Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι ακριβως αυτο θελω να σου πω.
Οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) ειναι τεμπεληδες
και καλομαθημενοι.

Πες μου απο τα 18 σου μεχρι σημερα
αν εχεις ψαξεις πουθενα για δουλεια.
Έχω ψάξει κ έχω βρει....σε νετ καφέ έχω κάνει κ τότε κόλλησα με το site κ εθίστηκα,σαν σερβιτόρος έχω δουλέψει κ δουλεύω ακόμα καμιά φορά στην πολή μου σε μαγαζί γνωστού του πατέρα μου.

Πάντως φίλος που ψάχνει τώρα για δουλειά δεν μπορεί να βρει,κοιτά για σερβιτόρος κ του ρίχνουν άκυρο επειδή θέλουν μουνιά κυρίως κ για τις λίγες αντρικές θέσεις προυπηρεσία κ σαν ντελίβερυ που επίσης κοίταξε ζητάνε προυπηρεσία(εδώ θα μπορούσε να πει ένα ψεμματάκι ότι έχει,μαλακία του).

Μην επιμένεις ρε με το κολλημά σου....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
θελουν γαμισακι απο τον ΜΠΕΝΥ...

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ τους αρεσει  :fuck1:
έτσι!
αλλά το πιο ωραίο είναι που άκουσα από ΠΑΣΟΚο δημόσιο υπάλληλο!
"ε, έχει δίκιο εδώ που τα λέμε ο (χοντροβούβαλος-παχύδερμος-κτήνος) Πάγκαλος, μαζί τα φάγαμε! Οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή για να σωθεί η χώρα!"
χαχαχαχααχαχαχαχα
μιλάμε για ζωάδια ρε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έχω ψάξει κ έχω βρει....σε νετ καφέ έχω κάνει κ τότε κόλλησα με το site κ εθίστηκα,σαν σερβιτόρος έχω δουλέψει κ δουλεύω ακόμα καμιά φορά στην πολή μου σε μαγαζί γνωστού του πατέρα μου.

Πάντως φίλος που ψάχνει τώρα για δουλειά δεν μπορεί να βρει,κοιτά για σερβιτόρος κ του ρίχνουν άκυρο επειδή θέλουν μουνιά κυρίως κ για τις λίγες αντρικές θέσεις προυπηρεσία κ σαν ντελίβερυ που επίσης κοίταξε ζητάνε προυπηρεσία(εδώ θα μπορούσε να πει ένα ψεμματάκι ότι έχει,μαλακία του).

Μην επιμένεις ρε με το κολλημά σου....

Δεν εχω εγω κολληματα  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω απλα ρωταω για να δω τι συμβαινει με τις "ανεργιες" σας.
ΟΙ δικηγοροι έχουν το δικαιωμα να ανοιξουν και δικο τους γραφειο
αρκει να έχουν γνωριμιες... παρατα τους τυπους εδω που μιλατε για τα πολιτικα
ολημερίς και τον εθισμο με το σαιτ και βγες εξω να κανεις γνωριμιες
παραλληλα τελειωνε την σχολη σου και ανοιξε μετα ενα γραφειο με τις χαμηλοτερες τιμες
στην περιοχη. Αν μπορεις να βρεις καπου να νοικιασεις φτηνα ακομη καλυτερα....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
έτσι!
"ε, έχει δίκιο εδώ που τα λέμε ο (χοντροβούβαλος-παχύδερμος-κτήνος) Πάγκαλος, μαζί τα φάγαμε! Οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή για να σωθεί η χώρα!"
χαχαχαχααχαχαχαχα
μιλάμε για ζωάδια ρε!

Α... τωρα μου το χαλας  :uglystupid:

και ο παπαζολης λεει οτι "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"  :uglystupid:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έτσι!
χαχαχαχααχαχαχαχα
μιλάμε για ζωάδια ρε!
Το αναγνωρίζουν πάντως βλέπεις... :cheesy:και ναι είχε δίκιο ο (χοντροβούβαλος-παχύδερμος-κτήνος) Πάγκαλος,μαζί τα έφαγε με τα ζώα που διόρισε για να τον ψηφίζουν.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα... αφου καθομαι και καταπιανομαι σε συζητησεις
με ενα τυπακι σαν και του λογου σου.

Παπάρια έχει ακομη και ενα ζώον. Δεν ειναι δείγμα αντρισμου αυτο μην
τρεφεις αυταπάτες. Φαινεσαι τι ποιότητας παπαρια έχεις με την ψυχραιμία που κρατας
και τον σεβασμό στις αποψεις του συνομιλητη σου ακομη και αν ειναι αντιθετες με τις δικιες σου.
εγω δεν ειπα οτι ειναι κανα κατορθωμα που τα εχω...ειπα οτι δεν χρειαζεται να με χαρακτηρισεις εσυ πρωτος για να το κανω εγω σε σενα...

αλλα χανω την ψυχραιμια μου με τσουτσεκια σαν κι εσενα που επειδη ειναι τυχεροι και δουλευουν (οπως ειμαι κι εγω τυχερος που δουλευω)
δεν εχουν κανενα σεβασμο για παιδια που ταλαιπωρουνται για να βρουν μια οποιαδηποτε δουλεια για να ξεκινησουν τη ζωη τους.
και αν δεν ξερεις τετοια παιδια, απλα δε βγαινεις απο το σπιτι σου καθολου...
εχω απειρο σεβασμο και το εχω αποδειξει οσες φορες εχω διαφωνησει εδω.
αλλα δεν εχω κανενα σεβασμο για ατομο που υψηλου κρινει στο συνολο τους κοσμο που ταλαιπωρειται και τον λενε τεμπελη και
καλομαθημενο επειδη δεν ηταν κωλοφαρδοι σαν τον ιδιο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν εχω εγω κολληματα  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω απλα ρωταω για να δω τι συμβαινει με τις "ανεργιες" σας.
ΟΙ δικηγοροι έχουν το δικαιωμα να ανοιξουν και δικο τους γραφειο
αρκει να έχουν γνωριμιες... παρατα τους τυπους εδω που μιλατε για τα πολιτικα
ολημερίς και τον εθισμο με το σαιτ και βγες εξω να κανεις γνωριμιες
παραλληλα τελειωνε την σχολη σου και ανοιξε μετα ενα γραφειο με τις χαμηλοτερες τιμες
στην περιοχη. Αν μπορεις να βρεις καπου να νοικιασεις φτηνα ακομη καλυτερα....
Α τόσο απλό είναι λες ε;;;
Ανοίγεις ένα γραφείο κ επειδή θα γνωρίζεις κ κάποιους τσουπ να η πελατεία....ρίχνεις κ λίγο την τιμή για να γίνεις ανταγωνιστικός κ όλα καλά....αυτό μόλις το σκέφτηκες εσύ,φαντάσου κ πόσοι άλλοι.

Τελειώνουν να σου πω από την σχολή Θεσσαλονίκης μόνο 370 φοιτητές τον χρόνο.

Έχει τρεις σχολές κ το τμήμα Αθήνας πολύ μεγαλύτερο.... 1200 φοιτητές τον χρόνο μπαίνουν στην αγορά εργασίας χοντρικά κ σταματάς να δουλεύεις στα 60 σου περίπου....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Για να μην τους γαμήσουμε προφανώς,ωστόσο αυτό δεν είναι απάντηση στο αν θα μας γαμήσουν μετά αυτοί ως αντίποινα επειδή θα τους την έχουμε κάνει άσχημα..... :rolleyes:
α μάιστα!
εδώ έχουμε μια νέα εκδοχή!
όχι ότι ΠΡΕΠΕΙ να πλερώσουμε όπως λέει ο ΓΑΠ, αλλά....
μπορούμε να ΜΗΝ πληρώσουμε χωρίς συνέπειες, όμως ΠΡΕΠΕΙ να φοβόμαστε ότι θα μας γαμήσουν στο μέλλον!

λαμπρά!
τώρα σου ήρθε ή την έχεις καιρό και βρήκες την ευκαιρία να την αμολήσεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω δεν ειπα οτι ειναι κανα κατορθωμα που τα εχω...ειπα οτι δεν χρειαζεται να με χαρακτηρισεις εσυ πρωτος για να το κανω εγω σε σενα...

αλλα χανω την ψυχραιμια μου με τσουτσεκια σαν κι εσενα που επειδη ειναι τυχεροι και δουλευουν (οπως ειμαι κι εγω τυχερος που δουλευω)
δεν εχουν κανενα σεβασμο για παιδια που ταλαιπωρουνται για να βρουν μια οποιαδηποτε δουλεια για να ξεκινησουν τη ζωη τους.
και αν δεν ξερεις τετοια παιδια, απλα δε βγαινεις απο το σπιτι σου καθολου...
εχω απειρο σεβασμο και το εχω αποδειξει οσες φορες εχω διαφωνησει εδω.
αλλα δεν εχω κανενα σεβασμο για ατομο που υψηλου κρινει στο συνολο τους κοσμο που ταλαιπωρειται και τον λενε τεμπελη και
καλομαθημενο επειδη δεν ηταν κωλοφαρδοι σαν τον ιδιο...

Οχι κύριε. Κανετε λαθος.
Οταν καποιος ψάχνεται παντου και ολημερίς
δεν ειναι καθολου κωλοφαρδος.
Εγω μιλάω για "παιδια" που σου λενε οτι δεν υπάρχουν δουλειες
και μολις τους ρωτησεις τι μισθο τους ειπαν σε δουλειες δεν απαντησαν
καν ή δεν ηξεραν να απαντησουν. Εγω μπαινω και λεω πως υπάρχει δουλεια
αν καποιος ψαχθεί τωρα αν αυτο καποιοι το παιρνουν σαν κατορθωμα και σαν
επιδειξη έχουν προβλημα κατανοησης. Ειναι σαν να θελει να σε βοηθησει καποιος
και να τον κλωτσας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και ο παπαζολης λεει οτι "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"  :uglystupid:
Μιλάμε για την πλειοψηφία που πήγε κάλπη,καλώς η κακώς στο συστημά μας έτσι το μετράμε...εφόσον λοιπόν οι πλειοψηφία αυτή έβγαλε ΠΑΣΟΚ με το ονομά της μιλάει ο χοντρός κ έχει δίκιο να λέει ότι ''Μαζί τα φάγαμε''. :birdman:

Και εφόσον εσύ ως χουντικός κ γω ως αριστερός δεν μπορέσαμε να τον ξεκουνήσουμε από την καρέκλα απλά δεν υπάρχουν για το σύστημά τους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
α μάιστα!
εδώ έχουμε μια νέα εκδοχή!
όχι ότι ΠΡΕΠΕΙ να πλερώσουμε όπως λέει ο ΓΑΠ, αλλά....
μπορούμε να ΜΗΝ πληρώσουμε χωρίς συνέπειες, όμως ΠΡΕΠΕΙ να φοβόμαστε ότι θα μας γαμήσουν στο μέλλον!

λαμπρά!
τώρα σου ήρθε ή την έχεις καιρό και βρήκες την ευκαιρία να την αμολήσεις?
Δεν ισχύει λες ε;;;Είμαστε η χώρα γαμιάς....που ούτε δικιά μας παραγωγή για να τρώμε δεν έχουμε με τα αρχίδια που κυβερνάνε.....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Α... τωρα μου το χαλας  :uglystupid:

και ο παπαζολης λεει οτι "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"  :uglystupid:
α καλά!
κι ο παπαζόλης στην ίδια συνομοταξία των ζωαδιών αριστεροΠΑΣΟΚων ανήκει!

νάτο το ζωάδι!
Το αναγνωρίζουν πάντως βλέπεις... :cheesy:και ναι είχε δίκιο ο (χοντροβούβαλος-παχύδερμος-κτήνος) Πάγκαλος,μαζί τα έφαγε με τα ζώα που διόρισε για να τον ψηφίζουν.
ναι, μόνο που δεν κατάλαβες ότι αυτό ήταν απλά το καρότο.

και όχι!
δεν το αναγνωρίζουν!
όταν λέει η δημ.υπάλ/λος "μαζί τα φάγαμε" δεν βάζει και τον εαυτό της μέσα! Εννοεί όλους τους άλλους (που έπαιρναν μίζες πχ) ακόμα και άλλους δη.υπάλ/λους εκτός απ τον εαυτό της! άντε και τον άνδρα της!
όοοοοολοι οι άλλοι βέβαια είναι κλέφτες και πρέπει να τιμωρηθούν, με πρώτο τον....Καραμανλή!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Α τόσο απλό είναι λες ε;;;
Ανοίγεις ένα γραφείο κ επειδή θα γνωρίζεις κ κάποιους τσουπ να η πελατεία....ρίχνεις κ λίγο την τιμή για να γίνεις ανταγωνιστικός κ όλα καλά....αυτό μόλις το σκέφτηκες εσύ,φαντάσου κ πόσοι άλλοι.

Τελειώνουν να σου πω από την σχολή Θεσσαλονίκης μόνο 370 φοιτητές τον χρόνο.

Έχει τρεις σχολές κ το τμήμα Αθήνας πολύ μεγαλύτερο.... 1200 φοιτητές τον χρόνο μπαίνουν στην αγορά εργασίας χοντρικά κ σταματάς να δουλεύεις στα 60 σου περίπου....

ΑΠο αυτους τους 370 που τελειωνουν οι 200 δεν θα εχουν ιδεα
τι τελειωσαν αρα εσυ που εχεις ασχοληθει οσο εισαι μεσα στην σχολη
εχεις συγκριτικο πλεονεκτημα 1-2 χρονια σε σχεση με αυτους που δεν θα εχουν (για αυτο λεει ο καθηγητης πως δεν κανεις κατι αν τον εξαπατησεις και κλεψεις στις εξεταστικες εσυ θα την πληρωσεις μετα γιατι αν δεν εχεις γνωση τι θα πουλησεις?) απο τους 170 οι αλλοι 100 φευγουν εξωτερικο κτλπ κτλπ... τεσπα κοιταξε στην τελικη δεν θα κατσω να σου αλλαξω
μυαλο αν εχεις αρχισει και τα βλεπεις ολα μαυρα ετσι? Ειναι σαν τον Σαρκοζι οι απαντησεις
απο ενα σημειο και μετα

"Κουραστηκαμε με μια ελλαδα που δεν θελει να συνεργαστει... αν δεν θελετε πειτε το μας να τελειωνουμε να δουμε τι θα κανουμε εχουμε σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε"

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οχι κύριε. Κανετε λαθος.
Οταν καποιος ψάχνεται παντου και ολημερίς
δεν ειναι καθολου κωλοφαρδος.
Εγω μιλάω για "παιδια" που σου λενε οτι δεν υπάρχουν δουλειες
και μολις τους ρωτησεις τι μισθο τους ειπαν σε δουλειες δεν απαντησαν
καν ή δεν ηξεραν να απαντησουν. Εγω μπαινω και λεω πως υπάρχει δουλεια
αν καποιος ψαχθεί τωρα αν αυτο καποιοι το παιρνουν σαν κατορθωμα και σαν
επιδειξη έχουν προβλημα κατανοησης. Ειναι σαν να θελει να σε βοηθησει καποιος
και να τον κλωτσας.
τα "παιδια" αυτα που λες , μονο εσυ τα ξερεις μαλλον...
γιατι τα περισσοτερα παιδια στελνουν 3000 βιογραφικα για μια θεση... και αν το αμφισβητεις αυτο , τοτε κινεισαι σε
καποιο πολυ εξωτικο κλαδο ή απλα στα λενε οι φανταστικοι σου φιλοι και οχι κανονικοι ανθρωποι...

προβλημα κατανοησης και συγχρονισμου με τον κοσμο γυρω σου εχεις προφανως εσυ... γιατι αυτα που λες δε
στεκουν απο πουθενα αν πραγματικα κινεισαι στην αγορα. μονο και μονο που θεωρεις οτι θελεις να βοηθησεις
και σε κλωτσανε, επειδη μπαινεις εδω και λες τη μαλακια σου, απλα αποδεικνυει οτι κανεις επιδειξη επειδη -επαναλαμβανω-
εχεις την τυχη να δουλευεις και αλλοι δεν την εχουν...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάμε για την πλειοψηφία που πήγε κάλπη,καλώς η κακώς στο συστημά μας έτσι το μετράμε...εφόσον λοιπόν οι πλειοψηφία αυτή έβγαλε ΠΑΣΟΚ με το ονομά της μιλάει ο χοντρός κ έχει δίκιο να λέει ότι ''Μαζί τα φάγαμε''. :birdman:

Και εφόσον εσύ ως χουντικός κ γω ως αριστερός δεν μπορέσαμε να τον ξεκουνήσουμε από την καρέκλα απλά δεν υπάρχουν για το σύστημά τους.

κωλοτουμπα μην τα αλλαζεις τωρα... ειπαμε  :uglystupid:

γιατι θα σου γραψω οτι εισαι και εσυ μια ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΦΛΟΜΠΑ και ΜΙΣΗ  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΑΠο αυτους τους 370 που τελειωνουν οι 200 δεν θα εχουν ιδεα
τι τελειωσαν αρα εσυ που εχεις ασχοληθει οσο εισαι μεσα στην σχολη
εχεις συγκριτικο πλεονεκτημα 1-2 χρονια σε σχεση με αυτους που δεν θα εχουν (για αυτο λεει ο καθηγητης πως δεν κανεις κατι αν τον εξαπατησεις και κλεψεις στις εξεταστικες εσυ θα την πληρωσεις μετα γιατι αν δεν εχεις γνωση τι θα πουλησεις?) απο τους 170 οι αλλοι 100 φευγουν εξωτερικο κτλπ κτλπ... τεσπα κοιταξε στην τελικη δεν θα κατσω να σου αλλαξω
μυαλο αν εχεις αρχισει και τα βλεπεις ολα μαυρα ετσι? Ειναι σαν τον Σαρκοζι οι απαντησεις
απο ενα σημειο και μετα

"Κουραστηκαμε με μια ελλαδα που δεν θελει να συνεργαστει... αν δεν θελετε πειτε το μας να τελειωνουμε να δουμε τι θα κανουμε εχουμε σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε"
Τί θα πει κτλ....κτλ.... έχεις μια δικιά σου άποψη ζωής κ πιστεύεις ότι ισχύει για όλους επειδή πιθανόν σου βγήκε εσένα.

Πολύ σπαστικό πράγμα.

Δεν είναι έτσι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κωλοτουμπα μην τα αλλαζεις τωρα... ειπαμε  :uglystupid:

γιατι θα σου γραψω οτι εισαι και εσυ μια ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΦΛΟΜΠΑ και ΜΙΣΗ  :birdman:
Αυτό είναι το νόημα του ''μαζί τα φάγαμε'',δεν τα αλλάζω τώρα....άλλο αν εσύ δεν το έπιασες.

Ο πάγκαλος λέει μαλάκες τους μαλάκες που τον ψήφισαν κ εσύ κ γω που δεν το κάναμε απλά δεν υπάρχουμε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τί θα πει κτλ....κτλ.... έχεις μια δικιά σου άποψη ζωής κ πιστεύεις ότι ισχύει για όλους επειδή πιθανόν σου βγήκε εσένα.

Πολύ σπαστικό πράγμα.

Δεν είναι έτσι.
σαν ποιον να μοιάζει,ποιον να μοιαζει....! :rolleyes:
σπαστικό ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τα "παιδια" αυτα που λες , μονο εσυ τα ξερεις μαλλον...
γιατι τα περισσοτερα παιδια στελνουν 3000 βιογραφικα για μια θεση... και αν το αμφισβητεις αυτο , τοτε κινεισαι σε
καποιο πολυ εξωτικο κλαδο ή απλα στα λενε οι φανταστικοι σου φιλοι και οχι κανονικοι ανθρωποι...

προβλημα κατανοησης και συγχρονισμου με τον κοσμο γυρω σου εχεις προφανως εσυ... γιατι αυτα που λες δε
στεκουν απο πουθενα αν πραγματικα κινεισαι στην αγορα. μονο και μονο που θεωρεις οτι θελεις να βοηθησεις
και σε κλωτσανε, επειδη μπαινεις εδω και λες τη μαλακια σου, απλα αποδεικνυει οτι κανεις επιδειξη επειδη -επαναλαμβανω-
εχεις την τυχη να δουλευεις και αλλοι δεν την εχουν...

Οχι δεν ειναι επιδειξη αυτο που εκανα
Προσπαθησα να βοηθησω , μπορεις ελευθερα να συνεχισεις
να πιστευεις αυτους που στελνουν 3000 βιογραφικα και δεν
πιανουν ουτε 1. (Που και πιθανοτικα να το παρεις δεν ισχυει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom