Απόλυτη άποψη ο μπολντεμόρτης έχει αν διαβάσεις πιο προσεκτικά κ είναι ακριβώς ότι ''δουλειές υπάρχουν'',εγώ προσπαθώ να γράψω απλά ότι δεν ισχύει αυτό απόλυτα.
Ντάξει αν είναι να βρεθείς στου διαόλου την μάνα οκ κάτι θα βρεις....νομίζω όμως πως δεν είναι καλομαθημένος λη τεμπέλης όποιος έχει την απαίτηση να βρει κάτι στην χώρα του.
τώρα το "διαόλου τη μάνα " αν το λες για μένα, πρέπει να σου πω ότι δεν ήταν απόφαση ανάγκης αλλά μια επιθυμία που την είχα από πολλά χρόνια αλλά δεν μπορούσα να υλοποιήσω!
την πέτυχα τώρα με λίγο...ανορθόδοξο τρόπο.
Απλά όσον αφορά την διαφωνία σας, έχετε λίγο απόλυτη άποψη και οι 3 για το θέμα δουλειάς!
Φυσικά και κάποιος μπορεί να στείλει 3.000 βιογραφικά και να μην βρει τίποτα (δεν γνωρίζω στατιστικά για τον αριθμό αυτό, απλά το λέω μια και το νούμερο αυτό προβάλλεται ως επιχείρημα στα τελευταία ποστ σας)!
και φυσικά πιστεύω ότι δεν είναι τεμπέλης όποιος το κάνει αλλά δεν πετυχαίνει!!!!
όμως πρέπει να σου πω ότι είμαι οπαδός της ιδέας: "Ο καθένας βγάζει όσα λεφτά φτάνει το μυαλό του"!
σίγουρα επισέρχεται και ο παράγοντας τύχη, ή ο παράγοντας "συνθήκες της αγοράς", οικονομία της κοινωνίας όπου ζεις και τόσα άλλα!
όμως....μέχρι τώρα στη ζωή μου έχω γνωρίσει χιλιάδες ανθρώπους...και ανθρώπους πολύ-πολύ πλούσιους! Πολλοί απ αυτούς ήταν αυτοδημιούργητοι!
Πίστεψέ με! Κανείς απ αυτούς δεν ήταν ηλίθιος!
και κανείς δεν περίμενε να του φέρει η...τύχη μια θέση εργασίας ονειρεμένη με βάση τα βιογραφικά που μοίραζε με e-mail.
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το πόιντ μου, απλά επικουρικά θα σου πρόσθετα την παροιμία "συν Αθηνά και χείρα κίνει"