1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
δε μπορώ το περπάτημα με τα τόνι σους.Μη μασάς ρε.
Στη δύσκολη έχουμε τον Πάρνωνα![]()
![]()
δε μπορώ το περπάτημα με τα τόνι σους.Μη μασάς ρε.
Στη δύσκολη έχουμε τον Πάρνωνα![]()
![]()
ααααααααχααχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαΠες μου ότι δεν είσαι τόσο ανόητος να τα έχεις σε Κύπρο ή βαλκάνια τα λεφτά σου τράστι...
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να απαλλαχθείς από τα χρέη, αν δώσεις τα κλειδιά στην τράπεζα, αλά Γιουεσέι...
τα εχει αγορασει τα βαλκανια και την Κυπρο ο τραστ, γιαυτο ειναι τοσο σιγουροςΠες μου ότι δεν είσαι τόσο ανόητος να τα έχεις σε Κύπρο ή βαλκάνια τα λεφτά σου τράστι...
ετσι!ΠΑΝΩ απο 5000ε δεν πιανει ειδικα τα πριν το 2005.ΤΩΡΑ μπορεις να ζητας οσα θες,αλλα αυτη ειναι πλεον η πικρη αληθεια!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σκεφτομαι να αγορασω ενα ,να καταθεσω πινακιδες και να το κανω γκαρσονιερα για να μενω ...ΣΑΝ ακινητο ποσα τελη θα πλερω στην ΔΕΗ?ναι. προσφάτως γνωστός πούλησε το Χ5 του 07 10 χιλιάρικα όχι λόγω ρευστότητας αλλά λόγω συντήρησης που σε 5 χρόνια στοιχίζει πλέον αλλα 2 μεταχειρισμένα.
Αν σου πω πως ΔΕΝ έχω Χ5, αλλά άλλο αυτοκίνητο με την μισή αξία.
Παράδειγμα έφερα.
δε μπορώ το περπάτημα με τα τόνι σους.
τα εχει αγορασει τα βαλκανια και την Κυπρο ο τραστ, γιαυτο ειναι τοσο σιγουρος![]()
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχχααχαχχαχααχαχαχαχαχχααχχαχααχαχχαχααχαετσι!ΠΑΝΩ απο 5000ε δεν πιανει ειδικα τα πριν το 2005.ΤΩΡΑ μπορεις να ζητας οσα θες,αλλα αυτη ειναι πλεον η πικρη αληθεια!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σκεφτομαι να αγορασω ενα ,να καταθεσω πινακιδες και να το κανω γκαρσονιερα για να μενω ...ΣΑΝ ακινητο ποσα τελη θα πλερω στην ΔΕΗ?![]()
![]()
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕς ΚΥΒΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑς ΝΑ ΚΛΑΝΕΤΕ ΜΑΡΣΑΡΟΝΤΑς![]()
![]()
![]()
πώς φαίνεται ότι κοροιδεύεις την κοινωνία.......
η ελλάς αυτή τη στιγμή αποτελεί τον πιο καλό προορισμό όλου του μαύρου χρήματος του πλανήτη.
τα ρωσσάκια που κάποτε γαμούσατε έχουν αρχίσει ήδη το πάρτυ.
εσύ πάνε να επενδύσεις στο (κο)κόμο
μα τρελοί είσθε να έχετε ενεργά διαθέσιμα σε ελληνικά τραπεζικα΄ιδρύματα ?
η Κύπρος δίπλα είναι ...
αααααααααααααχαχαχαχχαχαχα πουστράκι έκανες τις γιαπωνοαναγωγές σου ε;Καλοτάξιδο να είναι μάστορη ότι κι αν έχεις ιδιαίτερα αν βάζεις και φαμίλια μέσα.
Άλλο όμως είναι το θέμα μας..
Υπάρχει ο κατσελονόμος... 80% της εμπορικής (που έχει κατακρημνιστεί σε σχέση με όταν πήρες το δάνειο) επί 20 χρόνια και ξεμπέρδεψες... Πιο φθηνά από ενοίκιο...
Μπορείς βέβαια να αφήσεις την τράπεζα να το βγάλει στον πλειστηριασμό...Μέχρι να βρεθεί πλειοδότης (γιατί η τράπεζα δεν υα το χτυπήσει) θα έχεις κάνει απόσβεση.
μη κανεις προτασεις αν δε κατεχεις τη μπαλα. ενημερωσου πρωτα
Αν το κάνεις αυτό, θα μπλοκάρεις το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ - θα πέσει σε deadlock.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σκεφτομαι να αγορασω ενα ,να καταθεσω πινακιδες και να το κανω γκαρσονιερα για να μενω ...ΣΑΝ ακινητο ποσα τελη θα πλερω στην ΔΕΗ?![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ κατσε να βγαλω τον καρκινο ρε συ ,εχεις δικιο!μπουα μπουαΣτην θέση σου δεν θα γελούσα, σε όποια πλευρά και αν ήμουν. Αν νιώθεις τι τρέχει γύρω σου.
τωρα θα φοραει σερβιετες ,μαλλον.αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχχααχαχχαχααχαχαχαχαχχααχχαχααχαχχαχααχα
γνωρίζω περίπτωση τυπά που είχε κόλλημα με κορβέτες.
ααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τώρα έχει κόλλημα με την εφορία.
εσύ μπορεί να μετάνιωσες που δεν πήρες κι άλλες πουτάνες εγώ πάντως θα φύγω χορτάτος.Έτσι λέτε στην τσίπρον τα δωδεκάποντα ρε;![]()
Πες μου ότι δεν είσαι τόσο ανόητος να τα έχεις σε Κύπρο ή βαλκάνια τα λεφτά σου τράστι...
axaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaτωρα θα φοραει σερβιετες ,μαλλον.
Δεν ακούγεται άσχημο. Δεν έχω παρακολουθήσει και δεν ξέρω.
εσύ μπορεί να μετάνιωσες που δεν πήρες κι άλλες πουτάνες εγώ πάντως θα φύγω χορτάτος.
![]()
![]()