str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1296307]Στο στόχαστρο της εφορίας όσοι αγόρασαν σπίτι τα τελευταία 6 χρόνια[/url]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
That was close!
www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1296307]Στο στόχαστρο της εφορίας όσοι αγόρασαν σπίτι τα τελευταία 6 χρόνια[/url]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και για να απαντησω και στον γιαννεβαν για το ολο χαβαλε κλιμα εδω μεσα με τον Μπενυ και λοιπα αντιγραφω απο το λινκ.
"Ειδικότερα, το υπουργείο έχει συλλέξει από όλα τα τμήματα κεφαλαίου των εφοριών τις δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων με τις οποίες έχει βεβαιωθεί φόρος μεταβίβασης άνω των 20.000 ευρώ. Οι δηλώσεις αυτές αφορούν κατά κανόνα αγορές ακινήτων αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Τα ακίνητα που έχουν αγορασθεί είναι κυρίως δεύτερη ή τρίτη κατοικία (π.χ. εξοχικά) ή επαγγελματικά, καθώς στην πλειονότητά τους οι φορολογούμενοι που αγόρασαν πρώτη κατοικία απαλλάχθηκαν από το φόρο μεταβίβασης."
Απλο ειναι.
That was close!
Και για να απαντησω και στον γιαννεβαν
Και?
Εκτος αν πιστευεις πως οτι λεγεται εδω μεσα εχει σημασια ΕΞΩ.
Περιμενε μεχρι το τελος του μηνα και μπορει να εχει αλλαξει!!![]()
![]()
![]()
Η απαντηση πηγαινε στον γιανεβαν και επιπλεον για διαφορετικη ερωτηση.Εμένα γιατί αυτό το μέτρο μου φαίνεται απείρως ορθότερο από το τέλος ακίνητης περιουσίας ή το κόψιμο της σύνταξης των € 700;
Ε,οχι και μεχρι το τελος του μηνα...Τεσσερες εχουμε σημερα.Περιμενε μεχρι το τελος του μηνα και μπορει να εχει αλλαξει!!![]()
![]()
![]()
Γιατί?
Εσύ κατάλαβες τι ήθελε να πει??
Ήθελε να πει ότι έχει κάνει τα κουμάντα του. Το έχουν πει κι άλλοι. Πιθανόν να νομίζουν ότι έτσι μπορεί να τους κάτσει και καμιά γκόμενα.
Ναι,καταλαβα.Γιατί?
Εσύ κατάλαβες τι ήθελε να πει??
Καποιοι προσωποποιηθηκαν απο μονοι τους.Προσωπικά το βλέπω ως χαβαλε αλλά ενίοτε ορισμένα μέλη έχουν επιχειρήσει να "προσωποποιήσουν" αυτον που γράφει ό,τι γράφει...
Ε,οχι και μεχρι το τελος του μηνα...Τεσσερες εχουμε σημερα.
Τι γίνεται ρε σύντροφε άπλυτε?
Πόσους "μποδοσάκηδες" έχουμε δω μέσα??![]()
![]()
![]()
Αχαχαχαχαχα,ρε ο πυρκαυλος αντιγραφει πακετο τους πρετεντεροπασχηδες και ειναι,λεει,με το κινητο παντοφλα,το swift 1300 και τηλεροαση CRT.Γάμησέ τα...
Αχαχαχαχαχα,ρε ο πυρκαυλος αντιγραφει πακετο τους πρεπτεντεροπασχηδες και ειναι,λεει,με το κινητο παντοφλα,το swift 1300 και τηλεροαση CRT.
Και δηλωνει και καριεριστας που σπαει πλακα με τους χαζους.
Τι να λεμε τωρα δηλαδη?
Τι πρόβλημα έχεις με την πάρτη μου τύπε... για πες μας.Αχαχαχαχαχα,ρε ο πυρκαυλος αντιγραφει πακετο τους πρεπτεντεροπασχηδες και ειναι,λεει,με το κινητο παντοφλα,το swift 1300 και τηλεροαση CRT.
Και δηλωνει και καριεριστας που σπαει πλακα με τους χαζους.
Τι να λεμε τωρα δηλαδη?
Κανενα προβλημα δεν εχω με τη παρτη σου.Τι πρόβλημα έχεις με την πάρτη μου τύπε... για πες μας.![]()
Reuters: Η Ελλάδα στο γύρο του θανάτου
Οι αγορές από την άλλη πιστεύουν ότι με το υπάρχον εργατικό δυναμικό, την υπερμεγέθη γραφειοκρατία και την πολύ χαμηλή παραγωγικότητα, σχεδόν 30% κάτω από το μέσο όρο της ΕΕ, η Αθήνα έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιστρέψει στην ανάπτυξη.
Πόσους "μποδοσάκηδες" έχουμε δω μέσα??![]()
![]()
![]()