Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τουλαχιστον ηλιο εχουμε ή ειναι και αυτο υπο αμφισβητηση? Γιατι δεν κανουμε εγκαταστασεις με φωτοβολταικα να πουλαμε ρευμα στην ευρωπη αλλα αντιθετως πουλαμε την δεη?
τον δωσαμε και τον ηλιο τυπε  ;) ειναι το περιβοητο προγραμμα "HELIOS" του Σαβρουκου.... θες να ακουσεις τι περιλαμβανει?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
είδα ένα 25λεπτο από αυτό το 3+ωρο βίντεο από το κρητηΤν. αύριο ίσως δω το υπόλοιπο. αυτά που λέει ο καζάκης ακούγονται λίγο επικίνδυνα. πώς θα αγοράσουμε πετρέλαιο με δραχμές, τον ρωτάνε. θα μας δώσουν οι ρώσοι αν τους αφήσουμε να αράζουν εδώ τα πλοια τους, λέει!!! γιατί έχω την εντύπωση ότι αν γίνει αυτό, την επόμενη μέρα οι αμερικάνοι θα μας κατατάξουν #1 στη λίστα υπόθαλψης ή και παραγωγής τρομοκρατών;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
είδα ένα 25λεπτο από αυτό το 3+ωρο βίντεο από το κρητηΤν. αύριο ίσως δω το υπόλοιπο. αυτά που λέει ο καζάκης ακούγονται λίγο επικίνδυνα. πώς θα αγοράσουμε πετρέλαιο με δραχμές, τον ρωτάνε. θα μας δώσουν οι ρώσοι αν τους αφήσουμε να αράζουν εδώ τα πλοια τους, λέει!!! γιατί έχω την εντύπωση ότι αν γίνει αυτό, την επόμενη μέρα οι αμερικάνοι θα μας κατατάξουν #1 στη λίστα υπόθαλψης ή και παραγωγής τρομοκρατών;
μια λεπτομερεια, το νομισμα πετρελαϊκων συναλλαγων δεν ειναι ουτε η δραχμη αλλα ουτε το ευρω  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι σχέση έχει με αυτό που έγραψα;
η προταση σου περιειχε την ερωτηση : πως θα αγοραζουμε πετρελαιο με δραχμες...

απαντω, το πετρελαιο δεν το αγοραζεις ουτε με δραχμες ουτε με ευρω, τι δεν καταλαβες?

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ειναι σαν να λες ακουσα τις ερωτησεις αλλα δεν ακουσα τις απαντησεις και ρωτας εδω να σου αναπτυξουμε το 3ωρο βιντεο..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
η προταση σου περιειχε την ερωτηση : πως θα αγοραζουμε πετρελαιο με δραχμες...

απαντω, το πετρελαιο δεν το αγοραζεις ουτε με δραχμες ουτε με ευρω, τι δεν καταλαβες?

είδες καθόλου από το βίντεο; τον ρώτησαν πώς θα αγοράσουμε πετρέλαιο με υποτιμημένες δραχμές. αυτό που λες, ενισχύει την ερώτηση. τι δεν κατάλαβες;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
είδες καθόλου από το βίντεο; τον ρώτησαν πώς θα αγοράσουμε πετρέλαιο με υποτιμημένες δραχμές. αυτό που λες, ενισχύει την ερώτηση. τι δεν κατάλαβες;
ρε μαστορα, μια διευκρινηση εκανα στην ερωτηση!  ποιο ειναι το τοσο περιεργο?  :think:

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγαλε δες το ολοκληρο, απανταει!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ειναι σαν να λες ακουσα τις ερωτησεις αλλα δεν ακουσα τις απαντησεις και ρωτας εδω να σου αναπτυξουμε το 3ωρο βιντεο..

τι ''είναι σαν''; είπα ξεκάθαρα γιατί δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη απάντηση. δεν ζήτησα από κανέναν να μου αναπτύξει το βίντεο. αν δω και το υπόλοιπο και διαπιστώσω ότι δίνει πιο εφικτές λύσεις, θα το πω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ρε μαστορα, μια διευκρινηση εκανα στην ερωτηση!  ποιο ειναι το τοσο περιεργο?  :think:

δεν κατάλαβα, η διευκρίνιση ήταν για να διαφωνήσεις μαζί μου ή για να με επιβεβαιώσεις; ή ουδέτερη;

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν κατάλαβα, η διευκρίνιση ήταν για να διαφωνήσεις μαζί μου ή για να με επιβεβαιώσεις; ή ουδέτερη;
απο οτι καταλαβα προσπαθει να σου πει πως στην περιπτωση που εχεις στο μυαλο σου πως οι κακοι ευρωπαιοι θα σε τιμωρισουν εχοντας ισοτιμια ευρω/δραχμη γαματα , δεν σε νοιαζει γιατι το πληρωνεις σε δολλαρια και οχι σε ευρω οποτε σε ενδιαφερει η ισοτιμια δολλαριου/δραχμης

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
απο οτι καταλαβα προσπαθει να σου πει πως στην περιπτωση που εχεις στο μυαλο σου πως οι κακοι ευρωπαιοι θα σε τιμωρισουν εχοντας ισοτιμια ευρω/δραχμη γαματα , δεν σε νοιαζει γιατι το πληρωνεις σε δολλαρια και οχι σε ευρω οποτε σε ενδιαφερει η ισοτιμια δολλαριου/δραχμης

Δηλαδή θα μπορώ να έχω 1$=5 δρχ (λέμε τώρα) και € 1= 1.000.000 δρχ όταν € 1 = 1,2 $...
Δε νομίζω Τάκη...

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή θα μπορώ να έχω 1$=5 δρχ (λέμε τώρα) και € 1= 1.000.000 δρχ όταν € 1 = 1,2 $...
Δε νομίζω Τάκη...
οχι βεβαια. Δεν διαμορφωνονται ετσι οι ισοτιμιες. Απλα λεω τι μαλλον προσπαθει να πει ο αλλος, πιθανως για να μην επηρεαστει ψυχολογικα πως μπορει μας "τιμωρησουν" με την ισοτιμια ευρω... μπορει να καταλαβα λαθος το τι εννοουσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom