Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λίγη δουλίτσα κ κατήχηση θέλουν κ θα γίνουν άθεοι αναρχομπολσεβίκοι. :sunglasses:

Το γεγονός ότι βρίσκονται μακριά από την πατρίδα τους βοηθάει.....

Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις!
Πρόσεχε μονάχα γιατί είναι καλά παιδιά αλλά οξύθυμα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο αγώνας απαιτεί θυσίες μικρέ σύντροφε!
Αν δεν κάνεις ιεραποστολή δεν θα ανέβεις στην επαναστατική ιεραρχία!
Ααα εμένα μου αρέσει να μάχομαι από τις εφεδρίες κ απαξιώ για τα αξιώματα,δεν είμαι άνθρωπος της εξουσίας. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ααα εμένα μου αρέσει να μάχομαι από τις εφεδρίες κ απαξιώ για τα αξιώματα,δεν είμαι άνθρωπος της εξουσίας. :grin:

στην μασα όμως θες να συμμετάσχεις παλιοκουφάλα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φυσικά,φθηνά κ νόστιμα τα σουβλάκια κ οι λουκουμάδες σε κάθε φεστιβάλ της κνε!!!! :sunglasses:

Αν και έχω καιρό να πάω σε φεστιβάλ της κνε, πόσο πάει το σουβλάκι και πόσο ο λουκουμάς;
Μήπως βγάλω τίποτα υποχρεώσεις εκεί!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αν και έχω καιρό να πάω σε φεστιβάλ της κνε, πόσο πάει το σουβλάκι και πόσο ο λουκουμάς;
Μήπως βγάλω τίποτα υποχρεώσεις εκεί!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το σουβλάκι ξυλάκι με ψωμάκι πρέπει να'ναι κάπου στα 60-70 λεπτά κ κάπου στα 80 λεπτά το κεσδάκι λουκουμάδες(έχει 6-7 μέσα κ μερέντα την οποία δεν χρεώνουν εξτρά).

Ίσιε γαμάτα είναι λέμε....με ένα 5e σκας στο φαϊ,δεν χάνω κανένα φεστιβάλ!!!! :sunglasses:

+5e είσοδος αλλά έχεις μέσα ονόματα μουσικούς.

Επισκέπτης
Eγινες και διεθνιστης ισιουλη?

Μπραβο!

Σου εχω μια ερωτησουλα,εφοσον υπονοεις οτι εισαι ψαγμενος.

"Το λουτρο αιματος στο οποιο υποβληθηκε ο λαος του Παρισιου ηταν ισως αναγκαιο για να πεσει ο πυρετος του,θα δειτε τωρα να ενισχυεται η συνεση και το μεγαλειο του".

Ποιος το ειπε?

Μην κανεις τον κοπο να γουγλαρεις,δεν θα βγει τιποτε.Αλλαξα επισης την συνταξη μιας και εισαι γαλλομαθης.

ΥΓ Διεθνιστης οπως ηταν ο πατηρ Ραλλης εννοω...Ξερεις τωρα,μαγκας με ξενα αρχιδια που ειπε και ο σκασκος.

Επισκέπτης
Το σουβλάκι ξυλάκι με ψωμάκι πρέπει να'ναι κάπου στα 60-70 λεπτά κ κάπου στα 80 λεπτά το κεσδάκι λουκουμάδες(έχει 6-7 μέσα κ μερέντα την οποία δεν χρεώνουν εξτρά).

Ίσιε γαμάτα είναι λέμε....με ένα 5e σκας στο φαϊ,δεν χάνω κανένα φεστιβάλ!!!! :sunglasses:

+5e είσοδος αλλά έχεις μέσα ονόματα μουσικούς.
Εχουν μεινει στα 80's οι τυποι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Eγινες και διεθνιστης ισιουλη?

Μπραβο!

Σου εχω μια ερωτησουλα,εφοσον υπονοεις οτι εισαι ψαγμενος.

"Το λουτρο αιματος στο οποιο υποβληθηκε ο λαος του Παρισιου ηταν ισως αναγκαιο για να πεσει ο πυρετος του,θα δειτε τωρα να ενισχυεται η συνεση και το μεγαλειο του".

Ποιος το ειπε?

Μην κανεις τον κοπο να γουγλαρεις,δεν θα βγει τιποτε.Αλλαξα επισης την συνταξη μιας και εισαι γαλλομαθης.

ΥΓ Διεθνιστης οπως ηταν ο πατηρ Ραλλης εννοω...Ξερεις τωρα,μαγκας με ξενα αρχιδια που ειπε και ο σκασκος.

I knew it!
Το συγκεκριμένο άβαταρ σε έκανε να βγάλεις αφρούς, ε;

Όσο για το διεθνισμό, δεν ξέρω τί εννοείς...Τίποτα σε σχέδιο λίμνες κι ετς;

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Μερέντα ή Νουτέλα??? :grin:

Επισκέπτης
I knew it!
Το συγκεκριμένο άβαταρ σε έκανε να βγάλεις αφρούς, ε;

Όσο για το διεθνισμό, δεν ξέρω τί εννοείς...Τίποτα σε σχέδιο λίμνες κι ετς;
Τς,τς,τς...Φοβαμαι οτι θα χρειαστει να εξηγησεις στους συνυπογιτες καμαραντεν σου γιατι ως πρωθυπουργος συνεργαστηκες με τους"τουρκους"εναντιον της"Αθηνας"που δεν ηθελε να παραδοθει...

Επισκέπτης
Πηρε φωτια ο γουγλης ισιουλη?

Αφου το παιζεις ψαγμενος και πουλ μουρ...Καλα δεν ησουνα με τον Πρετεντερακο?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τς,τς,τς...Φοβαμαι οτι θα χρειαστει να εξηγησεις στους συνυπογιτες καμαραντεν σου γιατι ως πρωθυπουργος συνεργαστηκες με τους"τουρκους"εναντιον της"Αθηνας"που δεν ηθελε να παραδοθει...

Μιλάμε για αλλεργική αντίδραση όμως στο άβαταρ!
Δεν ταυτίζομαι με τα άβατάρ μου, όπως θέλω να πιστευω ότι δεν ταυτίζεσαι και εσύ με τα δικά σου (αγέλαστοι ηθικολόγοι μαζικοί δολοφόνοι)...
Αλλά μιας και το έθιξες, ο κυριούλης του συγκεκριμένου άβαταρ από τη μία είχε τους Πρώσσους έξω από το παρίσι από την άλλη ιακωβίνους που ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους και σοσιαλιστές σε παροξυσμού εθνικισμού αν και μάλλον η αρπαγή της εξουσίας τους ένοιαζε...

Αλλά το να συσχετίζεις τον κυριούλη με το Ράλλη δείχνει εκτός από εμπάθεια και έλλειψη ιστορικής γνώσης...
Ο κυριούλης απεκατέστησε τα σύνορα της γαλλίας που είχε υποστεί συντριπτική ήττα και συνέβαλε στον εκδημοκρατισμό της ... Άσε που τον ψήφιζε και ο λαός...Ξέρεις με κανονικές εκλογές και όχι δια βοής σε αυτόκλητες γσ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πηρε φωτια ο γουγλης ισιουλη?

Αφου το παιζεις ψαγμενος και πουλ μουρ...Καλα δεν ησουνα με τον Πρετεντερακο?

Μην γίνεσαι... κακούλης!
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κατοχή απόλυτης αλήθειας...Αυτό είναι προνόμιο άλλων!
Αλλά την τέχνη της αναλογίας δεν την κατέχεις...Την βλέπεις εκεί που δεν υπάρχει και το αντίστροφο.

Μπαααα...Ποιοι θα συνεργαστούν με τουρκους, σκοπιανούς κτλ είναι ήδη γνωστό..Στην τελική οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα και δεν έχει σημασία η σημαία του αφεντικού, n' est ce pas ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom