trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λες????![]()
![]()
![]()
με τιποτα ....
χρεωκοπήσατε .... και θα παραμεινετε για 10ετία και βαλε
Λες????![]()
![]()
![]()
Όταν βλέπεις ότι σε αυτά κάνουμε πλακίτσα παρεού με Μέμο και Ράφη, δε χρειάζεται να λέμε τίποτα...
με τιποτα ....
χρεωκοπήσατε .... και θα παραμεινετε για 10ετία και βαλε
Πρωτον υπαρχει η ταξη μεγεθους,αλλο πραμα τα δεκα μυρια και αλλο τα εκατο χιλιαρικα.Τα σωστά "κουμάντα" δεν είναι απαραίτητα της οικονομικής επιφάνεις του (όποιου) Μποδοσάκη. Και δεν σημαίνουν και κανένα συγκεκριμένο σαν ποσό. Κουμάντα είναι και οι 100.000 και τα 10.000.000.
Σε κάποιον από τα αριστεροαναρχοκομμούνια που έχω σε κάποια εκτίμηση το είχα γράψει με π.μ.
Μου είχε απαντήσει πως θέματα γενικού ενδιαφέροντος είναι καλό να λέγονται δημόσια. Μάλλον δίκιο είχε.
Το ποστάρω λοιπόν, κάπως διαφορετικά, αλλά η ουσία ίδια είναι.
Όταν γίνει το "μπάχαλο" (που εύχονται και που δυστυχώς φοβάμαι πως τελικά θα γίνει) κάποιοι που έχουν κάνει τα "κουμάντα τους" θα εξακολουθήσουν (-ουμε ;)) να έχουμε να φάμε. Και την Χ5 να συντηρήσουν, που λέει ο λόγος. Και να καλοπεράσουν!!
(Το τί "τσιμπούκια" μου κάνουν τελευταία, επειδή εξακολουθώ και ΘΑ εξακολουθώ να έχω ρευστότητα, κάποιοι μαγαζάτορες που παλιά έκαναν τους "δύσκολους", δεν λέγεται.)
Αυτοί οι κάποιοι εδώ μέσα δεν παρουσιάζονται απαραίτητα σαν "δεξοί". Ορισμένοι υποδύονται και τους "επαναστάτες". Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως τα "κουμάντα" έχουν γίνει!
Πολλοί άλλοι όμως (πάρα πολλοί!) δεν θα έχουν ούτε να φάνε. Αν ΑΥΤΟ είναι το αιτούμενο, τότε ορθώς επιχαίρουν. Ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς δεν έχουν ούτε τώρα...
Αφου ειπαμε...Ελευθερη βουληση,rational choice theory και τα λοιπα...+1000000000000
και σιγουρα δεν είναι από αυτούς που έχουν κάνει τα κουμάντα τους
Αχαχαχαχαχα,ρε ο πυρκαυλος αντιγραφει πακετο τους πρετεντεροπασχηδες και ειναι,λεει,με το κινητο παντοφλα,το swift 1300 και τηλεροαση CRT.
Και δηλωνει και καριεριστας που σπαει πλακα με τους χαζους.
Τι να λεμε τωρα δηλαδη?
Ρεαλιστή Ευρωπέε Πολίτα, έχεις πάρει χαμπάρι οτι σε στριμώχνουν Ομπάμιας και Πουτινάκος για να σερεαλιστής .....![]()
Και δεν σημαίνουν και κανένα συγκεκριμένο σαν ποσό. Κουμάντα είναι και οι 100.000 και τα 10.000.000.
Σε κάποιον από τα αριστεροαναρχοκομμούνια που έχω σε κάποια εκτίμηση το είχα γράψει με π.μ.
Μου είχε απαντήσει πως θέματα γενικού ενδιαφέροντος είναι καλό να λέγονται δημόσια. Μάλλον δίκιο είχε.
Το ποστάρω λοιπόν, κάπως διαφορετικά, αλλά η ουσία ίδια είναι.
Όταν γίνει το "μπάχαλο" (που εύχονται και που δυστυχώς φοβάμαι πως τελικά θα γίνει) κάποιοι που έχουν κάνει τα "κουμάντα τους" θα εξακολουθήσουν (-ουμε ;)) να έχουμε να φάμε. Και την Χ5 να συντηρήσουν, που λέει ο λόγος. Και να καλοπεράσουν!!
(Το τί "τσιμπούκια" μου κάνουν τελευταία, επειδή εξακολουθώ και ΘΑ εξακολουθώ να έχω ρευστότητα, κάποιοι μαγαζάτορες που παλιά έκαναν τους "δύσκολους", δεν λέγεται.)
Αυτοί οι κάποιοι εδώ μέσα δεν παρουσιάζονται απαραίτητα σαν "δεξοί". Ορισμένοι υποδύονται και τους "επαναστάτες". Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως τα "κουμάντα" έχουν γίνει!
Πολλοί άλλοι όμως (πάρα πολλοί!) δεν θα έχουν ούτε να φάνε. Αν ΑΥΤΟ είναι το αιτούμενο, τότε ορθώς επιχαίρουν. Ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς δεν έχουν ούτε τώρα...
Ρεαλιστή Ευρωπέε Πολίτα, έχεις πάρει χαμπάρι οτι σε στριμώχνουν Ομπάμιας και Πουτινάκος για να σε![]()
![]()
![]()
????
Άσε μας εμάς και σκάψε την τρύπα σου...
όχι φίλε .. το κουμάντο είναι απλό πράμα.. είναι να μην απλώνεις τα ποδάρια σου έξω από την κουβέρτα σου και μάλιστα να κρατάς και λίγο από αυτήν έτσι ώστε να φτιάξεις μιά δεύτερη (εστω και λίγο πιό κοντή) για να μπορέσεις να σκεπαστείς αν τυχόν αυτή που έχεις βραχεί και μαζέψει..Αφου ειπαμε...Ελευθερη βουληση,rational choice theory και τα λοιπα...
Αυτα που τα πας ΤΩΡΑ?Τα ξεχνας?
ώπαΤα σωστά "κουμάντα" δεν είναι απαραίτητα της οικονομικής επιφάνεις του (όποιου) Μποδοσάκη. Και δεν σημαίνουν και κανένα συγκεκριμένο σαν ποσό. Κουμάντα είναι και οι 100.000 και τα 10.000.000.
Μπορεί εν τέλει απλά να σημαίνουν πως όταν σχεδόν όλοι όσοι είχαν κάποια οικονομική επιφάνεια αγόραζαν εξοχικά 300 τ.μ. και 42άρια ιστιοπλοϊκά με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (και τώρα τα έχουν κλειστά και θα τα βάλουν στον κώλο τους), εγώ είχα το μυαλό να μην το κάνω! ;) ;)
πείνες μωρή πούστρα ε;Έλα τώρα..
Έγραψες:
Το τι ήθελες ν'αφήσεις να εννοηθεί το καταλάβαμε..
Έλα τώρα..
Έγραψες:
Το τι ήθελες ν'αφήσεις να εννοηθεί το καταλάβαμε..
ώπα
μάγκα εάν έχεις 10 εκατομμυρια καταθεσεις και το γράφεις έτσι φόρα παρτίδα σε σάιτ για πουτάνες που κυκλοφοράει η μισή ασφάλεια ηλεκτρονικού και οικονομικού εγκλήματος παίζει να είσαι πολλά κιλά μαλάκας.
όχι γιατί το λές αλλά γιατί είναι 100% σίγουρο ότι όυτε το 1/10 δε μπορείς να δικαιολογήσεις.
κατά τα λοιπά αυτοί που κάναν αντίστοιχα κουμάντα στην Κούβα και στην Αρχεντίνα όταν έγινε το τσαφ και βρέθηκαν εκεί, δικαίως ή αδίκως έγιναν γιουβαρλάκια.
τα ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα θα τα βάλουν σόγουρα τα αναρχοάπλυτα που δεν εχουν κάνει τα κουμάντα τους.
Τι μαλέφας που είσαι...ώπα
μάγκα εάν έχεις 10 εκατομμυρια καταθεσεις και το γράφεις έτσι φόρα παρτίδα σε σάιτ για πουτάνες που κυκλοφοράει η μισή ασφάλεια ηλεκτρονικού και οικονομικού εγκλήματος παίζει να είσαι πολλά κιλά μαλάκας.
όχι γιατί το λές αλλά γιατί είναι 100% σίγουρο ότι όυτε το 1/10 δε μπορείς να δικαιολογήσεις.
κατά τα λοιπά αυτοί που κάναν αντίστοιχα κουμάντα στην Κούβα και στην Αρχεντίνα όταν έγινε το τσαφ και βρέθηκαν εκεί, δικαίως ή αδίκως έγιναν γιουβαρλάκια.
τα ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα θα τα βάλουν σόγουρα τα αναρχοάπλυτα που δεν εχουν κάνει τα κουμάντα τους.
ελα μου οτι κανένας δεν βρέθηκε εκεί... και όσοι βρεθήκανε κάνανε και πάλι τα κουμαντα τους
πείνες μωρή πούστρα ε;
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι μαλέφας που είσαι...
Εδω ο άλλος έγραψε οτι έσκασε 500αρα για μιαμετά απο λονγκ ντρινκς και ακόμα μας τα ζαλίζει
![]()
![]()
![]()
.
Πράμα δεν θα του κάνουν.