Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πώς μέμφεσαι αυτόν που λέει "πώς θα αγοράσουμε πετρέλαιο με υποτιμημένες δραχμές"; αφού η αγορά θα γίνει σε δολάρια και τα δολάρια θα είναι πανάκριβα να τα αγοράσεις με δραχμές.
ΥΓ. δεν μπορώ να καταλάβω από πού αντλείς την αισιοδοξία ότι η μη σταθερότητα του ευρώ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΔΟΥ θα σημάνει ισχυροποίηση της δραχμής
το βιντεο σιγουρα το ειδες?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
οτι αν το ντολμαδακι γαλλιας εχει τωρα 1 ευρω και εσυ το παραγεις με 1.5 ευρω προφανως σε συμφερει να το παρεις απεξω. Αν αλλαξεις νομισμα και γινει η ισοτιμια 1/2 τοτε ουσιααστικα με αναγωγη στο ευρω το δικο σου θα κοστιζει 0.75 αν το ντολμαδακι γαλλιας κοστιζει 1 αρα θα συμφερει να παρεις το δικο σου αρα θα ξεκινησεις να παραγεις περισσοτερα ντολμαδακια ελλαδας για να καλυψεις την ζητηση που θα προκυψει με αυτο το πλεονεκτημα στην τιμη

άρα εννοούσες "ΛΟΓΩ της ακριβής τιμής τους"

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η αγορά δεν είναι μόνο χασάπικα και μανάβικα όμως...
Ένα σωρό μαγαζιά πουλάνε εισαγόμενα (απ΄ρούχα και κινητά μέχρι γεωργικά μηχανήματα και φωτιστικά)...
Τί θα τους κάνεις αυτούς μαζί με τεχνικούς, μάστορες που εγκαθιστούν και συντηρούν όλον αυτόν τον εισαγόμενο εξοπλισμό, κτλ;
Και αν η τηλεόραση πλάσμα είναι είδος πολυτελείας, χρειάζεσαι υπολογιστές, οπτικές ίνες, σέρβερς και άλλα καλούδια για να λειτουργήσει στοιχειωδώς το κράτος, οι επιχειρήσεις, ως και τα φανάρια...
Δε νομίζω να θέλεις να γυρίσουμε στις γραφομηχανές...

Και που' σαι... Για το ακριβό φαγητό δεν φταίει το ευρώ...Από τον παραγωγό φθηνή ξενικά η ντομάτα...Στους μεσάζοντες εκτινάσσεται το κόστος.

Είπαμε προτεραιότητα θα δοθεί αυτή τη στιγμή στον άνεργο και αυτόν  που έχει περισσότερη ανάγκη. Η οικονομία πρώτα από όλα έχει ανάγκη μια τόνωση της εγχώριας παραγωγής. Στο κάτω κάτω έτσι και αλλιώς όλο και δυσκολότερα και τώρα ( και εφεξής)  ο Έλληνας θα μπορεί να αγοράζει τηλεοράσεις , υπολογιστές κλπ. Εφόσον το εισόδημα μειώνεται. Άρα ποια η διαφορά άραγε?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι,ας πουμε οτι θα ακουνε Ελληνας και θα βγαζουνε αφρους...τι θα μας κανουν? θα απαγορευσουν απο τους ιδιωτες να πουλανε στην Ελλαδα? θα απαγορευσουν στην Ελλλαδα να αγοραζει απο τη Βενεζουελα? θα μας κανουνε πολεμο για να μας παρουνε τα πετρελαια? τι?

να σου θυμισω πως για να παραμεινεις ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΣ στο ευρω, αυτη τη στιγμη χαριζεις τα παντα και μειωνεις το επιπεδο διαβιωσης των Ελληνων σε Αφρικανικα δεδομενα ενω ταυτοχρονα διατηρρεις ΟΛΟΥΣ τους Ευρωπαϊκους περιορισμους (λ.χ. για την παραγωγη, για τις εισαγωγες, κ.λ.π.)

γιατι η δευτερη επιλογη ειναι η καλυτερη? και πως και με ποια λογικη θα μας οδηγησει εστω και μετα απο 200 χρονια σε αναπτυξη?

Ο σύντροφος τσάβες μπορεί να είναι γραφικός αλλά δεν είναι μαλάκας...Για το πετρέλαιό του θα θέλει σκληρό νόμισμα και δεν νομίζω να σου κόψει και πολύ επειδή θα του το ζητήσει ο τσίπρας...
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω αλλά η επιλογή είναι ή μένεις στο ευρω/εε και φτιάχνεις επιτέλους σοβαρό κράτος μπας και ορθοποδήσεις ή πειραματίζεσαι σε τριτοκοσμικά οράματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Είπαμε προτεραιότητα θα δοθεί αυτή τη στιγμή στον άνεργο και αυτόν  που έχει περισσότερη ανάγκη. Η οικονομία πρώτα από όλα έχει ανάγκη μια τόνωση της εγχώριας παραγωγής. Στο κάτω κάτω έτσι και αλλιώς όλο και δυσκολότερα και τώρα ( και εφεξής)  ο Έλληνας θα μπορεί να αγοράζει τηλεοράσεις , υπολογιστές κλπ. Εφόσον το εισόδημα μειώνεται. Άρα ποια η διαφορά άραγε?

Εννοείται ότι πρέπει να τονωθεί ο πρωτογενής τομέας, όποιο νόμισμα και αν έχεις...
Η ιδιωτική κατανάλωση ούτως ή άλλως θα πέσει...Ωστοσο δεν μπορείς να γυρίσεις στη γραφομηχανή και στο άροτρο και δυστυχώς δεν κατασκευάζεις τρακτέρ και πισιά- τα αγοράζεις απέξω...Με νόμισμα νέα δραχμή (που δεν θα έχει καμια σχέση με τη δραχμή του 2001, ίσως μόνο με αυτή του 1950) και οι λίγες υποδομές που έχεις θα χαθούν...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
επισης θα μπορουσα να γραψω και "εξαιτιας της ..." δε σε πιανω ρε μεγαλε η εγω κατι κανω λαθος η εσυ
ρε μεγάλε, προφανώς τα ελληνικά σου δεν είναι και τόσο καλά. "λόγω του..." ή "εξαιτίας του..." λένε το ίδιο πράγμα: ποιος θα είναι ο λόγος ή ποια θα είναι η αιτία που θα περιοριστούν οι εισαγωγές. "μέσω του..." λέει άλλο πράγμα: ποιο θα είναι το μέσο με το οποίο θα περιοριστούν οι εισαγωγές

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΥΓ. δεν μπορώ να καταλάβω από πού αντλείς την αισιοδοξία ότι η μη σταθερότητα του ευρώ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΔΟΥ θα σημάνει ισχυροποίηση της δραχμής
το πρωτο το κουρασαμε ειλικρινα...

παμε στο Υ.Γ.

γιατι η δραχμη, ουσα ανεξαρτητο νομισμα, και η Ελλαδα εκτος Ε.Ε., δεν θα εππηρεαστουν απο την κριση που το ιδιο το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα βλεπει να ερχεται! Και ΟΣΟ και μικρη να ειναι η Ελληνικη οικονομια, εφόσον ειναι ανεξαρτητη ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ οταν αρχισουν να σκανε τεραστιες οικονομιες και τραπεζες της Ευρωπης! Πιστευεις οτι ειναι βλακες αυτοι που πουλανε οσο οσο τα ευρω και αγοραζουνε χρυσο, ελβετικο φραγγο μεχρι και ...τουρκικη λιρα?  Και πιστεψε με, σε αυτη την περιπτωση, το μεγαλο αγγουρι θα το φανε οσοι ειναι εκεινη τη στιγμη εγκλωβισμενοι στο ευρω και οι λαοι που θα κληθουν να καλυψουν τα τρις που θα απαιτουνται για να σωθει η μαυρη τρυπα της Ε.Ε....φαντασου λοιπον ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ θα ειναι τα πραγματα για μας, αν κληθουμε να αντιμετωπισουμε μια τετοια κατασταση ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΙ και με ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγάλε, προφανώς τα ελληνικά σου δεν είναι και τόσο καλά. "λόγω του..." ή "εξαιτίας του..." λένε το ίδιο πράγμα: ποιος θα είναι ο λόγος ή ποια θα είναι η αιτία που θα περιοριστούν οι εισαγωγές. "μέσω του..." λέει άλλο πράγμα: ποιο θα είναι το μέσο με το οποίο θα περιοριστούν οι εισαγωγές
ρε μεγαλε ελεος απλα δεν εβαλα σε παρανθεση τα ευκολως εννοουμενα : εγω θεωρω πως ειναι καλυτερο να περιοριστουν μεσω της ακριβης τιμης τους (που η ακριβη τιμη προκυπτει απο την ισοτιμια ευρω/δραχμη) τα εισαγομενα προϊοντα.
ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ

PS ειναι ευκολως εννοουμενο επειδη τοση ωρα για την ισοτιμια μιλαμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εννοείται ότι πρέπει να τονωθεί ο πρωτογενής τομέας, όποιο νόμισμα και αν έχεις...
Η ιδιωτική κατανάλωση ούτως ή άλλως θα πέσει...Ωστοσο δεν μπορείς να γυρίσεις στη γραφομηχανή και στο άροτρο και δυστυχώς δεν κατασκευάζεις τρακτέρ και πισιά- τα αγοράζεις απέξω...Με νόμισμα νέα δραχμή (που δεν θα έχει καμια σχέση με τη δραχμή του 2001, ίσως μόνο με αυτή του 1950) και οι λίγες υποδομές που έχεις θα χαθούν...

Μάλιστα. Πως συνάγεται λοιπόν πως ο βαθμός στον οποίο θα πέσει εντός ευρώ θα είναι μικρότερος από ότι εκτός ευρώ? Γιατί να μη θεωρήσουμε πως η πτώση θα είναι η ίδια?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

παμε στο Υ.Γ.

γιατι η δραχμη, ουσα ανεξαρτητο νομισμα, και η Ελλαδα εκτος Ε.Ε., δεν θα εππηρεαστουν απο την κριση που το ιδιο το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα βλεπει να ερχεται! Και ΟΣΟ και μικρη να ειναι η Ελληνικη οικονομια, εφόσον ειναι ανεξαρτητη ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ οταν αρχισουν να σκανε τεραστιες οικονομιες και τραπεζες της Ευρωπης! Πιστευεις οτι ειναι βλακες αυτοι που πουλανε οσο οσο τα ευρω και αγοραζουνε χρυσο, ελβετικο φραγγο μεχρι και ...τουρκικη λιρα?  Και πιστεψε με, σε αυτη την περιπτωση, το μεγαλο αγγουρι θα το φανε οσοι ειναι εκεινη τη στιγμη εγκλωβισμενοι στο ευρω και οι λαοι που θα κληθουν να καλυψουν τα τρις που θα απαιτουνται για να σωθει η μαυρη τρυπα της Ε.Ε....φαντασου λοιπον ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ θα ειναι τα πραγματα για μας, αν κληθουμε να αντιμετωπισουμε μια τετοια κατασταση ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΙ και με ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

Ωραιο παράδειγμα έδωσες... Τουρκία. Εκεί λοιπόν έχουν το σκοτεινό μεσαίωνα? Δεν έκαναν ανάπτυξη? σιγά σιγά έστω. Το ζήτημα για μια χώρα δεν είναι τι νόμισμα έχει αλλά κατά πόσο μπορεί στη χώρα να φέρνει χρήμα, σε ότι νόμισμα. Και με δραχμές τελικά, το αντίστοιχα διαθέσιμα της χώρας σε ευρώ αν μετατραπούν θα είναι περισσότερα... Μόνο τον τουρισμό να βάλουμε φτάνει . Και με τα διαθέσιμα αυτά θα φτάνει να κάνουμε και αρκετές εισαγωγές. Μη πελαγώνετε...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

παμε στο Υ.Γ.

μεγάλε μου, αν ήταν έτσι, αυτήν τη στιγμή η γερμανία και οι άλλοι ισχυροί θα διέλυαν το ευρώ και θα γύρναγαν στα νομίσματά τους για κοιμούνται ήσυχοι όπως θα κοιμάται η ελλάδα. η προσπάθεια είναι να κρατηθεί η ελλάδα στο ευρώ για να μην υπάρξει ντόμινο αποχωρήσεων που μπορεί να προκαλέσει αυτό που λες

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Moλις περασα απο κεντρο, γινεται της πουτανας. Ματ, φωτιες, κυνηγητο και αυτο το μεγαλο μπαμ σολωνος και θεμιστοκλεους πρεπει να ηταν βομβα :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μεγάλε μου, αν ήταν έτσι, αυτήν τη στιγμή η γερμανία και οι άλλοι ισχυροί θα διέλυαν το ευρώ και θα γύρναγαν στα νομίσματά τους για κοιμούνται ήσυχοι όπως θα κοιμάται η ελλάδα. η προσπάθεια είναι να κρατηθεί η ελλάδα στο ευρώ για να μην υπάρξει ντόμινο αποχωρήσεων που μπορεί να προκαλέσει αυτό που λες

Στα αρχίδια μας λοιπόν. Για ποιο λόγο η ελληνική κοινωνία να θυσιαστεί για το ευρώ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ρε μεγαλε ελεος απλα δεν εβαλα σε παρανθεση τα ευκολως εννοουμενα : εγω θεωρω πως ειναι καλυτερο να περιοριστουν μεσω της ακριβης τιμης τους (που η ακριβη τιμη προκυπτει απο την ισοτιμια ευρω/δραχμη) τα εισαγομενα προϊοντα.
ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ

PS ειναι ευκολως εννοουμενο επειδη τοση ωρα για την ισοτιμια μιλαμε

ρε μεγάλε, μάθε να γράφεις ελληνικά. είναι λάθος η λέξη "μέσω", λέμε. αν την αλλάξεις με τη λέξη "λόγω" ή "εξαιτίας" είσαι στο σωστό δρόμο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ο σύντροφος τσάβες μπορεί να είναι γραφικός αλλά δεν είναι μαλάκας...Για το πετρέλαιό του θα θέλει σκληρό νόμισμα και δεν νομίζω να σου κόψει και πολύ επειδή θα του το ζητήσει ο τσίπρας...
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω αλλά η επιλογή είναι ή μένεις στο ευρω/εε και φτιάχνεις επιτέλους σοβαρό κράτος μπας και ορθοποδήσεις ή πειραματίζεσαι σε τριτοκοσμικά οράματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Με το ιδιο σκληρο νομισμα θα πληρωνομαστε και εμεις για να εξαγουμε τα προϊοντα μας (εστω τα γεωργικα και τα κτηνοτροφικα) και για να προσφερουμε τις (αυξημενες λογω κοστους)τουριστικες μας υπηρεσιες! Δεν θα βρεθουμε ξαφνικα ΜΟΝΟ με δραχμες αγαπητε ισιε, δε θα σταματισει να βγαινει ο ηλιος αμα δεν εχουμε ευρω μην ανησυχεις!

Βεβαια, αν οπως εχω πει 1000 φορες, ακολουθηθει μια ΣΟΒΑΡΗ πολιτικη εισαγωγων (λ.χ. δε θα χρειαζεται να εισαγεις κτηνοτροφικα και γεωργικα προϊοντα, δεν θα χρειαζεται να εισαγεις 100.000 μερσεντε το χρονο, δεν ειναι απαραιτητο να εισαγεις 500 ειδη κρεμας προσωπου και 3000 ειδη βερνικι νυχιων) και κατευθυνεις τα συναλλαγματικα σου αποθεματα στην αγορα των πραγματικα απαραιτητων πορων οπως πετρελαιο και φαρμακα που εχει και ο Λακης την αγωνια, τοτε δε θα σου λειψει τιποτα! Θα μειωθει η υπερκαταναλωση? Ναι θα μειωθει, και γιατι ειναι αυτο κακο? Θα πεθανεις αμα δεν παρεις μερσεντε και παρεις Ντατσια ή κανα κινεζικο για να κανεις τη δουλεια σου? Ασε τις μερσεντε για τους πλουσιους! ουτε συ ουτε γω δικαιολογειται να κυκλοφοραμε μερσεντε! Θα πεθανει η γυναικα σου αμα εχει να επιλεξει αναμεσα σε 5 μονο ειδη σαμπουαν και οχι σε 200? Δε νομιζω...

Επιπλεον, εθνικο νομισμα σημαινει ελεγχος κεφαλαιων! Θελεις να φερεις κεφαλαια για επενδυσεις ή για αγορες? (συναλλαγμα), βεβαιως, πες μας που τα βρηκες, ποσα θες να φερεις, που θα τα χρησιμοποιησεις και πληρωσε και φορο εισαγωγης! Και μην ανησυχεις, δε θα αποτραπουν οσοι θελουν πραγματικα να επενδυσουν και οχι να κερδοσκοπησουν επι των Ελληνικων κρατικων assets.... δες ας πουμε την Κινα, εκει δεν υπαρχει ελεγχος κεφαλαιων? Εκει δε γινονται επενδυσεις? Και ας τολμησουν τοτε να φερουν μεσα τα κλεψιμεϊκα για να αγορασουν γη και ακινητα οι γνωστοι και μη εξαιρεταιοι Ελληνες διαπλεκομενοι και φοροφυγαδες! Πως θα δικαιολογησουν την προελευση τους για να τα φερουν μεσα?

Μην παρασυρεστε απο την τρομολαγνια των Κωνστηδων!  Το ευρω ουτε ειναι ουτε ηταν δικο μας και κανενας απο οσους μας βοηθουν με κερδος 550% και απαιτουν τη δωρεα εκ μερους μας ολου του πλουτου δεν καιγαιτε τοσο για τη δικη μας ευημερια! Η παραμονη μας στο ευρω (και πτωχευμενοι) ειναι η μονη και σιγουρη λυση για την ολοκληρωτικη δικη μας καταστροφη χωρις κανενα περιθωριο ανακαμψης και για τον εσ αει πλουτισμο αυτων με την χρηση των δικων μας πορων! Τελεια και παυλα!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Στα αρχίδια μας λοιπόν. Για ποιο λόγο η ελληνική κοινωνία να θυσιαστεί για το ευρώ?

κατά πρώτον, αν καταφέρει η ευρώπη και σηκώσει κεφάλι με το ευρώ (κι εμάς μέσα) θα είναι καλύτερα για όλους
κατά δεύτερον, εγώ δεν θεωρώ ότι με δραχμή θα ορθοποδήσουμε, για τους λόγους που γράφει ο στρέιτ και για αυτούς που έχω γράψει κι εγώ, με μια επιφύλαξη να δω το βίντεο του γκαζόβλακα, που δεν νομίζω ότι θα μου αλλάξει γνώμη
κατά τρίτον, δεν είναι σίγουρο ότι η έξοδος της ελλάδας από το ευρώ θα προκαλέσει αυτό το ντόμινο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, γιατι με το ευρω και με την αγορα κρατικων ομολογων οι Γερμανοι εχουνκαταστησει μια σειρα χωρες πελατακια-δουλους που στηριζουν με το ζορι την οικονομια της!  Και μαλιστα οχι απλα κερδοσκοπει εις βαρος τους, αλλα τις εξαναγκαζει να αγοραζουν ακομη και τις σαβουρες της!

Στην τελικη χεστηκα κι εγω και ο Ιταλος και ο Ισπανος και ο Μαλτεζος για το ισχυρο ευρω που εχει διαλυσει ολες τις χωρες για να κονομαει η Γερμανια  ρε φιλε! Ραγιας με το ζορι πρεπει να ειμαι? Δε θα παρω, να το κρατησουν και να το χαιρονται οι γερμανοι το Ευρω τους αν και αν συμβει αυτο το ντομινο, ΠΡΩΤΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα το εγκαταλειψει για να γυρισει στο μαρκο της αφηνοντας τους αλλους να φανε τη πουτσα μεχρι τελους  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
κατά πρώτον, αν καταφέρει η ευρώπη και σηκώσει κεφάλι με το ευρώ (κι εμάς μέσα) θα είναι καλύτερα για όλους
κατά δεύτερον, εγώ δεν θεωρώ ότι με δραχμή θα ορθοποδήσουμε, για τους λόγους που γράφει ο στρέιτ και για αυτούς που έχω γράψει κι εγώ, με μια επιφύλαξη να δω το βίντεο του γκαζόβλακα, που δεν νομίζω ότι θα μου αλλάξει γνώμη
κατά τρίτον, δεν είναι σίγουρο ότι η έξοδος της ελλάδας από το ευρώ θα προκαλέσει αυτό το ντόμινο

Δεν επιχειρηματολογείτε ότι δε θα ορθοποδήσει η Ελλάδα με δραχμή. Αλλά πως δε θα μπορεί να εισάγει αρκετά. Καλό το ευρώ μόνο που θα έχουμε λίγα από αυτά. Να δω τότε ποσα και τι θα εισάγουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom