Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.823
Πόντοι
2.606
ειναι τοσο τεραστιος που τους το πε κιολας οταν ανελαβε!Ειμαστε αντιεξουσιαστες στην εξουσια!!! :2funny: :2funny: :2funny:να μια πΙ.ουτσα τωρα....γαιδουρισα!

Επισκέπτης
Χρόνια πολλά σε όλους σήμερα και ιδαίτερα στον τρισμέγιστο:

papandreou-giwrgos.jpg

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

άντε άλλο ένα ημίχρονο αρχηγέ και τους διαλύσαμε...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε νομίζω να μην το ξέρει κάποιος αυτό.

Το ξέρει, αλλά δεν το καταλαβαίνει.

Σφαχτήκαμε με το Γκαμπαντου σήμερα για αυτό. Διότι μου επέμενε ότι δεν ισχύει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.823
Πόντοι
2.606

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπα?Εχετε και εσεις οι"ορθολογιστες"προφητες?

Σαν τη γρια χαρχαλω στο αβαταρι μηπως?

Βασικά ο συσχετισμός πήγαινε για τους φανατικούςιουδαιοχριστιανούς (από παλαιοημερολογίτες έως ιεχωβάδες) από τη μία και τα κουκούδια όλων των αποχρεώσεων και σεχτών από την άλλη...
Προφήτες εμείς δεν έχουμε καρδιά μου...Ούτε ιερά βιβλία, ούτε αιρετικούς, ούτε οικουμενικές συνόδους (aka διεθνείς) ούτε τελετές αποκατάστασης...

Επισκέπτης
Το ξέρω...
Η τύπισσα γάμησε τους ανθρακωρύχους, γαμησε τους αργεντίνους, γάμησε ό,τι γάμησε αλλά όταν τα έβαλε με τους άγγλους νοικοκυραίους, εκεί τα βρήκε σκούρα...

Άλλες εποχές, άλλα ήθη, άλλα πρόσωπα..
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά αυτοί που την ξαναγράφουν έρχονται πιο διαβασμένοι :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Προφήτες εμείς δεν έχουμε καρδιά μου...Ούτε ιερά βιβλία, ούτε αιρετικούς, ούτε οικουμενικές συνόδους (aka διεθνείς) ούτε τελετές αποκατάστασης...
Απ'ολα αυτα εχετε αλλα δεν καθομαι να κανω φροντιστηρια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειναι τοσο τεραστιος που τους το πε κιολας οταν ανελαβε!Ειμαστε αντιεξουσιαστες στην εξουσια!!! :2funny: :2funny: :2funny:να μια πΙ.ουτσα τωρα....γαιδουρισα!

Δεν ξέρω γιατί αλλά η όλη φάση μου θυμίζει έντονα Manchurian Candidate...Ιδίως το πρώτο με τον Φράνκυ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.823
Πόντοι
2.606
ΝΑ με συμπαθατε ,αλλα σε διπλανο νημα που ασχολειται με αναγγελια κυκλοφοριας τσοντας ΠΕΦΤΟΥΝ τα τσιμεντα λεμε...διακοσοι και νοματεοι με το καυλι-σορρυ -με το ποντικι στο χερι ειναι!!!!!

Επισκέπτης
Ρε μαλάκες, εικόνισμα ασπαστήκαμε σήμερα??

URL]]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Απ'ολα αυτα εχετε αλλα δεν θα καθομαι να κανω φροντιστηρια.

"Μας" μπερδευεις με κάτι νεοφιλελεύθερα μακρυνά ξαδέλφια μάλλον....

Δεν ξεχαστηκε.

Και οι τοκοι τρεχουνε.

Ναι...Ψήφισαν Μπλερ και είδαν την υγειά τους...

Επισκέπτης
Ρε μαλάκες, εικόνισμα ασπαστήκαμε σήμερα??

http://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20110114/378213.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Σε κάποιον από τα αριστεροαναρχοκομμούνια που έχω σε κάποια εκτίμηση το είχα γράψει με π.μ.
Μου είχε απαντήσει πως θέματα γενικού ενδιαφέροντος είναι καλό να λέγονται δημόσια. Μάλλον δίκιο είχε.

Το ποστάρω λοιπόν, κάπως διαφορετικά, αλλά η ουσία ίδια είναι.

Όταν γίνει το "μπάχαλο" (που εύχονται και που δυστυχώς φοβάμαι πως τελικά θα γίνει) κάποιοι που έχουν κάνει τα "κουμάντα τους" θα εξακολουθήσουν (-ουμε ;)) να έχουμε να φάμε. Και την Χ5 να συντηρήσουν, που λέει ο λόγος. Και να καλοπεράσουν!!
(Το τί "τσιμπούκια" μου κάνουν τελευταία, επειδή εξακολουθώ και ΘΑ εξακολουθώ να έχω ρευστότητα, κάποιοι μαγαζάτορες που παλιά έκαναν τους "δύσκολους", δεν λέγεται.)

Αυτοί οι κάποιοι εδώ μέσα δεν παρουσιάζονται απαραίτητα σαν "δεξοί". Ορισμένοι υποδύονται και τους "επαναστάτες". Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως τα "κουμάντα" έχουν γίνει!

Πολλοί άλλοι όμως (πάρα πολλοί!) δεν θα έχουν ούτε να φάνε. Αν ΑΥΤΟ είναι το αιτούμενο, τότε ορθώς επιχαίρουν. Ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς δεν έχουν ούτε τώρα...  

Επισκέπτης
"Μας" μπερδευεις με κάτι νεοφιλελεύθερα μακρυνά ξαδέλφια μάλλον....
Τωρα θυμηθηκα και τον Λακη που χτυπιοταν οτι δεν ειναι ναζιστης εχοντας αβαταρι τον Αιχμαν.
Ναι...Ψήφισαν Μπλερ και είδαν την υγειά τους...
Μολις τελεψει με τους νοικοκυραιους εδω να τους στειλουμε μεταγραφη τον Μπενυ.

Επισκέπτης
Σε κάποιον από τα αριστεροαναρχοκομμούνια που έχω σε κάποια εκτίμηση το είχα γράψει με π.μ.
Μου είχε απαντήσει πως θέματα γενικού ενδιαφέροντος είναι καλό να λέγονται δημόσια. Μάλλον δίκιο είχε.

Το ποστάρω λοιπόν, κάπως διαφορετικά, αλλά η ουσία ίδια είναι.

Όταν γίνει το "μπάχαλο" (που εύχονται και που δυστυχώς φοβάμαι πως τελικά θα γίνει) κάποιοι που έχουν κάνει τα "κουμάντα τους" θα εξακολουθήσουν (-ουμε ;)) να έχουμε να φάμε. Και την Χ5 να συντηρήσουν, που λέει ο λόγος. Και να καλοπεράσουν!!
(Το τί "τσιμπούκια" μου κάνουν τελευταία, επειδή εξακολουθώ και ΘΑ εξακολουθώ να έχω ρευστότητα, κάποιοι μαγαζάτορες που παλιά έκαναν τους "δύσκολους", δεν λέγεται.)

Αυτοί οι κάποιοι εδώ μέσα δεν παρουσιάζονται απαραίτητα σαν "δεξοί". Ορισμένοι υποδύονται και τους "επαναστάτες". Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως τα "κουμάντα" έχουν γίνει!

Πολλοί άλλοι όμως (πάρα πολλοί!) δεν θα έχουν ούτε να φάνε. Αν ΑΥΤΟ είναι το αιτούμενο, τότε ορθώς επιχαίρουν. Ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς δεν έχουν ούτε τώρα... 
Και?

Εκτος αν πιστευεις πως οτι λεγεται εδω μεσα εχει σημασια ΕΞΩ.

Επισκέπτης
www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1296307]Στο στόχαστρο της εφορίας όσοι αγόρασαν σπίτι τα τελευταία 6 χρόνια[/url]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και για να απαντησω και στον γιαννεβαν για το ολο χαβαλε κλιμα εδω μεσα με τον Μπενυ και λοιπα αντιγραφω απο το λινκ.

"Ειδικότερα, το υπουργείο έχει συλλέξει από όλα τα τμήματα κεφαλαίου των εφοριών τις δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων με τις οποίες έχει βεβαιωθεί φόρος μεταβίβασης άνω των 20.000 ευρώ. Οι δηλώσεις αυτές αφορούν κατά κανόνα αγορές ακινήτων αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Τα ακίνητα που έχουν αγορασθεί είναι κυρίως δεύτερη ή τρίτη κατοικία (π.χ. εξοχικά) ή επαγγελματικά, καθώς στην πλειονότητά τους οι φορολογούμενοι που αγόρασαν πρώτη κατοικία απαλλάχθηκαν από το φόρο μεταβίβασης."

Απλο ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom