει φράγκο πα το ΠΑΣΟΚιστάν που δημιούργησε τους τερμίτες!

καλή νύχτα βεντουζάκο!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Απόλυτη άποψη ο μπολντεμόρτης έχει αν διαβάσεις πιο προσεκτικά κ είναι ακριβώς ότι ''δουλειές υπάρχουν'',εγώ προσπαθώ να γράψω απλά ότι δεν ισχύει αυτό απόλυτα.

Ντάξει αν είναι να βρεθείς στου διαόλου την μάνα οκ κάτι θα βρεις....νομίζω όμως πως δεν είναι καλομαθημένος ή τεμπέλης όποιος έχει την απαίτηση να βρει κάτι στην χώρα του.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα το πάω με θεώρημα Bayes ουτε με Εκθετική κατανομή
δεν χρειάζεται να πάμε τοσο μακρυά για να εκφράσουμε μια σχέση αναλογίας.

Οσο ειρωνεύεσαι τοσο μεγαλώνει το σύμπλεγμα που έχεις αγαπητέ φίλε.
Το σύμπλεγμα δεν σε αφηνει να δεις τα πραγματα με λογική.
ΑΥτα που λες δεν έχουν καμια σχεση με την λογική. Έστειλαν 3000 βιογραφικά
και δεν τους απάντησαν ουτε σε ένα? Καταρχην μερικές επιχειρήσεις απλα αφήνουν τηλέφωνο
ή σου ζητάνε να πάς απο εκει... ποιος τις λέει αυτες τις ψευτιές οτι όλες θέλουν βιογραφικα?

Υπάρχει πιθανότητα στα 3000 βιογραφικά που θα στείλει κάποιος να μην τον πάρουν?
Το δικο σου μυαλο έχει θεμα με το να δεχτει οτι δεν κατανοεί καλα αυτα που του λενε
οχι το δικο μου. Και φυσικα δεν τα κατανοει οχι επειδη έχει προβλημα αλλα επειδη
έχει παρασυρθει απο την αλυσιδωτή προπαγανδα που έχω αναφέρει και πιο πριν σε κάποιο ποστ.
η προπαγανδα εχει καποιο σκοπο... εν προκειμενω ουτε κι εσυ με τη μεγαλη φαντασια δε μπορεις να τον δεις...

συμπλεγμα να εχω "αγαπητε" για ποιο λογο ? οπως σου ειπα κι εγω δουλευω και παραπονο απο τη δουλεια μου δεν εχω...

οσες επιχειρησεις δεν θελουν βιογραφικα, απευθυνονται σε ανθρωπους που δεν εχουν κατι να γραψουν σε αυτα.

αλλα και η ανταποκριση στη μαλακια εχει οριο, μιας και ειναι ηδη πολυ αργα....

οπως και να χει, να περνας καλα...

γεια χαρα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγω δεν ειπα ποτε οτι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν δουλειές. Εγω απλα ειπα οτι δουλειές υπάρχουν.
Φυσικα και οι ευκαιρίες ειναι λιγότερες απο οτι ηταν παλια.. συμφωνουμε.
Ξανα διάβασε αυτά που γράφεις,εντελώς απόλυτος είσαι στο ότι υπάρχουν δουλειές αν θες κ δεν είσαι καλομαθημένος ή τεμπέλης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φυσικά και ειμαι απολυτος στο οτι υπάρχουν δουλειες
γιατι οντως ετσι ειναι! Ο james070 ειπε οτι υπάρχουν λιγότερες ευκαιριες
απο οτι παλια λογω κρισης ενω εσυ πζ89 μου έλεγες οτι υπάρχουν λιγοτερες
αν θα δουλέψουν ολοι οι απόφοιτοι. Αυτο συνέβαινε και παλια ομως (να υπάρχει ιδιος αριθμος αποφοιτων) αλλα δεν εβλεπα παντου να παραπονιεται καποιος για ελειψη. Δουλειες υπάρχουν για οποιον θέλει να ψάξει αλλα οι ευκαιριες ειναι σιγουρα λιγοτερες. Αυτο δεν κανει παντα κακο βεβαια διοτι σε βοηθαει στο να εισαι καλυτερα προετοιμασμενος κατι που και παλι θα λειτουργησει υπερ σου μακροπροθεσμα

Αντε καληνυχτα  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φυσικά και ειμαι απολυτος στο οτι υπάρχουν δουλειες
γιατι οντως ετσι ειναι! Ο james070 ειπε οτι υπάρχουν λιγότερες ευκαιριες
απο οτι παλια λογω κρισης ενω εσυ πζ89 μου έλεγες οτι υπάρχουν λιγοτερες
αν θα δουλέψουν ολοι οι απόφοιτοι. Αυτο συνέβαινε και παλια ομως (να υπάρχει ιδιος αριθμος αποφοιτων) αλλα δεν εβλεπα παντου να παραπονιεται καποιος για ελειψη. Δουλειες υπάρχουν για οποιον θέλει να ψάξει αλλα οι ευκαιριες ειναι σιγουρα λιγοτερες. Αυτο δεν κανει παντα κακο βεβαια διοτι σε βοηθαει στο να εισαι καλυτερα προετοιμασμενος κατι που και παλι θα λειτουργησει υπερ σου μακροπροθεσμα

Αντε καληνυχτα  ;)
Να ένα ορθολογιστικό λάθος ας πούμε...αμ δεν ίσχυε παλιά αυτό,ανοίξαν τον χώρο της πανεπιστημιακής μόρφωσης κ τα πτυχία πλέον δεν ανταποκρίνονται σε θέσεις εργασίας....παλιά δεν υπάρχαν αρκετές σχολές,ξέρεις πόσες άνοιξαν για να νοικιάζουν οι φοιτητές σπίτια σε κάθε πόλη...μην είσαι απόλυτος λοιπόν,δεν είναι καλοστημένη προπαγάνδα η ανεργία.

Αντε καληνυχτα  

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Απόλυτη άποψη ο μπολντεμόρτης έχει αν διαβάσεις πιο προσεκτικά κ είναι ακριβώς ότι ''δουλειές υπάρχουν'',εγώ προσπαθώ να γράψω απλά ότι δεν ισχύει αυτό απόλυτα.

Ντάξει αν είναι να βρεθείς στου διαόλου την μάνα οκ κάτι θα βρεις....νομίζω όμως πως δεν είναι καλομαθημένος λη τεμπέλης όποιος έχει την απαίτηση να βρει κάτι στην χώρα του.
τώρα το "διαόλου τη μάνα " αν το λες για μένα, πρέπει να σου πω ότι δεν ήταν απόφαση ανάγκης αλλά μια επιθυμία που την είχα από πολλά χρόνια αλλά δεν μπορούσα να υλοποιήσω!
την πέτυχα τώρα με λίγο...ανορθόδοξο τρόπο.

Απλά όσον αφορά την διαφωνία σας, έχετε λίγο απόλυτη άποψη και οι 3 για το θέμα δουλειάς!
Φυσικά και κάποιος μπορεί να στείλει 3.000 βιογραφικά και να μην βρει τίποτα (δεν γνωρίζω στατιστικά για τον αριθμό αυτό, απλά το λέω μια και το νούμερο αυτό προβάλλεται ως επιχείρημα στα τελευταία ποστ σας)!
και φυσικά πιστεύω ότι δεν είναι τεμπέλης όποιος το κάνει αλλά δεν πετυχαίνει!!!!

όμως πρέπει να σου πω ότι είμαι οπαδός της ιδέας: "Ο καθένας βγάζει όσα λεφτά φτάνει το μυαλό του"!
σίγουρα επισέρχεται και ο παράγοντας τύχη, ή ο παράγοντας "συνθήκες της αγοράς", οικονομία της κοινωνίας όπου ζεις και τόσα άλλα!
όμως....μέχρι τώρα στη ζωή μου έχω γνωρίσει χιλιάδες ανθρώπους...και ανθρώπους πολύ-πολύ πλούσιους! Πολλοί απ αυτούς ήταν αυτοδημιούργητοι!
Πίστεψέ με! Κανείς απ αυτούς δεν ήταν ηλίθιος!
και κανείς δεν περίμενε να του φέρει η...τύχη μια θέση εργασίας ονειρεμένη με βάση τα βιογραφικά που μοίραζε με e-mail.
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το πόιντ μου, απλά επικουρικά θα σου πρόσθετα την παροιμία "συν Αθηνά και χείρα κίνει"

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τώρα το "διαόλου τη μάνα " αν το λες για μένα, πρέπει να σου πω ότι δεν ήταν απόφαση ανάγκης αλλά μια επιθυμία που την είχα από πολλά χρόνια αλλά δεν μπορούσα να υλοποιήσω!
την πέτυχα τώρα με λίγο...ανορθόδοξο τρόπο.

Απλά όσον αφορά την διαφωνία σας, έχετε λίγο απόλυτη άποψη και οι 3 για το θέμα δουλειάς!
Φυσικά και κάποιος μπορεί να στείλει 3.000 βιογραφικά και να μην βρει τίποτα (δεν γνωρίζω στατιστικά για τον αριθμό αυτό, απλά το λέω μια και το νούμερο αυτό προβάλλεται ως επιχείρημα στα τελευταία ποστ σας)!
και φυσικά πιστεύω ότι δεν είναι τεμπέλης όποιος το κάνει αλλά δεν πετυχαίνει!!!!

όμως πρέπει να σου πω ότι είμαι οπαδός της ιδέας: "Ο καθένας βγάζει όσα λεφτά φτάνει το μυαλό του"!
σίγουρα επισέρχεται και ο παράγοντας τύχη, ή ο παράγοντας "συνθήκες της αγοράς", οικονομία της κοινωνίας όπου ζεις και τόσα άλλα!
όμως....μέχρι τώρα στη ζωή μου έχω γνωρίσει χιλιάδες ανθρώπους...και ανθρώπους πολύ-πολύ πλούσιους! Πολλοί απ αυτούς ήταν αυτοδημιούργητοι!
Πίστεψέ με! Κανείς απ αυτούς δεν ήταν ηλίθιος!
και κανείς δεν περίμενε να του φέρει η...τύχη μια θέση εργασίας ονειρεμένη με βάση τα βιογραφικά που μοίραζε με e-mail.
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το πόιντ μου, απλά επικουρικά θα σου πρόσθετα την παροιμία "συν Αθηνά και χείρα κίνει"
Απόλυτα σωστός,συμφωνώ.

Αν συμφωνεί κ ο μπολντεμόρτης μάλλον τόση ώρα αλλάζαμε ποστ καθαρά από πείσμα κ ξεροκεφαλιά μας να μην  υποχωρήσει κανένας. :2funny:

Υ.Γ.Απάντα κ στο pm που σε ρωτάω για τους ναζί,τα καθίκια τους γερμανούς.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Απόλυτα σωστός,συμφωνώ.

Αν συμφωνεί κ ο μπολντεμόρτης μάλλον τόση ώρα αλλάζαμε ποστ καθαρά από πείσμα κ ξεροκεφαλιά μας να μην  υποχωρύσει κανένας. :2funny:
ε άμα δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε και δεν θα διαφωνούσατε κάθε βράδυ σε πράγματα που την επόμενη ίσως συμφωνείτε!

δεν ξέρω βέβαια αν θα συμφωνούσαν και τα ακροαριστερά ζωάδια του σάιτ μια και μυρίζομαι ότι "ο πλούτος είναι προιόν του καπιταλισμού και τον αποκτά μόνο όποιος είναι μέρος του συστήματος και ο φτωχός εργάτης είναι πάντα στην απέξω"...και άλλες τέτοιες αηδίες!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν ξέρω βέβαια αν θα συμφωνούσαν και τα ακροαριστερά ζωάδια του σάιτ μια και μυρίζομαι ότι "ο πλούτος είναι προιόν του καπιταλισμού και τον αποκτά μόνο όποιος είναι μέρος του συστήματος και ο φτωχός εργάτης είναι πάντα στην απέξω"...και άλλες τέτοιες αηδίες!
Αυτό είναι μια γενική αλήθεια,ωστόσο ''μαγκιά'' του αφεντικού που εκμεταλλεύεται τον εργάτη κ τον αφήνει φτωχό κ αυτός πλουτίζει από τον κόπο του,ας ξυπνήσει ο εργάτης κ ας διεκδικίσει το μεριδιό του.

Θα άνηκε όλο το αποτέλεσμα στο αφεντικό κ δεν θα μιλούσαμε για εκμετάλλευση αν εκτός από τις ιδέες(εδώ μπαίνουν κ οι διεφημιστές) κ την διαχείριση έκανε κ την παραγωγή.

Έχουμε λοιπόν αφεντικό που απλά είναι ο διαχειριστής,διεφημιστή που πλασάρει το προϊόν κ τον εργάτη που το παράγει,το δίκαιο κ σωστό δεν θα ήταν το κέρδος :3;;;

Μην ανησυχείς δεν θα σε πούνε αριστερό αν συμφωνήσεις.... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
συμπλεγμα να εχω "αγαπητε" για ποιο λογο ? οπως σου ειπα κι εγω δουλευω και παραπονο απο τη δουλεια μου δεν εχω...

Ποσώς με ενδιαφέρει αν είσαι ή οχι ευχαριστημένος απο την δουλειά σου ή αν δουλεύεις η όχι...
το σύμπλεγμα το έχεις στο θέμα της βοήθειας οπως φάνηκε ξεκάθαρα μιας και την παραπάνω εξυπνάδα με τα παιδάκια της γιούνισεφ δεν χρειαζόταν να την πετάξεις.

Ανθρωπος που δεν θα είχε οντως κάποιο συμπλεγμα δεν θα την έγραφε αυτη την εξυπνάδα  ;)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό είναι μια γενική αλήθεια,ωστόσο ''μαγκιά'' του αφεντικού που εκμεταλλεύεται τον εργάτη κ τον αφήνει φτωχό κ αυτός πλουτίζει από τον κόπο του,ας ξυπνήσει ο εργάτης κ ας διεκδικίσει το μεριδιό του.

Θα άνηκε όλο το αποτέλεσμα στο αφεντικό κ δεν θα μιλούσαμε για εκμετάλλευση αν εκτός από τις ιδέες(εδώ μπαίνουν κ οι διεφημιστές) κ την διαχείριση έκανε κ την παραγωγή.

Έχουμε λοιπόν αφεντικό που απλά είναι ο διαχειριστής,διεφημιστή που πλασάρει το προϊόν κ τον εργάτη που το παράγει,το δίκαιο κ σωστό δεν θα ήταν το κέρδος :3;;;

Μην ανησυχείς δεν θα σε πούνε αριστερό αν συμφωνήσεις.... :grin:
τι λες ρε μεγάλε?
ποιος σου τα πουλάει αυτά και συ τα χάφτεις?
το δίκαιο και σωστό θα ήταν και η ζημιά δια 3.

ε? ποιος ήρθε?
όχι στη ζημιά ε?
μόνο στο κέρδος!
και το ρίσκο ποιος το παίρνει?
το κεφάλαιο για να ανοίξει η επιχείρηση ποιος το βάζει?

έλα! γύρνα πλευρό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom